Hirdetés
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz Magnat #22340 üzenetére
Hát, rendben...
Én visszavonultam...
Használtam RENGETEG "kínai lámpát", nekem nagyon kellenek a melóhoz. Amióta itt okosítanak a fórumban, és az ajánlások hatására birtokomba került pár "márkásabb" darab, azóta "soha-többé-kínai"!
És érdekes látni munkatársaim arcát: vett az egyikük pl. egy ilyen "olcsó-kínait" (hozzáteszem nem is olcsón), aminek nagyon jó fénye volt, tudta is használni. Aztán bementünk pont pár napja egy erdőbe éjjel és mutogatta nekem a lámpáját, aminek valóban jó volt a fénye. És elővettem a tesztelésre kivitt Blf A6-ot, a munkatárs meg majdnem elsírta magát. Próbaképpen kipróbálta a szintén nálam lévő S2+-t, és rendeltetett is velem egyet rögtön!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz Magnat #22337 üzenetére
Az, hogy leírod, hogy "a legtöbb kínai is tudja" majdnem az összes előnynél, attól még nem hiszem, hogy ha egy "olcsó kínait" veszel, az pont tudja majd mindet. Mondjuk tudja majd a felsoroltak 75%-át, a többi meg pont kimarad.
Ebben mind megvan.
-
hpsafl
tag
válasz Magnat #22242 üzenetére
Igen igazad van, szóval a LED emitter területe legyen minél kisebb(a LED területe, footprint-je nem játszik, mert pl az XP-G2 ugyan akkora footprint-el rendelkezik mint az XP-L, de emitter területe kisebb), sőt elméletben az lenne a legjobb, ha a fény egy pontból lépne ki. A területre jutó legnagyobb lumen értéket is az emitter területére értettem.
Optikai eszközne, legyen az foncsor, vagy lencse, a minél nagyobb a jobb, mert az több fényt tud összegyűjteni, de pl két azonos átmérőjű lencse között is lehet a geometriájában eltérés, és két azonos átmérőjű refi is eltérhet, pl a mélységükben.
Szóval nem egyszerű ez, viszont jól el lehet vele szórakozni
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
-
Flashback
addikt
válasz Magnat #22079 üzenetére
Utánna olvastam ennek a BLF lámpának. Sok jót mondanak róla. Láttam a driverèről kèpet , egyszerűen győnyörű...
Első komolyabb lámpának rendeltem. Egyenlőre power bankban fogom tölteni a 18650 elemet. Van két Samsung cellám. De tervezek egy Nitecor D4et.
Van még valami ajánlott töltő ami 4 csatornás ès tud AA\AAA elemet tölteni?
Diffúzort lehet a làmpára venni?profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Vertigo18
addikt
válasz Magnat #22104 üzenetére
Szerintem is valami hasonló lehet, de 14500-as cella hiányában kipróbálni sajnos nem tudom. Egyébként pont olyan hosszú és vastag, mint a 18650-es. Viszont a belsőjébe nagyon karcsú akku kerülhet csak szerintem...
Majd megírom még a tapasztalatokat használat közben a lámpáról. Közben Gearbestről rendeltem hozzá egy "távkapcsolót" is, kiváncsi vagyok arra is.
-
Vertigo18
addikt
válasz Magnat #22102 üzenetére
A diffuzor nagyot dob a lámpa teljesítményén, így tökéletes lett szobába, pincékbe, egyéb zárt helyekre. Nekem elengedhetetlen...
A "távtartót" meg marhára nem értem, mert majdnem teljesen fix, a 14500-as meg nem ennyire "karcsú"...
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Magnat #22082 üzenetére
Köszönöm szépen, igazán kimerítő összefoglaló volt, ráadásul egy csipetnyi elfogultságot sem lehetett érezni egyik irányba sem, tényszerű volt, és semleges!
Éppenséggel van itthon C8-am, ami azért messzire üt (tegnap pont kukoricás közepén merült a kolega Led lensere a nullára, ekkor előhalásztam a zsebemből a C8-ast (jómagam Solarstorm T4-eseel baktattam), majd odavetettem neki így fél válról, felvezetők nélkül, hogy had tapasztalja...
Még most is hívogat, hogy azt a "lézerkardot" vegyem már meg neki is, mert nagyon tetszett, eldobta tőle az agyát... Szegény, ha tudná, hogy egy Star Wars fan öl a "lézerkard" megnevezés miatt, mert az "fénykard"! Sose lesz C8-a!
-
G@ben
addikt
válasz Magnat #21893 üzenetére
Convoy S2+-ra találtam azt, hogy 40%. Az egy 800 lumenesre számolva kb 320 lehet, ami még mindig háromszor akkor, mint a jelenlegi maximuma. Szerintem elég lesz.
Fasttech-en talán nem, de gearbest-en és bangood-on is röpködnek T6-os lámpákra az 1800-2000 lumenek.
Köszi a segítséget!Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
-
Flashback
addikt
válasz Magnat #21840 üzenetére
Belső akkus kellene, sőt minél egyszerűbb a töltés annál jobb! Őseimnél akarom lerakni. Nem kell hogy nagyon könnyű legyen. Nagy fényerő persze előny. Optimális valami olyan foncsor kialakítás lenne ami bevilágítja a környezetet halványan és közepén messzire is "el lő".
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
veterán
válasz Magnat #21817 üzenetére
Ez nem az a villogás ami módváltáshoz van. Hanem ha nem váltasz egyből módot, tehát hosszabb ideig használod 1 módba, és akkor váltanál, akkor ugyanabba a módba marad, viszont 2. váltásra meg vált már.
Ha meg gyorsan váltogatod a módokat, akkor elsőre nyomás is átváltja.
(#21819) krisztianAMG
Jah ezt arra érted hogy akkor vezet füstöléshez, hogyha a kábel feszültségméréshez van bedugva, viszont a multiméter meg már át van tekerve A-re? Akkor lehet elfüstöltetni?
(#21818) cbrfireblade
Okt 1-8.-ig tart elvileg az ünnep.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Norby86
őstag
válasz Magnat #21749 üzenetére
Persze ezzel én is egyetértek hogy hülyeség telibe szórni az egész utat úgy hogy a szemközti sávba is jusson, én sem ezt akarom, csupán azt hogy azért a bokor széleit még megvilágítsa a lámpa, tehát ne ilyen 10 fokos kis nyílásszöge legyen a fénynek, hanem valamivel nagyobb, de pont annyi hogy a szembejövőt már ne zavarja.
Mellesleg nem értem miért nincs egy EU szabályozás hogy a lámpa hány fokos fényszöget zárhat be maximum. Ha ez szabályozva lenne talán kevesebb kétely lenne azzal kapcsolatban is hogy melyik lámpát érdemes megvenni, mivel biztosítva lenne az ember hogy nem világít át a szemközti sávba egyik lámpa sem. Fenix lámpát elnézve nem egy ördöngösség ezt megcsinálni, csak a burkolatot kell jól megtervezni.
-Norbi-
-
veterán
válasz Magnat #21749 üzenetére
Nem hiába van pl. a Fenix BT20 úgy megtervezve ahogy megvan. katt
Vetítési képen is látszik hogy oldalra nem jut olyan sok fény mint egy sima kézilámpánál, így nem is vakít annyira. Tartom én is magam ahhoz hogy bicajra csak bicajlámpát!Sokszor tapasztalom mikor sötétbe autóval megyek hogy milyen zavaró tud lenni, egy nem bicikli lámpa használata. Főleg amikor az idiótája stroboszkópot használja első világításnak.
iPhone 16 Pro Max
-
WestBam
Topikgazda
válasz Magnat #21676 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést.
S2+-om van mondjuk nem emlékszem melyik leddel de annak szép sárgás színe van és arra emlékszem, hogy azt a legerősebb driverrel vettem itteni tanácsok alapján, ezt nem is bántam meg, sokkal jobb a színvisszaadása mint a kék színű xml-t6 wf-502b-nek. Ennek a mérete és a középen kissé erősebb spot ami tetszik, felépítésre nálam ez a max méret amit még elfogadhatónak találok ezért szeretnék ebből építeni. Egyáltalán nem lenne agyonhajtva folyamatosan, használva is leginkább alkalomszerűen szeretném. Fényerőre egyébként az S2+ és ez a t6-os leddel szerelt 502b ahogy tesztelgettem majdnem azonos, egy op refivel talán kevésbé lenne kontrasztos a középső körív az 502-nél és akkor tökéletesen ki is egészítenék egymást számomra.
Ez a drop in mint fogalom is új számomraNo megnéztem az S2+ miből van nekem összerakva: 7135*8 driver, xml2 t6 3b led. 2600MAh akkuval használom, akkor lehet, hogy a lámpa még ennél is többet tudna elvileg? Még csak most ismerkedem a lámpákkal mint darabokból álló eszközökkel, eddig csak egyben néztem milyen és mennyire világít de lassan kezd kialakulni mi az amire nekem pontosan szükségem is lenne, amit szeretnék is nem csak megveszem aztán a fenti példa alapján megy is tovább eladásra. Minőségben a convoy volt eddig a legdrágább beruházásom de nekem az már fullos kivitelű, annál feljebb sem árban sem minőségben nem szeretnék menni.
Esetleg ha van valami kipróbált és bevált alternatívád azt is szívesen meghallgatom, nyitott vagyok mindenre, egy kis forrasztgatásra is ha kell⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Misser
tag
válasz Magnat #21328 üzenetére
Igen, sajnos ami a jól kivilágított utcában hasznos (figyelemfelkeltő villogás), az egy sötét szakaszon vakít.
Persze a szokásos stroboszkóp villogtatás mindenképp rossz, nem is értem miért teszik bele rendes lampakba.Visszatérve a dupla ledes lampára. Jó fénye van, lencse van benne, tehát hátulról jó messziről látnak, és egyedi villogása van. Sötét utcán vakít hátra, de egy kivilágított körúton hasznos.
Van pár videóm a fényéről, feltehetem ha van rá igény.
Jó lenne, ha lenne ilyen előre is.Olcsón ilyen jót előre nem találtam még.
-
bul07
nagyúr
válasz Magnat #21324 üzenetére
Inkább zavarjon picit minthogy ne lássam meg az a fránya bringást
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Magnat #21316 üzenetére
My Coupons fülnél , valahol nincs nyoma
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
válasz Magnat #21267 üzenetére
Így dedomolva tökéletesen megfelel throwerként is. Akitől vásároltam, már adott el Magyarországon belőle 1-2db-ot, aztán egyik helyről visszajeleztek neki hogy 1.2km-re is elvilágított. Szóval throwerként is tökéletes, viszont azért van szórt fénye is rendesen.
Alapból 6500lumen, de mivel dedomolva lett így 7500 környéke. Az illetőnek egy profi mérőműszere van, szóval ki is lettek mérve az adatok.A töltő adaptere egy 5V 3A-es töltő. Nagyon praktikus mert mágnessel kapcsolódik össze az aljzattal, legszívesebben így is tölteném az aksikat, csak nem merem.. Nem védett aksik vannak benne, és biztos hogy nem olyan pontosan töltené fel mint a VP1 töltőm. Szóval lehet egyik aksi 4,19V másik 4.22V stb..
De ennek még utánanézek azért, mert állandóan kivenni kettesével tölteni aksikat, nem túl gyors dolog. Viszont így hogyha csak rádugnám a töltőt és kész, gyors megoldás lenne.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
-
kerekfej
addikt
válasz Magnat #20974 üzenetére
Tactical 2500LM Hunting CREE XM-L LED Flashligh
14500 akku változatban is kapható olcsóbban
-
hpsafl
tag
válasz Magnat #20924 üzenetére
Akkor még én is kiegészítek van olyan is, ami 4,35V-os, de ezeket nem muszáj ennyire tölteni, csak erre a feszültségre töltve tudják a gyári kapacitást.
Ha már itt járunk, akkor azt is érdemes megemlíteni, hogy ha a lámpa drivere figyeli a feszültséget, és már lekapcsol, de utána az akkut kivéve kis pihenő után rámérve magasabb feszültséget mérünk, mint amit a driver mért terhelés alatt.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
Vertigo18
addikt
válasz Magnat #20917 üzenetére
2.8V alá, ami már gond akkor, ugye? De akkor ezt honnan tudom meg? Kiveszem rendszeresen az aksikat és méricskélem? Életszerűtlen... Vagy szimplán, amikor már úgy érzem (mert gondolom, ha ismerem az eszközeimet, akkor egy idő után már tapasztalatból, vagy jelekből felismerem), akkor kiveszem, rámérek, és töltöm?
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Magnat #20729 üzenetére
Féltek a VÁM-tól, mint a tűztől, de van olyan itt a topicban, aki fizetett már nem futáros csomagért? Napi többezer csomag megy át a vámon, egyszerűen nincs kapacitásuk ennyit bekérni/raktározni az ügyintézés ideje alatt, stb... Amiről nem egyértelmű, hogy 22€ feletti, azzal teljesen felesleges foglakozniuk, mert csak a papírmunka lenne vele. Ráadásul van valami opció, miszerint 10€ alatti ÁFA-t be sem kérnek.
Nagyjából 350-400 külföldi rendelésnél tartok, és egyetlen egyszer fizettem ÁFA-t, egy 86€-s ruháért, ami DHL-el jött. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz Magnat #20477 üzenetére
Nincs sajna tapasztalatom, nálam csak áramszünet esetére van itthon tíz-húsz lámpa . Olcsó Robust elemekkel adtam őket, de így sem volt panasz. Az egyik szerelő srác 1,2 V-os AA akksikkal használja. - Akkor a Kőbányai úti olcsóbb hely. Óbudáról nekem közelebb van, mint Lőrinc.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Magnat #20465 üzenetére
Józsefvárosin szoktam nézelődni,onnan jövök most is; több helyen is volt szerelőlámpa. Viszont a favorizált lámpáim sorra eltűnnek, és hasonló, de /még /gyengébb minőségűekkel vannak teli az árusok. Egy ki tudja,mióta a pulton porló utolsó darabot tudtam csak elhozni az Ultraszerű T6-osból. 2,5-ért /akku,220 és 12V töltó,bicajos tartó/.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Magnat #20462 üzenetére
Kínain van COB LED-es, 1500 körül, két erős mágnes, billenthető talp, 3xAA - viszik a szerelők a garázsban, mint a cukrot, és dicsérik. Még nem döglött meg egy sem, Karácsonykor terítettem az árut. Kartonnal viszel /12 db/, talán még olcsóbban is kijön. Vagy van sok ledes beépített akkus/elemes opcióval, de gyengébb fényerőben. Töltőkábel vékony,rövid - óvatosan.
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Magnat #15989 üzenetére
Ha dedómolod az XM-L2-t, és az XP-G2-t is, kb. negyedakkora területű foszfort találsz az utóbbin.
Kisebb fénykibocsátó felület = erősebb spot.szerk.: most a "sima" XP-G2 (dedómolás nélkül) spotja szűkebbnek érződik, mint az XM-L2 volt dedómolva.
De max. kb. ugyanakkora.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Magnat #15987 üzenetére
Nem "gyengébb" (alacsonyabb... ) a hatásfoka.
Csak míg az XM-L/XM-L2 hivatalosan 3A-ig terhelhető, az XP-G/XP-G2 esetében ez 1,5A. A 4A már "kissé" túlhajtott eset...
Az XM-L2 pl. 6A fölött hajtható SinkPad-en.
Ekkora túlterhelésen az élettartam valamivel biztos csökken, de szerencsére van miből...
Plusz a hatásfok is leromlik a béka s.gge alá.
És igen, sokkal kisebb a magméret, ezáltal pontszerűbb fényforrás, szűkebb spot érhető el vele.
Épp tegnap raktam bele az "eltárolt" Convoy L2 házba egy XP-G2-t, 3A-en hajtva... Elég penge kis thrower lett![ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Banyu
csendes tag
válasz Magnat #15920 üzenetére
Köszi mindhármótoknak!
Én és az elektronika kb ugyan az, mint a krokodil, meg a tájfestészet.Lényegében, akkor a hőtermelés nem játszik olyan nagy szerepet és elvileg a 6 ledesnek jobb hatásfokúnak kell lenni és ezek együttesével hosszú távon a ledek élettartama jobb, mint egy 4 ledesé, nagyobb fényerőt produkálva. Akkor az egyetlen nyitott kérdés ami maradt az, hogy a kettővel több led, mennyivel csökkenti le a lámpa egyhuzamban történő használhatóságát, pontosabban van-e akkora hasznossága a 6 ledes erősebb fényáramának a 4 ledessel szemben, mint amivel előbb megemészti a rendelkezésre álló 4 db 18650-es energiaforrást.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Magnat #15920 üzenetére
közben lejárt az idő...
Pl. ILYET, ez már kellően nagy keresztmetszetű.
Ennek közel harmada az ellenállása pl. egy 22 AWG-s vezetékhez képest.(#15918) cekkk: személyesen nincs sajnos vele tapasztalatom, de rákeresve a topicban találsz némi infót...
[ Szerkesztve ]
-
Banyu
csendes tag
válasz Magnat #15897 üzenetére
M_o_g_y_i
Ebben is van valami
Sztem látták, hogy az az első rendelésem náluk és jól megleptek!
Postás most hozta meg a SkyRay-hez rendelt négy akkut...most meg rendelhetek hozzá egy új SkyRay-t
------------------------------------------------------------------------------------------
Magnat:
Tudom igazából, csak a röhej az volt, hogy fizettem a HK postáért, mert azzal még nem kaptam semmit és kíváncsi voltam, hogy mennyire gyors, December 9-n rendeltem, kb két nap múlva postázta is, de SE raggal, mert közölte, hogy Európába az SE gyorsabb és kész, ha jól tudom picit talán olcsóbb is, de gondoltam, hadd nyerjen fél dollárt pluszban. Dec végén volt valami szervertűz és a svéd posta meghalt, ugyan olyan lassú lett, mint a szingapúri... és így nagyjából 57-59 nap alatt ért hozzám a csomag. Igazából azért húztam fel magam kicsit az egészen, mert kidobtam rá 3 dollárt ami nem nagy pénz, de a Dec 15-20 között CN-el rendelt termékek, meg gyönyörűen befutottak 3-4 hét alatt. -
cekkk
veterán
válasz Magnat #15776 üzenetére
Hogyan mérem meg, hogy mekkora áram folyik át rajta?
Már mint itt a multiméter mellettem, de, hogy kapcsoljam be stbÉrdekes egyébként ha az I2 tőltőt bekapcsolom akkor üresen kb 5.2 V-t mértem rajta
Ismerősöm néz egy lámpát XM-L2 led de van amelyikben T4-7A/T5-5B/T6-3B/U2-1A/T6-4C verziókban van. Ezek mit jelentenének?
Mi a különbség köztük?
Ha valaki erre tudja a választ ne habozzon elárulni nekem[ Szerkesztve ]
-
ecaddsell
aktív tag
válasz Magnat #15805 üzenetére
Én ezt úgy fogalmaznám meg, hogy annál komolyabb drivert kíván mint a 10-20 dolcsis lámpákban van.
korn
Az a hővezető réteg mi, az a fehér réteg ami a teljes rézlapon ott van? Az a középső kocka eléggé integráns részének tűnik nekem a LEDnek...
Csak kíváncsiságból, nem nagyon hiszek benne. hogy ez sokat oszt vagy szoroz (és ennél tovább biztos nem megyek). -
d4d
tag
válasz Magnat #15791 üzenetére
A hűtés ellenére visszalép 5 perc után 1600 lumenre (azt már tartja a folyamatos hűtés mellett) viszont újra aktiválható a teljes fényerő, ha kell, bár szépen felmelegedett ilyen rövid idő alatt is. A ventillátor nagyon jópofa, a high móddal együtt indul és csak akkor aktív. Nem akarok belegondolni mi lenne ha a lámpa beleesne valami homokos, sáros vizes gödörbe, hogy vakarod ki belőle a koszt. A vízállóság elvileg nem probléma a gyár IPX-8 / 10m-t(!) ad meg. Még egy kicsit reszelni kéne rajta, pl kis és közepes módból a pwm villogást és a zúgást eltüntetni mert ez nagyon nem illik ezen a szinten. Az előző változathoz volt egy 3*18650-es test opcióban, ehhez egyelőre nincs csak a beépített akku, ami ugyan kényelmes, de jó lenne ha lehetne saját akksikkal is használni. A töltési idő kb 3 óra. Fényerőben elég jó, 50 ezer lux körül lehet, (csak a max távot adják meg 450m körül) majd mellé teszem a DDR30-at, az 45000cd asszem. A fénye különben hibátlan, főleg így a neutral ledekkel.
-
Zola007
veterán
válasz Magnat #15666 üzenetére
ja, kb félgőzön mehetnek ennyi akkuval
mindegy, a célközönségének úgysem az a lényegMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
anonym147
csendes tag
válasz Magnat #15441 üzenetére
koszi mindenkinek a választ
igazabol 17$ volt szettben, most ezen a linken adja ennyiert:
http://www.ebay.com/itm/UltraFire-2000-Lumen-CREE-XML-T6-LED-ZOOMABLE-Flashlight-Torch-Battery-Charger-/360819028657?pt=US_Flashlights&hash=item54027d72b1irnatok konkret lampat, esetleg linkkel ami ar/ertek aranyban jonak szamit?
illetve akkut, toltot amit erdemes venni?a noname akkunal nem lehet olyan, h tulmelegszik es felrobban?
koszi,
Gabor -
Zsolt74
senior tag
válasz Magnat #15381 üzenetére
Az 5630-as az 0,5W -ot és 50 lument tud ledenként, maxon hajtva megfelelő hűtéssel.
A vízálló led szallagot se lehet hűtőborda nélkül használni.
A szilikon csőbe nem tudom hogy raknak-e erősebb ledet.
Ezekhez a hűtőborda ha jól emlékszem 2000ft körül találtam a 2 métert, mikor led szallagból szerettem volna lámpát csinálnia .[ Szerkesztve ]
Zsolt
-
Zsolt74
senior tag
válasz Magnat #15376 üzenetére
Dimmelhető .
Azt ne felejtsd el hogy ezt csak hűtőbordára ragasztva lehet használni.
Nagyon jó áron van, de a hűtőbordát is számold még hozzá aminek az ára ennek az árnak a többszöröse lesz , és a tápegység se olcsó.
Nekem nem szallag van hanem 50cm-es alulemezen lévő ledek hűtőbordával, és az is vagy 50 fokosra melegszik.
Elég durván világít, 40 W-a fogyasztása 3db -nak-belőle.
Ja és mindenképp valami homokfújt üveget kell tenni elé mert különben nagyon vakít a fénye.Zsolt
-
bul07
nagyúr
válasz Magnat #15328 üzenetére
Majd ha megjön a töltőm akkor majd letesztelem őket
Te hogy tesztelted le őket , valami egyszerű mód kellene ami egy multiméterrel megoldható meg egy lámpával
Ezek között is van Sanyo meg Samsung (26C ami ha jól tudom 2600mAh jelent)De a gagyi kínai hamisítványoktól lehet többet tudnak így is
-
Misser
tag
válasz Magnat #15286 üzenetére
De, oda van írva, hogy 4.2V a max. Egy a baj vele, hogy fasttechen ki kell fizetni az express postát, ami drága. Tehát gyakorlatilag kár is nézni sajnos.
Dhl express 40$ ...
Viszont mintha engedné a malajziai postaval is. Nem biztos, mert csak kiváncsiságból azért nem mentem végig a rendelésen : )[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Magnat #15282 üzenetére
Hú, erre nem is figyeltem.
Köszi a figyelmeztetést!
Ezen az oldalon meg minden TrustFire aksi elfogyott nem nem lehet rendelni
Ez viszont akkor jó lenne nem? -
M_o_g_y_i
őstag
válasz Magnat #15221 üzenetére
A P14 árából pedig még egy XinTD C8 is simán kijön, minőségi tartozékokkal (akkuk, töltő, tok).
Nemrég rendeltem végre én is egy ilyet, kíváncsi leszek egy Convoy C8-hoz képest miben jobb/más.
Persze azt tudom, hogy bronz hőtönk és mélyebb, pontosabb refi és AR üveg, de az összhatásra leszek kíváncsi.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest