Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz FollowTheORI #58324 üzenetére
Na akkor Mindenki számára a lényeg!
Van ugye most ez a reward-os makiság a Playfire-ön (e mellé értelemszerűen érdemes egy ugyanolyan e-mail címmel regisztrált GMG Account is).
Csatolod Steam Acc-ot. Letöltesz Playfire VULCAN klienst (igen, tudom még egy kliens ) és a Notication, vagy milyen menüpont alatt figyeled, hogy milyen reward-ok vannak, amiért kapsz egy kis GBP-t. Ez nag részt Steam Achi, Steam játék first run, illetve a Playfire/GMG-vel kapcsolatos kommuniti dolgok (hírlevél, kliens futattás ilyesmi).
Sok apró mütyürből lehet egy kis korpát összekaparni, kb annyit ér, mint Steam alatt az idétlen kártyák farmolása.
Ha kicsit érthetetlen voltam bocsi, nem vagyok a szavak embere.
MOD: a reward-okból 1-2 naponta jönnek újabbak és ahogy néztem 4-5 nap alatt avulnak el.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest