- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
canniball #16699 üzenetére
de egy torrent-ben lévő nfo az esetek 99%-ban azonos a videó fájl nevével így nem tudsz egy másodikat odarakni csak a port-os link-el így vagy átnevezgeted őket de akkor meg minek letölteni ha utána még készíteni is kell egy másikat meg át is kell nevezni.
ha meg átnevezi akkor a torrent kliens szerintem hibát fog jelezni arra a torrent-e!
-
slashing
senior tag
válasz
Celtis #16697 üzenetére
ne töltsd le a torrent nfo-t hanem te csinálj neki egyet, bekavarhat sőt tuti be is kavar a torrent nfo-ban a sok felesleges adat... csak egy link kell az nfo-ba semmi más de ha már az ember elkezdi nfo-val feltölteni a könyvtárait akkor inkább használjon külső scrappert, szerintem. Én régóta így teszek tökéletesen megtalál mindent nem kell azon aggódni utánna hogy újra iszonyat lassan lehúzza az adatok vagy egy újratelepítésnél nem törölheted az adatbázist mert elvesznek a dolog ha nem törlöd akkor nem tiszta lappal indul.... szóval szerintem a külső scrapper a legjobb megoldás...
-
sb
veterán
Nem általánosságban értettem, hogy megéri-e, hanem abban az esetben, ha ilyen gyéren támogatott.
A skines problémád nem az első gond, ami a topicban megjelent a bétákról mostanában. Legalábbis nekem úgy tűnt sok a probléma vele.Ha nem így van akkor nyilván megéri.
Én is használtam bétákat régebben ennek függvényében. Volt ami tökéletesen ment és semmi nyűgje nem volt. -
slashing
senior tag
(#16683) rigo88: #16691) CeltisA képen nagyon jól látható hogyan működik a scraper. Xbmc megnézi az nfo-t ha van benne link akkor rögtön leugrik a Download details pagere ha nincs url akkor megnézui a fájlnevet aztán keresési címet csinál aztán a találatokból kiszűri vagy a user kiválasztja a megfelelőt és odaért a fent már említett download details pagere ahol a film infok vannak innen meg már csak az infok lehúzása van.
szóval ha van nfo és abban hivatkozás azt fogja használni. Persze ha ez az nfo egy torrent nfo-ja akkor nem biztos hogy megfelelően fog működni, de ha csak egy port.hu-s link van a filmre akkor 1000%-os lesz a találati arány.
-
Celtis
veterán
válasz
rigo88 #16683 üzenetére
A port.hu scarper van beállítva és mindenütt magyar a preferált választás. Azt tapasztalom, hogy amikor megmutatom az XBMC-nek a könyvtárat és automatikusan frissíti a médiatárat, akkor előszeretettel az angol verziót tölti le.
Ha később kézzel frissítem (megkérdezi, hogy törölj-e a meglévő helyi adatokat) akkor már megtalálja a magyar megfelelőt. Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy az első keresésnél megnézni az nfo fájlt.Annál is inkább mert
- az automatikus felismeréshez pont azt tanácsoltátok, hogy csináljak info fájlt, amiben a megfelelő link van.
- a médiatár fájlonkénti lementése is ilyen nfo fájlokat generál. -
drdr
senior tag
Jövőhéten lesz időm, majd próbálkozom... Köszi.
-
slashing
senior tag
Hát nem lesz a legszebb megoldás de működni fog. Keress rá hogy metadata just Use Filename így kapsz egy olyan scrappert ami semmit nem néz csak berakja a filmek közé a filmet a fájlnév alapján és ott lesznek a Filmek között az iso-k.
De amúgy mindent meg lehet csinálni csak idő és utánna járárs a kérdése mindennek. Kézzel is meg lehet csinálni az nfo-t a dvd-hez.
Teszem azt csinálsz egy almappát a sorozatokba:Sorozatok
- Jamie és a csodalámpa
- Season 1: ide jön a dvd iso
.
.
.aztán ehhez megcsinálod manuálisan a nfo fájlokat. Annyi lesz a hátránya hogy nem lesznek láthatók a részek külön külön csak annyit fogsz látni hogy 1 évad 1 rész ~ s01e01
szerk.: Vagy fogod le rippeled a dvd iso-t részekre és a the tvdb-re felviszed a sorozat tartalmát
nem kis munka azt aláírom de csak egyszer kell megcsinálni
-
rigo88
aktív tag
sorozat az sorozat. film az film
a sorozatoknál oda kell figyelni a naming conceptionre.
kipróbáltam az összes scrapert filmekhez és a port.hu talált meg %os arányban piszkálás nélkül a legbött filmet. így ennél maradtam. nálam angol (angol)-ra van állítva a kereső. persze így is nagyjából mindig magyarul van a leírás... tehát ez a része gázde összességében ez a legügyesebb.
nekem pl vannak 2 bd-s filmjeim, simán bedobom őket mappába és lejátsza gond és megakadás nélkül.
-
zsigus
őstag
Ez sajnos nem megoldható tudtommal... Volt már javaslat erre az XBMC fórumon, de tudtommal még nem megy.
Ha egy két részből álló avi-ról lenne szó akkor nem lenne gond, mert beleírod a fájlnévbe hogy cd1, cd2 stb. és ezt magától egybeveszi, de ez ISO-knál nem valószínű, hogy működik.
Skin: Nálam Openelec alatt (a legfrissebb verzió óta (v12)) benne vannak a listában azok a skin-ek amik az alap XBMC repóban benne vannak, de ez win alatt máshogy működik, mert ott nem tudsz frissíteni, csak rátelepíteni, vagy törölni/újratelepíteni. Én az Aeon Nox-ot (3.6.1) használom, de az előző verzióra lett feltéve.
-
drdr
senior tag
válasz
rigo88 #16683 üzenetére
Én nem használtam eddig egy darab nfo file-t sem. Az universal scraperben tvmoviedb-t állítok be, prferált nyelvnek "hu". Ha valamit nem talál, akkor megnézem pontosan milyen (angol) néven van a tvmoviedb.org oldalán. Erre átnevezem az adott file-t, BD rip esetén a tartalmazó könyvtárat és mindent megtalál... Magyar filmeket lehet nem, ahhoz nem volt még szerencsém, gondolom ott a port.hu jobb és korábban pár angolt is megtalálát...
Viszont van 1-2 dolog pl. Jamie és a csodalámpa (Jamie and magic torch) DVD iso-k, most nem tudom hány lemez de >1. Azt hogyan lehetne, hogy azok pl. a sorozatok v. filmek alatt megjelenjenek valahogy, mindegyik lemez, mégha kézzel esetleg át is kell nevezni?
pl:
Jamie és a csodalámpa 1
Jamie és a csodalámpa 2
...szerk:
ill. magyar van egy annak magyarul adtam meg a filenevet, megtalálja, kép nincs hozzá de nem is baj, viszont az is 2 lemez iso, azt is vhogy úgy kellene mint a fentit...Ötlet/megoldás?
-
drdr
senior tag
Egy windows reinstallt csináltam (teljesen más okokból), és a beta 3-ban nincs skin azóta. De a megjelent RC1 sem javított a helyzeten. Az is teljes installálás, nem a meglévőre rátelepítés.... Természetesen megéri a legújabbat használni, főleg megfelelő skinnel (ha működne). Sok hibát is javítottak.... Skinek meg elvileg idővel megjelennek... ha a fejlesztők veszik a fáradságot és upgradelik a munkájukat... Addig végülis kibírom a Confluence-vel,csak érdeklődtem, hogy másnak is ilyen-e...
-
rigo88
aktív tag
válasz
Celtis #16666 üzenetére
szvsz az nfo fájlt nem nézi a scraper.
hogy állítottad be a srapert?
vannak lehetőségek, pl magar (eredeti), stb... ott kéne babrálnod kicsit.
universal scrapert nem használnám.
az egyetlen ami még gondot okoz a keresésnél az a filmcímben szereplő :Ed Parker: lehet tudni mikor jön ki a final stable? nincs kedvem keresgélni utána.
-
TCr
veterán
Nem tudtam bootolható Win7-es pendrive-ot csinálni (illetve tudtam, csak nem akar bootolni róla), úgyhogy ma újra el kell kérnem havertól a slim dvd írót...
-
drdr
senior tag
XBMC Beta3 és RC1 friss telepítése óta nincsenek skinjeim. Pontosabban egyedül a Transparency van a listában. Olvastam, hogy új verzió kell a skinekből is, de hogy csak 1 van kész, a többi fejlesztő nem kapkodja el, az furcsa...
Szóval van akinek jók a skinjei? Főleg friss telepítésekre gondolok....
-
Peak
addikt
válasz
laca500 #16676 üzenetére
A routered és a lap gigabites lanjával el lehet érni akár 90MB/sec ( 720Mbps ) átvitelt is, 20x-osan túlteljesitve a BD50 átagos sávszélességét.
A lejátszászó beállitásaival lehetett gond.
az IMONt nem ismerem, de egy MCE kompatibilis infra távirányitóval simán kezelem az XBMCt.
plusz van egy WiFis minikeyboard touchpaddal, ami pont akkora, mint egy normál távirányitó.
plusz van egy másik HID compatible távirányitó, ami infrás szintén.
mindennel lehet irányitani a gépet.HTPCre jobb választás az AMD, Trinityvel nem lősz mellé.
hajrá -
Warter
addikt
Valakinek van tapasztalata azzal, hogy melyik add-on-t utálhatja az XBMC amitől percekig lép ki vagy esetleg el is száll? Frodo Beta 3 van fent.
-
laca500
aktív tag
Köszi a gyors reagálást.
A régi alkatrészeket nem írom le, sok értelme már nincs. A hálózatban van egy pc, amiben M5A99FX PRO R2.0 alaplapra integrált gigabites lan van. A router egy TP-Link WR1043ND. Az UTP kábel és csatlakozók CAT5-ök.
Tudnál vagy tudnátok olyan alkatrészeket ajánlani ami a jó beállítás után akadás mentesen viszi hálózaton keresztül a dolgokat? APU vagy I3-ra gondoltam a hozzá való lappal, táppal, cpu cooler-al. De inkább az APU Trinity felé húzok, a jobb integrált VGA miatt. Házikóból nem szeretnék túl nagyot, de kicsit sem. A magasság és a mélysége a fontosabb. (max 10-11 cm magas és 30-32 cm mély kellene)
Az IMON-ról nem írtál semmit. Mára már jól működnek?
Ha esetleg ez itt így ilyen formában off lenne akkor bocsi és szóljatok. -
Peak
addikt
-
laca500
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 1 éve össze raktam egy HTPC-t, amire win7+XBMC ment. (Inkább úgy fogalmaznék, hogy egy Pc-t, HTPC házban.) Úgy 2 hónapot szívtam a beállításával, majd meguntam, szétszedtem és alkatrészenként eladtam, elég sokat bukva rajta. Két dolog szívatott, de nagyon.
Az egyik, hogy a gyárilag a házikóhoz adott IMON távirányító az istenért nem akart normálisan működni. Több másodpercig kellett nyomni a gombokat amíg reagált rá. Az XBMC-ben lévő lejátszót sem sikerült normálisan működtetni vele. Állíthattam bármit, nem sikerült belőni. Majdnem csak arra volt jó, hogy ki-be kapcsoljam vele a gépet.
A másik, hogy a Pc-n lévő filmeket a hálózaton keresztül akadozva játszotta le. Lehetett az .mkv vagy .m2ts.
A kérdésem az lenne, hogy manapság mennyire használhatóak az IMON távirányítók? Mennyire lehet összehangolni az XBMC-vel? Vagy inkább érdemes ezt a típust hanyagolni és valami mást venni? Ha inkább másra esküsztök, akkor melyiket érdemes megvenni?
A hálózaton keresztüli lejátszás mennyire akadás mentes? A hálózatom jónak mondható, mert az Asus oplay hr1-es nyüszögés nélkül lejátszik mindent. Kivéve a blu ray iso-kat. Ezek sűrűn beszaggatnak.
Szóval, érdemes belevágnom megint egy gép összedobásába? A szoftverezése mennyire javult? Főleg ez az IMON dolog izgat igazán. -
rbalint88
addikt
Lian Li PC-Q09FNB megrendelve.
18-án lesz átvehető, addig a régi jó WDTV üzemel (félig belakott htpc után is egy vacak)
-
Celtis
veterán
válasz
slashing #16668 üzenetére
Köszi a választ, Most még csak ismerkedem az XBMC-vel. A filmek egy része seed-elve van, azokba az nfo fájlokba értelemszerűen nem akarok belenyúlni.
Ki fogom próbálni az Universal scrappert. Eddig nem ismertem. A port.hu-sat is itt ajánlották.
Most már csak egy jó kis vasat kéne alá találnom. Kijött az XBMC Androidra is, de az egymagos tabomon használhatatlanul lassú. Viszont 80 USD körül már létezik 4 magos androidos miniPC is.
Ha tudnám, hogy elég erős hozzá, már rendelném is. -
slashing
senior tag
sőt, bár azt hiszem skin függő de már találkoztam olyannal is ami egy playlist lejátszása végén magától kikapcsolja, nekem ez lenne a kedvencem mármint ha úgy működne hogy nem kéne hozzá playlist csak simán film végén automata kikapcsolna.... ne kérdezzétek hol láttam, régen volt nem is rémlik semmi csak hogy létezik ilyen...
#16666) Celtis
szerintem csak 1 db link legyen benne és az is rendesen tehát nem egy rövidített cím. Amúgy meg inkább Universal scrapper ami a themoviedb.org-ról tölti le a cuccost, sokkal jobb lenne ha mindenki átállna arra a scrapperre/oldal-ra(ha jól tudom azt is egy magyar srác írta), igaz ahhoz az kell hogy ha valaki olyat talál ami még nincs magyarosítva azt kitölti de erre sokan lusták sajnos.... -
cekkk
veterán
-
Celtis
veterán
Lenne még egy XBMC-s kérdésem.
Beállítotam a port.hu-s scarpert. Hagytam a folder és fájl neveket, ahogy letöltöttem őket, és így is gyönyörűen azonosítja őket. Az egyetlen bajom, hogy legtöbb esetben az angol címet és leírást tölti be automatikusan, pedig a magyar van beállítva preferáltként. Ha után azt mondom, hogy frissítsen, akkor már megtalálja a magyar változatot.
Ez a folderben lévő .nfo fájl tartalma miatt lehet? Néztem egyet, benne volt előbb a port.hu-s utána az imdb-s link is, mégis az imdb-t töltötte be. Igaz a port.hu-s tiny url-ként szerepelt. -
slashing
senior tag
persze hogy az nem is gondoltam én se hogy jó dolog, apple termékkel én sem vagyok kibékülve, nem is volt és nem is lesz nekem csak példaként említettem. Az airplay-ről nem tudok nyilatkozni nyilván a kábelmániás audiophil emberek a hang megerőszakolásának tartják
biztos nem alaptalanul...
-
Champipi
aktív tag
Mi a legolcsóbb HTPC?
Úgy értem, ha Full HD MKV-kat akarok lejátszani, és mondjuk ne legyen túl zajos, akkor mi lenne a legolcsóbb megoldás?
Valami Atom + Ion kombo?
-
slashing
senior tag
persze sehogy*** csak érzékeltetés képpen mondtam hogy ennyiből már kaphatna az ember egy új generációs iszonyat jó képű iPad-et+házt. Itt meg kap az ember egy TFT kijelzőt meg gondolom valami win szoftvert ami alá még oda kell pakolni egy komplett gépet alaplapostól porcistól mindenestől.
*** bár ott az xbmc airplay vagy android remote kb. ugyan az ha meg csak zene kell akkor csak össze lehet kötni egy tabletet egy erősítővel
sokkal Coolabb dolognak tartanék egy iPad-et a falba építeni mint ez a gépet megvenni.
Amúgy meg igen aki ezt megengedheti magának annak v.színű milliós tv-je projektora van meg milliós audió rendszere... nem is érthetjük mi ezt akiknek több havi fizetése egy ilyen gép...
-
cekkk
veterán
válasz
slashing #16660 üzenetére
Aha, és azt hogy kötnéd össze a géppel, és hogyan vezérelnéd? :Mondjuk én akkor adnék ennyit érte ha kb a többi cuccom bőven 10-20 millió között lenne, addig tök értelmetlen, inkább a többi komponensbe raknám a pénzt, bár sajnos nem fenyeget ez a veszély jelen helyzetemben
-
slashing
senior tag
szépnek szépek meg látszik hogy minőségi de azért piszok mód túl vannak árazva és még azt sem lehet mondani hogy valami hatalmas világmárka lenne(lehet tudatlan vagyok), én pl. csak azóta tudom hogy létezik mióta a htpc mint eszköz elkezdett érdekelni. Félnék megmondani egy társaságban hogy mennyi volt az ára ha lenne egy ilyenem mert nem kicsit néznének hülyének....
s10v
Nekem ez tetszik tőlük de 100 ezer huf, 5mm alu ide kijelző oda ez akkor is baromi sok és ez még messze nem a legdrágább házuk ez az alsó kategóriájuk a felső meg valahol 300 ezer környékén van....Ha fognék egy házat és belevágnék az elejébe egy iPad-et még akkor is olcsóbban jönnék ki mint egy nagy kijelzős origennel...
-
rigo88
aktív tag
válasz
slashing #16649 üzenetére
köszi ezt én is megtaláltam, van mégegy ahová regelni kellett h láthassam a fórumra feltöltött képeket ... -.-
ott tisztán látszik, hogy csak lyukacsos fém van a hátulján. aztán megkértem egy eladót h fotózza le nekem.
csekk:tehát marad a legújabban kinézett mc-1200
még szerencse hogy már vettem slim dvdírót (1eur) és riser card-ot (2.50)tom_tol: a 4 képből az első az a mc-10 a másik három meg valami hájtek bőrönd
-
cekkk
veterán
válasz
#96630784 #16652 üzenetére
Na látod ehhez én már nem értek, így nem tudok válaszolni
Nem adtak drivert vagy bármi megoldást hozzá a origen? Valahogy meglehet oldalni a két kijelzőt, de gyanítom az origen oldalán lesz valami.
Itt esetlegEd
-
cekkk
veterán
válasz
#96630784 #16648 üzenetére
És mit jelent az, hogy egy kis kijelző?
Netán ilyen?Miért nem írod le, hogy ne keljen találgatni
-
törölt tag
Üdv!
Van egy kijelzős htpc házam, azt szeretném kérdezni, hogy milyen programot ajánlotok arra a célra, hogyha nem szeretném bekapcsolni a tv-t hanem csak a kis kijelző legyen aktiv és onnan lehessen vezérelni??Windows7 vagy Windows 8 alatt?? -
rigo88
aktív tag
a világot áttúrtam egy ms-tech mc-10 "BACK" képért, de semmi.
de az a tapasztalat hogy ha beírok kulcsszavakat és az a bármi létezik, akkor van kép/találat is.kiv.: GOD
-
-
Champipi
aktív tag
Raspberry Pi Beta-val van tapasztalat? Viszi USB diszkről FullHD mkv-kat?
-
Ed Parker
nagyúr
-
kilozsul
aktív tag
Én az XBMC Ubuntuval kombinált beta-ját tettem fel, és változó időközönként nincs hang...
A HTPC-ről a kép hdmi-n megy a tévére, a hang meg optikán az erősítőbe. Néha megy az erősítőre a hang, néha nem. Hdmi-nél ugyanígy, egyszer megy, egyszer nem a hang a tévéről... Az érdekes az az egészben, hogy akármelyik beállítás esetén a menü léptetésének a "kattogása" még átmegy akár az optikán, akár a hdmi-n, de egy film elindítása után kuss van. A film hangja sem jön, és utána a menü "kattogása" sem hallatszik már...
Frodóban van egyébként valamilyen online frissítési lehetőség, vagy csak teljes rendszer reinstall-al lehet majd az újabb stable verzióket felvarázsolni?
-
sb
veterán
válasz
Enszuke #16629 üzenetére
5-10(-15)W maga a táp, de ha ilyen a hozzáállás akkor lehet, hgoy a tápra sem figyel az ember milyen hatásfokú, az még lehet +10-15W. Aztán a többi alkatrésznél ez ugyanígy előjöhet... kicsit nagyobb proci, kicsit több ram, hdd, stb... ha nem figyel az ember rá akkor egy 20-30-40W-os HTPC-ből lesz egy 40-80-100W-os valami.
Persze ízlések és pofonok. Én nem ítélem el azt akinek nem számít. Nekem meg más nem számít másnak lehet, hogy épp fontos. Nincs ezzel gond.
De az biztos, hogy HTPC-nél nem ez az általános felfogás. A hely, ház, hő, hangtalanság miatt fő szempont szokott lenni a fogyasztás. Nagyon nagy extra munkát és pénzt lehet megspórolni azzal amit nem kell feleslegesen megoldani a fenti 3 témakörben. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Digger #16623 üzenetére
Nem nagyon érdekel a htpc fogyasztása így az érved nálam lényegtelen.
Nálam az volt a cél, hogy média player helyett kapjak egy kompromisszumoktól mentes hálózati lejátszót es zene szervert, nem az hogy ultrabook-okat megszégyenítő fogyasztást érjek el.
De este megmérem mi az a rettenetes energia ami miatt aggódtok -
sb
veterán
Épp ezt írtam én is. A 80+os tápoknál a Platinumot kivéve 20%-ig garantált a hatásfok, alatta viszont elég meredeken (nem lineárisan) csökkenni szokott.
És még egy nagyobb Llano-Trinity sem éri el ezt normál használatban a 20%-ot, csak ha teljesen terhelve van (ami meg nem a klasszikus HTPC felhasználás). Inkább 10% az átlag ekkora tápoknál. Saccra tápfüggően a 80%-ból 65-70% lesz.
-
-
drdr
senior tag
válasz
Digger #16623 üzenetére
Egy 80, 82, 85plus-os tápnál nem feltétlen a hatásfok az aggasztó, ezek 20-100% terhelésen 80% felett teljesítenek, legalábbis a gyártók szerint. Más kérdés hogy a htpc 30-40W-os fogyasztása beleesik-e ebbe a tartományba. Egy brazos biztos nem, Liano és trinity hamarabb. De sokkal inkább a készenléti v. kikapcsolt állapotban kérdéses, volt itt egy teszt, ami sfx tápokat mért, kikapcsolva a gépet is, 8w-ot fogyasztott...
Ha egy film közben 25-40W-ot mér az ember egy Liano v Trinity mellett, akkor szerintem az elfogadható szám és ott a táp hatásfok is elég jó még...
-
sb
veterán
válasz
Digger #16623 üzenetére
Ráadásul egy 4-500-as táp mellett még 20-30% is csak max load mellett lesz. Az is csak akkor, ha viszonylag erős a konfig. Egyébként meg idle, lejátszásnál jó ha 10% körül lesz ahol még gyengébb a hatásfok. Ráadásul arra nem ad korlátot a táp minősítése sem talán csak a Platinum.
-
Digger
senior tag
válasz
Ed Parker #16618 üzenetére
Ez nem egészen így van!
Sokan a HTPC építésénél figyelünk a fogyasztásra is. Egy PC kapcsolóüzemű táp tud nagyon jó hatásfokú lenni és tud ilyen szempontból rossz is lenni! Ha már a kis fogyasztás a cél, akkor a tápot is úgy kell méretezni, hogy 70-80%-ra le legyen terhelve! Ha csak 20-30% a terhelés, akkor ezek a tápok nagyon rossz hatásfokkal dolgoznak! -
rigo88
aktív tag
szerintetek az ms-tech mc-10-itx-hez tartozik riser-card-hely? nem találtam sehol normális leírást. és kezdek megbarátkozni a riserrel. és ebbe ahogy számoltam még pont beleférne a kb 5cm "marmagasságú" ion hűtőbordája. viszont a tetejére már szerintem a silent 2cm vastag ventit már nem tudom rárakni így kell szereznem egy csendes ventit az oldalába, és/vagy a táp helyére.
persze ez esetben a normál írót is le kell cserélnem egy slimre. -.-
cserébe ócsó a ház... -
jeni
félisten
válasz
Ed Parker #16611 üzenetére
ugyan olyan ajánlott a Chieftec CTG 500-80P is legtöbb pc gépbe árban ezt veszik.
gyereknek is ilyen van , ÉN IS EZT TERVEZZEM ISMÉT MEGVENNI. -
törölt tag
Win reinstalll előtt edd fel a 12-es xbmc-t, ezt: xbmc-12.0-Frodo_beta1-repack, hátha elbarmoltál valamit a beállításokban. Nekem a friss XBMC beta nem vált be, bizonyos m2ts fájloknál visszatekerésnél is előre teker
Amit ajánlottam nálam az működött a legjobban, igaz mindkét kiment HDMI plusz WASAPI
-
drdr
senior tag
Beállítások/Rendszer/Hangkimenet
Viszont ha 11-es verziót használod, akkor abban még nincs benne. Inkább a legutóbbi nightly buildet kellene használni
http://mirrors.xbmc.org/nightlies/win32/vagy Frodo Beta-t (nekem ezzel most gondjaim akadtak...)
Viszont, hogy bebizonyosodott, hogy van dts és dd hang a "Teszt" gombon, ha az sem megy, akkor vmi tényleg nem kóser.
-
drdr
senior tag
válasz
Ed Parker #16600 üzenetére
Nah, kipróbáltam és új dolgokat tapasztaltam.
A fenti beállításoknál a dts-re v. DD-re állva, a teszt gombra kattintva, valóban az erősítő átkapcsolt DTS-re ill. DD-re. Ez számomra meglepő, korábban nem volt ilyen nálam... vagy a driver lehetett régebbi????
192kHz-re nincs semmi hang....
-
TCr
veterán
válasz
gorbep #16596 üzenetére
Hogy a fenébe ne tudná, máskülönben a sample rate tesztnél nem hallanám.
Meg ugyebár a zenéknél sem.drdr: nagyra értékelem azt, hogy segíteni próbáltok, de könyörgöm, ne fussuk már le újra és újra ugyanazokat a köröket.
Hogy a francba ne tudna egy Denon 1908 AV erősítő DD-t és DTS-t dekódolni?
Többször leírtam, hogy tegnapelőtt még hallottam a DD és DTS teszteknél mind az 5 csatornát szólni (sub-om nincs), tegnap meg már nem.Elmondanád kérlek, hogy XBMC-ben hol van ez a 2 beállítás?
Én csak egyiket találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest