Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BasketWink #67498 üzenetére
Ahogy a kollega is mondta, 2 vagy UC.
-
Ventur@
senior tag
válasz
BasketWink #67498 üzenetére
Flatout 3 volt a széria legrosszabb része. Azt én nem ajánlom. Az 1 nekem tetszett, a 2 az ugyanaz szinte, mint az 1, csak kicsivel több autó van benne, egy-két pályával van több, mint az egyben és a grafikája is szebb már (bár az 1 sem csúnya!). Fizika mind a kettő alatt szerintem nagyon jó. Ultimate Carnage meg 1+2+új autók+pályák, ha jól tudom játékmódok is. Én imádtam nagyon
.
-
BasketWink
tag
flatout 1-2-3 vagy UC-t? (singleplayer érdekel inkább) melyiket éri meg[steam hetiből]?
-
Crytek
nagyúr
Daylight helyzetjelentés:
Mint korábban mondtam az eredeti steam-es nem indul nem ír ki semmit ,el se indul semmi miután elindítom.
Ellenben a csúnya verzió az megy , tanulhatnának a kiadók a warez csapatoktólTudom hogy warez ezért elnézést is kérek,de idegesít hogy valamiért fizettem és nem megy ellenben az "ingyenes' az igen!
-
reelc
veterán
válasz
Crytek #67481 üzenetére
Azt azért megnézném, hogy játszol 0-3 fps-sel.
Vagy akár 10-zel.
Sosem volt csúcsgépem, és mindíg low graphics beállításokkal játszottam, vagy mediummal. Egy volt a lényeg: ne szaggasson. Számomra a grafika másodlagos volt.Sokat játszottam az Unreal Tournament 2004-et. Volt amikor az asztalin alaplapi VGA-val (az aláírásodban szereplő alaplap tesójával, a P5K-VM-mel), amíg gyűjtöttem VGA-ra. Volt amikor a notebook Intel GMA-jával.
Egy a lényeg: mindíg is csodáltam, milyen jól van optimalizálva, milyen szépen fut a játék, és hogy egyáltalán elindul egy ilyen nagyon alap integrált VGA-n, és fut is rendesen.
De változott a világ, komolyabbak a követelmények.
-
warcat
veterán
Sword of the Stars: The Pit - The Pilgrim DLC 0.15 font
El van szépen árazva,bár nem hiszem,hogy sokakat érdekel -
VoidXs
nagyúr
Fél napja várok a Steam Guard kódomra. Másnak megjött úgy 3 órán belül, de nekem még mindig nem. Most ilyenkor mi van? Nem fogok tudni játszani?
-
Crytek
nagyúr
Steam fórumát figyelemmel követem és hát szegény fejlesztők foghatják a fejüket mert csak úgy nyílnak a mindenféle sírás miatt a topikok.
Várom a patchet bőszen amivel elindul majd! -
eami
veterán
válasz
huskydog17 #67476 üzenetére
Most toltam vele fél órát. Azzal kezdtem hogy feltoltam mindent maxra. AMD kártyám van, szóval nem arról van szó hogy csak az NVDIA az amivel menne, mert ezzel is megy és akadás nélkül.
Különösebben nem értem hogy ha tényleg procedurálisan lenne generálva, amiért az új unreal engine kellett akkor miért ugyanazt láttam eddig kb amit már lehetett korábban youtubeon, és ha már az új enginet használja, akkor miért ilyen ronda
Elég vicc hogy 2014ben az nvidia ilyen grafikájú játékkal nyomatja magát.
Maradjunk annyiban hogy Outlast fényévekkel szebben néz ki.
Ezektől eltekintve viszont megvan az alaphangulata
volt pár perc amikor rendesen zakatolt a szívem
-
djculture
félisten
válasz
Én közben rájöttem hogyha lowba rakom vagy ha fullba akkor is néha beakad...grafika meg valami medal of honor 1 textúrákkal van megáldva. A zöld foszforrúd az egyaz egyben abból van.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ez alapból benne van már a windowsba mivel naprakész.
Inkább akadjon minthogy el se induljon...
-
maross
nagyúr
válasz
BoneDragon #67470 üzenetére
restart steam, megy az
-
huskydog17
addikt
válasz
Crytek #67475 üzenetére
Próbáltad már ezt?
Amúgy a steam fórumban rengeteg a user error, nagyon sokan vannak, akik úgy vették meg a játékot, hogy azt sem tudták, hogy a PC-jük megfelel-e egyáltalán a minimális rendszerkövetelményeknek.
Vicces és egyben szomorú olvasni azokat a kommenteket, ahol olyan felhasználók panaszkodnak, akik DX10 vagy DX10.1 VGA-val akarják futtatni a játékot aztán miután valaki elmagyarázza nekik, hogy DX11 a minimum, még ők vannak felháborodva! Egyszerűen elképesztő!Amúgy úgy tűnik, hogy a játék nem válogat a VGA-k közül, mindenféle DX11 kompatibilis VGA-nál előjön valami hiba, pedig még a Fermi és Evergreen termékcsaládoktól felfelé futnia kéne a játéknak . Ezen bizony még bőven lesz mit csiszolni!
Amúgy miért jó az, ha egy játék diavetítésbe vált?
-
Crytek
nagyúr
Egész jól sikerült az elő Unreal Engine 4-es game!
Csak a kiválasztottaknak indul el mindenki más csak sír hogy nem indul (sajnos én is a sírok közé tartozok) -
BoneDragon
veterán
Van akinek elindul a daylight? Rányomok azt semmi...
-
Crytek
nagyúr
válasz
maddionmax #67462 üzenetére
Minek? Szerintem megvenni már úgyse engedi őket!
-
Heavyrain
őstag
TF2 OP-n árulnak Omerta - City of Gangsters-t 1 kulcsért (gift)
Ez hogy lehetséges? Isthereanydeal szerint Steamen eddig a legolcsóbb 11.24€ volt érte. (Meg az oroszoknál sem hiszem,hogy lement annyira,hogy még hasznuk is legyen az 1 kulcson.)
Az eladó 51-es szintű Steamen, 243 játékkal,ha lopott bankkártyával vette volna,nemhiszem,hogy ezzel a fiókjával hirdetné.
-
eami
veterán
válasz
kriszpontaz #67446 üzenetére
pedig érdemes.
Crytek: én meg csak most indítottam el a töltést :-P
-
Crytek
nagyúr
Á ez nem ér mindenki tolja már a Daylight-ot ,de a GTX 460 meg már büdös a gamenek és nem indul rajta
-
kriszpontaz
veterán
-
warcat
veterán
-
válasz
Hunbeast87 #67433 üzenetére
Az volt, most már a duplája.
-
Hunbeast87
senior tag
Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara a Gamersgate oldalán most csak €1.75
..
Lehetséges, hogy elárazás? Listaárnak is csak 3,5 van feltüntetve, ellenben Steam-en is 13,99€-s áron szerepel. -
Hokunda
senior tag
Battlefield 2 completet még megéri beszerezni vagy már annyira régi, hogy nem nagyon játszanak vele multiban?
-
warcat
veterán
De ez itt egyértelműen nem így van,csoportosítva vannak a dolgok,pl global key mellett ki lehet választani ha van a RU/CIS,Asia-t stb.Ez csak annyit jelent,ha megfelelő játékot jelölt ki magának,hogy orosz az árus,ahogy előttem is írták
-
-
eami
veterán
Csak kövesd a Who's Gaming Now?! (WGN?!) csoportot, rengeteg játékot lehet tőlük így megszerezni. Teljesen legális, az más kérdés hogy etikus e.... közel ~70k taggal szinte mindent be tudnak szavaztatni.
Részemről én olyanokra szavazok így ami amúgy is érdekelne. Egyébként profin nyomják, nagyon jól szervezett csapat. Jó hangulatú TwitchTV-s giveawayeket is tolnak.
-
v!ct0y
veterán
Hali!
Transformers War for Cybertron Van valami régiókorlát vagy ilyesmi benne ? -
bul07
nagyúr
Prototype 2 10$
Ez régiókorlátos? Megér ennyit? -
bul07
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #67402 üzenetére
Hát ja, csak ezeket az oldalakat a proxy sajnos tiltja.
-
dante0425
tag
válasz
cskamacska #67400 üzenetére
"miközben az RTS műfaj meg csendben kihal." Ebben sajnos van igazság. Nagyon hiányzik egy klasszikus "építkezős" stratégia, legalábbis nekem. De van egy olyan érzésem, hogy ezt a stílust szép lassan el is felejthetjük. A MOBA játékokkal meg már tele a hócipőm meg a padlás is.
-
sing1ep1ayer
őstag
-
echterion
nagyúr
válasz
cskamacska #67400 üzenetére
Biztos én vagyok csak lemaradva, de mi az a MOBA?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G
- Intel Core i5-4570S Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.60 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- GAMER PC! Ryzen 7500F / RX 7700 XT / 32GB DDR5 / B650 / 1TB Gen4 / 600w!
- Intel Core i5-3470 Processzor 4 mag 4 szál 6M Cache, max 3.60 GHz
- Honor Pad X9 64GB / 4GB Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest