- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
kezdésnek szerintem távból elég egy ilyen a HTPC funkciókhoz elég mármint a Kodi kezeléshez, pc irányításra még mindig a bill+egér a legjobb szerintem
vagy amit Calogero fórumtárs linkelt jó kis all in dolog lehet én is beruházok egyre,
bill nekem ritkán kel ezért elég az a kicsi, is a videók elindításához leállításához váltáshoz görgetéshez dedikált gombok vannak rajta így a KODI-t jó le lehet vele irányítani, a kicsi tapipad is elég amikor ritkán az egér kel ahelyett hizs a mostani távirányító 4irány gombjával is elvagyok ha ritkán az egér kelCalogero
W10 alatt is megy? Nehogy beruházok rá és most akarok átállni W10.re aztán pofára essek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest