- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Norbi095HUN #97199 üzenetére
Nem lehet, hogy a játék frissült azóta, esetleg tettél fel új VGA drivert, amit a játék nem szeret? Tedd vissza azt, ami pár hónapja volt, ha esetleg telepítettél újat azóta!
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Megvásároltam egy játékot a gépere, a Plants vs Zombies Garden Warfare-t.
A Game Time-os demója tökéletesen ment pár hónappal ezelőtt, de most hogy megvettem tegnap mostmár szaggat folyamatosan, és lassan megy. Pedig semmi baja a gépnek, többi játék ugyanúgy jól megy csak ez sz@rakodik.
Már próbáltam újra tenni a játékot, firssiteni drivereket, stb. De nincsen siker.
Valaki megmondaná hogy mi történik itt? -
Crytek
nagyúr
Úgy tűnik nagyobb volt a füstje mint a lángja. Hirtelen felkapta a hájp ,de ha pénzt kell adni már kudarc....
-
tomsolo
addikt
-
cyberkind
félisten
Trials-ok 5 ojróért jónak tűnnek?
-
Predator2
addikt
Csóró sóher vagyok, így 1-2K-nál többet nem adok játékra.
Ahogy olvasgatom az Alien Isolation karácsony környékén beeshet ebbe az "ársávba".
THX
-
cskamacska
addikt
válasz
Predator2 #97185 üzenetére
7,5-10€ az Élijennek, 10-13€ a Farkirájnak. De ebben van már némi hurráoptimizmus is, mert ha nagyon ragaszkodnak a papírformához, akkor marad az 50€-50% és az 50€-33%
más
Épp egy hete volt szó róla, hogy Deadpool megéri-e féláron 15€-ért. Legtöbben húzták a szájukat, hogy bezzeg volt ez már 13 végén -75% is. Jah kérem, közvetlen eltávolítás előtt, Activisiontől kitelik, hogy újabb kiárusításig maradjon ennyi.
Lásd még Prototype Franchise Pack(1+2+Radnet DLC), ami volt már 3 éve 7,5 dollár is Amazonon, és azóta sem volt sehol ennyi.
Persze az aranykor(2011-13) Amazonos zakciói személyhez is kötődtek, Tony, a Digital Download értékesítő főgebrája lelépett 14 nyarán más részleghez, az utódjának meg jobb esetben csak a Steames pricematch maradt meg tréningen, tovább már nem futja a fiatal lendületes kreatív csapatközpontúságából.
-
micafighter
nagyúr
-
Heavyrain
őstag
válasz
Predator2 #97185 üzenetére
Far Cry 4: 10€, esetleg 7.49€. (Ha a Far Cry 3 mintáját követik most is)
Alien: Isolation: 5 hónapja 9.67€ volt. Év végére megint annyi lesz,vagy 1-2€-val kevesebb.Persze ezek csak tippek,bármikor bekerülhet mindkettő pl egy Bundlestars féle alapjáték+összes DLC bundle-be.
micafighter: Far Cry 3 Steamen 7.5€, Amazonon 5.5€ volt 2013 év végén,1 év+1 hónappal a megjelenés után.
Far Cry 4 is 1 év+1 hónapos lesz az év végén. -
-
Predator2
addikt
Helló
Tudom egyikőtök sem jövendőmondó, de szerintetek, az év végéig, mennyi lehet az a legalacsonyabb ár amiért majd be lehet szerezni a Alien Isolationt és a Far Cry 4-et? Főleg a közelgő ünnepek kapcsán.
Mennyi az az ár amire azt mondjátok, hogy idén ez nagyon jó ár, olcsóbbra ne nagyon számítsak.
THX
-
Zamery
senior tag
Más is kapott StarCraft 2 Legacy Of The Void Beta kulcsot? Aktiváltam, de sehol nem találom a Battle.net-es kliensben.
Szerk.: Ja, megvan, a régió-választó menüben kell keresni, a kék Play gomb felett.
-
micafighter
nagyúr
válasz
djculture #97180 üzenetére
Szerintem ez eléggé relatív hogy kinek mi mennyit ér, én a DAI-be 160 órát tettem már, és az első végigjátszás felénél se járok a történetben
A fórumtársak által elővett mozis példával élve 160 óra mozi lehet többe került volna nekem 8ezer forintnál
Így szerintem pl többet is ér a DAI mint 1990. Egyébként nagyon jól moddolható a játék, kis utána járással teljesen custom kardot tudtam magamnak gyártani a játékban
Az MGS V-el nincs személyes tapasztalatom még így arról nem tudok nyilatkozni.
-
sixpak
nagyúr
válasz
FollowTheORI #97176 üzenetére
Köszönöm, de már megvettem este/hajnalban Indiegala-n, 30 dolcsi volt (8100HUF).
-
tomsolo
addikt
Pécsi teszkóba is van DAI 4990-ért, de volt MGS V is 6990-ért!
-
phenomHUN
senior tag
Nuuvemes Armikrog megvásárolható és aktiválható is tőlünk?
-
tomsolo
addikt
Jó ez a Chariot !
A 3 euróját abs megérte
-
tomsolo
addikt
LÁL.
Ezt küldte ma az EA.
(Semmit nem csináltam náluk.) -
tomsolo
addikt
válasz
micafighter #97169 üzenetére
remélem a debil jelenettel
-
micafighter
nagyúr
Már a tvben is reklámozza a Heroes VII-et az 576
A fallout 4hez köszönöm a komoly hozzászolásokat
-
sixpak
nagyúr
Ok, köszi.
De lehet, hogy mégis indiegala lesz belőle.
Még valami...nincs paypal accom, a hasonló vásárlásaimat egy kifejezetten erre a célra fenntartott kártyával intézem. Viszont nem látok pay credit card opciót.
Akkor b@szhatom? -
warcat
veterán
válasz
sixpak #97160 üzenetére
Az enyém egy hónap után még mindig megvan,most is ugyanúgy megveheted 15€ környékén kulcsboltból.
Szintén egy hónappal számolva teljesen végigtolhatod,és ha legrosszabb esetben végül elvételre kerül,a 30$-15€ után maradt összegből később még mindig újraveheted majd akcióbanDe természetesen a te pénzedről van szó,ahogy érzed.
-
sixpak
nagyúr
Hey.
Mad Max-et tolja valaki?
Indiegala-n most 30 dolcsi, van ennél jobb ajánlat hivatalos store-ból?
Nagyon remeg már a kezem a buy gombon.
Köszi. -
maross
nagyúr
válasz
maddionmax #97152 üzenetére
en is erre tippelek, egy 15$ bundle eladva elore + honapokkal kesobb lesz bundleben is.
-
djculture
félisten
válasz
DrTechnoid #97154 üzenetére
35 nap irja is, meg is kell élni...
-
Ha jól értem akkor ez novemberben indul először? Mert akkor én is teszek vele egy próbát , a héten sajnos az utalás már leves.
-
maddionmax
senior tag
Ha azt nézzük, hogy az utóbbi időszakban a teljes bundle árak $12-15 között voltak, simán kinézem, hogy kb ugyanabban a felállásban eladják zsákbamacskaként az egész bundle-t.
-
tomsolo
addikt
válasz
micafighter #97146 üzenetére
torrent
-
tomsolo
addikt
válasz
maross #97145 üzenetére
jaja, na meg ugye konkrétan ezt igérik:
"Discover games that haven't been featured in other bundles."
na meg ezt is:
"Humble Monthly is a new kind of bundle that delivers top-notch games straight to your inbox, once per month."
Na mindegy, novemberben kiderül hogy Vincent és én örül-e.
-
Lackki
őstag
válasz
sanszos hogy a dvd-s verzió... én is vártam eddig hogy hátha, de nincs mese... dvd
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Szerintem vásárlással vagy ha megnyered.
-
micafighter
nagyúr
Szerintetek hogyan lehet majd beszerezni a legkedvezőbben idén a Fallout 4et?
-
tomsolo
addikt
Na ki fog előfizetni a humblira?
-
Heavyrain
őstag
válasz
Buuster #97138 üzenetére
A karakterek 2D-s concept artja nagyon tetszik,de aztán az a 3D-s kép a cutscene-ből rögötn el is vette a kedvemet.
Ettől független sokkal nagyobb sikerük is lehetne,ha később kezdenék el a Kickstartert,amikor már többet tudnak mutatni a játékból.Más:
Ezt már próbálta valaki? Habár teljesen más a játékmenet,nekem rögtön a The Banner Saga jutott eszembe róla: Jotun -
Buuster
tag
Nem tudom láttátok-e de Verona felkerült nemrég Kickstarterre.
Magyar játék, Gamepodon is volt róla hír, de nem hiszem hogy össze fog nekik jönni a $375,000. -
Frod
addikt
-
tomsolo
addikt
SF: Driver Deluxe Edition - 3,74€
-
Buuster
tag
Ingyen Nux.
-
Defy94
tag
Üdv.
Nem találtam megfelelő topikot úgyhogy ide írok.Steamgifts-en felajánlottam egy The Book of Unwritten Tales Steam-es kódot.
Holnap lejár, a nyertest Steam-en értesítem.
Link: http://www.steamgifts.com/giveaway/ZB5wv/the-book-of-unwritten-tales
Sajnos privátra kellett raknom úgyhogy csak ezen a linken érhető el.
Sok szerencsét! -
Frod
addikt
Valaki kapott már Alienware-től béta kódot a Vermintide-hoz?? Elvileg jutott nekem, és azt írták október 1-jén küldik ki, de eddig semmi...
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok.
Aki steam-ről tudna olcsóbban vásárolni, írjon már rám, néhány dologra szükségem volna.
Köszi előre is! -
djculture
félisten
Tök jó hogy nemrég még azt mondták a hitmanhoz minden dlc ingyen lesz most megint szokásosan segget csináltak ezek is a szájukból.. Lesz az alapjáték 30 euro/dollárért ami három helyszint tartalmaz csak 6 küldetéssel utána meg jón 30 euroért a többi helyszin havonta 1-1. Vagy meglehet venni 60 dollár/euroért az egész játékot előre.
-
Predator2
addikt
Köszönöm a segítséget, megvettem a simát.
Még valami:
Ha valamilyen okból, a steam vissza vesz egy játékot, (G2A vásárlás) arról kapok értesítést/emailt, vagy egyszerűen csak eltűnik a játék a listából?
-
tomsolo
addikt
A Wildstar F2P lett
-
Predator2
addikt
Helló
Szerintetek megéri azt a pár száz forint ráfordítást Tomb Raider-nél a Goty edition?
Engem főképp csak a single része érdekelne, adna plusz "részt" a single-höz?
Vagy az itt felsorolt kiegészítők csak a multihoz jók?THX
-
tomsolo
addikt
Bundle stars - Timeless Bundle - 2,11€
Van benn Gabenes játék, Doctor Who meg Ark és még sok minden más
-
tomsolo
addikt
válasz
maross #97111 üzenetére
mondjuk elég vicces elindítani az Age of Wonders III-at utána, kb mintha a jövő jutnál
)
@warcat: ja meg akik nem játszottak vele azok nem értik, hogy:
1. van egy movies intro is az elején
2. utána jön ez az általános stuff - bemutatják kasztokat (ez a hablatyolás)
3. akit választasz mindegyik elmond egy/több történetet (saját kampány)utóbbiaknak mind van saját intrójuk, ilyen képregényszerű rajzos.
Ettől függetlenül véres a torka a stuffnak persze, és nem lesz kult cucc, de játszva egész kellemes kikapcsolódást nyújt (persze ha túl tuttad tenni magad az idiótaságain, meg hogy nem elég hogy zabálja az erőforrást de cserébe ronda is ill nem olyan szép mint konkurens).
-
warcat
veterán
No és kit érdekelnek az intrók? Szép és jó dolog,ha van rá pénz és tehetség (Blizzard) remek eszköz egy kis hangulatkeltésre,csak épp max 3-5 alkalom után(az egész végigjátszás alatt) ki lesz nyomva a fenébe.
Itt kispórolták (szerintem egyébként a Skyrim féle töltőképernyős-pillanatképes megoldáshoz hasonlót akartak mutatni) viszont maga a játék hozza a homm hangulatot,aminek a hiánya az igazi bukta lett volna.
49.99€ eurót nyilván nem ér ebben a formában(mert AAA árazásnál a külsőségeknek is stimmelniük kell),de az elárazás esete mellett gmg-n meg lehetett venni 30 dollárért,ami már teljesen reális ár(főleg elszakadva a csórómagyar szemszögtől).
Rettenetes ekézést kap a játék Steamen,és mégegyszer mondom: nem érdemli meg ezt, viszont arra remek lesz,hogy ne vegye meg senki és ne legyen folytatás-kieg/patch.
Pedig jót ötletek vannak benne,úgy gyúrták össze valami újjá a játékot,hogy a hangulat megmaradt. -
i2k
őstag
válasz
tomsolo #97096 üzenetére
Háááát.... ööööö...
Ez az intro (?) tényleg ciki egy olyan sorozat hírnevéhez mérten, ami pölö ilyen introval is bírt:
* Heroes 3 intro
* Heroes 3 Armageddon's Blade introDe még a Heroes 2 intro is elveri.
Továbbiak:
* Heroes 4 intro
* Heroes 5 intro
* Heroes 6 intro -
Csapoati
nagyúr
válasz
micafighter #97105 üzenetére
Sok szó esett róla és 15$ volt a pre-order H3 HD-vel együtt.
-
djculture
félisten
válasz
tomsolo #97099 üzenetére
Ja a szr tökéletes olcsón.. Randa csúnya gagyi, köze nincs a régi részek hangulatához ...nembaj jön jövőre a következő rész amit újra megvehetsz!
Twitteren felvan véve nekem két volt 3do alkalmazott is, azok is csodálkoztak hogy lehet ilyen mázsa sorozatban érkező trágyát csinálni egy ekkora sorozatból. Nekem a linkelt video is elég volt belőle, régen ráköptünk volna erre most meg ez az összebszom a játék animációját odabszom a régi térképekre az alig felismerhető hősöket és nem csinálok neki normális AI és istenítitek.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Egyedi ékszerdobozka
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS