Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Szerintetek a GTA Complete Pack kaphat -75%-ot steamen?
Mert márcsak pár óra van az -50%-os leárazásából és nemtudom nem fogom-e megbánni hogy nemvettem meg, viszont ha megkapná akkormeg aztbánom meg hogy megvettem és nem maradt cash más akciókra
-
DeFranco
nagyúr
válasz cskamacska #52897 üzenetére
boring platformer, boring shoot'em up, boring platform'em up
-
cskamacska
addikt
Indie Royale The Gaming Tuesday Bundle
benne:
Rush Bros Steam/Desura
Bad Bots Steam
Who's That Flying?! Steam
Defy Gravity Extended Steam
Aeternum Desura/DRM Freejelenleg 2,56€ minimumért
Defy Gravity egyébként jópofa reklámanyaggal rendelkezik.
Így néz ki a játék:
És ilyen képpel hirdetik :
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
TommyX_
őstag
-
djculture
félisten
Na már az 576 is akciózza a bf4-et 8999Ft a mai nap. bf3 még fél évvel a megjelenés után is 11000 volt az 576-nál, ez is mutatja hogy a kutyának se kell az új rész.
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Crusader Kings 2 Complete 16€ .
És ennyi Steam walleten van meg kozel 20€, de asszem az megmarad karacsonyra.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
szami777
addikt
-
Mate
nagyúr
válasz TommyX_ #52887 üzenetére
CS dobott ládákat. Azokat eladva piacon durván 60€-m folyt be. Így még van bőven valletomon és ingyen tudtam steam-en vásárolni
marcusa:
LA Noire Complete, Max Payne csomagban volt GTA 4 complet-al. A csomag nuuvemen volt talán 3000-et vont le a kártyáról. 2000-ért eladtam gta 4 complet-et, mert az megvolt. A maradék kettő így 1000 Ft, darabja 500.
Metro: maross
Deus Ex-et nyertem
Bioschock és COH pedig gmg-ről kuponnal.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz szami777 #52873 üzenetére
#52873 xsanyi77
Mellette:
* The Warrior Pack - hasznos dolog
* The Predator Pack - hasznos dolog
* Soundtrack - tetszett
* Survival Guide art book - nagyon jó lett!Ellene:
* The Monkey Business Pack
* The Lost ExpeditionsEzek nagyon idegesítőre sikerültek. Alig vártam, hogy túl legyek rajtuk. Csak megszívatták vele a játékosokat.
#52876 mate3553
Mellette:
Az arcarde autós játékok közül szerintem ez a csúcs! Ennyiért meg pláne megéri! Egyedül és barátokkal is szórakoztató és változatos játékmenetet kínál.Ellene:
A kiadó szélnek eresztette a készítőket, így a játék a mai állapotában véglegesnek tekinthető. Sajnos maradt még benne bug rendesen. Meg még sok-sok kiegészítőt is tehettek volna bele (ruhák, ház, bútor, közös szórakozóhelyek, ilyesmik). Persze van benne így is rendesen, de még többel sokkal jobb lenne. Gamepad vagy kormány erősen ajánlott a használatához. Az irányítás nagyon egyedi, idő kell míg megszokja az ember. Sokaknak ehhez nincs türelme.Igazából kár érte, mert DLC-kel évekig megéltek volna belőle a készítők, mert nagyon jó ötletre épül. A nyílt világban (valós helyszínekről modelezve!) nem kell mindig versenyezned. Egy csomó más lehetőséged is van a szórakozásra. Ettől lett teljesen egyedi, és ütős a játék.
#52878 Scholes9
Igen, aktiválható/használható Magyarországról (is). Csak éppen megvenni nem tudod Magyarországról, mert csak braziliaiak vásárolhatják meg. Ha nagyon akarod, akkor megoldod magadnak...[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Na úgy néz ki egyelőre ennyi a vásárlásokból
Company of Heroes 2 - Collectors Edition 7.700 Ft (Ebből én álltam 700 Ft-ot)
Bioshock Infinite: 1300 Ft.
Deus Ex Human Revolution 0 Ft
Euro Truck Simulator 2 - Halloween Paint Jobs DLC: 0 Ft
LA Noire Complete 500 Ft
Max Payne 3 500 Ft
Metro: Last Light: 2200 Ft
Metro: Last Light Chronicles Pack 0 Ft
Metro: Last Light - RPK 0 Ft
Metro: Last Light - Factions DLC 0 Ft
Test Drive Unlimited 2 0 FtÖsszesen: 5200 Ft-ot fizettem és szinte minden megvan ami kellet
csaba951: Megvettem már, így tök mindegy
[ Szerkesztve ]
-
TommyX_
őstag
TDU 2:
A TDU-t én későn vettem meg, de a 2-nél már előrendelő voltam és nem bántam meg, sok jó közös gurulásban részt vettem, igaz mostanában kevesebbet tudtam játszani a TDU2-vel, de nekem ez-az autós játék lett a kedvenc.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Mate
nagyúr
Köszönöm!
Akkor megveszem
Legnagyobb hibája az, hogy nem sikerült rendesem feltörni és így meg kell vennem
-
-
szami777
addikt
Az játék fizikája nekem nagyon furcsa, de kategóriájában nagyon egyedülálló.
Én a belső nézet miatt figyeltem fel rá anno. A cockpit miatt megéri.
A játék nálam mikroszaggat, nagyon zavaró, pedig a gépemnek vinnie kéne.
Ha kontrollered van, még jobb[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Scholes9
nagyúr
Tudja valaki, hogy ez vajon aktiválható innen MO-ról? Nem akarok úgy járni, mint nemrég a Fallouttal, még ha vissza is kaptam az árát
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
mepet
addikt
Szerintem a legeslegjobb autós játék a világon.
Rengeteg szuper autó, hatalmas térképek, rengeteg verseny.
A gond csak a multi haldoklása. Sok a csaló, és elég kevés a játékos (mostanában, a megjelenés utáni 1 évben pörgött rendesen).
Ja és az irányítás nagyon arcade, tehát akár billentyűzettel is élvezetes!
Csekkold a játék topikját is -
Mate
nagyúr
Test Drive Unlimited 2 mennyire sikerült jól?
Ennyiért gondolkodom a megvételén.
-
szami777
addikt
válasz cskamacska #52868 üzenetére
utolsó vásárlásként nagyon gondolkodok egy deluxe bundle-n.
megéri a pénzét? Mert írja hogy 6 küldi, meg ilyen-olyan pack, de engem nem győzött meg.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Scholes9
nagyúr
Köszi a válaszokat, még meglátom
-
Woodslave
félisten
válasz cskamacska #52868 üzenetére
a qrva ruszki anyjukat most nézem az áraikat Kár hogy nem tartottam fenn az általános iskolai levelező barátaimat
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
NyMRooD
őstag
válasz Dilikutya #52861 üzenetére
Nekem a Serious Sam complete aktiválása kor már megvolt az első két rész HD verziója, így megkaptam őket gift ként.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
cskamacska
addikt
N+1. randa indie ugrálda. Ha nem próbálnának médiahekkelni, akkor azt sem tudnánk hogy létezik ilyen. Értsd, ha nem lenne belőle hivatalos torrent, nem lenne belőle egyáltalán torrent.
gszp: Az egész "sokkal olcsóbb csomagban" ötlet úgy működhet, hogy nem lesz mindenkinél rakat maradék játék. 2nd hand kereskedés így is önjáró lett, képzeld el mi lenne, ha az olcsó csomagok részei nem nyelődnének be.
Scholes9: A ruszki ára mindenképp. Más kérdés hogy a seftelők nyugati áron akarják adni.
Egyébként megéri, jó játék a Far Cry 3. De ha már veszed, akkor a Deluxe-ot vedd.mate3553: Maga a Codemaster Indie Royale csomag megéri azt a pénzt amit kérnek érte.(pláne ha valami happy hour csoportos vásárlás keretében veszed még olcsóbban) Az Operation Flashpoint Dragon Rising, és Red River viszont eléggé semmilyenek, azok máshol külön pénzt nem érnek.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
A indiegala bundleban lévő flashpoint-ot próbálta már valaki? Érdemes beruházni rá?
Videók alapján nem tűnt olyan rossznak.
-
Scholes9
nagyúr
Far Cry 3 megéri a Steames árát Gépem elég hozzá?
-
Sonja
nagyúr
Érdekes megoldás.
"Here is a direct torrent link that we will personally seed to our currently available version of the game. We aren't idiots, we aren't high. We believe that anyone who wants to pirate our game will do so anyways, and feel it's a much safer bet to offer those people the official link to our game in hopes that they keep their computer's virus free."
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
gszp
tag
Azt tudja valaki, hogy ha giftből aktiválok be magamnak mondjuk egy Half-Life Complete-t, akkor is megkapom giftként a már meglévő játékokat? Ha jól látom, Steamen ezt így konkrétan nem írják.
-
CrimsonX
csendes tag
Sziasztok!
Maradt még valakinél Verdun 2 TF kulcsért?
//CrimsonX
-
Scholes9
nagyúr
Amazonos BF3 Premium Edition gond nélkül aktiválható MO-n?
-
warcat
veterán
Várj vele,szerintem ez nem okvetlen a végleges ára.
Más:de utálatos ez a régiózár.Amazonon van egy 5 dolláros promo kedvezményem korábbról,a mostani 14.99 dolláras Saints Row IV 9.99 USD lenne ...
Holnap Assassin's Creed IV Black Flag 29.99 lesz , nem tudom van -e rajta valami zár.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
reelc
veterán
Nem rossz ajánlat: Age of Empires Legacy Bundle: Age of Empires III: Complete Collection, Age of Empires II HD, Age of Empires II HD: The Forgotten van benne 12,74 Euroért. Majdnem pont ennyi a 3-ik rész kompletten.
-
zone
őstag
IndieGala Overlord + Raising Hell egy kulcsot ad... csak a kieg. kellett volna, az alap ment volna sorsolásra.
Plusz volt egy szemét húzásuk, az alap kijelölt összeg az elején $6 volt, most megváltoztatták $8-ra. Persze lehet egyedi összeget is beírni, de nem árt résen lenni.(#52648) fuwiradis
Eszerint igen[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
fuwiradis
aktív tag
Ejj, GMG-n visszajött egy napra a RAGE -75%. Az előző négy órás akciója alatt nem volt időm megfontolni a vásárlást, most viszont több időm van.
Azt mondtátok, hogy ez aktiválható steamen itthonról, remélem ez azóta sem változott ( ). Elvileg erre jó a -20%-os kód is , szóval 4€ lenne. Mit gondoltok, ennél vajon értelmes, belátható időn belül lesz olcsóbb (mondjuk karácsonykor)?
Más: ez érdekelne még, esetleg valaki megbízható infóval bír?
-
Arkennys
addikt
válasz parandroid #52813 üzenetére
Kár, fele ennyiért megldottuk volna, mint mostani ára
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
chatran
őstag
AoE 2 HD 4 Pack-ba beszállna esetleg vki? 2 ember kellene még.
-
Dilikutya
félisten
Gamefly-on akció, 25-30% a legújabb címekből is, régebbiekből meg egészen 83%-ig.
Van 1-2 dolog, ami így is drága, pl. a Quake részeket én egyben vettem annyiért, mint most akciózva darabja.Apró betűs rész, amit úgyse fog senkit végig olvasni, mert apró betűvel van írva: csak ránéztem, nem tudom, van-e valami régiókorlát, annak majd az esetleges vevő utánajár.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
maddionmax
senior tag
válasz DJGABI #52836 üzenetére
Pont ezért vettem meg, mert most lehet, hogy rossz (tényleg az), de januárra-februárra, ha kijönnek a javítások, akkor 4500-ért megvan és lehet játszani. Ennyiért szvsz sehol nem lesz kapható még jó ideig.
Karácsonyra értékeljék le a Premium-ot ugyanígy, mondjuk szintén $29.90-re
Még maradt egy kuponom -
DJGABI
addikt
válasz djculture #52834 üzenetére
persze, 1-2 hónapig (fél évig?) sz*r lesz, amíg nem peccselik, ezzel tisztában vagyok. Meg amúgy is elvagyok most a BF3 Premiummal, de still... nem hinném hogy mostanában lesz ennyi (hacsak nem jön egy Humble Origin Bundle vol 2 )
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
trisztan94
őstag
Valaki nem tud kölcsönözni $6-ot a mostani IndieGala-ra? Mindig akkor vannak ezek amikor nincs pénzem
[ Szerkesztve ]
https://heureka-kreativ.hu
-
djculture
félisten
-
DJGABI
addikt
válasz maddionmax #52828 üzenetére
jöhetne az AMD kuponos móka, picit cseszi a csőrömet h 20 dodóért nem sikerült behúzni, lehet úgy jár mint a 3, hogy csak az új rész előtt lesz legközelebb akcióban
(#52799) ysengrin nekem is ez volt az első gondolatom, de ahogy nézem amazonon nincs a DLC-s pakk (Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion), úgy meg nem sok értelme van. aprón a "ruszki" kulcs 1500Ft.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
zsolt1225
aktív tag
Nemár, mikor volt és hol?
-
maddionmax
senior tag
Nézd sorrendben:
1, Leírta mit szeretne honnan venni
2, Megkapta a választ hgy nem lehet
3, Kapott egy GMG-s címet, kódot, a Nuuvemes árnál olcsóbban
4, Ő jelezte 5-6ezerért szeretne vásárolni
5, Megkapta válaszként, hogy volt olcsóbban is, de az pénteken volt,most meg ugye hétfő van...tehát késő.Semmi olyat nem írtam, amivel bánti akarnám, egyszerűen későn szeretné annyiért vásásolni. Most ennyi az ára, de ő is írta hogy karácsonyra szeretnék többen. Karácsonykor megint tuti leakciózzák, így nem érdemes most ennyiért megvennie.
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Most én mea culpázom, azt hittem az eredeti hozzászólásra volt válasz, valahogy átugrottam egy csomó hsz-t, nem is értem...
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Egy kis segítség kellene ezzel kapcsolatban:[link]
Ha netán valaki tud segíteni kérem írjon a másik topicba.
Köszönöm>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
zsolt1225
aktív tag
válasz maddionmax #52821 üzenetére
Várható vajon karácsonykor, hogy olcsóbb lesz sokkal? Lennénk haverok akik megvennénk ha kb 5-6ezer HUF lenne karácsonykor nagyon akciósan.
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #52815 üzenetére
én is adnám
(#52824) Crytek : 2 egymás utáni indie gala-ban a dirt2? Inkább a grid[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
nagyúr
-
maddionmax
senior tag
válasz zsolt1225 #52817 üzenetére
Ennyiért megkapod máshol is...ne sajnáld.
Tessék:
GMG Battlefield 4 + kód: TAREM-4PLAY-VOUCH
és máris olcsóbb De ez sem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
dante0425
tag
válasz maddionmax #52815 üzenetére
Ez engem is érdekelne
-
zsolt1225
aktív tag
Nuuvem-en próbáltam megvenni a BF4-et és azt írja nem elérhető nálunk, ez igaz, vagy mi lehet a megoldás?
Egyébként csak egy kulcsot kapnék amit lehet originen felhasználni?[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
-
Csapoati
nagyúr
válasz parandroid #52811 üzenetére
Szeptemberben volt 1 dolláros bundliban, lemaradtál róla? Mondjuk ha bejön, akkor ez sem pénz érte.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
parandroid
félisten
Ohohohó, Brütal Legends 1,89 EUR-ért. Ha negyedannyira hangulatos, mint a trailere, meg a gameplay bemutató, amit még régebben youtube-on láttam, akkor nem fogom megbánni, hogy már megy az install.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
joe-ker
senior tag
A bundlestars valami nagyra készül vagy megszűnik , az összes bundli egyszerre jár le holnap.
-
szami777
addikt
Pay Minimum $1 to get these! Damnation
Clive Barker's
Jericho™
Overlord™
Pay more than $5.99 to unlock these games!
Overlord™ Raising Hell
Overlord II
Operation Flashpoint Dragon Rising
Operation Flashpoint Red River[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Köszönöm, ez tipikusan az az eset, mikor kesobb jon ra aze ember, hogy egy jo jatekrol maradt le😊
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok! Crusader Kings 2 volt valahol bundliba? MNem tudja valaki, hogy hol lehet a legolcsóbban megkapni most az összes dlc-vel együtt?
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
tupacamaru
veterán
Alatta kell lennie. Just Cause 2: Multiplayer Mod
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
cskamacska
addikt
válasz maross #52787 üzenetére
Én óvnék mindenkit a Contagion vásárlásától. Legjobb esetben is egy egész jól kinéző Left 4 Dead wannabe frusztráló hülyeségekkel. Semmiből előtűnő zombik, béna közelharc, béna tárgytároló, átgondolatlan versus mód, még átgondolatlanabb ffa mód, homályos célok, és alig megtalálható céltárgyak túlélő módban. Nem mellesleg rettenet bugos. Pénzért.
A szintén bugtenger No More Room In Hell ehhez képest megváltás, mert ez ugyan csak a régi HL2 motor van alatta, és nem néz ki olyan jól, de jobb a közelharc, rendesen vannak kezelve a felvett tárgyak és lőszerek, épkézláb együttműködést megkövetelő pályák és játékmódok vannak hozzá, nincsenek böhöm UI elemek kint a képernyőn, hanem a lőszert tényleg ellenőrizni kell, a kifáradást a nahéz légzés jelzi, a maradék eléterő pedig a látottak kifakulásával csökken. És ingyenes mindenkinek.
-
zone
őstag
válasz maddionmax #52798 üzenetére
Megvolt. Nem alatta kellene lennie? DLC-k között sincs. [link]
[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest