Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sziaszto, Excel 2007 (angol) eseten futottam bele egy erdekes, am annal idegesitobb problemaban.
Dolgozok napi szinten egy cirka 2500 sorbol allo ill. AN oszlopig kiterjedo Oraclebol exportalt excel tablaval. formazas semmi kulonos, egy auto filter van az oszlopnevekhez, meg a fejadatok vannak szinnel kiemelve. A gondom az, hogy pl. egy vevore leszukitem a forrast (legyen a neve A), kijelolom oszlopcimmel egyutt es egy Crtl+N-t bokve uj fileba akarnam copy-paste-vel beilleszteni. Na ilyet rendkivul gyakran kell csinalni. Nem regota raktak fel a cegnel az Office 2003 helyett a 2007-et. Nagyon sokaig mukodott is, am egyszercsak azt kezdte el csinalni, hogy Crtl+V utan az uj munkafuzetben csak a kijeloles merete (x*y oszlop es sor) latszik, de a forras munkafuzet cellainak az erteke nem kerul at az ujba.
Igy csinalom: Szurovel kivalasztom XYZ vevot. Kijelolom az adatokat (pl. A1-tol X16ig) egerrel. Crtl+C masol. Uj munkafuzet megnyit, goto A1 cella. Crtl+V beilleszt.
Rohadjon meg, most hogy irom a postot ujbol megprobalom. Ha az oszlopcimes sort (C sor) kijelom, kopipeszt megy. Ha filter nelkul kijelolok kb. 50 sort oszlopfejlecestol, megy. Ha raszurok xzy vevore, kijelolom, kopipeszt uj munkafuzetbe, nem megy. Hat
Ilyet nem ertem. Mi lehet a gond?1db makro van csak, de az is csak a formazast csinalja meg nekem, hogy kb 1 kepernyo szelessegben a legfontosabb adatokat tartalmazo oszlopok latszodjanak.
Valakinek tippe, otlete?
Koszi
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50