Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Crytek #95464 üzenetére
Igazad van, nem lehet az összes bundle játékra ráhúzni, hogy rossz (sőt!), de van köztük rengeteg, ami külön eladhatatlan lenne. Én ezekről beszéltem.
@djculture:
Valóban. A mostanában megjelent remastered kiadások tényleg vicc kategóriába sorolandók. Nézd meg pl. régen a Monkey Island feldolgozásokat és most a Grím Fandangot - ég és föld a különbség.[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Źşë'
addikt
válasz Crytek #95464 üzenetére
egy valag szemetet lapátolnak sokszor össze, félelmetes hogy ezeket (az alacsony minőségű játékokat, már ha lehet annak nevezni ezeket) eladásra szánják... sztem az emberek nyomó többsége ki sem próbálja őket a steam fiókjukon - és csak azért raknak rájuk kártyákat hogy eladhatóak legyenek... már humble meg gala oldalakon is kiírják h melyik kártyás - sok kitűzőgyűjtő meg már azt sem tudja melyik f*stalicska játék f*stalicska badge-jét rakja ki
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest