Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnarbenede

tag

válasz #01881923 #8095 üzenetére

Hát nálam nem így működik. Talán abban megegyezhetünk, ha nem mindig ugyanaz a játékmenetet,akkor az is előfordulhat, hogy másnál sem ugyanaz, mint nálad. Spammelhetema finesst, ha mire odafordulnék, vagy mire ellőném a labdát, már 30 méterről odaér 120km/h-val a védője és szerel. Nem lesz belőle lövés. Plusz jó, lősz végül 2 golt belőle. És? Ezeken a meccseken nálam vízilabda eredmények vannak. Tuti többet kapok. Mert minden védőm 0 cm-re szerel. Neki meg 10 méteres körből. Ennyi bőven elég, hogy tuti ne nyerj. Jó mondjuk nekem elvileg nincs rossz netem, de azt az anomáliát még senki nem erősítette meg (más nem jelezte hogy neki lenne), hogy gyakran a kurzor szürkére vált, vagy eltűnik az éppen irányított játékos felett. Mintha néha kimaradna, hogy mit is csinálsz egy pillanatra. De nem gáz mert a játék megtippeli. Csak azért na... Ezt valahogy nem látom streamereknél. Szóval ja, szerintem sem számít igazán nálam. Ha nyerek egyszerű passzokkal is gólt lövök, mert a gép elintézi. Ha meg nem, akkor a finess vagy bármi szar se ment meg. Amúgy ebből gólt sem igazán kapok. Elenyésző. Persze mondhatnám, hogy azért mert nem jutok arra a szintre a wl-ben, de ez a retek 9l mellett is képes beadni 18 wines ellenfelet. Szóval de. Valszeg játszok ellenük.

Új hozzászólás Aktív témák