- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
snow.man #4809 üzenetére
kérdés h mit szeretsz.
lehet nagy szavakkal dobálózni, h 'szoftverfejlesztő', de amíg nem vagy _nagyon jó_ a saját területeden, addig nem lesz jó munkád. viszont ha az vagy, akkor tökmind1 mit választottál, mindig lesz helyed.. gépi (unalmas/robot/napi 8 óra gép előtt, stb) munkát meg sztem senki nem vállal szívesen, szóval...sokat mesélt a képfeldolgozós bácsi szegedről (ő is az egyik legjobb, elismerten), szóval tudom. néha azt érzem, oda kellett volna mennem. bonyelm is marhára érdekelt, ez is.. hát így jártam
SSIP -ről majd mesélhetsz, mindenképp érdekel. kevés a szabim, különben még jönnék is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Medence topik
- Automata kávégépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest