Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Miután elbuktam egy olyan meccset ahol 34 helyzetem volt 11 vhanyas xG-vel tizenegyespárbajban mert bár hiába húztam jobbra a sticket úgy h majdnem letört Best mégis középre rúgta és kivédte, a következő meccsre jött a 3.5 éves fifás online karrierem valaha volt legnagyobb fasszopó ellenfelének díjának győztese.
Vezetek 1-0-ra, háromszor megállítja, lepörgeti 3x, de nem lép ki. Talál egy gólt (átlövi Vidicsen a labdát, hiába áll a labda előtt ugye), griddy vagy mi.
Nem lehet elnyomni (kilencszer biztos megpróbáltam pedig és mégse, fura) még a visszajátszást se. Akkor nézzük.
Legalább meggyőződhetünk belőle, h tényleg átfolyt a labda a 99 defes védőm testén. Ekkor már jól érzem magam mentálisan.
Megfordítja, természetesen alapvonalról visszatett labdával. Griddy, visszajátszás végignézése, hiszen óriási nagy gól, 1 méterről be tudta passzolni az üres kapuba (ami egy olyan közismert glitch, amit egy év alatt sem tudnak megjavítani vagy nerfelni). Félidő, 4 csere, taktikai módosítás - beválik a dolog, mert csomó helyzetem van, neki köze nincs a meccshez, de szétmákolja a játék, 3 kapufa kb. 12 perc alatt, 30 méterre nem tudja kirúgni a kapujától. Aztán a nagy nyomás közepette gólt is szerzek, feljövök 1-re, simán bedarálnám, mert tök balfasz.
Erre már a 65.-től (!!!, azért mindennek van határa
húzzad, félénk, de csak a végén!) a 89.-ig hátul passzolgat keresztlabdákkal, hiába van 4 támadóm meg hívok mindig mindenkit letámadni még pluszban amilyen gyorsan csak lehet, nem történik érdemi változás, marad nála a labda. Kirúgja, megállítja 3x. Vége a meccsnek. És mindezek után, PS-en jön az értesítés: "Szeretne a barátod lenni"
Elutasítom.
És Update, mialatt megírtam ezt: az elutasítás után megint barátnak jelölt! Anyád picsája.
3-8 a WL eddig, nyilván ezek után most kell egy kis szünet (noha a 21 órás BL meccs előtt le akartam volna tolni egybe), bár nem éreztem azt, h játékban jobbak lennének, vagy rossz lenne a kapcsolat vagy a szerver. Egyszerűen csak mindig a rosszabbik végén voltam. De innen már kb. esélytelen a 9W.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vezetek 1-0-ra, háromszor megállítja, lepörgeti 3x, de nem lép ki. Talál egy gólt (átlövi Vidicsen a labdát, hiába áll a labda előtt ugye), griddy vagy mi.
Nem lehet elnyomni (kilencszer biztos megpróbáltam pedig és mégse, fura) még a visszajátszást se. Akkor nézzük.