Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Callisto #57984 üzenetére
Szerintem fáziskorrekció alatt mást értünk, ami nekem az, az csak a Diracban és RePhase-ben van. Ami az igazi előnye, hogy tud minta alatti pontosságú késleltetést, ez hozza meg az igazi áttörést, nem (mindig) maga a fázis. Ezért is terjedt el az a tévhit, hogy a Cavern csinál fáziskorrekciót. Nem csinál (elég egyszerű oka van, mégpedig hogy nem tudom, hogy kell, és hiába beszélek profikkal, rájövök, hogy az a matek nekem sok
) , csak annyira pontosan késleltet, hogy annak hangzik. Mások tudatosan nem tesznek így, annak is megvan az oka, arról is tele lehetne írni a falat.
Általában az extrém meredekség okoz generálási módszerek közt hallható különbséget. Itt a minimum szakadhat, a linear esetében pedig én személy szerint megőrülök a pre-ringing mennyiségétől, ezért nem szoktam soha ajánlani. Általánosítani úgy lehet, hogy ha a generátor eredménye és a kiinduló spektrum nem egyezik teljesen, akkor lesz a kettő közt hallható különbség, végső soron mégis azt halljuk, ha nincsenek összeadódási problémák.
Az EQ APO legnagyobb problémája a dupla kötelező resampling. Önmagában a legacy audio pipeline is tud bitperfect hangot adni, de az EQ APO fixen 48-ra alakítja a hangot. Ez még csak nem is az APO API hibája, hanem az EQ APO-é. A Cavern fel van rá készítve, hogy mindenképp rajta keresztül számoljon, és amit a resampling torzításból ki tud ütni, azt kiüti. Innentől már nem akkora érvágás, hogy irreális dolgokat csinál a lánc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vicces képek
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- The Rogue Prince of Persia teszt
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest