- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarbenede
tag
válasz
Digestive #9953 üzenetére
már meg is kaptam a softbant...
Amúgy ez a végtelenített, könnyű pickek is szépen kihozzák a játék igazságosság, és a matematika megcsúfolását. Kb két promo óta egyetlen értelmes (100k meghaladó) lapot nem adott. Ezalatt kb 2000x raktam ki.
Mondjuk a játék szempontjából teljesen mindegy. Tegnap letoltam első osztályban a 7 wint. Kb két óra kellett. Nem vészes, de maga a játék hűen mutatja régi elképzelésem. Nem egy időben játszok az ellenféllel. Egyszerűen az animációk néha elkezdődnek, és hirtelen teljesen másikba megy át. Pl vinném tovább a labdát, de hirtelen visszateleportál és a szerelős animációra vált. Na meg ugye az ott áll a labda előtt, vagy fogom a passzsávot, és lényegtelen, mert akkor is elmegy a labda a lába mellett egy centire (direkt ilyen indokolatlanul összehúzott lábbal lép akkor a védő) zsinórban 4x. Ez rng-be szinte lehetetlen. Vagy akkor minden meccs ilyen lenne. A passzok pillanatában a játékosok hirtelen átrendeződnek. Ehhez jön hozzá az irányítás, ami szintúgy kb 4 égtáj van, azt általában eltalálja a játék,viszont az erősség teljesen mindegy.
Fontos: Nem csak ellenem, hanem egyik meccsen ez, másikon az. Bár első osztályban inkább ott. Nálam, a játék 80% nem rajtam múlik. A passzok nem, a védekezés nem. Innentől gyakorlatilag a játéktudás egy szint felett nem derül ki. Ez a hány wines az interneted, vagy az accountod játék. Kb olyan a játék, mintha csocsóznál, és a védelmed csak hologramm lenne. Nekem magyarázhatj bárki, hogy a jó játékos tudja ezt kompenzálni, de hiába lő minden támadásnál gólt, mivel nincs fizikai teste a védelmének, ezért mindig gólt is kap. Egyszerűen csak azt tudom elképzelni, hogy nem mindenkinek ilyen. Fogalmam sincs. Tavaly még volt, aki védte, hogy ez a játék mindenkinek ugyanolyan, nincs csalás, ámítás, nincs teleportálás. Van még olyan, aki most is védi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest