Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
A hülye trendekhez igazodás konkrétan mindenkinek árt.
Ezért kapunk Knights of the Old Republic 3, és The Elder Scrolls VI féle rendes RPG-k helyett The Old Republic, és The Elder Scrolls Online WoW verő csoda MMO-kat, ezért nem látunk ki a random zombis túlélő játékokból, és ezért akar mindenki MOBA játékokat csinálni, miközben az RTS műfaj meg csendben kihal.Utóbbi agyhalál olyan szinten elharapódzott a kiadók körében, hogy a Trion Worlds az ígéretes End of Nations MMORTS-ét(azaz már nem is klasszikus single cuccot multival, hanem divatos warezolhatatlan mikrotranzakciós F2P MMO izét) felfüggesztette, hogy később MOBA játékká alakítsa. Aztán rendkívül csodálkoztak, hogy senkinek nem tetszett a változás és végleg törölték az egészet.

-
La Magra
tag
Steam napi akciós Metal Slug 3 érdekelne valakit? Megvenném a 2-packet, és akkor mindketten jobban jönnénk ki, mint ha külön-külön vennénk...
-
bigyo108
aktív tag
Társat keresek csomagfelezésre - Bundlestars - Battleground -
Commandos-ok érdekelnek a többi a társtulajdonosé . -
Csapoati
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Lehet nagyon banalis dolog, de vsync-kel is probaltad?
-
Lackki
őstag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Unreal Tournamentnél is ez a probléma és ott is van megoldás, biztos erre is van.
-
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Nekem a két első rész az megy tökéletesen win8 x64-en az biztos. Többi része nem is izgat egyik az tudom hogy lila képenyővel jött be

-
sing1ep1ayer
őstag
Commandos szériát korábban beszereztem egy bundliban, de sajnos a Steam verzió szenved attól a bugtól, hogy egy mai modern, gyors gépen (az akkoriakhoz képest kábé mindenkié ilyen) az ellen piszok gyorsan szaladgál, így gyakorlatilag lehetetlen bármilyen küldetést is megcsinálni. Nem tudom van-e erre javítás, mert enélkül örömteli perceket csak akkor szerez majd, ha van otthon egy P2-P3-as és azon futtatjuk.
-
VoidXs
nagyúr
-
zone
őstag
The Battleground Bundle €3.49
- Commandos: Behind Enemy Lines
- Commandos: Beyond the Call of Duty
- Commandos 2: Men of Courage
- Commandos 3: Destination Berlin
- Cossacks: Art of War
- Cossacks: Back to War
- Cossacks II: Batlle for Europe
- American Conquest: Fight BackTwo Worlds Epic Edition €2.00
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
jó olvasni, hogy a sok mmonak és mikrotranzakciós szemétnek jól megy?

-
szami777
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
akkor itt az ipon-os link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
remélem, hogy ez 1-2 kiadót (rockstar) elgondolkodtat.
(#67380) BirkaZoli A gta5 pc változatáért felelős petició immár 700 ezernél is több aláírást szerzett. Csak az agyunkat húzzák már
-
Hokunda
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Csak ne úgy optimalizálják, mint a IV-et, mert akkor félmilliós gép vagy 8634 patch szükséges az élvezhető futtatáshoz.

-
ViharVadász
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Na akkor ide azzal a GTA V-vel most már
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BoneDragon
veterán
A PC-s piac veri a konzolost
Félve merem linkelni, mert gs, de azért mégis csak jó olvasni... -
NyMRooD
addikt
Oké, de a választható játékok között (legalább is amit elvileg add a bronz kupon) nem szerepel egyik sem a hozzászólásként beírtak közül. Tehát arra lennék kíváncsi, hogy az ott nyerhető bronz kupon között és a videókártyákhoz adottak között van-e különbség.
-
NyMRooD
addikt
AMD Gaming Evolved store-jában, az AMD Radeon Bronze/Silver/Gold Reward Daily/Weekly/Monthly Sweepstakes alatt a hozzászólásokban miért írnak játékneveket?
-
Lajti
tag
Rendben, köszi!
-
-
Lajti
tag
Overlord complete 5 euro a gamersgate-en: [link]
Én anno valami bundliban vettem és nem bántam meg, ennyit szerintem simán megér.
Azt pedig megköszönném, ha valaki tudna válaszolni arra a kérdésre, hogy ez aktiválható-e teljes egészében steam-en. Néhol securom-ot ír, de teljesen össze-vissza (pl. a season 2 3. része sc, a 4. nem, az 5. pedig megint.). -
Délután néztem, hogy a Don't starve le van árazva a Steam store-ban, ápr. 30-ig. Konkrétan az alapjáték, az alapjáték+dlc, valamint az alapjáték+dlc 2pack is 66%-kal. De valszeg elárazták, mert most néztem, utóbbi kettőnél már csak 53% figyel. Előtte 4,6€-ból kijött volna a 2-pack fele, már akartam is keresni valakit, hogy társuljon, de így már drága.
-
Mate
nagyúr
Látom megoldódott

-
Rent
senior tag
Hali!
Vásároltam már párszor ajándékba g2a-n (d2+lod. sc2, cod bo1). Eddig nem volt velük gondom. Most viszont ajándékba kellene megint vásárolnom egy BF3 premium service kódot. Ezzel sincs náluk semmi probléma? Vett már onnan valaki ilyet?
Köszi előre is! -
depzoo
tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Segitenel nekem annyiert megvenni? Pont most dobott vissza a Steam mert poenbol bekerte a CVV kodot es fejbol nem megy

mate3553: nem tudom mit higgyek, en csak ugy tudtam hogy kell neki a lemezes SoC. Ezert nem vettem az evek alatt Steamen SoC-ot. De ha tenyleg free es standalone mod akkor az elegge zsir. Jol ertem hogy nalad igy fut?
-
Zolás
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Hol van erre lehetőség?
-
depzoo
tag
Steamen 6 euro / 5 font az osszes DLC Sleeping Dogs-hoz. Alap game is akcios, erre mar vartam egy ideje.
Szerk.: Lost Alpha tenyleg fut magaban? Ezt valaki erositse meg plz mert en ugy tudom SoC mod es non-steam Stalkerrel jo csak.
-
bladegery
senior tag
Nem tudom volt-e mar, de ingyen Battlefield 1942 Originen.
-
Mate
nagyúr
Megjelent a Stalker Lost Alpha.
Max. grafikán nagy gépigénye van, de cserébe baromi jó grafikát csináltak a fiuk.
Mivel ingyenes Best Buy, de akinek tetszik, az ne felejtse el támogatni a fiúkat!
-
Alien83
senior tag
Singularity ollcsón valakinek steam-re?

-
-
Lacka89
aktív tag
Szevasztok tudtok mondani olyan játékot, amit két androidos telefonon wifin ill. bluetoothon tudunk egymás ellen játszani? Előre is köszi
-
Niczo
senior tag
akinek megvan gamersgate-en a Street Racing Syndicate (Indie Gala Dwarves-ban volt), a gamersgate oldalán kapott hozzá steam kulcsot

-
Allien
veterán
Rise of Flight leárazás május 8-ig 50% mindenre! Rise of Flight honlapján is, és a Steam verzióra IS!
-
Vertigo18
addikt
Sajnos nagyon buta árakkal dolgoznak...
A Warhammer - Soulstorm náluk 10 Font (!!!), míg a Steamen 6.99 € teljes áron... Így a leárazás után is sokba kerül, sokkal inkább megéri várni a steamen ilyen leárazásra, és akkor még nem beszéltünk más oldalakról!
Esetleg számíthat, hogy van, akinek van ott ellövendő creditje, le lehet faragni az árat továbbá kuponnal, ha van, illetve 0.1 GMG Credit is visszajön...
Jó ötlet nekünk a font, marha jó!

-
marcusa
addikt
GMG-re van most valami működő kupon? A főoldalon levőt nem akartja nekem levonni...

-
zone
őstag
Miért használsz kétféle adblockert?

https://gamesrepublic.com/
Anomaly: Warzone Earth ingyen minden regisztrálónak (már ha van olyan, akinek még nincs meg) -
Mate
nagyúr
GMG-n Warhammer széria -75%-al.
-
-
x_o_n
veterán
válasz
Madárember
üzenetére
köszi a felajánlást

-
válasz
Madárember
üzenetére
Elvitték mindet.
Köszi a Realms-ot én vittem!

-
ZS3NI
őstag
válasz
Madárember
üzenetére
Realmsot vittem volna, de valaki behúzta előttem. Azért köszi a felajánlást.

-
Madárember
csendes tag
NIGHTMARES FROM THE DEEP: THE CURSED HEART
96VED-H5RQT-JC54XREALMS OF ARKANIA: BLADE OF DESTINY
D9QDQ-9QAFM-47YQ2WHERE ANGELS CRY
DF90Q-CKXY6-VXEH2 -
cashback
őstag
G2A kupont tud esetleg valaki?
Vagy 10,99€-tól olcsóbb BF3 PS fellelőhely?
-
Disneyt szerintem lefogják dózerolni a star wars rajongók : [link]
-
Arkennys
addikt
válasz
Shepherdke
üzenetére
Nincs mit, a játékot is csak ajánlani tudom, nekem egyik örök kedvenc marad, nagyon hangulatos
Főleg most megint megjött hozzá a kedvem a könyveket is elolvasva -
-
-
Arkennys
addikt
válasz
Shepherdke
üzenetére
Igen. Nekem is az van, és van benne szinkron.
-
csaba951
veterán
Erre már hiába vársz! Az EA elkaszálta a projektet!
EA Cancels ‘Command & Conquer’, Closes Developer Victory Games -
Mate
nagyúr
válasz
Shepherdke
üzenetére
Ha jól tudom benne van.
-
Shepherdke
tag
A steam-es The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut tartalmaz magyar szinkront?
Mert csak a felület szekciónál van kipipálva a magyar nyelv. -
Mate
nagyúr
Nincs valakinek véletlenül C&C generals beta kódja?
Illetve tudni már, hogy mikor fog megjelenni?
-
Ja a Gamersgate szuper leárazásokat tartott megint 100%-ban volt a deus exek sleeping dogsok meg just caust 2 és az összes hitman.. Most meg 0% lett mikor észrevették..
-
Frod
addikt
Igazán vevőcsalogató a Gamersgate hatalmas sale-je

(itt van nagyban)
-
eami
veterán
gamefly engem is kezd felhúzni... leadtam a rendelést tegnap este, de becsapott a verifikációs villám.... Levelet írtam nekik, de semmi reakció. Nem értem miért kell külön könyörögni hogy költhessem náluk a pénzem. Ha minden igaz délutántól van ma is telefonos supportjuk, majd szépen felhívom őket.
-
válasz
cskamacska
üzenetére
Milenne majd letöltöd a cracket, idáig jutottunk hogy a fizetett játékok egy részét így lehet majd beüzemelni...
Alig van olyan játék amiböl kipatchelték volna..
Kiadók meg ezeket inkább kiveszik a steam-ből és ezzel mintha jólvégezték volna dolgukat.. Az nem zavarja őket hogy az eddigi vásárlók nem azért fizettek hogy tápolják a céget hanem mert esetleg netán e játszani is akarnak az adott játékkal.
Remélem majd amcsiban jól berágnak rájuk (ott kifejezetten alergiásak az ilyesmire) és kiperli belőlük az életet is, -
Heavyrain
őstag
Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 - 4 Pack érdekelne valakit? 750forint (2.4€) lenne/darab,ha összejön a 3 fő.
-
cskamacska
addikt
Ez működik a régebbi játékoknál, amelyek még azt is elfogadják, hogy egymás GfWL kulcsával oldd fel őket.
De mi lesz az újabbakkal, amelyeknél fiók alapú netes azonosítás van? Azokat hogy telepíted újra aktivációs szerverek nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért kapunk Knights of the Old Republic 3, és The Elder Scrolls VI féle rendes RPG-k helyett The Old Republic, és The Elder Scrolls Online WoW verő csoda MMO-kat, ezért nem látunk ki a random zombis túlélő játékokból, és ezért akar mindenki MOBA játékokat csinálni, miközben az RTS műfaj meg csendben kihal.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

2 utanerzes (bar egy idoben jelentek meg).