Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Heavyrain
őstag
-
DJGABI
addikt
válasz maddionmax #53190 üzenetére
biztosan, 7.5 dodóért vettem az első rész GOTY-t amazonon. az más kérdés hogy mennyivel a megjelenése után.... (vásárlás: 2012.07.07, vs BL GOTY: 2010.10.12.)
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
TBT
addikt
Pedig ennyiért már kötelező vétel lenne, hisz rengeteg tartalom van a Game of the Year változatban.
De ebből most kimaradok, sajnos nem értek ehhez az oldalhoz. CD Galaxis + 576 oldalán pedig nagyon drága a játék."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Frod
addikt
Lehetne, mert 2 cimborámmal együtt erre várunk (meg persze valami hivatalos, nem brazil-mókolós verzióra) és csapnánk is a lecsóba
Do you see the white shadow?
-
dante0425
tag
Amennyi órát bele lehet ölni ebbe a játékba, ahhoz képest szinte ingyen van. Szerintem.
-
maddionmax
senior tag
Csak én gondolom úgy, hogy lesz még ennél is sokkal olcsóbb Borderlands 2 GOTY?
-
Heavyrain
őstag
Közben nekem is sikerült a problémát megoldani,ha kell,bárkinek szívesen segítek privátban,brazil lakcímmel kapcsolatban.
-
szami777
addikt
GMG-n Company of Heroes 2 akció 9.5 €
GMG20-CV2W4-DSYBT[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
Wolverine
félisten
-
Zamery
senior tag
Megint van készleten The Bureau XCOM Declassified (with Codebreakers Preorder Bonus) Steam CD Key (£4.99) a SimplyGames-en. ~1800Ft, és jár hozzá a Preorder Codebreakers bonus mission. Megvettem, gond nélkül aktiválta a Steam, jön lefelé.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Heavyrain
őstag
Ha valamilyen csoda folytán,valakinek eddig sikerült megvennie a Nuuvem-es BL2 GOTY-ot,az meg tudná erősíteni,hogy aktiválható-e Magyarországról?
Illetve brazil lakcím segítség nekem is jöhetne akár privátba is.[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Semmi... Steam-en sincs külön megnevezve a GOTY (mint a Skyrim Legendary esetén, hogy csak attól Legendary, hogy benne vannak a DLC-k is). Viszont az ár nem mindegy.
Amúgy valószínűleg az lehet a difi, hogy a GOTY 1 kulcsot ad, a másik meg többet.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Én ott nem választottam ki semmit (mármint a legördülő menüből), a többit meg kitöltöttem rendes adatokkal és elfogadta.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Pedig én vásároltam már tőlük több ízben is, legutóbb tőlem is bekérte a címet és simán megadhattam a Magyart...
-
Mate
nagyúr
Továbbra se sikerült megvennem Nuuvem-ről Borderlands 2 Game of the Year Edition.
Állandóan azzal jön, hogy adjak meg címet, de csak brazilt lehet.
Most akkor lehet Nuuvem-ről trükközés nélkül vásárolni vagy nem?
-
zone
őstag
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
gyuszaa
őstag
válasz BoneDragon #53162 üzenetére
Fizikailag megkapni ugyanannyiért nem rossz.
-
-
szami777
addikt
Bundlestar-on új bundle store nyílt.
Valamint ha jól látom dobták a fontot is.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
gyuszaa
őstag
World of Warcraft Battle Chest - 1490 Ft (összes korábbi kiegészítő + 30 nap)
World of Warcraft: Mists of Pandaria - 2990 Ft -
nagyúr
GOG hétvégi akció van: http://www.gog.com/promo/anuman_promo_061213
Én ebből az utolsó gyöngyszemünket a Haegemoniát húztam be, kár hogy nem a magyar. (Tudom tudom jó késő, de jobb mint soha. Régi warez után... )
Tudja valaki lehet e magyarítani?[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
reelc
veterán
Ez a Nuuvem fura egy hely... szóval ha jól értem alapvetően brazil honlap, és teljesen lutri, mit enged megvenni pl. egy magyarnak? Amit be lehet tenni a kosárba, és ki lehet fizetni azt be is lehet aktiválni?
-
raggg
senior tag
válasz Wizard of Oz #53150 üzenetére
Engem az amazonos bl2 goty érdekelne (aktiválható-e steamen)
ragklaatPS
-
-
gszp
tag
válasz Anonymus X #53152 üzenetére
Na, látod azt nem is néztem. Mindegy, gondolom ebbe is bele lehet rakni pár száz órát. Egyszer elkezdtem, de akkor megijedtem attól, hogy milyen bitang hatalmas/részletes. A hangulat viszont adta. Nagyon.
-
csaba951
veterán
válasz parandroid #53138 üzenetére
Azért ezt ideje lenne átgondolniuk a németeknek! Kb. 13,1% a 15 évnél fiatalabbak aránya. Ezért viszont az összes felnőttet korlátozzák a vásárlásban. Nincs ez így jól!
-
Anonymus X
tag
Annak az alapára viszont nem 10 euró, hanem 20, mint Steamen. A Fallout 3 GoTY pont a kedvezőbb alapára miatt lett olcsóbb a Steamnél. Kötve hiszem, hogy 75%-nál nagyobb akciót kapna a New Vegas.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
kozi71
senior tag
F1 2013 alapjáték. ( 3766Ft.)
high tech, low life
-
gszp
tag
Óóóójeeee!
Köszi mindenkinek, aki szólt a Fallout3-ről, aki bedobta a kuponkódot, és megerősítette, hogy ad steam kulcsot is. Ha valami best buy, akkor ez az. Reméljük a New Vegast is leakciózzák.
-
ayo
veterán
válasz DeFranco #53145 üzenetére
ugy volt elmentve de azt javitom mert en is igy gondoltam - megprobalom megint valtoztatni hatha
masik direkt van mivel nem lattam olyat hogy csak input legyen, igy van egy opcio es input - comment az szurke dolt szokott lenni
szerk: na most ujra leokeztem mostmar egyiksem kotelezo, kosz a feedbacket
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
DeFranco
nagyúr
-
ayo
veterán
ismet elindult az ev vegi indie bundle es jatek szavazas a blogomon.
termeszetesen decemberben folyamatos sorsolas lesz, de majd jelzek ezugyben... + unnepi kontos is elkeszult
Szavazz te is a 2013-as legjobb indie bundle-re és játékára! Az oldal szokásosan megkapta az ünnepi kinézetet és ahogy múltévben most is lesz heti több sorsolás is.
http://jateknaplo.blog.hu/2013/12/06/indie_szavazas2013
tudom hogy nem konnyu foleg hogy ebben az evben nagyon kemeny csomagok jottek ki, de ha van idotok akkor probaljatok meg leheto legjobban valaszolni. multevben is erdekes volt remelem most is az lesz a vegeredmeny
http://jateknaplo.blog.hu
-
nagyúr
válasz Anonymus X #53135 üzenetére
Plussz ha valaki ott vásárol működik még a 10thanks kód, -10% az uplay shopba.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz parandroid #53138 üzenetére
Gyere vissza magyarországra...
-
dokken
tag
DLH.Net-en aki most regisztrál Enclave steam key ajándék.
-
Polllen
nagyúr
-
parandroid
félisten
Lol, megpróbáltam megvenni, de "Aufgrund des Jugendschutzgesetzes sind einige Titel nur zwischen 23:00 Uhr und 6:00 Uhr erhältlich. In der Zeit zwischen 6:00 Uhr und 23:00 Uhr können Sie das Produkt nicht erwerben. Sie können es aber in Ihren Einkaufswagen legen und später kaufen."
Beszarás, komolyan, ifjúságvédelmi okokból reggel 6 és este 11 között nem vehetem meg ezt a szart.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Crytek
nagyúr
Én pedig vállalok ,megvettem és aktiváltam steam-en!
Next PC Upgrade: 2022
-
Anonymus X
tag
Fallout 3 GoTY 2,5 EUR az Ubisoft Online boltjában. Elvileg Steam kulcsot ad, legalábbis pár nappal ezelőtti reddites társalgás szerint. Felelősséget azonban nem vállalok
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
warcat
veterán
Nuuvemen a Borderlands 2 Game of the Year Edition 2350 Ft
Mielőtt mindenki felhördülne,hogy de nem lehet megvenni,már kosárba lehet rakni bármi trükk nélkül.Steamdbn meg csak sima és RU verziót találtam,szóval elvileg jó nekünk,nézzen azért még rá valaki.
Érdekes dolgok vannak,a 4.6eurós xcomot meg lehet venni, a kiegjét nem,Borderlands 1 Goty-t megint nem, a kettőt igen stb.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
-
Crytek
nagyúr
Valaki nem hallott valami kosza hírt arról, hogy mikor jön pc-re a Stargate SG1 Unleashed?
-
djculture
félisten
válasz cskamacska #53127 üzenetére
Jó ez 10 euronál még kevesebbért nem láttam steam-en se plusz van egy 14 napos ps plus kód is az ujságban amivel lehet tölteni ps3 ps4 re vagy 10 féle játékot végignyomni, utána meg lemondani a fenébe a lejárat előtt 1 nappal Lesz mivel játszani már elkértem haver ps3 gépét
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Nem lehet most versenyezni a nagy címek óriási leárazási dömpingjével... Spórolnak ők is.
-
djculture
félisten
válasz Heavyrain #53121 üzenetére
Van még látom a sózzuk el mert a kutyának se kell rublikában játék De mondjuk nem is sajnálom most szüneteltetem a játék vásárlást, ma megvettem a pc gurut a painkiller hell and damnationnal egy hét szünet. Egyik bundle se valami acélos most szereencsére nem nehéz szüneteltetni
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Heavyrain #53121 üzenetére
legyintést se érő...ennél azért acélosabbat gondoltam volna. De nem lehet mindig brassói az ebéd.
Tegyük hozzá, 1 dolcsis pakkból CSAK a faerie solitaire steames, a BTA játékokra jellemzőbb inkább a gőzösség.
szerk 2: mit gondolsz, miért mondom? Én is
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Heavyrain
őstag
Humble Weekly Sale: Multimedia Fusion 2
Min 1$:
-Multimedia Fusion 2 /DRM Free/
-Vincere Totus Astrum /DRM Free/
-Oddplanet /DRM Free/
-Splotches /DRM Free/
-Faerie Solitaire /Steam/
-MANOS: The Hands of Fate /DRM Free+Android/
-Pitiri 1977 /DRM Free/BTA (6$) :
-Knytt Undergroundlock /Steam/
-Really Big Skylock /Steam/
-NightSkylock /Steam+Android/[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Többnyire megbízható (bár még csak 2x vásároltam ott, eddig nem volt gond). Énis ott vettem meg, csak még 7.99-ért.
De figyelj mert a fizikai hordozóst linkelted... már ha letölteni akarod akkor a digitális boltjukba vedd meg.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz warcat #53112 üzenetére
De már a harmadik éve hozzák vissza, így csak van reklám értéke.
Nyilván csoportos vásárolgatásnál jöhetne jól, de az nem segít, hogy korlátozva van a megvehető példányok mennyisége.Mellesleg én egész évben egy jó Graviteam leárazást vártam. Augusztusban volt, akkor kivártam, biztos év végén jobb lesz.
Lett isbassza megvastag 30% mindenre. Útközben persze sikerült felszedniük egy szép áremelést is év közben, így most ott tartunk, hogy leárazva drágább a cucc, mint év elején teljes áron, az augusztusi akciós árakhoz képest meg dupláztak a mostaniak.
De szeretik a cinizmust, mert fórumukon ők azok, akik messze különbek mint a Matrix Games pénzhajhászai. Látszik.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Niczo
senior tag
The Bureau XCOM Declassified for PC £4.99
SimplyGames mennyire megbízható?Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #53111 üzenetére
Pont hogy a 576 meg a cdgalaxis és a konzolbolt is rajta van a képen.
-
djpetar
tag
Akit esetleg érdekel a Starbound c. játék, ha humblestore-ból vagy a playstarbound.com-ról veszitek (mindegy, mert humblestore-ra irányít át), akkor a steam-es 14 euró helyett csak 15 dollár.
Trust me, I'm a doctor.
-
warcat
veterán
válasz Crytek #53109 üzenetére
1: Nem kapod meg rá a -20% kedvezményt, vagy ez, vagy a 3at fizetsz a negyedik ingyenes-akció
2: Mindig a legolcsóbb játékot kapod meg ingyen. veszel mondjuk 3x60 dolláros bf4-et meg egy 1 dolcsis poker night 2-öt akkor ez utóbbi lesz ingyen
Magyarán gagyi az egész
EA: It's in the crate!
-
nagyúr
válasz djculture #53104 üzenetére
Csak azokat árazzák le mindig, ami már senkinek sem kell... sajnos.
Ráadásul az Origin alapárak (ha ott várjuk az akciókat) horribilisen magasak, még akcióval sem lesznek nagyon jó deal-ek.[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Gamersgate ezt írja:
Now our big December Holiday Sale starts with amazing Daily Deals, Week-long Deals and Weekly Bundles!
Every day we will have 4 new daily deals.
If you buy 4 games, you only pay for 3!Betettem mind a 4 game-et a kosárba és mind a 4-ért fizetni kell! Hogyan működik ez az 1 ingyenes?
-
JoolsNOS
veterán
Assetto Corsa korait próbálta már valaki?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
djculture
félisten
EA facebook:
Közeledik a karácsony, melynek alkalmából idén is több akciós játékkal készülünk: december folyamán olyan EA játékokra csaphatsz le kedvezményes áron, mint a DICE hatalmas sikernek örvendő háborús játéka, a Battlefield 4, a magyar szinkronnal ellátott FIFA 14, valamint a Need for Speed Rivals. Az akciók a PC, illetve PS3 és Xbox 360 verziókra egyaránt érvényesek.
De megnézve elég gyérek az árengedmények bf4 limited is kemény 9990
[ Szerkesztve ]
-
Joe Swanson
senior tag
Újra van nálam grid 2 !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest