Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
RT191866245HK
Próbáltam úgy is, hogy csak a számokat írom be, a betűket nem, úgy sem jó!
Ide kéne beírni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tudja valaki, hogy kell használni a HongKong Post Tracking-jét?
Amit a FastTech a lámpámra megadott Tracking számot, az 4 karakterrel hosszabb, mint amit a HongKong post be enged írni! Akkor hogy? A Track Package link a Fast Tech-ről odavisz A HongKong Post Tracking oldalára, de oda már nem tudom beírni a fent leírt dolog miatt! -
KMT
addikt
Megérte benézni.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz DrDante666 #13890 üzenetére
"Vagy ha függőlegesen teszem a fejemre?" - ezen megszakadtam!
Ezt azért megnézném, ahogy így közlekednél![ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Zozzant
addikt
-
veterán
válasz DrDante666 #13890 üzenetére
Az a zöld tartó nem a homlokodnál van, hanem a halántékodnál pl, és akkor előre világít
iPhone 16 Pro Max
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz DrDante666 #13886 üzenetére
Ómájgád!!!
OLDALRA teszed, és akkor előre világít![ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
DrDante666
tag
válasz M_o_g_y_i #13885 üzenetére
A fejem elforgatásával? Vagy ha függőlegesen teszem a fejemre? Mert a képek alapján nekem úgy tűnik, hogy egyben van az egész zöld rész, azt a pánt pedig vízszintetesen tartja. De biztos igazad van, mert akkor nem árulnák, oldalra minek világítsak, csak nem értem miért így fotózták. Na mindegy, majd veszek egyet, nem egy nagy tétel, aztán majdcsak leesik, hogy is van ez, lehet én nem vagyok most formában.
Szerk.: Vagy nem lehet, hogy ilyen lámpához való lenne? Habár reviewban írja valaki, hogy jól tartja az S2-t...
Közben találtam itthon egy rossz fejlámpát, az még dönthető is, lehet abból alakítok majd valamit. De ezek után most már muszáj vennem egy ilyet, hogy megvilágosodjak.[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz DrDante666 #13884 üzenetére
Nyilván "van rajta olyan beállítási mód", hogy 90 fokkal elforgatott helyzet...
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz DrDante666 #13882 üzenetére
"Szóval nem tudtok esetleg valami pántot, amibe ilyen lámpákat lehet tenni, hogy fejlámpaként is használható legyen?"
[ Szerkesztve ]
-
DrDante666
tag
Na ma ért ide az S2 (3-án adta fel a Fasttech, ez így egész korrekt szállítási idő az átlaghoz képest). Azt várnám már, hogy sötétedjen... na meg a C8-at.
Szerintem nagyon jó fénye van a bontott akkuimmal is (áramot még nem mértem, de a strobi olyan, mint valami fényképező vaku ), a legnagyobb fokozaton valóban melegszik, bár kézben sem lett forró, azt viszont nem tudom, hogy a LED részéről belül ez mennyit jelenthet, így aztán lehet mégis marad ez a driver, mivel úgyis ritkán használom maxon. de ha kell, mégis tudja ontani magából a fényt. Volt róla szó, hogy ipari cellával rázkódásra módot válthat, hát eddig hiába rázogattam, kocogtattam (Samsung ICR18650-24E SDI 7A3 akkuim vannak), nem sikerült, de biciklin még nem próbáltam. Ill. valaki említette a sípolást is talán, de azt is csak maxon, full csendben, nagyon fülelve hallom (fiatalon, állítólag jó hallással).
Azon gondolkodtam, hogy biciklire van mindenféle felfogató, viszont jól jönne, ha néha mindkét kezem szabad maradhatna (pakolgatás, szerelés stb.). Szóval nem tudtok esetleg valami pántot, amibe ilyen lámpákat lehet tenni, hogy fejlámpaként is használható legyen?
Aztán ha sikerült választanom az S2 és a C8 közül, addig mutogatjátok itt az M1-et, hogy lehet kipróbálom azt is.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz Tony21 #13880 üzenetére
Isten őrizz, hogy bringán használjam (bármilyen módban is). Csak
gondolkodtam, hogy mi a lófüttyre lehet jó a villogás. Legalább lenne
valami rejtett funkció! De nem: végig kell kapcsolgatni, ha "gyengéről"
"erősre" akarsz váltani, ráadásul kétfajta villogó módja is van. Fasza.) -
d4d
tag
válasz ludsimon #13878 üzenetére
kétféle néven fut, Olight O'PEN vagy Foursevens Preon Penlight (a Foursevens az Olight testvérmárkája), Cree XP-G2 R5 led van benne, három módos: 5lm(4.5), 50lm(42), 180lm (150) (zárójelben akkuval). Selfbuilt mérése alapján pedig 250-260lm-t tud. Ajánlott az akku mert azzal high módban is szabályozott a fénye. Minden módban tökéletes, nem pwm-es, szép árnyalata van, a drivernek sincs semmi hangja. Rövidebb utakra akár bicajra is fel lehet dobni, bőven elég fényt ad, szépen terít. A kapcsolón kívül a test ide-oda forgatásával is lehet módot váltani vagy ki-be kapcsolni (ha a kapcsoló aktív).
-
DigitXT
nagyúr
válasz Magnat #13876 üzenetére
Tetszik bizony. (Olyan erős, fehér fénye van, hogy mellette
a HTC One X vakuja a legerősebb zseblámpa módjában is
sírva kullog a sarokba a halovány, sárgás fényével...)
Éjszakai "mászkálásban" nem vagyok gyakorlott, így nem
is gondoltam volna, hogy önvédelmi célra van a villogó. -
Magnat
veterán
válasz DigitXT #13872 üzenetére
Szia,
Akkor ha jól értem, tetszik a lámpa
A strobi mód 1 dologra jó, ha sötétben (de akár nappal is) bármiféle inzultus fenyeget, akkor elég hatásosan lehet blokkolni vele a potenciális támadót, lévén, h lóf@szt nem fog látni ha rátartod... Bal kézbe lámpa, jobba gázspray és máris nem vagy könnyű préda
1ébként a legtöbb lámpa elején lévő kupak is önvédelmi célból olyan cakkos.̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
DigitXT
nagyúr
Köszönöm, ma is tanultam valamit. Azt írják az akkura, hogy protected,
ráadásul egyedül van... Szóval ha még erősen világít, addig hadd szóljon.
Holnap szerválok egy kábelt/adaptert a töltőhöz, aztán mehet a móka.
Kellemes lámpa ez! (És elgondolkodtat, milyen lehet egy több ledes?)[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz DigitXT #13871 üzenetére
Ha védett (protected) akkud van, szándékosan sem tudod mélykisütni.
Ha nem védett az akkud, akkor sincs probléma, hiszen a lítium akkuk
kisütési végfeszültsége 2,7V. Ennél a feszültségnél pedig a fehér led
már nemigen világít. Mélykisütés inkább azoknál a lámpáknál fenyeget,
amikben 2-3 akku van sorba kötve. Ott a leggyengébb akku simán
túlmerülhet, holott a többi cella még bírná.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
DigitXT
nagyúr
Odab*szós a fényerő. Nem is nagyon merek kivilágítani az ablakon,
ne bosszantsam a szomszédokat, de azért csak meg kellett néznem.
Pipec kis lámpa ez. A vezérlését még szokni kell (fél katt, teljes katt).
Ezt a stroboszkóp módot miért erőltetik? (Még bringán csak-csak, de
ez egy kézi lámpa, nem?) Baromi kompakt amúgy. Tetszik, na. -
PHM
addikt
válasz DigitXT #13869 üzenetére
A töltőhöz lehet venni EU-s kábelt, de létezik US-EU átalakító is
viszonylag olcsón. A lítium akkutöltők általában úgy működnek,
hogy a led pirosan világít töltés közben, majd ha kész, zöldre vált.
A lítium akkukban többnyire van valamennyi töltés, arra mindenképp
elég, hogy kipróbáld a lámpát, amíg nem tudod tölteni az akkukat.
Formázás nincs a lítium akkuknál.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
DigitXT
nagyúr
válasz DigitXT #13736 üzenetére
Ma jött meg a cucc. A tracking mondjuk soha nem működött, mert valami
nem létező oldalra irányított át, de végül is mindegy, mert rendben ideért.Egy a bibi, a töltőhöz olyan kábelt mellékeltek, ami nálunk nem használható:
most vagy valami utazóadaptert veszek, vagy egy megfelelő kábelt kerítek.Mit kell tudni amúgy az akku töltéséről? Ha megvan a tápkábel, dobjam bele
a töltőbe az elsőt, és amíg azt nem mondja, hogy "jó", addig töltsem? Utána
mehet a kész akku a lámpába, a következő meg a töltőbe, és akkor így lesz
egy tartalék akkum, ha jól sejtem. Gondolom ilyen "formázás", meg egyéb
őskövület dolgok nem játszanak, hiszen lítiumos akku. Így üresen azért nem
próbáltam a lámpába tenni, mert gondolom először illik fullra feltölteni, ugye?Semmilyen leírás nem jött semmihez, szóval bocs a láma kérdésekért.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hello!
Tudtok mondani újabb,jobb lámpát mint az 501 vagy hasonló best-buy-t?
Kicsi,jól világít és bírja az akksi is.El férne még egy a családban.
Vagy van kicsit kisebb,tollnagyságban is elég erős lámpa?Honnan érdemes most rendelni és mennyi idő alatt jön meg manapság?
Ár kb 20 dolcsi max/lámpa
Remélem ez alapján tudtok ajánlani.Eőre is köszönöm.
-
Zsolt74
senior tag
Lassan eladóvá fog válni az egyik lámpám.
Maglite 2D XM-L T6 leddel 25500-as akkukkal.
Privátban lehet érdeklődni.Zsolt
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz BigBlackDog #13862 üzenetére
Mint ahogy az első lámpánál sem, ha nincs jól kihajtva a LED benne. (esélyes... )
-
bibababa
csendes tag
Sziasztok !
UltraFire C8 Cree XM-L T6 LED lámpa 1000 lumenes, milyen minőség ?
Megéri az 5500 forintot ? Új lámpáról van szó.
Vagy ez
Ultrafire UF 1 X 18650 Cree XM-L T6 LED 2000 lumens ugyan annyiért . -
Magnat
veterán
válasz zoli03 #13857 üzenetére
Ezt írják:
3. Shipping Method
Generally, items will be shipped via HK or Singapore post 1-3 business working days after full payment is received, and will reach to most of the countries in 2~4 weeks.Ok, h generally, de azért ha ez mégsem teljeseül, akkor a minimum, h dobnak egy mailt, h sorry, nem fog menni...
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
shelbygt
tag
BLF kupon kódot hol találok? Regisztrálva vagyok az oldalon.
-
zoli03
őstag
válasz ludsimon #13855 üzenetére
Szerintem nincs sehol leírva, hogy maximum mennyi idő alatt kell feladniuk (pénzt biztos, hogy nem kapsz vissza).
És miből gondolod, ha feladják X napon, akkor ezen héten megkapod? Azért mert most általában gyors mondjuk az SG posta, nem jelenti azt, hogy mindig gyors, számtalan dologtól függhet (gondolom nem DHL/FedEx szállítást kértél). -
ludsimon
veterán
válasz ludsimon #13773 üzenetére
éreztem, hogy kicsesznek velem.
http://intl-outdoor.com < Innen NE vegyetek semmi! Szemét egy banda!
Direkt szóltam múlthéten nekik.... Szóval múlt hét előtt szombat írtam nekik pls gyorsan hétfőn adják fel, mert akkor ezen a héten megkapom, mert 2 hét múlva megyek nyaralni.Erre a csürhe nép nem direkt kicsesz velem és nem küldi el?
Félt attól, hogy visszakerül hozzájuk mert nem érkezik meg mi meg elmegyünk nyaralni.
Most egy nagyon csúnyát mondanék rájuk, de itt inkább nem teszem.
Most adták fel, 1,5 héttel miután kifizettem.Minimum a fele pénzt visszakérem ezek után! Tudják kivel szórakozzanak!
Valahogy nagyon rossz előérzetem volt, szóval ráírtam erre az illetőre, hogy ugye nem HK-ból küldi?
Válaszolt is, hogy ő USA ban lakik, de UKból fog nekem jönni mivel EUból vagyok. És megérkezett kb 5 munkanap alatt!!!
NA EZ A VALAMI KÉREMSZÉPEN!
És baromijó ez a lencse, durván szétszórja az XML2 U2 led fényét!![ Szerkesztve ]
undefined
-
cil101
tag
Szerintetek ezt lehet tölteni a nitecore i4 töltővel?
-
jada00
tag
válasz thenorthface #13813 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ólomlábú
csendes tag
válasz DrDante666 #13848 üzenetére
Rendben!
Köszönöm szépen még 1x a segítséget,így már tiszta,akkor jól értelmeztem az ábrát.
Sajna a a rekeszekbe nem fér bele az aksim,így csinálnom kell majd külön
Köszönöm még egyszer a segítséget!!! -
DrDante666
tag
válasz ólomlábú #13847 üzenetére
Igen, sorba vannak kötve és a balancer portot a 2 vége és az átkötések adják. Tehát neked a 4 cellával az 5 pines balancer port kell (csatit modellboltokban tudsz rá venni). Ill. a 2 végét még rá kell kötni a töltővezetékekre is, értelemszerűen (+) a pirosra, (-) a feketére.
Ha van még kérdésed, szívesen segítek, csak mivel ez kicsit off, inkább privátban kérdezz.[ Szerkesztve ]
-
ólomlábú
csendes tag
válasz DrDante666 #13845 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Max 4-et töltenék,mert csak 4 rekeszes tartóm van.
Az ábrát nézve lényegében az aksik sorba vannak kötve és az összetételnél kell becsatlakoztatni a bal.portba?
És a + --al azzal mit is kell csinálni?Még azt is be kell kötni? -
sanzi89
addikt
válasz Vasinger! #13835 üzenetére
Az eBay-es lámpákkal az a baj, hogy bizonytalan mit kap az ember. Lehet, hogy jó, de lehet, hogy teljesen gagyi. Tesztet nem nagyon találtam erről a lámpáról, de az se garancia.
Például az említett lámpa soha nem fog 5000 lument produkálni. Az XM-L2 U2 3A-rel hajtva tud bő 1100 lument. Tehát egy ilyen leddel szerelt lámpából maximum 2000 lument lehet kihozni. És itt jön be a bizonytalansági tényező, mert ki tudja milyen driver van benne. Ha már 2A-rel megy, már jó. De lehet csak 700mA, ki tudja...
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
DrDante666
tag
válasz ólomlábú #13842 üzenetére
Egy B6-os töltővel max. 6 db sorba között Li cellát tudsz tölteni balanceres módban az alábbi bekötéssel: [link]
zoli03: Köszi, akkor végül is mindenre van itt megoldás. A rugóméretről nem tudtam, pedig csak ipari celláim vannak és ha jól bírják majd, akkor nem tervezek újakat venni, így legfeljebb majd megejtek egy rugó- vagy kupakcserét, ha lehet.
Végső esetben még mindig ott a lehetőség, hogy elajándékozom a családban vagy eladom, ha a C8 jobban bejön, vagy gyengébbre cserélem, ha túl erős lesz nekem, hiszen eleve úgy terveztem, hogy csak az egyiket tartom meg, csak közben eljátszottam a gondolattal, hogy lámpából sosem elég.[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz DrDante666 #13843 üzenetére
Ha igen meleg lenne, könnyen tudsz rajta módosítani: [link]
Azt olvastad FastTechen, hogy a 2,1 és 2,8A-s verziónak rövidebb a rugója? Ha nagyon ráztam, ipari cellával módot váltott, védettel nem. De biciklin nem próbáltam, hogy ott is előjön-e ez a jelenség.
A C8 is melegedni fog szerintem, de annak sokkal nagyobb a felülete, ráadásul még borda is van rajta.[ Szerkesztve ]
-
DrDante666
tag
válasz zoli03 #13825 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek, ugyanis én is ezzel a driverrel rendeltem az S2-t és a C8-at is, mivel korábbról mások is ezt említették itt. Így utólag belegondolva a S2-t lehet okosabb dolog lett volna egy kisebbel. Biciklin én egyébként sem biztos, hogy maxon használnám a szembejövők miatt, szóval nálam lehet nem is lesz melegedési probléma, és szükség esetére mégis ott lesz a nagy fokozat, szóval lehet mégiscsak jól választottam.
A C8-nak jobb a "hűtése" egyébként? Mindegy, annyira nem is lényeg, ezt a pár nap majdcsak kibírom valahogy, és kiderül.
A bontott akkuimmal lehet nem is lesz rá gondom. Legfeljebb majd meglépek egy driver cserét, ha úgy látom, bár télen még jó is, ha kicsit meleg, csak ilyen hőségben nem nyerő.M_o_g_y_i: Remélem hozzám is hasonló gyorsasággal jön a postás. Nekem az S2-t 3-án adták fel, néhány napja már az országba elküldöttnek látom, a C8-at pedig 5-én postázták, arra viszont a tracking azóta is not found, de remélem az is rendben utazik.
[ Szerkesztve ]
-
ólomlábú
csendes tag
Egy kis segítség kéne... megint !
Az imax b6 töltővel egyszerre hány Li aksit tudok tölteni?
Ezt értem úgy hogy egy régi több rekeszes töltőt átalakítanék csak mint "aksi tartóvá" és sorba kötve lenne betéve pár 26650-es aksi.
Vagy másként teszem fel a kérdést!
Hogy tudok a b6-al egyszerre több 26650-es aksit tölteni? -
Auratech
őstag
válasz Vasinger! #13828 üzenetére
Biztosan nem. Az csak egy számolt érték a led hatásfokából és a driver/akku optimális teljesítményéből. Ezt súlyozza a foncsor irányításának, tükrének hatásfoka, és az optika elnyelése...
Tehát a hasznos fényáram véleményem szerint biztos kevesebb a papíron szereplő értéknél.
Az én csecsebecséim 910lm-t hirdetnek. Szerintem 600 körül fókusz nélkül, 400 kürül fókuszban.. Ez sem szar...Auratech Field Recording
-
zoli03
őstag
válasz Vasinger! #13835 üzenetére
Ez a 2 LED-es 1000-1200 körül tudhat. Akkor már inkább vennék egy Convoy S2-t (nem sokkal gyengébb), nem lógnának vezetékek, meg csak bepattintom a helyére, ezt meg egy csomó idő, míg felrakja az ember a Convoyhoz képest.
#13836 Csopvez: a 2800-asat 4,3V-ig lehet tölteni. 4,2V-ig töltve nem lesz meg a 2800mAh (ezt leszámítva nincs hátránya, ha csak 4,2V-ig töltöd).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ebből az akkumulátorból miért olcsóbb a 2800mAh-s, mint a 2600mAh-s?
Melyiket érdemes megvenni?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz zoli03 #13834 üzenetére
Igen, azt én is néztem utólag, meg úgy minden termékénél ezt csinálja....kis kedves, de a korában említett 5000 lumenes lámpa, 25-30 USD között simán megkapható. Nem lenne jobb vétel ez, mint amit M_o_g_y_i linkelt? Ehhez is jár töltő, akksi stb.
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Vasinger! #13830 üzenetére
6600mAh akku 15.48$ (szintén kóddal)
8,4V-os adapter (töltő) 4.32$ (erre valamiért nem működik a kód, de amúgy is egy olcsó tétel)
Szumma fix 42,06$
És a jelenlegi legjobb webshopból.
Jó eséllyel 1-1,5 hét alatt itt lesz, mostanában nekem annyi idő alatt ideérnek a SG Post-os csomagjaim.[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz Vasinger! #13830 üzenetére
Az első kb max 1000, a második max 3000 (LED alapján). De az eBay-en sose tudod, hogy milyet kapsz, ezért érdemes webshopból rendelni. Jobb lámpáknál el lehet hinni az értéket, vagy kommentekben írnak róla valamit a vásárlók.
Amúgy én a másodiknál max 1500 lumenre tippelek, az elsőnél fogalmam sincs. -
zoli03
őstag
válasz Vasinger! #13828 üzenetére
Egyáltalán nem valósak. Meg kell nézni, hogy hány lument tud a LED, ha maximálisan meg lenne hajtva, akkor számolhatsz majdnem annyival (de a lámpából valamivel kevesebb lumen fog kijönni). De elég sok lámpa mondjuk csak félig van meghajtva, aztán mondjuk az odaírt 2000 lumen helyett tud mondjuk 500-at.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Az Ebay-en megadott Lumen értékek mennyire valósak? Tehát egy 2-4000 Lumenes lámpa valóban le tud annyit adni túlmelegedés nélkül 2 percnél tovább?
-
zoli03
őstag
válasz Vasinger! #13818 üzenetére
Írtam róla pár sort korábban, de én lehet a FandyFire nevűt vettem, ott a kereső.
#13820 Csopvez: mondjuk FastTechről.
-
törölt tag
Convoy S2 lámpát szeretnék vásárolni. Dobnátok egy linket, honnan érdemes megrendelni?
Nem akarok szart venni! Köszönöm! -
Vasinger!
nagyúr
válasz M_o_g_y_i #13817 üzenetére
Most ne vedd konkrétnak ezt a dolgot, hogy tőle vennék, természetesen nem vagyok hülye, csak megbízható helyről veszek, én sem vagyok a pénzem ellensége.
Engem konkrétan a lámpa érdekel, hogy mennyit érne meg egy ilyen, próbálta már e valaki, hogy milyen, mennyit bír, minőségben hol van stb. 4-5k-ért tényleg ki lehet ilyet fogni és ha valóban nagyon jó vétel ennyiért akkor lehet lecsapok egyre, ha azt mondjátok Ti is, hogy ennyit megér.
-
Vasinger!
nagyúr
Erről a lámpáról mi a véleményetek?
Elég olcsón mennek Ebay-en, 2-3k-ért adják akksival és tartóval együtt. Ennyit megér vagy van ennél jobb vétel is?
-
thenorthface
csendes tag
Sziasztok segítségre lenne szükségem.Két éve vettem egy FandyFire STL-V6 CREE XM-LT6 2-Mode lámpát,sajnálatos módon elhagytam.Tudnátok ajánlani hozzá hasonlót vagy jobbat(ez is elég messzire világított de ha van tőle jobb akkor olyat),és hol lehet most jó 18650-es aksit venni?
-
Thor16
csendes tag
Lehet hogy jobb, de ez is sok állásos, nekem meg olyan nem kell. Ha esetleg a Convoynak van 1 vagy 2 állású lámpája olyat linkeljetek légyszíves.
Egyenlőre ebben a kettőben gondolkodom :
[link]Véleményetek ezekről a lámpákról?
Ehhez persze még 2 akksi és töltő.
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz dances #13809 üzenetére
Hááááát...
Ha időm engedi természetesen lesznek képek, de az olyan "fényképezős nap" lesz kint a szabadban (rendesen állvány stb.), azt pedig nem tudom mikor tudom összehozni.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz dances #13807 üzenetére
Tuti, mert az L2-vel is széles a csóva!
De nagyon kemény, aki látta eddig csak a hűb+ és a "minekennyifénykinekkelilyenerőslámpa" között voltak a vélemények.
Pedig "csak" 4,4-4,6A körül lehet max. a LED-áram.[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz dances #13805 üzenetére
A Convoy L1 lett volna jó, de épp nem kapható náluk (egyideje ).
Én még épp rendeltem a múltkor (utolsó darabot írták) de már nem tudták küldeni, csak azt hazudták "már csomagolják" - pár nap múlva jött a bocsánatkérő levél, hogy nincs elérhető készlet... Persze nem hagytam annyiban, kaptam is 5$ kártérítést.
De az intl-outdoor-féle T10 nevű host pont ugyanez, csak a Convoy logó nélkül.
Én is rendelek majd belőle, csak mindig másra megy el a lóvé...[ Szerkesztve ]
-
dances
tag
Sziasztok!
Egy Noctigon MT-G2 P0 típusú led a Fasttech -en kapható lámpatestek közül melyik(ek)be illeszthető be gond nélkül (a Convoy L2 -őn kívül)?
Illetve milyen eredményt (vetítési képet) kapunk, ha egy kisebb (35-39 mm) fejátmérőjű lámpába kerül ez a bitang led?
Only the Good die young.
-
Magnat
veterán
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
kowik
tag
válasz Thor16 #13799 üzenetére
Ez egy kicsit jobb minőség. Persze drágább is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest