Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Ebből is látszik, hogy Kanadában a teljes gép (minden "szükséges" tartozékkal együtt) is olcsóbb, mint idehaza a fapados PS5 Pro (és még így sem kell odaát a népeknek ennyi pénzért). És erre még jönnek rá a tartozékok (talp, lemezmeghajtó). Jól le van rabolva az EU és Magyarország is a Sony részéről.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
gyimger
őstag
És közben fű alatt feltornázták az első Horizon árát, hogy a 10$ updattel ne jöjjön ki olcsóbban, mint a "remaster".
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
FunPro
őstag
válasz gejala #147487 üzenetére
Nem tudom, hogy csak jobb színben szeretnék feltüntetni magukat vagy tényleg így van, de a múltkor olvastam egy cikket, hogy az epicnek jobban működik az "ingyen játékokat osztogatunk" startégia, mint a "nálunk exkluzív" startégia. Úgyhogy én nem mondanám, hogy "elvesztett mindenkit", inkább csak nem ölnek ebbe töb pénzt.
Az Ubisoft kicsit érdekesebb a többi ilyen cégnél, mert bennük a Tencentnek van érdekeltsége. Ha minden igaz, az ubiban 11%, az epicben 40%. Úgyhogy őket sem elvesztették, inkább csak hagyják önállóan pénzt termelni a céget.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
gyimger
őstag
-
cyberkind
félisten
Srácok, há' mé' nem megyünk már el az anyánkba ismét, és készítünk saját játékot?!
No offense, de ez a hozzállás az, amivel még szart lapátolni se engedném az ilyet, mert ezzel is csak terjeszti, hogy a gaming industry összes tagja egy isten, mert "életet" teremtenek a semmiből... -
TBT
addikt
Szép új világ ez!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
VoltanIgor
tag
válasz cyberkind #147506 üzenetére
De b*ssza már meg, nem tudok erre mást mondani, ez ilyen tipikus gen-z szöveg, akik mindenen megsértődnek, a felnőtt világ nem így működik basszus... A mi időnkben ez kb. általános 6. szint volt. "Ez szar. -Akkor rajzolj te jobbat!" Ez 12 évesen még elmegy, de elvileg felelős szórakoztatóipari szakmunkásként iszonyatosan gáz...
És elméletileg ezek felnőtt emberek.
-
TBT
addikt
Eléggé "értelmiséginek" tűnik a hölgy...
Emellett az is kiderült, hogy az új Dragon Age-ben is a főszereplő szinkronhangját adja (a két "női" verzió közül az övé lesz az egyik). Érdemes volt 10 évet várni erre a csodára is...
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz cyberkind #147510 üzenetére
Gondolom, ezek után nem fognak megállni 1000 euró alatt. A birkák kicsengetik azt is, akár hónapokkal előtte, hogy bármit is kézbe kapnának. Mintha kimaradnának valami igazán fontosból... Nem értem ezt a világot.
Ahogy Ákos énekelte: "Színarany a ketrec, már megérte, teperni érte..."[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Ezzel továbbra is az a baj, hogy míg odaát ez a legnagyobb problémájuk, hogy ki a fiú és ki a lány, addig a kelet elhúz mellettük gazdaságilag és katonailag is... és nyilván a játékok, szellemi termékek minőségét illetően is.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
-
Crus
őstag
"Mert a férfi mind gyerek, maradunk vén tinédzserek..." ;-)
Amúgy mondom, ez hype és FOMO, amit nyilván az influenszerek és PR osztály kezd el, majd gyűrűzik tovább. Józan gondolkodásnak helye nincs. És erre sajnos nem mentség az se, hogy de mer' ez a hobbim. Igen, van akinek meg a csillagászat, de ott is van értelmes teleszkóp választás, meg van a pénzszórás.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
TBT
addikt
Holy moly...
PS5 PRO 30th Anniversary - 2000euro/db
~800 000 Ft? Embör, ez még mindig csak egy PS5-ös konzol.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Itt a "vásárló" fejében és életében is nagy baj van, amikor ilyenekkel akar kompenzálni (én ettől jobb és értékesebb leszek / nem is lesz már olyan szürke és érdektelen az életem, mint eddig volt / természetesen megérdemlem a legjobbat is mindenből). És erre minden iparág szeret rájátszani, kihasználni az emberek eme gyenge és fejletlen oldalát. És aki dolgozott magán, van józan esze és önkontrollja is, azt nehezebben tudják behúzni a csőbe.
Ha lenne olyan játék, ami csak és kizárólag a Pro konzolra lenne készítve és csak ott lenne elérhető és azon a gépen indulna el, akkor megérteném, hogy van 1-2 ilyen emberke, aki nem akar kimaradni belőle (de ez is abszurd számomra), de tudjuk, hogy a helyzet nem ez. Nem lesz olyan játék, ami PS5 Pro-n elindul majd, alapgépen meg nem. Ilyennel a Sony megírná a halálos ítéletét. Még a tegnap bejelentett Ghosts of Jótej is teljesen működőképes kell, hogy legyen az alapgépen (más belsős fejlesztésű exkluzív játék jelenleg! pedig nincs bejelentve 2025-re). Talán még a DS2, de szerintem az jön majd PC-re is azonnal, a GTA6 meg XBOX-ra is (meg majd mindenre is többször), mert a Rockstar is nagyon szereti a pénzt és a tejelő játékosokat.
Költői kérdés: Akkor meg minek ennyire remegni a Pro konzolért már most?
De ugyanilyen volt a Rise of the Tomb Raider esete is 2015-ben XBOX One konzolon. Vették az emberek a konzolt amiatt a játék miatt, mintha nem lett volna holnap, utána meg alig várták, hogy megszabaduljanak attól a porfogótól, mert akkor már kiderült, hogy jön az a játék minden másra is. PC-n meg ugye sokkal, de sokkal szebben is nézett ki, mint XBOX-on (persze, ha volt alá vasad), illetve addigra már DLC-k is jöttek ki a játékhoz.[ Szerkesztve ]
-
VoltanIgor
tag
Ps5 topikból idézet, név nélkül:
"Igen, 10.04-kor adtam le az előrendelést és még mindig feldolgozás alatt van.
Na most módosult, megrendelve beszállítónál, várható 11. 07.
Nyilván, ha jut a platinumshoptól, akkor lesz egy fölös gépem, ha valaki igényt tart rá."Jézusom... ez a szint már az én olvasatomban beteges...
-
Crus
őstag
Ebből kijön egy 4080 Super konfig az van. 52 Terraflopsocska a 17-hez képest. Szakadok
Jajj! Jut eszembe! A Monster Hunter ami a State of Play promóban is előkelő helyet kapott szépen ott van már Steam-en is. Hupszika.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
[link] - Ubisoft Admits Star Wars Outlaws Underperformed
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Ami, azért jócskán időtállóbb, mint a PS5 Pro és az "ígérete". Szerintem 2026 őszén majd kezdenek szállingózni azok a játékok rá, amik majd ismét csak erős kompromisszumokkal fogják tartani a 60 FPS-t. És akkor lehet játszani 30 FPS-el megint a 330 000 Ft-os gépen, vagy a 800 000 Ft-os limitált évfordulós változaton.
Mert ugye már az Epic is bőszen dolgozik az új Unreal motoron, 1-2 éven belül meg is fog érkezni Tim bácsi szerint és a PS6-ig még jó 4 év biztosan hátra van. Szerintem addigra el fog fogyni ennek a gépnek is az ereje, főleg az a "régi" AMD processzor és memória. De ne legyen igazam. Tartson ki a generáció végéig!
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz VoltanIgor #147520 üzenetére
Mindig ez van, ugyanez van mindig.
Rendeljük elő mindenhol is, aztán amikor készlethiány lép fel, az a fölös gép mindjárt nem bolti áron megy majd az apróra.🤷
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Crus
őstag
Ez most nem a PS4 vs. PS4 Pro esete. Ott az utóbbival végre bele lehetett normálisabban szagolni a 4k 30-ba csekkerborddal' és az árdifi se volt túlzó... ráadásul NEM vettek el semmit, úgy mint BR drive.
Az emberi psziché itt átmegy egy olyan módba, hogy "nehogymá' Lajcsika majd ide irogassa, hogy neki már van Prőőő nekem meg még nincs. És majd Lajcsika önigazol is és oldalakon keresztül fogja írni, hogy mennyire csendes, mennyire minőségi és mennyire szebben futnak a játékok. Akkor is, ha ez csak igazságmagvakat fog tartalmazni.
A másik pedig amit már te is írtál: Nem vagyok boldog, de ezt megérdemlem! Ettől majd jobban érzem magam, nekem ez kell, ez JÁR nekem, hiszen ez a hobbim, hiszen meghalt a macskám, hiszen anyám így, az exem úgy... bla-bla.
Persze, hogy nem lesz olyan játék amit Pro-n fut csak! 7 TFLOPS difi az borzalmasan kevés. És van egy olyan gyanúm, hogy a Playstation-féle "DLSS" (bocs, nem érdekel mi a neve), az bizony idővel menni fog 10.3TFLOPS-on is... de majd csak akkor, ha már nagyon vissza fognak esni a Pro eladások, tehát jövő ilyenkor kb.
SONY = Zsenik.
-
Crus
őstag
A GTA 6 sokaknál játszik, de amilyen hw igénye lesz annak is, ha valaki jót akar kivár még majd 1 évet a PC-s verzára, mert nagy csodák nincsenek. Persze a Sony DLSS segít majd.
-
TBT
addikt
Rövidhír:
2024. november 5-én érkezik a PC GamePass-ba a StarCraft első és második része!
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Plusz Sony:
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
[link] - PS5 Pro hands-on: testing 11 upgraded games, PSSR upscaling and the new hardware
Do these fidelity and frame-rate upgrades justify a $699/£699 price?
Digital Foundry.Röviden: el voltak ájulva a felskálázástól, és a bizonyos funkciók bekapcsolhatóságától.
-
DaVE-1
aktív tag
Egy amd-s topikból:
"A PSSR egyelőre minden felskálázót leigáz. Van már róla egy fejlesztői anyag, és tényleg ez az első felskálázó, ami tartalomgenerálásban is AI-hoz nyúl. Ezért nem lesz hozzá mérhető minőség. Viszont ahhoz, hogy ezt megcsinálja nem is a GPU-n fut, hanem egy speciális hardveren. Erről annyit tudni, hogy a Sony specifikusan fejlesztette az AMD-vel, és nagyjából 350 TOPS tiszta teljesítményt ad ennek az eljárásnak. Azért tudnak tartalmat generálni AI-val, mert a DLSS-nek és az XeSS-nek nagyjából 30 TOPS áll erre rendelkezésre, amibe a tartalomgenerálás nem fér bele.
Szóval a PSSR-re végre tényleg rá lehet mondani, hogy AI felskálázó, mert tényleg AI-t használ tartalomgeneráláshoz, ezt semmi más nem tudja jelenleg." -
-
TBT
addikt
válasz DaVE-1 #147535 üzenetére
Nem, csak olvastam tőle már érdekes dolgokat és ő fogalmaz így, ebből gondoltam.
Én csak annyit mondok, legyen igaza és legyen egy igazán jó és időtállóbb gép a PS5 Pro, mint a PS5 volt."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Zó
tag
válasz VoltanIgor #147493 üzenetére
Alapesetben a következő generáció alapgépének az elterjesztéséhez egy reális árú alapgép kell (minden "average Joe"-nak is az legyen a konzol), míg egy egy ilyen "prémiumcsomag" lehet időleges pénzbeszedő termék, ami sokkal kisebb rétegre ("enthusiasts") megy rá. PS4-ből is több ment el, mint PS4 Próból, pedig az reális ajánlat volt. A PS2 olcsósággal is hódított, a PS3-at az egy év csúszás mellett a magas ára is megnyomorította, az Xbox One-ba az egyik koporsószög szintén az volt, hogy a PS4-et aláárazták stb.
Meg kell látni, mi lesz a piaccal, lesz-e új MS-konzol, mikor, mennyiért, milyen ajánlattal tudnak olyan alternatívát támasztani, ami az alapgépes árnál mértéktartásra intheti a Sonyt. Meg hát azt is látni kéne, hol tart akkor a hardver általában. Vagy milyen lesz a játékipar állapota általában? Lesz-e pár olyan bedőlés, ami az AAA-szektort még mélyebbre löki?
Lehet nagyon drága a PS6, nyilván, ha úgy alakul, hogy meg tudják tenni, akkor meglépik, de ahhoz még meg kellene történnie egy s másnak, így én még nem festeném a falra az ördögöt. Nem hiszek abban, hogy érdemes a potenciális vásárlók komoly tömegeit másfelé terelni.
-
i2k
őstag
válasz DaVE-1 #147538 üzenetére
Ja, ha csak nem kell ehhez is majd előfizetés - Sony-ból ki lehet nézni, mint a multihoz is kell, konzolon... tudtommal.
Jaj, ne legyen igazam!A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz DaVE-1 #147533 üzenetére
Bullshit. Ez olyan, mint anno a "Cell ereje". Mink' itten mindenki felett vagyunk, aztán kiderült, hogy nem.
Az A.I.-t használta eddig is a DLSS, még a nevébe is benne van "Deep learning super sampling". Vajon ki tanul? Hát az A.I. Már párszor le lett írva, hogy brutál magas minőségű képkockákkal zabáltatják, mely segítségével aztán képes "megmondani", hogyha csak FHD-ról skálázol felfelé annak, hogy is kéne kinézni.
Az a speciális hardver amin fut, annak az a neve, hogy szuperszámítógép és nem nálad fut a fos PS5-be, hanem az AMD és a SONY szerverein. A TOPS az nem mértékegysége semminek az is biztos... gondolom TFLOPS lesz az és a büdös életben nincs és nem is lesz a PS5-ben olyan hw, ami 350 TFLOPS-ot tudna. Egy 4090 jelenleg ~83 TFLOPS-ra képes (nyilván TF32-ről beszélek).
"Azért tudnak tartalmat generálni AI-val, mert a DLSS-nek és az XeSS-nek nagyjából 30 TOPS áll erre rendelkezésre, amibe a tartalomgenerálás nem fér bele."
Ezt én értelmezni se vagyok képes. Majd valaki elmagyarázza. Hálásan köszönöm.
-
i2k
őstag
Saját magamnak adtam ötletet, de most komolyan - a Mercedes és a BMW próbálkozásai után a Sony-é nem is lenne akkora pofátlanság:
Akarsz jobb frame-et (hamis 4K és 8K-ban*) a játékodban? Fizess elő rá! Csak havi 9,99 pénz, és élvezheted a PC-s felskálázást konzolon - csak PS5 Pro, széles sávú internet és a bankkártyád kell hozzá!
Fizess elő most![ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
-
i2k
őstag
El se hiszed, mennyi idióta létezik a Földön:
PS5 Pro 30th Anniversary Bundle Pre-Orders Sell Out Quickly in the UK, Priced at £959.99
-
TBT
addikt
Még egy Blizzard-os rövidhír mára:
A Tokyo Game Show-on bemutatásra került, hogy októberben My Hero Academia tartalmakkal bővül az Overwatch 2!Emellett, októberben a magyar mozikba is megérkezik a legújabb My Hero Academia anime mozifilm is (japán hang + magyar felirat / magyar szinkron kíséretében).
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Valahogy így:
-
TBT
addikt
Csakhogy legyen valami jó hír mára is:
A Wukong 20 milliós! eladásnál tart! Nemsemmi!És érkezik az Age of Mythology Retold első kiegészítője! 2025 első negyedévében jelenik meg, Immortal Pillars címmel és a kínai mitológiát fogja alapul venni.
[ Szerkesztve ]
-
DaVE-1
aktív tag
És jön a következő game is arról a környékről ....
[THE DEFIANT New WW2 Game Set in China | Second Sino-Japanese War FPS Game 2025]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- MSI GeForce GTX 1060 3GB Videokártya - ELADÓ! 24.990.-
- Eladó Raspberry Pi 4 2GB + ház + táp + 32GB SD
- Ipad pro 11 2022 matt mágneses védőfólia 1 db
- Samsung Galaxy S24/S24+ (128/256/512 GB) (bontatlan, gyári garancia)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest