- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
válasz
SunMount3r #54342 üzenetére
A felsorolt lejátszók közül Kodi-n kívül melyik "távirányítható" ? Nem telefonos app, sima táv.
-
tom_tol
addikt
válasz
Patice #52621 üzenetére
Tegnap meglepetéssel konstatáltam, hogy indítás után egy új Kodi-m van. Win 10 kérdezés nélkül frissítette a 17.6-ot. Az hagyján hogy szűz telepítéssel de olyan alapvető funkciók hiányával mint a kilépés leállítással vagy nem volt benne SMB. Oké, gondoltam egy próbát megér, letöltöttem a Kodi oldaláról a 18.0-át.ebben már benne van minden ami a másikban nem volt. Viszont diavetítés hangelcsúszással. Több forrással is próbáltam,mindegyikkel ugyan az. Újra 17.6, minden jól működik.
-
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Próbálta valaki a Kodi 18.0-t? Nálam katasztrófa
-
tom_tol
addikt
Ha már szóba került. LibreELEC nekem induláskor nem frissít pedig be van állítva. Manuál kell mappánként. Ötlet ?
-
tom_tol
addikt
válasz
MasterMark #49449 üzenetére
-
tom_tol
addikt
válasz
MasterMark #48374 üzenetére
Pl. amíg nem töltött be a driver csak mz/x. Ha biosban akartam mókolni, vagy rákötöttem egy monitort vagy nv/intel. Képméretezéssel is voltak gondok.
-
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Gyorsan kellene egy "HTPC" amihez hirtelen csak az alábbi hw áll rendelkezésre:
CPU: c2d 8500, vga: GT 630 alaplap: GA-G33m-S2
Ehhez keresek valamilyen pendrive-ra telepíthető OS-t + Kodi. Sima FHD, semmi extra.
Köszönöm -
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Adna valaki egy linket Kodi MVC letöltéshez. Nyilván az én hibám, de nem találok sehol.
Köszönöm -
tom_tol
addikt
válasz
devil-k #39987 üzenetére
Pedig igyekeztem
"Egyébként nem sok értelmét látom az ISO-ban való tárolásnak."
3D filmek esetén van értelme.radi8tor1 #39988 Nagyon valószínű.
Akit érdekel:
BD file_structureHa nem lenne az SSIF "tükör" vajon hogyan játszaná le a lejátszó a filmet?
Az a jó az iso-ban, hogy csak a két különálló fájlt tartalmazza és nem a teljes BD lemez tartalmát. -
tom_tol
addikt
Üdv
Használ valaki Kodi 16-ot? és ha igen mi a tapasztalat ?
Köszi -
tom_tol
addikt
válasz
Oszilaci #38691 üzenetére
OK. Talán slendrián volt a fogalmazás de köze nem volt a DsktopPC-HTPC kérdéshez. Mindössze regger visszavonulási gondolatait szerettem volna villámgyorsan elhessegetni. Amúgy pedig minden olyan eszköz amit Home Theatre célra használnak és PC alkotóelemekből épül fel az HTPC . punkt och slut.
-
tom_tol
addikt
válasz
#75912448 #38299 üzenetére
"Image doubling (luma+chroma) és super res + NNEDI3 brutál jó minőséggel, nagyon jó élekkel SD,720p>FullHD felskálázásra képes"
A hiba bennem lehet. Ami a kezembe került, kivétel APU végigpróbáltam, de még soha nem sikerült SD anyagot normális minőségben megjeleníteni. Vajon mit rontok el ? Lehet a TV-m alkalmatlan rá ? 55VT50
-
tom_tol
addikt
válasz
MasterMark #35820 üzenetére
mennyi idő alatt töltötted le ?
-
tom_tol
addikt
Mesterek!
Van néhány felezett 3D mkv amit alkalmanként 2D-s megjelenítőn is megnéznénk. Hiába állítom be a lejátszási módnál a monoszkópikus (2D) -t, nem hajlandó 2D-ben lejátszani. Kodi-Helix Mi a hiba ? -
tom_tol
addikt
-
tom_tol
addikt
válasz
bajnokpityu #34623 üzenetére
Első nekifutásra passzív lp-t keresett, azt nem találtunk.
-
tom_tol
addikt
válasz
rappit4 #34351 üzenetére
Nem nevezném hibának, inkább csak kényelmetlen.
Hiányzik néhány dedikált gomb, pl. stop amit Kodi-ban nyilván be lehet állítani de egy "média" távon alapvető lenne. Hangyányit "zsúfolt", és nincs háttérvilágítás.Előnye pl. a Harmony-hoz képest, hogy vezérelhető vele a TMT vagy a PDVD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest