Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#141489) FunPro válasza Dilikutya (#141486) üzenetére


FunPro
senior tag

Én már nem is tudom mi oldotta meg a uplay dolgot. Lehet még a registry-t is legyalultam, de aztán lehet aznap nem játszottam. Nem tudom. A problémám azzal van, hogy én abban az időpillanatban szerettem volna letölteni és játszani, nem pedig este vagy másnap. És ez sikerült is volna, ha a fejlesztők veszik arra a fáradságot, hogy beleírnak egy olyan funkciót, amit a steam lehet már akkor 10 éve tudott. Rengeteg hibalehetőség, bug, akármi előjöhet, és csak a szerencsén múlik ki melyikbe nem fut bele. Én ezzel tisztában vagyok, és nem is a bug miatt haragszom rájuk.

Az pedig, hogy miért zavar az online állapot:

Nem tudom, hogy láttál-e már olyan innovatív okos otthont, ahol a helyszűke miatt mindenféle okosságot bevetnek. Például az ágyat vagy a polcot egy gombnyomásra arrébb lehet mozdítani, motorokkal. Ami szép és jó dolog addig a pontig, amíg van áram a lakásban. Áram nélkül nem tudod leengedni estére az ágyat, tehát aludhatsz a földön. De ilyen jellegű dolog az elektromos kézifék is az autóban, amit nem tudsz kioldani, ha lemerül az aksid.

Nem szeretném, hogy egy fölösleges harmadik tényező gátoljon abban, hogy én élvezni tudjam azt a szolgáltatást, amiért amúgy nem keveset fizettem. Ha nekem játszani van kedvem, akkor annak ne az internet hiánya szabjon gátat. Tudom-tudom, most majd jön az, hogy neked az elmúlt 10 évben nem ment el a neted, maximum egy órára. De én akkor sem örülök, hogy egy esetleges nethiány miatt lesz egy egymillió forint értékű papírnehezékem (nagyon nincs ilyen drága gépem, de lehetne), amivel nem tudok mit csinálni, mert már megint hülye a szolgáltató.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.