Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
PS5-os verza után kimaxolódott a PC-s TLOU Part I is, ami annyira inferior volt, hogy egészen pontosan zéró hibába futottam bele. Bocs, hazudok... a DLC-ben a Gsync-kel volt gondom, amíg rá nem jöttem, hogy a növidia driver frissítésem miatt, csak fullscreen only volt engedélyezve a gsync, ez meg ugye ablakos módban szalad. Szal' ez user error volt, noha tény, hogy nem szeretem, ha nincs full screen opció...
Az a vicc, hogy se a létra, se a DLC-s "beugrok a hentespult mögé és soha többé nem tudok visszajönni onnan" + erre a pálya is glitchbe fordul hiba se jött elő. Lehet a Steam rivjúereknek nem C64-en kéne ezeket a 2023-as címeket erőltetni? Nem tudom, nem értek hozzá, csak kb. 12x toltam le eddig ezt a címet , így olyan helyekre is bemegyek, olyan húzásokat, mozdulatokat is meglépek, amiket tömegek biztosan nem...Egy biztos, ez TLOU franchise, ez még mindig életem legjobbja... ahogy most meg PC-n kinízé az első rész az egészen brutál. Érdemes megnézni anno PS3-on, hogy nézett ki, meg most egy jobb PC-n milyen. A difi annyira sokkoló, hogy az leírhatatlan.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Asszociációs játék. :)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest