Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dota1

aktív tag

Sziasztok!

Mostanában kóstolgatom a htpc-s világot. Gondolkodom , hogy összerakjak egyet. Viszont egyenlőre elkezdtem kísérletezgetni laptoppal. A célom a jelenlegi dune hd tv102 képminőségének ill. a vxp-s popcornok képének túlszárnyalása. Tegnap a párom laptopjára (asus ca551 pentium 2117u, intel hd3000, 4gb) raktam egy
    win 10 pro-t a legújabb intel vga drivert felraktam és az új 16-os kodi-t. Mindent szépen beállítgattam, kandenciahelyesség stb..., és tesztelgettem a filmeket a két lejátszóval, csont azonos hdmi képi beállítások melett ugyanazon filmeket, kimerevített filmkockákat nézve. Azt tapasztaltam , hogy a legtöbb esetben picit részletesebb az árnyékos részeknél a pc képe. (sony kdl-55w755c-n néztem). Szóval meggyőző :)
    A cpu terhelésem 20% körűl mozgott dxva2 gyorsítással, bd50 anyaggal.
    A legfőbb kérdésem az lenne , hogy a képminőséget milyen módon tudom még fokozni? madvr?
    Miket érdemes még beállítanom vagy kikapcsolnom az oprendszerben? Van erre valahol leírás win10+kodihoz?

Bocsi ha hosszú lett és sok a kérdés, de asszem htpc-s leszek :)

ui.:
    Még annyi, hogy egy asrock 3150itx lapkás htpc, képben túl tud szárnyalni egy popi a400,410, vten-t? vagy kevés:

Új hozzászólás Aktív témák