Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Enszuke
üzenetére
Meddő a vita.
Most ugye nem az i5-öt hasonlítottad össze a brazossal? Mennyibe kerül, mire kell? Ilyen alapon a fapapucsot is összehasonlíthatod a gumicsizmával.

A celeron áraid kérem külön vga-val fogyasztással, mert az kb. ua-t a célt szolgálja, csak a proci gyorsabb ahogy te szereted.A 5400-es eszmefuttatásod FAIL. Mindegyik kiszolgálja a hd filmnézést, nem erről volt szó, hanem a pattogós rendszerről. Kurvára visszafogja a vinyó, ha általános használatról beszélünk: több programot is használsz, netezel... ahogy te szereted. Sokkal többet dob egy SSD a használati értéken és ez TÉNY, kár vitázni vele. Ezért vesz a fél világ ssd-t a notikba és mindenhova ahelyett hogy futna új prociért, notiért.
Mondtam, hogy én is szeretem a pattogós rendszert az asztali gépen és single 7200-es HDD-nél is anyázok, mert lassú. Hiába figyel i3-2100 vagy 4 magos tuningolt proci a gépben.Rosszul kódolt filmek. Szintén meddő vita. Én a forrást fogom okolni. Már nem 10 évvel ezelőtt vagyunk amikor nem voltak kvázi szabványok és minden filmmel csak a baj volt. Ma 1000-ből 1 ilyen van, akkor mit okoljak? Az az egy ügyes okos és a többi helikopter?
(De ugyanez van a játékokkal is, abból is kinőttem. Régen divat volt a hw fejlesztéshez rohanni ha valami nem fut, ma kapsz olyan konzolportot, hogy ha beszarsz se tudsz olyan gépet összerakni, amin futna. 1db játék... a másik 999 meg simán szalad fele olyan erős gépen is. Ugyanez az eset.)
De nyugodtan harcolj a szélmalmoddal, egy olyan problémával, ami másnak nem is létezik gyakorlatilag, mert időközben megoldották.
Telepítési sebességgekkel nem tudom miért jössz. Az időm értéke nem 0, de az i5 vs ion/brazos árkülönbség sem annyi szerintem.

Ja még egy: Driver telepítésen kívül valóban van még egy teendőd. Igazad van, ez már nem elvárható: XBMC-ban be kell pipálni a DXVA pontot.

ui: Várom a rosszul kódolt nyilvános, nem házi videó linkeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi