Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dota1
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában kóstolgatom a htpc-s világot. Gondolkodom , hogy összerakjak egyet. Viszont egyenlőre elkezdtem kísérletezgetni laptoppal. A célom a jelenlegi dune hd tv102 képminőségének ill. a vxp-s popcornok képének túlszárnyalása. Tegnap a párom laptopjára (asus ca551 pentium 2117u, intel hd3000, 4gb) raktam egy
win 10 pro-t a legújabb intel vga drivert felraktam és az új 16-os kodi-t. Mindent szépen beállítgattam, kandenciahelyesség stb..., és tesztelgettem a filmeket a két lejátszóval, csont azonos hdmi képi beállítások melett ugyanazon filmeket, kimerevített filmkockákat nézve. Azt tapasztaltam , hogy a legtöbb esetben picit részletesebb az árnyékos részeknél a pc képe. (sony kdl-55w755c-n néztem). Szóval meggyőző
A cpu terhelésem 20% körűl mozgott dxva2 gyorsítással, bd50 anyaggal.
A legfőbb kérdésem az lenne , hogy a képminőséget milyen módon tudom még fokozni? madvr?
Miket érdemes még beállítanom vagy kikapcsolnom az oprendszerben? Van erre valahol leírás win10+kodihoz?Bocsi ha hosszú lett és sok a kérdés, de asszem htpc-s leszek
ui.:
Még annyi, hogy egy asrock 3150itx lapkás htpc, képben túl tud szárnyalni egy popi a400,410, vten-t? vagy kevés:
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest