Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shepherdke
tag
A getgamesgo.com-on vannak régiózáras játékok? Illetve dobozos kódokat ad?/
-
wjbhbdux
veterán
-
zone
őstag
Hogy-hogy nincs Steam daily?
A napi Humble játék nélküli alapcsomagja meg egy vicc.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Csapoati
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Ezt a Serious Sam Classics Revolutiont pénzért is akarják majd adni? Ok, nem panaszkodok, a többi mellé kaptam early access-ben, de akkor sem értem. Ez ránézésre egy az egyben megegyezik az eredeti játékkal, nem világos, hogy a Croteam miért adta áldását rá, mint ahogy az sem, hogy az amatőr fejlesztőcsapat miért és mit dolgozott ezen. Egyfelől a Croteam csinált egy HD változatot a SE3 motorjával, másrészt ez annyira ugyanaz, mint az eredeti...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
huskydog17
addikt
válasz Dilikutya #68765 üzenetére
+1
Én sem értem, hogy ennek mi értelme. Fogják a régi motort és azt tuningolják, miközben a játékot a horvát csapat átültette Serious Engine 3-ra. Azt írják, hogy a Revolution-ben új shadereket (valószínűleg néhány OGL 3-as shader) és 64 bites támogatást kap a Serious Engine 1. Ezzel nem leszünk kisegítve. Minek a régi motorra ültetni, mikor van belőle SE3 változat is?
Szóval ezt a projektet én sem értem, hogy mi az értelme, mert szerintem abszolút semmi.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
arty
veterán
válasz Csapoati #68720 üzenetére
ezt mindig elmondod, pedig soha nem volt igaz és vszeg soha nem is lesz (amekkora béna az ubi)
a steameseknél csak bevillan az upaly felirat induláskor és egyébként olyan a játék, mintha steames lenne
az uplay-onlykra meg minden uplayes szopás érvényes...[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
nagyúr
válasz Dilikutya #68765 üzenetére
Már egy ideje pénzért adják igen... amugy steamworks integrációt is kapott meg rendes multit, nem?
Mármint van rengeteg olyan dolog ami még lehet a HD-ban sincs benne funkciónalitásban.Persze nekem nincs meg, de ezt írják mindenhol.
(#68767) arty
Az hogy csak egy pillanatra látod még nem jelenti azt hogy nem kell. Gyakrolatilag az új játékok minden funkciója uplay alatt fut. A DRM-től át a achievement rendszeren keresztül. A Steam kb annyit csinál mintha te kézzel hozzáadnál egy nem Steam-es játékot. Ja és persze letölti a frissítéseket az uplay helyett.
Uplay alatt is "csak" felvillan ilyen szempontból a dolog mikor indítod.
Annyi a különbség hogy nem kell még külön a Steam is fusson pl, vagy oda is belépj.Ma már az új játékoknál az Origin, Uplay, Steam kb ugyanazt tudja és ugyanolyan kényelmes.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #68768 üzenetére
"A Steam kb annyit csinál mintha te kézzel hozzáadnál egy nem Steam-es játékot. Ja és persze letölti a frissítéseket az uplay helyett."
na most akkor annyit csinál vagy ezekszerint mégis csinál mást is?
esetleg, hogy egy kulturált játék-indító? hogy egy jól működő community?de ha tényleg csak egy pecselő cucc lenne... már önmagában azért megérné oda regelni a játékot: visszakereshető h micsoda mizéria volt anno a splinter cellt felpecseltetni uplayel, s azóta kijött hozzá még három frissítés... királyság lehet végigvárni immár 5-6 kör next next finish, kilépni a játékból megint elnyomkodni
ha pedig a játék 1 bitje megsérül, szedheted le az egészet elölről - majd pecseled elölről, stb stb stb.
kívánom minden uplay istenítőnek, hogy egyszer járja meg, hátha helyére kerül a dolog az elméjében"Uplay alatt is "csak" felvillan ilyen szempontból a dolog mikor indítod."
Nem. Bejön az idióta shop. Bejön az idióta game library, amiből a demokat se tudod kiszedni, nincsenek csoportosítva a játékaid és a méret és elrendezés sem változtatható. Egy összehányt trágyadomb. És itt kell választanod egérrel játékot.
Több ez mint egy bevillanás, nem gondolod?
"Annyi a különbség hogy nem kell még külön a Steam is fusson pl, vagy oda is belépj."
Uplay nem kell hogy fusson (tudod, az a retek amit még system traybe se lehet lerakni), hogy oda is belépj - mivel steamből inditott játék beauthentikál és a játék etap végén kilép.
"Ma már az új játékoknál az Origin, Uplay, Steam kb ugyanazt tudja és ugyanolyan kényelmes."
Ezt max az veszi be, aki életébe soha nem használta őket.
A steam luxusprosti, az uplay/origin pedig a sajtreszelő - különböző rácsozattal.[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
nagyúr
Nekem ne meséld be mert mindhárom rendszert használom napi szinten. És az hogy te nem látod hogy fut, a háttérben még ott van mert a játékba van integrálva. Punktum.
Amiről te beszélsz az max csak egy web-lokális böngésző, csakúgy mint a Steam kliens.A többi meg no komment... a Steam is a boltot nyitja meg, ha akarod... ha meg nem akkor nem.
Kb ilyen szintűek az érveid.(#68771) arty
Hogy erre is válaszoljak... inkább csak bántó a félretájékoztatás az ubi utálóktól. Főleg ha nem is tudják miről beszélnek csak hallotak valamit valakitől, vagy pár évvel ezelőtt kipróbálták.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
arty
veterán
egyébként kíváncsi lennék, az uplay/origin "védőszenteknek" fizetnek a maszatolásért, csusztatásért, a kevésbé hozzáértők megtévesztéséért vagy ez magától jön, puszta lelkesedésből?
esetleg a steam bántott titeket?
(#68770) NetTom
"Nekem ne meséld be mert mindhárom rendszert használom napi szinten."
Az írásaidból ez nem tűnik ki.
Vagy direkt maszatolsz.
(Szerintem minkettő, együtt.)"És az hogy te nem látod hogy fut, a háttérben még ott van mert a játékba van integrálva. Punktum."
Ha nem látom, nem zavar.
"A többi meg no komment... a Steam is a boltot nyitja meg, ha akarod... ha meg nem akkor nem."
Így van. Választhatsz. Upalynél a reklámot kapod a pofádba, ha tetszik ha nem + azt a legalja game libraryt.
"Kb ilyen szintűek az érveid. "
"inkább csak bántó a félretájékoztatás az ubi utálóktól. "
Nem én hallgattam el az uplay hiányosságait. Én leírtam őket. Ellenben veled, aki azt se tudja hogyan működik a kis kedvence - a napi használat ellenére LOL
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Mate
nagyúr
Ezen kár összeveszni.
Akinek jó az uplay használja egészséggel. Akinek meg nem (Mint én) megveszi steam-en a dolgot. Bőven elég volt legutóbb is 1,5 órát szenvedni, mire letöltött és update-elt egy játékot. Steam-en ez kb. 8 perc.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
Teljesen igazad van. Viszont egy leendő játékvásárlót megilleti a tudás, hogy melyik kliensel mire számíthat.
Nem kell elbagatelizálni azzal, hogy "egyformák", mert nem azok.Uplayre általában olcsóbban meg lehet 1-1 kulcsot szerezni, de ennek a kényelmetlenebb használat az ára.
Másik topikban anno a splinter vásárlásomkor egy hsz alapján azt képzeltem, h már az uplay is pecsel - pontosabban már pecselt verzát szed le, installálni se kell, stb. Ehelyett egy félórás ámokfutás várt rám a letöltés után. Ezért haragszom az ilyen hsz-t elkövetőkre, magam is megjártam "miattuk".Fentiek ellenére az ár miatt nemrég ismét vettem uplay only játékot: Trials Fusion.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Én arra leszek kíváncsi mikor kezdi el az ubi is a steam-et hanyagolni mivel már jó ideje Ea és az Ubi egymás részvényesei. Tom Clancy's The Division állitólag már ilyen lehet. Mivel eleve folyamatos szerver kapcsolatot fog igényelni
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
uplayen elég valószínűtlen hogy mostanság pénzt költenék, elvette a kedvem, hogy a kliens előtt voltak olyan kedvesek az ubi shopban 2 hétig érvényes letöltő linkekkel árulni a játékaikat. ezért még évekig vezekelniük kell, addig is minden ubi game = torrenten jön nem uplayen
/s
-
fletoka
tag
Sziasztok.Megvettem gamersgaten a fc3-t de az emailben nem kaptam kódot hanem gamergate kezdi letölteni.Benne lesz az uplayes fiókomba?
-
dejaris
addikt
Nem fizetnek egyaltalan, csak olyan meg sosem volt, hogy mikor este jatszani akartam egyet, akkor nem indultak el, mig a steam nyujtotta a minosegi szolgaltatasat. Aldom az eget, hogy nem ultem fel vonatra, amin sok csolatasu sipakol vigan, igy legalabb nem csak csicsas ikonokat kaptam a penzemert.
-
GoZoL
senior tag
Pár napja volt egy igyenes Train Simulator 2014 regisztráció. Én még nem kaptam kódot!
-
fletoka
tag
válasz maddionmax #68780 üzenetére
thx mármeg is van,remélem nem lesz csalódás a game
-
fletoka
tag
Jah még annyi,hogy a magyaritást fel lehet tenni rá nem lesz gond?
-
cskamacska
addikt
válasz dejaris #68779 üzenetére
Akkor gondolom sosem volt dolgod az Ubisoft régebbi Online DRM-jével, és azóta is csak ritkán használod a Uplay klienst. Adventures With Uplay
A Uplay, és az Origin pont ugyanúgy csak bérleti jogot ad a játékaira, cserébe kevesebb a szolgáltatás, elmaradott a kliensük, és a Steamnél is megbízhatatlanabb a működésük."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
DeFranco
nagyúr
Essetek mán' egymásnak ugyan, hogy a fővám téri vagy a fény utcai piac a jobb...
Fene a jó dolgotokat, hogy ez a legnagyobb problémátok. Az acsik meg ott hevernek parlagon.
-
válasz huskydog17 #68766 üzenetére
Rajongók csinálták, nem az eredeti csapat.
(#68764) djculture: nincs sok értelme a flasht meg az UT3-at összehasonlítani. Előbbi egy webre íródott nyelv, utóbbi meg egy játékengine. Eleve kizárja egymást a kettő, vagy ebben, vagy abban van megírva, fejlesztve valami.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Csapoati
nagyúr
Yuplay-en akciós a MotoGP13. Én megvettem mindenféle trükközés nélkül, 1398 Ft-ot vontak le és aktiválható volt Steamen.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
po1son
addikt
Jól sejtem, hogy ma fog kezdődni este7kor vmi sale steamen?! Napi akció tegnap óta nincsen.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
dejaris
addikt
válasz cskamacska #68784 üzenetére
Olyan kethetente hasznalom es mindig elindul ez a vallalhatatlan uplay. Steamen mar nem jatszom egy honapja, hiszen ugyse fog elinduli, mikor szeretnem, csak a kartyakat probalom neha osszegyujteni a haterben, ha sikerul. Midegyik berleti jogot ad, persze, csak a 3 kozul 2 kulcsot is ad hozza, nem csak papirt.
-
csaba951
veterán
válasz Csapoati #68789 üzenetére
Meg US-ben, meg EU1 régióban se lehet kapni?
Nem! Egyszerűen valamiért elmaradt a vasárnapi akció. Lehet, hogy az erre kiszemelt játéknál a kiadó az utolsó pillanatban visszamondta az akciót. Újat meg nem tudtak hirtelen keríteni helyette.#68788 po1son
A vasárnapi akció úgyis lejárt volna hétfőn, szóval ez nem lenne akadálya egy nagyobb sale-nek. Szerintem valami más oka lehet, hogy elmaradt.#68781 FrostyBoy84
Én sem kaptam meg a kódot, nem tudom miért. Írták, hogy 48-72 (?) óra múlva küldik csak el, de szerintem az már letelt. Ha csak USA-ban érvényes az akció, azt meg kiírhatták volna az oldalukra![ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
válasz BoneDragon #68790 üzenetére
Erről beszélek! Ez csak map vagy az alapjáték is? Egyébként ide be volt rakva!
-
Csapoati
nagyúr
válasz csaba951 #68793 üzenetére
Egyrészt Isten is megpihent a 7. napon, másrészt meg lehet, hogy érdeklődés hiányában maradt el.
FrostyBoy84: Én is várom a kulcsot, elvileg max. pár órán belül lejár a 48 óra, amit ígértek.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
regener
veterán
válasz Mr.Csizmás #68796 üzenetére
Viszont max 2napot ír:
"We will send your game code to the submitted email address within 48 hours."
(#68799) Plebi
Pár napja itt írták a topicban hogy G2A-s játékok tűntek el profilokról mert lopottak voltak a kulcsok, szóval saját felelősségre ajánlott csak - persze lehet egyedi eset volt.[ Szerkesztve ]
-
Plebi
senior tag
Sziasztok!
Láttam, hogy a G2A oldalon lehet venni Warcraft 3 RoC és FT kiegészítőt. Magyar oldalakon már sehol sem találok dobozos Battle Chest változatot. Érdemes tőlük venni, vagy inkább hagyjam ki, mivel a Blizzard sem árulja hivatalosan. Egyáltalán be lehet regelni a CD kulcsot? Máshol lehet egyáltalán még kapni?
F1 2013 tőlük van eddig semmi gond, csak az azért még mindig forgalmazott játék.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest