- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 1 éve össze raktam egy HTPC-t, amire win7+XBMC ment. (Inkább úgy fogalmaznék, hogy egy Pc-t, HTPC házban.) Úgy 2 hónapot szívtam a beállításával, majd meguntam, szétszedtem és alkatrészenként eladtam, elég sokat bukva rajta. Két dolog szívatott, de nagyon.
Az egyik, hogy a gyárilag a házikóhoz adott IMON távirányító az istenért nem akart normálisan működni. Több másodpercig kellett nyomni a gombokat amíg reagált rá. Az XBMC-ben lévő lejátszót sem sikerült normálisan működtetni vele. Állíthattam bármit, nem sikerült belőni. Majdnem csak arra volt jó, hogy ki-be kapcsoljam vele a gépet.
A másik, hogy a Pc-n lévő filmeket a hálózaton keresztül akadozva játszotta le. Lehetett az .mkv vagy .m2ts.
A kérdésem az lenne, hogy manapság mennyire használhatóak az IMON távirányítók? Mennyire lehet összehangolni az XBMC-vel? Vagy inkább érdemes ezt a típust hanyagolni és valami mást venni? Ha inkább másra esküsztök, akkor melyiket érdemes megvenni?
A hálózaton keresztüli lejátszás mennyire akadás mentes? A hálózatom jónak mondható, mert az Asus oplay hr1-es nyüszögés nélkül lejátszik mindent. Kivéve a blu ray iso-kat. Ezek sűrűn beszaggatnak.
Szóval, érdemes belevágnom megint egy gép összedobásába? A szoftverezése mennyire javult? Főleg ez az IMON dolog izgat igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest