Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• matekmatika

tag

válasz falvaas #1699 üzenetére

Hát..
    Elkezdhetném, hogy nyitottam egy új munkafüzhetet és az első munkalapját elneveztem Adattáblának, melybe bemásoltam az általad ismert adatokat, majd....stb., de a megírt makró ismertetésénél belefáradnánk mind a ketten. Ha ismered a visualbasicet akkor a Nézet/Eszköztárakban ha bekapcsolod láthatod a kódot, és ha valamit konkrétan nem értesz belőle szívesen elmagyarázom. Ellenben ha nem, akkor hiába is kezdeném leírni, hogy hogyan működik - túl hosszú lenne.
    A lényeg ha tudod használni ezt a munkafüzetet akkor az Adattáblába átrakhatod az adatbázisodat, a kód úgy van megírva, hogy addig nézi az adatokat amíg üres cellához nem ér az A oszlopban. Ill. ha nem lennének sorba az egy naphoz tartozó A-B-C-D adatok, vagy bármelyik is hiányozna, akkor is helyrepakolja a meglévő adatokat. Az adatok számának csak a galád excel tulajdonságai szab határt.
    Ha ez a munkafüzet nem jó ebben a formában, akkor küldd el amelyikben meg kellene ezt valósítani, vagy linkeld be ide, szívesen megcsinálom.

Új hozzászólás Aktív témák