- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
válasz
ViharVadász #74845 üzenetére
Hamarabb írtam mint gondolkodtam sry.
-
raggg
senior tag
Az Amazonos Injustice regisztrálható Steamre nálunk? Mert ugye a steam shopban nem elérhető.
-
raggg
senior tag
CS:GO beszerzésére a steam a legjobb módszer? Sajna ott most 11 ojró, de ha lenne olcsóbb megoldás akkor lecsapnék rá.
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #63902 üzenetére
Hát a többletet le tudja húzni számláról. Valamelyik ablakban rá is kérdez.
-
raggg
senior tag
Amazonos NBA2K14 alatt van pár hozzászólás, mely szerint Steamen nem aktiválható, de egyébként aktiválható.
-
raggg
senior tag
Amazonon NBA2K14 akció: 15 dolcsi.
-
raggg
senior tag
Az amazonos hitman pakk külön kódokat ad szerintetek? Ha igen akkor az absolutiont átadnám valakinek.
-
raggg
senior tag
válasz
trisztan94 #54258 üzenetére
Terraria biztosan lesz akcióban a steam sale alatt.
-
raggg
senior tag
válasz
Hun Mallior #54098 üzenetére
Amúgy ez még GFWL-es igaz?
-
raggg
senior tag
Láttam warcat kérdezte talán hogy ha amazonról veszek Gods among ust akkor az aktivalható-e steamen. Ebben tudna valaki választ adni? Lehet csak én mentem el mellette.
-
raggg
senior tag
válasz
Wizard of Oz #53150 üzenetére
Engem az amazonos bl2 goty érdekelne (aktiválható-e steamen)
-
raggg
senior tag
válasz
parandroid #52679 üzenetére
Je. Vártam.
Ebben a DLC pakkban pont az alapjáték ha jól látom? Ez mondjuk egy kicsit gáz, azért az alapot megveszem.
-
raggg
senior tag
Azt meg tudná mondani valaki hogy az Assassins Creed heritage collection (álá cd galaxis) aktiválható-e steamen?
.. Köszi. :-)
-
raggg
senior tag
Valakinek van infoja arról hogy amazonon most lesz-e valamilyen akció az XCOM-os után?
-
raggg
senior tag
válasz
Kareszovics #45639 üzenetére
Akkor igyekszem okt 25-ig kivégezni még amit kell.
-
raggg
senior tag
válasz
Kareszovics #45636 üzenetére
De a mentéseim nem mennek vele ugye?
-
raggg
senior tag
válasz
Kareszovics #45630 üzenetére
A batman alól is kivették?
-
raggg
senior tag
válasz
Wizard of Oz #44974 üzenetére
Nem rossz ez, dishonored mellé plusz egy valami ami nincs a steamben. Bár most próbálok gátat szabni a steamen elszaporodó még-sosem-játszott-és-hamarosan-nem-is-valószínű-hogy-játszok-vele játékoknak.
-
raggg
senior tag
Amazonos tr/sleepingdogs/hitman pakk vásárlásban tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest