- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
róland #47096 üzenetére
Elvileg működnie kell, gyakorlatilag meg semmit nem tududnk a rendszeredről, tehát nem fogsz ésszerű magyarázatot kapni. Nulladik lépésként a Kodi (debug bekapcsolással) és a Tvheadend backend logjait megnézted?
BTW, a tvheadend két portot használ http:9981 és htsp:9982.
-
róland
veterán
Valaki tud rá ésszerű magyarázatot adni, hogy azon a gépen miért nem lehet a TV műsort nézni, amelyiken a TVHeadend szerver fut? (Nálam konkrétan a HTPC-men fut a TVH szerver része, s ezen mindig azt a hibaüzenetet kapom, hogy nincs elérhető adatfolyam. De másik gépeken tökéletesen bejön minden behangolt adó. Informatikusul: a 127.0.0.1:9982 localhost:port párossal nem megy, míg a 192.168.xxx.xxx:9982 ip_cím:port páros működik.)
-
Skillet
addikt
ez a youtube kvóta baromkodás visszatért az új kodi alatt. de iszonyat vicces, hogy még egyszer sem volt ma használva, de már túlléptem a kvótát
mi ez és hogyan lehet végleg megszüntetni, mert már kezd tele lenni vele a... -
djpundro
aktív tag
Ezt az ssd t vettem a nucba.Nem baj hogy 90 ms az iras ?nem lessz lassu?
DREVO X1 Serie SSD 60GB Sata III, 2.5-Zoll interne SSD-Festplatte, 500 MB/S (beim Lesen) bzw. 90 MB/S (beim Schreiben)
[link]Lemondtam a j3455 öt.
Ezt a nuccot rendeltem .NTEL NUC BOXNUC7I3BNH Core I3-7100U 2,4GHz Dual Core HD620 2x DDR4 SODimm max 32GB M.2 22x42/80 + SSD HDMI 2.0 DP 1.2 USB3.0
[link]DDram ezt eggyelöre csak 4gb t,mivel a keretet igy is atlepte[link]
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HTPC/Letöltő gépem, amit cserélni szándékozom, mert végre ideért a magentások optikai fejlesztése és a 120-as netnél szegény AM1 Athlon 5350 APU 95-100% körül pörög és nem is éri el a max letöltési sebességet.
Tudnátok ajánlani egy új belsőt, ami már az 1000-es netnél sem hagy cserben?A gépet, mint írtam HTPC nek is használom a Plex segítségével. Okos eszközökről is szoktam nézni a tartalmat, de akkor "átkódolja" (nem tudom, hogy ez a legmegfelelőbb szó rá) alacsonyabb minőségre. Ilyenkor már most is többször jön az üzenet, hogy nem elég erős a masina a folyamatos filmezésre.
Netflix win 10-es appot is használom.Fontos volna a JÓ fogyasztása "alapjáraton" a gépnek mivel 24/7- ben működik.
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv: sulu1701
*alapjárat: torrent 300-350 db a listában és nincs más GPU a gépben
-
Ispy
nagyúr
válasz
radi8tor #47087 üzenetére
Igen, köszönöm, tudom, van is itthon, csak elvileg erre van kitalálva a front panel usb port, hogy ne kelljen még egy kábelt oda raknom, ahol már így is annyi kábel van, hogy kezelhetetlen a helyzet.
De mindegy, túlbeszéltük, ha végre tényleg elkészülök a géppel és rendet rakok a szekrény mögött, akkor teljesen jó az alaplapi csati is.
-
Ispy
nagyúr
válasz
canniball #47085 üzenetére
Több rétegű a probléma.
Ha a szekrény mögötti kábelspagettiben végre rendet raknék (de nem, lásd lustaság, pedig a feleségem örülne neki), akkor az erősítőből jövő kábel talán elég hosszú lenne, hogy a HTPC házát annyira ki tudjam húzni a helyéről, hogy a jack dugó nem törik/hajlik meg (ami már most sem egyenes teljesen) és odaférne a kezem a ház hátuljához, hogy kihúzzak mindent, és ki tudjam venni a helyéről.
De már látom, hogy kénytelen leszek rendet rakni a szekrény mögött, mert ti nem segítettek nekem.
-
canniball
nagyúr
Dehogynem értem: lustaság fél egészség, te pedig (hozzám hasonlóan) teljesen egészséges akarsz lenni.
Komolyra fordítva: érdemes a szellőzésre is gondolva némi szabad helyet hagyni körülötte, ha ez megvan akkor a kezed be kell férjen oda az pedig elég kell legyen hogy abszolváld a feladatot. -
Ispy
nagyúr
válasz
canniball #47083 üzenetére
De ha mégis?
Be van rakva a szekrénybe a lejátszó és ha ki akarom venni, akkor legalább 2 percig kell a kábelekkel matatnom, mire kijön és legalább ennyi idő is, mire visszamegy, az már 4 perc, áááá, nerm érted, itt a lényeg a lustaság
(meg most is beállt a derekam, zoknit venni is kemény meló...)
Mindegy, jó lesz hátul is, majd megnézem megy-e...
-
canniball
nagyúr
Ha jól értem pendrive-ról futtatnád a LE-t. Akkor egyszer telepíted aztán örülsz, nem nagyon kell azt piszkálni.
Másrészt (ha mégis hozzá kell férni akkor) mit kell szétszedni?Ugyan már! Az én fejem sem ijesztőbb mint a tiéd.
Amúgy meg ritkán vagyok mérges, akkor is leginkább magamban fortyogok. -
Ispy
nagyúr
válasz
canniball #47080 üzenetére
Mert, ha ki kell kapni, akkor sokkal gyorsabb, mint szétszedni az egészet, hogy hozzáférjek a hátuljához.
Meg valami rémlik, hogy a hátsó usb-k nem szerették a sticket, valami gebasz volt vele, és mivel elől meg ment, ezért nem is foglalkoztam vele tovább. De majd kipróbálom megint, nem emlékszem már a részletekre.
Komolyan, amikor meglátom az avatarodat, mindig megáll bennem az ütő, olyan mintha mindig mérges lennél
-
Ispy
nagyúr
válasz
canniball #47074 üzenetére
Én is raktam már össze jó pár házat, de csak hobby szinten, csak kínai barátaink nem tudtak egy olyan képet készíteni a házról, ahol a HDD rack nem takarja ki az egész panelt. Aztán láttam, hogy mindenféle ATX, meg molex csatik lógnak ki a képen (amik a paneltápon vannak) egy olyan háznak a leírásánál, ahol nincsen a házban paneltáp, de gondolom csináltak pár stock képet, azt azokat rakták fel mindenhová. Ezért gondoltam, hogy a biztonság kedvéért megkérdezem, mert igaz én is furcsának gondoltam, de megfordul a fejemben, hogy esetleg a molex csati van a lednek. De így utólag tényleg hülyén néz ki a kérdés.
-
Szerintem az a szokásos front panel csatikról kapja. Ugye abban a "korbácsban" van külön két pin a bekapcsológombnak, két pin a lednek, egy pár a resetnek, meg egy a HDD-nek. Ha csak a bekapcsoló gombét kötöd be, akkor nem fog világítani elől semmi.
(#47065) djpundro:
Alakul.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
-
canniball
nagyúr
Én sem vagyok szakértő, csupán annyi házhoz volt szerencsém ami családi mértékben előfordul így lehet hogy tévedek és vannak olyan kivételek amik erősítik a szabályt, de amiket eddig láttam azok mind az alaplapra csatlakoztak.
A tápos és a táp nélküli verzió pedig ugyanaz, csak az egyikbe beleteszik a tápot a másikba pedig nem.
-
Ispy
nagyúr
válasz
MasterMark #47060 üzenetére
NAS-ról megy, lehet a seed akasztja meg, majd lecsekkolom, más nem nagyon lehet.
MÁS: van itt valakinek Realen háza?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Jó jó lapozzunk kérem.
-
Ispy
nagyúr
Azt vettem észre, hogy filmnézés közben néha-néha megröccen a kép, azaz megáll egy tized, vagy inkább századmásodpercre és utána megy tovább. Ez mitől lehet vajon?
-
djpundro
aktív tag
Hat egy kicsit elbatorodtam most töle .Az s905 böl van nekem 2 is ,ugy tartaleknak egy masik teven jol van .
Nekem most hogy volt egy Samsung 4k as lejatszom ,az en szememnek sokkal jobb volt a kepminösege mind a 905 .(visszaküldtem mert a ventilatorja zavart ) Most valahogy több kepminöseget varnek el ,meghat egy htpc nel több lehetöseg is van .Most ha veszek csak egy Popcorn t vten vagy valami hasonlot ,kepminöseg szep lesz de a többi buta marad .Es akkor a HTPC marad csak.
Csak nem tudom hogy mi es mennyi eleg egy htpc böl ?!
En is ebbe Nuc ban gondolkodtam , nezegetem meg mindeg , de közben mast ist is , hogy esetleg van e mas jobb valasztas ?!
Gondoltam az Asrockot j4355 ben,de egyszerüen nem tudom milyen kepminöseget tudok elerni vele ?!
Meg mas is összekevert ,mivel mondtak hogy erösebbet kell venni ha kep minösegben gondolkodom.
Most ha belegondolok persze sosem nincsen felsö hatar es elkell nekem is hatarozni valami hatart hogy mi is lenne eleg nekem ?!.
Alitolag a Lanzcos 3 menne ,de meg azt sem tanultam meg hogy, eggyaltalan azt hogyan kell bealitani ?!Nem tudod veletlen hogy a CEC a nuc nal müködik csak ki es bekapcs vagy megy a teve taviranyitojaval val a kesöbbi iranyitasok ,peldaul Kodi kezelese?!
-
an0ny
tag
válasz
djpundro #47053 üzenetére
igen, írtam is, hogy szó nélkül visszavették, még a futárt is kifizették. elégedett vagyok a céggel, pedig elég új (nálunk legalábbis). ezt a hibásat hétfőn rendeltem, kedd délben már átvettem (este meg visszavittem) sajnos csere darab nem volt, csak előrendelést vesznek fel rá, majd ha lesz veszek egy másikat. kifogtam az elérhető 1-ből a selejtest. próbáltam minden kimeneten, de semmi. intel fórumon kinyomoztam, hogy más is így járt más típusú nuc-al és az is kuka volt és még bios frissítés is okozhat ilyet, a recovery sem jön be. ezeket is kínában tákolják össze már sajnos. nézegettem s905-os arm-os kütyüket de azok nem felelnek meg 1-2 elvárásomnak, van amiben meg sokkal előrébb tart. ebben a nuc-ban reménykedtem. pofás kis masina, minden ami nekem kell. nem tettem le róla, csak legyen végre egy jó darab...
-
djpundro
aktív tag
Igen ez egy Displayportos Asus H110T Mainboard [link],söt nem kell neki csak aegy külsö tap egyseg .90Watt [link]
De te mit gondolsz egy ilyen aluminium hazat szeretnek , [link] nekem nagyon tetszik ,
De akkor nem marad penzem csak egy asrock j3455 re [link]Mit gondolsz avval eltudnak Windows 10 alatt jobb kepminöseget erni mind egy S905 lejatszoval ?Vagy inkabb ugymondom hogy egy dune vagy Popcorn vten t megtudnam közeliteni kepminösegben?
-
djpundro
aktív tag
-
an0ny
tag
Vissza vették szó nélkül. Nagyon rendesek voltak. Nyilván nem ők tehetnek róla. alza.hu
-
StLui
veterán
válasz
Dorian #47042 üzenetére
Azért picit kevered a szezont a fazonnal. Piros lámpánál vagy észre vesznek vagy nem, de visszaküldésnél, nehéz nem észrevenni, hogy a sztornó számlát cégnévre állítja ki, és cégneves bankba utal. Én azt mondom nem nagyon szoktak kötekedni ezzel a cégek, mivel sokan vesznek magáncélú vásárlás esetén is céges számlára műszaki cikkeket például.
-
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #47036 üzenetére
Az durva lenne, ha a hibás cuccot köteles lennél megtartani. Szerintem te a sérülésmentesre gondolsz.
Elállni indoklás nélkül lehet, ha elégedetlen vagy a termékkel.Ha be sem kapcsol, naná, hogy elégedetlen vagy. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #47036 üzenetére
Nekem még sosem vizsgálták be azt amit vissza vittem, igaz komplett miniPC-t nem próbáltam visszavinni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #47034 üzenetére
Ja persze nem célszerű előtte a földhöz vágni.
-
an0ny
tag
fasza cucc a NUC6CAYH: picike, minőségi. csak egy baja van: blank screen minden felállásban. se bios, se semmi. intel fórum nyomozás eredménye szerint kuka a hw. jó drága kék világító gomb.
ja! tud még kék keretben is tud világítani az előlapon. fuck!
-
válasz
djpundro #47029 üzenetére
Saját vélemény:
A gyári médialejátszók - szerintem - egy átlag (értsd: gyári PC-s alkatrészekből összerakott) HTPC-től akkor tudnak jobb képet, ha valamilyen képjavító áramkör/algoritmus van bennük.
J3455 + EGL Kodi (Win10 nem!) szerintem tudja azt a képminőséget, amit a felsorolt médialejátszók, bár konkrét tapasztalatom A500Pro-val és korábbról Dune HD-TV301-gyel van. A500Pro annyival tudott többet az N3150-es HTPC-mnél, hogy vitte a 4K-t rendesen.
Személy szerint én azért vágtam bele a HTPC-zésbe, mert nem voltam megelégedve a médialejátszók formátumtámogatásával és sebességével. No meg a könnyebb frissíthetőség (pl. alaplapcsere) is efelé döntötte NÁLAM a mérleg nyelvét.
Amennyiért az új médialejátszókat árulni kezdték, annyiért egy affinitással rendelkező ember simán összerak magának legalább ugyan olyat, vagy használhatóságban jobbat, olcsóbban.
A 4K korszak és a HEVC kicsit felbolygatta az állóvizet. Most már az átmeneti időszak második évébe léptünk, amikor még továbbra is azt látom a MP gyártóknál, hogy nagy a fejetlenség szoftveresen, a Kodi térnyerése és fejlesztése feladta nekik a leckét rendesen.
Én most úgy látom, hogy szép lassan fog majd terjedni a 4K képesség és még mindig várja mindenki, hogy sikerüljön feltörni az UHD Blu-ray-ek másolásvédelmét, mert emiatt nincs még elérhető tartalom sehol. Ez az iparág erre épül és ilyen formán az összes gyári készülék számomra lutri. Ezért ignorálom őket.
Nekem is van S905-ös lejátszóm. Azért az árért (7,5K), amennyiért vettem egy 1/8 GB-os cuccot, annyiért bárkinek megéri és LibreELEC-kel ugyan úgy viszi a 4K-s anyagokat, mint az A500Pro. Lehet, hogy másnak az a minimális mókolás is sok, amit csinálni kell az LE felrakásával, de én a saját igényeim alapján vettem meg, mert tudtam, hogy ez sima ügy számomra.
Az előzmények után szerintem nem nehéz kitalálni, hogy a J3455-öt venném. A NUC jó, de túl kötött formátum az egyszerű frissítéshez.
A J3455 még nem az az IGP-t tartalmazza, amit várok az Inteltől ezen az atomos vonalon. Csak idő (sacc 2-3 év max.) mire ebben a legalsó kategóriában is alap lesz a 4K/10bit/hevc/HDR hardveres dekódolása, amikorra várható kb. az UHD elterjedése, ha egyáltalán el fog. Mert a 8K-t már most elkezdték megszellőztetni.
Szóval nekem nem jelentenek alternatívát a gyári lejátszók. Az S905-ös gép a konyhában teljesít szolgálatot egy 32 colos ratyi paneles LCD tévé elé kötve. Nem azért, mert szar a képe, ellenkezőleg, meglepően jó volt Samu plazmán is, hanem mert oda is kellett valami, amin mehetnek a sorozatok, vagy a mesék, stb. És pont kapóra jött a Gearbest-es akció.
Hangban még nem volt alkalmam összevetni a HTPC-vel, mert max. HDMI-n tud kiküldeni bármit és elég ritka még a HDMI bemenetes sztereó DAC, de pl. Primare SPA23 házimozi erősítővel volt alkalmam kipróbálni pár perc erejéig és a HD audio passtrough szépen ment LE-vel, ahogy a kadencia helyes lejátszás is 4K tartalommal. Ismét csak egy szög a gyári médialejátszók koporsójába.
Ami még érdekel médialejátszó vonalon, az a DVB-C tuneres gépek (eddig kb. kettőről tudok) szintén Amlogic procival.
-
djpundro
aktív tag
válasz
Patice #47023 üzenetére
A tevem feltudja skalazni persze 4k ba .Ez a tevem van 55pus7600 [link]
Van attol sokkal jobb eszköz is ami jobban csinalja , peldaul az uj Panasonic bd lejatszok 4K Direct Chroma Upscaling ja van ami nagyon jo.De nem tud MKV at kadenciahelyessen lejatszani es igy nem felel meg MKV folmek lejatszasara .
Mar azon gondolkodtam hogy vegyek e esetleg egy uj Popcorn 500 ast ?
A lenyeg az hogy a lehetöleg legjobb kepminöseget tudjam 300€ bol elerni . 4K 30 Herz szerintem eleg is lenne ,mivel a filmek mind azok ugytudom.vagyis 24P be mennek .
Szoval eleg összekeveredtem ebbe az egeszbe .
Nekem peldaul az s905 lejatszoknak nem tetszik a kepminösege ,de peldaul Volt egy darabig nalam a Samsung UBD-K8500 4k S lejatszom ,nagyon szep volt a kepe ,nagyon gyors is de sajna a felkonvertalasa nem olyan jo es hangos ventilator is volt benne ,meghat nincsennek coverek .Tehat visszaküldtem .Szeretnem peldaul azt megtudni vagy hogy hogy esetleg mit gondolsz a J3455 rol , hogy ,tudna e egy Dune vagy egy uj Popcorn Hour A-500 4K/UHD Mediaplayer,el (Sigma Designs SMP8758 ) kepminösegben vetekedni?
Es venned a J3455 öst,melyik variaciot venned meg ?
1-Nuc NUC6CAYH(csak meg veszel hozza memoriat es ssd et)
2 vagy Asrock J3455-ITX extra Panelt es összerakod magadnak ? -
Ispy
nagyúr
válasz
Patice #47023 üzenetére
Ha minden igaz, akkor 4 cm-vel rövidebb az F1C, most is van egy 80mm BQ venti a házba, azt nem tudom, hogy el fog-e férni az alaplaptól oldalt a vastagabb változat, mert a gyári leírásban slim (10mm) ventit ír. Igaz én nem rakok bele HDD-t, SSD. Szerintem ez majd csak akkor fog kiderülni, ha megvan az új ház, aztán majd meglátom hova lehet bepasszírozni, slim ventit biztosan nem teszek bele, akkor inkább marad a full passzív mód.
-
Jól látom, hogy az F7C szélesebb, az F1C-nél? Mert ha igen, akkor az F7C-ben elférne oldalt egy 25mm vastag venti, mondjuk egy Noctua, amivel lazán át tudod fújatni a házat és az pont elég lenne az N3150-nek.
(#47019) djpundro:
EGL-es Kodival (Linux alapokon) szerintem olyan szintű képed lesz, mint egy S905-ös boxszal, a J3455 IGP-je és a Lanzos3 a FullHD alatti felbontású anyagok esetében fog jól jönni. No meg úgy általános sebességben lesz érezhetően gyorsabb. Ez a proci és az IGP-je tényleg alkalmatlan MadVR futtatásához.
MiniITX lap + asztali Intel Proci IGP-ben erősebb lesz, de csak minimális MadVR algókat fog elbírni, ami nem biztos, hogy megéri a felárat.
Amúgy a TV-d nem tudja a FullHD-t felkonvertálni 4K-ra?
J3455, amúgy simán kitolja magából a 4K-t is, ha a forrás is az. Ha meg FullHD, akkor meg a TV felskálázza.
Majd ha olan általános lesz az UHD tartalom elérhetősége, mint jelenleg az 1080p, addigra úgy is lesznek sokkal jobb vasak a lejátszáshoz.
-
djpundro
aktív tag
-
an0ny
tag
ma érkezik a NUC6CAYH, juppí!!!
-
djpundro
aktív tag
válasz
Patice #46989 üzenetére
Hat most meg problemaba estem ,mert valaki azt mondta nem eleg erös a NUX6CAYH J3455 nal ,mivel a MadVR felejtös es ajalja hogy egy ASUS H110T Alaplap al vegyek INTEL Core i3-7100T procit .
Na most ez a verzio nekem többe kerülne es szeretnem töled vagy mas forumtartol megkerdezni ,hogy egy NUX6CAYH J3455 al tudnak jobb kepet elerni mind egy androidos lejatszokkal ,(Zidoo ,S905 ,Vagy esetleg Popkorn VTEN )?
Mivel alitolag az egyszerübb bealitas Lanzcos 3 al menne NUX6CAYH .Es eggyaltalan sima kodival semmi bealitas nelkül összelehet egy S905 el vagy mas androidos lejatszokkal hasonlitani? -
Ispy
nagyúr
válasz
Patice #47013 üzenetére
Most már csak az a kérdésem, hogy az N3150 elmegy full passzívban, vagy kell neki valami kis légáramlat?
Kinéztem magamnak egy Streacom F1C-t az F7C helyett, de ebbe csak slim ventilátor menne bele. Vagy bele tudom rakni a normál 25mm is? Mert olyanom van most az F7C-ben. Vagy nem is kell egyáltalán semmi bele.
-
Ispy
nagyúr
válasz
MasterMark #47011 üzenetére
Szerencsére én ritkán tévézek, leginkább aludni szoktam a tévénél.
Most megnéztem a csatornákat, és nincsen semmi gond vele, igaz azóta eltelt 4 év, szóval simán lehet, hogy változott valami a szolgáltatónál, mert emlékszem, hogy az adások jó részénél fehér csík volt a kép tetején, ami csak az overscanre volt hajlandó eltünni.
Na mindegy, problem solved, ez ma egy nagyon hatékony nap, sokat tanulta ma
-
Ispy
nagyúr
Nem nagyon foglalkoztam eddig a htpc-vel, ment, ahogy ment, de ezzel a yatse-val kiegészítve azt hiszem kiléptem a digitális őskorból
Most már mennek a zenék faján, nasról, youtube share tabletról, wol, király.
Azt hiszem mehet az apróra a slim bd olvasó, meg a ház is, ne is lássak többé lukat a htpc elején
-
Ispy
nagyúr
Felraktam Openelec helyett a Libreelec-et. Olyan gondom van, hogy a kép túllóg a fizikai méreteken. Emlékszem, hogy az openelecben is így volt, de ott be tudtam állítani manuálisan a kép méreteit. Most viszont nem találom ezt a menüt. Hogyan lehet ez beállítani?
-
nagyatt
tag
válasz
dunkel #46987 üzenetére
Köszi, sikerült ez alapján belőnöm a rendszert. Reclock kellet a wasapi kinyeréséhez végül
.
Most úgy néz ki sikerült mindent pöccre beállítanom, így utólag már nem egy nagy ördöngösség
Beállítottam az NGU Low skálázót. Hát leesett az állam, ilyen képminőséget még nem láttam kijönni a TV-mből. amúgy az i3-7100-nál low esetében 1-3 ms a rendering idő átlagosan, high-nál már 55 körül van, így gondoltam megcélozni a medium-ot.
Viszont ezzel kapcsolatban lenne egy kis gondom, nem tudom valaki futott-e már bele, de az NGU medium profilja valamiért nem működik nálam. Ha low-t állítok vagy high-t akkor a ctrl+j-nél szépen írja melyik az aktív, ellenben ha mediumot választom, akkor mindig az előtte beállított érték marad az aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest