- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
szépnek szépek meg látszik hogy minőségi de azért piszok mód túl vannak árazva és még azt sem lehet mondani hogy valami hatalmas világmárka lenne(lehet tudatlan vagyok), én pl. csak azóta tudom hogy létezik mióta a htpc mint eszköz elkezdett érdekelni. Félnék megmondani egy társaságban hogy mennyi volt az ára ha lenne egy ilyenem mert nem kicsit néznének hülyének....
s10v
Nekem ez tetszik tőlük de 100 ezer huf, 5mm alu ide kijelző oda ez akkor is baromi sok és ez még messze nem a legdrágább házuk ez az alsó kategóriájuk a felső meg valahol 300 ezer környékén van....Ha fognék egy házat és belevágnék az elejébe egy iPad-et még akkor is olcsóbban jönnék ki mint egy nagy kijelzős origennel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest