Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz TBT #147519 üzenetére

    Ez most nem a PS4 vs. PS4 Pro esete. Ott az utóbbival végre bele lehetett normálisabban szagolni a 4k 30-ba csekkerborddal' és az árdifi se volt túlzó... ráadásul NEM vettek el semmit, úgy mint BR drive.

    Az emberi psziché itt átmegy egy olyan módba, hogy "nehogymá' Lajcsika majd ide irogassa, hogy neki már van Prőőő nekem meg még nincs. És majd Lajcsika önigazol is és oldalakon keresztül fogja írni, hogy mennyire csendes, mennyire minőségi és mennyire szebben futnak a játékok. Akkor is, ha ez csak igazságmagvakat fog tartalmazni.

    A másik pedig amit már te is írtál: Nem vagyok boldog, de ezt megérdemlem! Ettől majd jobban érzem magam, nekem ez kell, ez JÁR nekem, hiszen ez a hobbim, hiszen meghalt a macskám, hiszen anyám így, az exem úgy... bla-bla.

    Persze, hogy nem lesz olyan játék amit Pro-n fut csak! 7 TFLOPS difi az borzalmasan kevés. És van egy olyan gyanúm, hogy a Playstation-féle "DLSS" (bocs, nem érdekel mi a neve), az bizony idővel menni fog 10.3TFLOPS-on is... de majd csak akkor, ha már nagyon vissza fognak esni a Pro eladások, tehát jövő ilyenkor kb.

    SONY = Zsenik.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés