Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz Dilikutya #96476 üzenetére
Lehet hogy jobban jár, nekem most viszonylag jó gépem van (i5 4590 +3GBs R9 280 + 20 GB RAM) Win10el és gondoltam retrozok kicsit a fallout 3 goty-val, ugyis csak a vegas-al játszottam. Kifogtam egy jó akciót a fallout 3 gotyra de most azzal szembesültem hogy túl modern neki a gépem, nem hajlandó menni rajta, 5 perc futás után nem fogad inputot a játék, alt+ f4el tudok kilépni. Több óra kutakodás után kiderült hogy már Win7en is akadtak gondok, és nem sikerült megoldani hogy fusson, de több idöt már nem is szánok erre, majd a fallout 4 ugyis jön.. Bezzeg a régi gépemem gond nélkül kijátszottam a vegast
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest