Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ébri
senior tag
válasz
üzenetére
Olyan nagyon rosszul nem lehet feltenni szerintem, ezek sajnos előfordulnak, de android se megoldás erre, pár éve egy droidos probléma elég sokáig megvolt, mire tudták javítani. Volt egy időszak, mikor PB-n nem ment, szóval benne van a pakliban szerintem bármin.
Ezzel együtt az android biztos rugalmasabb, én azért maradtam Libra2-nél valamelyik Onyx helyett, az árcédulán kívül, mert az alap olvasóval is elvagyok az esetek nagyon nagy részében (nagy cambridge szótáram csak koreaderhez van, amiatt szoktam használni mostanában leginkább).
-
törölt tag
Felmenni felment csak külföldi fórumokon panaszkodtak rá, hogy volt, hogy lefagyasztotta az olvasót, vagy bizonyos funkciók nem működtek megfelelően.
Az is lehet, hogy nem rakták fel jól.
Carta1200 kijelzővel, csak a Kindle ami olcsóbb a Libra 2 normál ára 90eFt körül mozog. -
Ébri
senior tag
válasz
üzenetére
Hát nekem Libra 2-m van, simán felment, bár mostanában nem frissítettem. De mivel folyamatosan változik a koreader is, így hol itt, hol ott nem megy fel, androidnak annyi előnye lehet, hogy több felhasználó használhatja, de telefonon én inkább moon readert szoktam, szóval azért nem vagyok ebben sem teljesen biztos. (Meg ilyenek miatt le szoktam tölteni a verziókat, nem olvasón frissítek, hogy tudjak verziót csökkenteni, ha kell.)
De szerintem tényleg az is kérdés hogy viszonyulsz az alap olvasóprogikhoz, ha az jó, s a koreader csak itt-ott add plusz, akkor teljesen jó az olcsóbb, nem android, ha meg csak droidos olvasó tetszik, akkor meg nem kérdés. De a betűvastagítás miatt én pl. szeretem a kobo alap olvasóját.
-
hockeyapu
senior tag
Na ja, androidon nincsenek ilyen problémák . Olyan olvasót használsz, amilyet akarsz !
A koreader szerintem , meg csöves !
-
törölt tag
Nem olyan egyszerű azért...
Attól, hogy az eggyikre fölmegy még nem jelenti azt, hogy egy másik olvasón is majd jól fog működni.
pl Libra 2 problémás ilyen téren, külföldi fórumokon vannak panaszok a koreaderre.
Kindle olvasóra jailbreak kell de nem mindegy, hogy milyen a firmware. -
-
Helios
tag
@lacuska74:
Kb. csak az a lehetőség van, hogy megnézed a gyártó leírását (általában külön jelzik, ha Androidos) vagy megkérdezed róla pl. a Google keresőt.@borix:
Ha már megemlítetted a koreadert, én pont azért szeretnék majd Androidosra váltani, mert arra fel lehet tenni többféle olvasó alkalmazást, amiket talán jobban lehet konfigurálni, mint egy zárt környezetet.
(A Kindle-ben nagyon zavar, hogy nem lehet alkalmazásból felülírni a könyv margóit. Az eleve „kicsi” kijelzőn általában a könyvek alap margó beállításai 10-20% kihasználatlan képernyő felületet jelentenek akkor is, ha minimum méretre állítom a margót a Kindle beállításaiban. Ezen ugyan lehet segíteni a Calibre alkalmazással - amin minden könyvet átfuttatok és átkonvertálom a margó beállításokat - de időnként ez el tudja rontani a könyv kinézetét és azért elég körülményes mindig ezzel kezdeni.) -
lacuska74
tag
Lehet hülye kérdés de
Honnan lehet tudni,hogy egy olvasó android rendszerű? -
törölt tag
-
Vasti74
senior tag
válasz
maestro_ha
üzenetére
Én sokat agyaltam, hogy milyen könyvolvasót vegyek, de maradtam a Kindle-nél...
Volt már kettő (egy 4-es, aztán egy 10-es) , nagyon szerettem őket.
Most csábított ez-az, de aztán jobban belegondolva egy 6,8"-os Paperwhite olcsóbb, mint bármi más hasonló (€131,09 a reklámos verzió - az eddigi két olvasóm is reklámos volt, sohasem zavart) , akkor miért ne újra azt?! ;-)
Olvasgattam a többiről sokat, mindig van valami negatívum: gyenge akku, vacak szoftver, stb.
Ráadásul drágák is...
Egy Tolino Epos 3-ra azért rákattantam, van egy eladó bontatlan tokkal együtt €190-ért, csak a srác nem akarta postázni, pedig többször kértem rá - de már em bánom, sőt ;-) -
Chris Kiki
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Bevallom nem tudom. Sosem teszek fel ilyen alkalmazásokat, és az az 1000Ft differencia sem vág hanyatt, szóval nem foglalkoztam a dologgal.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Ha alkalmazásban rendeled meg, akkor is?
-
( V )
veterán
válasz
Chris Kiki
üzenetére
EMAG-nál 71.824
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
maestro_ha
üzenetére
Ezt hiba volt linkelned.

Régóta gondolkoztam már olvasón, hát ezt most megvettem, ennyiért kár lett volna kihagyni. Köszi!
-
maestro_ha
csendes tag
Sziasztok!
Alzánál most 73.300.- a Libra 2, gondoltam szólok, hátha valaki gondolkodik benne
-
csendes
addikt
-
pusiga
tag
Tudja valaki, hogy a magyar nyelv szerinti elválasztás probléma az olvasó, vagy a könyvállomány (epub) hibája?
-
Apollyon
Korrektor
Inkbox – nyílt forráskódú, Alpine linux alapú alternatív olvasó néhány rég(ebb)i Kobo, és Kobo Nia eszközökre.
Kapcsolódó mobileread fórum topik: [link]
Videó: [link]InkBox features:
Full integrated KoBox X11 subsystem
ePUB, PDF, pictures and plain text display support
Versatile configuration options for reading
muPDF rendering engine for ePUBs and PDFs
Wi-Fi support and web browser (NetSurf)
Encrypted storage with EncFS
Fast dictionary & local storage search
Dark mode
Strict security policy ensuring that only signed software can be run on the device (this, however, can be adapted to your needs by recompiling the kernel)
Full factory reset option if needed
Seamless update process
VNC viewer app
Search function
10 built-in fonts
Enhanced power management
Lock screen/passcode option
User-friendly experience -
Bozek
nagyúr
válasz
Logapeti
üzenetére
"ott sajnos csak az alap (meglehetősen vékony) és a bold (nagyon vastag) közül lehetett választani"
Ez igaz, viszont bármilyen fontot fel lehet rakni a HD3-ra. Én a szűkebb betűket kedvelem, ezért az Artico Condensed-et használom (MyFonts-on volt akció, akkor megvettem). Ebből is létezik vastagabb típus, ha azt rakom fel, akkor a probléma meg is oldva. De persze KOReader-t használok és nekem elég az alap vastagság.
-
-
YAS-dude
őstag
2022 alap kindle olvasóm van 1-2 hete és semmilyen könyvvel nem jeleníti meg olvasás közben, hogy hol tartok. Sem oldalszám, se location, se time left.
Mindegy, hogy az amazon felhős konverterével, calibre szoftverrel usb-n, vagy az amazonon vásárolt könyvvel nézem, semmi. A megfelelő menüben beállítom amit akarok (time left, vagy location) és hiába.
Valaki tudja mi lehet a megoldás? -
törölt tag
válasz
Logapeti
üzenetére
Nagyjából ezek a lényeges szempontok meg az, hogy legyenek az arányok eltalálva.
Nekem a régi Kindle olvasómon van 8 betűméret állítási lehetőség. Az alsó 2 túl kicsi azon nem olvasnak, a felső 2-3 meg túl nagy, így azok is kiesnek. (komolytalan így is maradt nem javították). -
Logapeti
tag
válasz
üzenetére
Nekem alapbeállításon egész jól megfeleltek a margószélek, betűméret, szavak közötti táv, sortáv, stb., de mindet állítgattam kicsit, merthogy mindet lehet állítani. Nekem alapból még a betűvastagság is tetszett, de azt, ha jól emlékszem, kicsit tömzsibbre állítottam. Ez például a Pocketbook HD 3-on jóval kevésbé tetszett alapból, és ott sajnos csak az alap (meglehetősen vékony) és a bold (nagyon vastag) közül lehetett választani.
Lefotóztam neked az elrendezésre / fontokra vonatkozó beállítási lehetőségeket.
A beépített olvasó beállításait itt találod.
A KoReader beállítási lehetőségeit pedig itt.
Ami a betűtípusokat illeti, a beépített olvasóban sok, de számomra ismeretlen nevű betűtípus közül lehet választani. KoReaderben kevesebbet találtam, de ott is van azért pár. Nekem mindkettőben tetszett az alapértelmezett.
-
törölt tag
válasz
Logapeti
üzenetére
Vannak akiknek fogalmunk nincs, hogy mi az a KoReader.
pl Alap beállításon margószélek, betűméret állítása mennyire eltalált, betűtípus választási lehetőségek, pár fő dolgot.
KoReadert más olvasókra is szeretik felpakolni, csak megszokásból?matti70
Utána kell jobban járni, olvastam olyat is, hogy csak problémásabb és sokan nem megfelelően rakják rá. -
válasz
Logapeti
üzenetére
Köszi, hogy leírtad a véleményed
Jó pár éve PW3-at használok, az utóbbi időben KOReader-rel, amiről már nem szeretnék lemondani. Így ha esetleg olvasót kellene cserélni, valószínűleg én is az Onyx felé mozdulnék, mert bár nagyon tetszik a Libra 2, de úgy tudom rendszerszintű problémák miatt nem stabil rajta a KOReader. -
Logapeti
tag
-
Logapeti
tag
válasz
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem kényelmetlen; de ezt mindenki csak egyénileg tudja eldönteni. Olyat is olvastam, hogy nehéz érezni, hogy melyiket nyomja az ember, de én ezt se tapasztaltam, mindig egyértelmű volt, hogy a felső vagy az alsó gombon van az ujjam.
Engem a Kobo Libra 2 furcsa pereme zavart, kifejezetten bevágott a kezembe, de biztos vagyok benne, hogy sok más ember meg ezt nem érzékeli. Ezért van az, hogy a véleményeket - ahogy az enyémet is - mindig óvatosan kell olvasni, mert a legtöbb dolog erősen szubjektív. Pl. én leírtam az árukeresőn, hogy a Leaf 2 androidos (olvasón kívüli) részéhez néha türelem kell, és bennem megvan ez a türelem, de lehet, hogy másnak ez így már nem lenne megfelelő.
-
Logapeti
tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Sziasztok!
Az említett árukeresős véleményt "LP" néven én követtem el a Leaf 2-ről, ha valaki valami részletre még kíváncsi, nyugodtan kérdezzen, igyekszem segíteni.
-
consono
nagyúr
válasz
Dhampir
üzenetére
Nekem a mai napig nagy kedvencem a Nook, elő is szedtem a múltkor, de a műanyagja megadta magát
Meg tele van mikrorepedéssel a "fényvivő" felület, nem mai gyerek, na.
Ellenben ennek még volt megfogható keretje, mindegy volt, hogy jobb, vagy bal kézzel fogom, voltak hardveres gombja, stb... Ja, és már akkor Droidos volt, még ha ez nem is látszott ki. -
Dhampir
félisten
válasz
üzenetére
Mindenben tökéletes olvasó talán még nem létezik. Előfordul az is, hogy az egyik felhasználónak jó valami, de a másik felhasználónak már nem felel meg.
Például a régi (nem a GlowLight) Barnes & Noble Nook Simple Touch lapozógombjai kissé kemények voltak, de az elhelyezkedésük miatt mégis kedveltem.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
üzenetére
Bizonnyal, de ebben az esetben csak egy számomra ismeretlen vásárlónak a tapasztalatára hívtam fel a figyelmet. Talán viszonylag ritkaságszámba megy a linkelt oldalon, hogy egy felhasználó veszi a fáradtságot és az átlagosnál bővebben kifejtett, hasznos véleményt ír egy megvásárolt árucikkről.
(#23749) matti70
Szívesen!

-
Vasti74
senior tag
válasz
szkaroly
üzenetére
Ez így van :-)
- Jóval több, mint 20 éve már telepítettünk irodákba egy Archi nevű (...ha jól emlékszem ;-) , OCR iratarchiváló rendszert, amivel a papír alapú dokumentumokat "emészthető" formátumban lehetett elmenteni, archiválni. (Alapvetően doc-ba mentett)
- Szerintem aki szereti a könyveket, az megveszi őket, mert birtokolni is akarja a kedvenceket. Én pl. megveszek mindent, ami érdekel, ott a polcon, aztán pár éve az van, hogy a könyvolvasóra meg letöltöm... Szerintem ez nem "lopás".
- Ugyanez van a filmekkel: szerintem minden rendes filmrajongó próbálja a moziban megnézni, amit csak lehet. Sokan utána ettől függetlenül megveszik DVD-BD lemezen, esetleg jó drága limitált meg díszdobozos kiadásban, szintén részben birtoklási vágyból, részben rajongásból, hobbiból. És az ilyen embereknek nem is egy, hanem több streaming szolgáltatónál is van előfizetésük, az tuti ;-)A könyvkiadók, filmstúdiók (vagy mondhatnám akár a szoftvergyártókat is) kb. így, ezekkel az emberekkel kalkulálnak, és be is jön nekik: a maradék, aki mindig illegális utakat keres, nem nagyon érdekli őket, ugyanis ők amíg nem lehetett e-könyveket ingyen letölteni, addig maximum kölcsönkértek könyveket, de pénzt akkor sem adtak értük.
-
szkaroly
őstag
Pár észrevétel a kérdésben:
1. OCR már volt akkor is amikor e-olvasóról még nem is hallottak. Én magam is csináltam jópárat, főleg könyvtárból kikölcsönzött (vagy könyvtárközi) szakkönyveket. 10-20 éve ugyebár még nem volt evidens hogy a weben lehet közvetve antikvár könyveket venni.
2. Ha valaki letölt egy v. több könyvet még nem biztos hogy meg is venné különben.
3. Nem csak könyveket, minden mást töltenek le az emberek, mégis a sokak által beharangozott összeomlások, koldusbotra jutások elmaradtak (kivéve persze a vásárlói oldalon). Elismerem, vannak olyanok akiknél a letöltés kényszeres, ezeken úgyse lehet segíteni.
4. Véleményem szerint az e-könyvek ára eltúlzott, de nemcsak nálunk. A kiadók a papírverzió magasabb költségeinek egy részét, a elektronikus kiadás miatti volumencsökkenés veszteségét eleve beépítik az árba.
5. Kíváncsi vagyok arra, hogy egy Spotify-hoz hasonló modell elterjed-e a könyvpiacon valaha? -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Amennyiben valakit érdekel, egy Onyx Boox Leaf 2 felhasználói tapasztalat néhány más olvasóval összevetve "LP" vásárlói névvel közretéve itt olvasható.
-
consono
nagyúr
válasz
Arolotifar
üzenetére
Az a legszebb, igen
Na olyant már nagyon rég óta nem olvasok... -
-
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
"Magyarországon a könyvek nagy része nem jelent meg digitális kiadásban."
Azért az utóbbi időben elég sok könyv jelenik meg e-book formában. Egyetlen könyvet tudok mondani, ami érdekelt, de nincs digitális formában, de ez meg már az említett DV-hülyeség. Meglepetésre még a Metró trilógiát (ami egyben tartalmazza a 2033-at, a 2034-et és a 2035-öt) is kiadták, pedig arra nem is számítottam. Alapból csak a 2035 volt elérhető korábban.
-
törölt tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Magyarországon a könyvek nagy része nem jelent meg digitális kiadásban.
Ilyen negatívak a tapasztalataid akkor már rég át kellett volna állnod csak nyomtatott könyvek olvasására.
Mit keresel itt?
Vagy nem igaz amit állítottál, hogy alig van...
Vagy ha igaz, akkor igénytelenek vagyunk! -
consono
nagyúr
válasz
Arolotifar
üzenetére
Vagy már az OCR progi PDF-et köp ki...
-
-
csendes
addikt
válasz
Arolotifar
üzenetére
Az OCR miért számítana warez-nek? Ami jobban működik az sajnos nem ingyenes.
-
Bozek
nagyúr
válasz
matti70
üzenetére
Én a Cherubion sztorit tenném teljessé, de hát az is csak papír alapon jelent meg... Ígéret meg van e-bookra, de kb. itt el is akadt a történet.
YAS-dude: DV, alias DeltaVision. Megszűnt az e-book forgalmazás évekkel ezelőtt, és bár ott van a link az oldalon a megvett tartalmakra, csak épp sehová nem mutat.
-
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
Amikor azt olvasom egy-egy FB-csoportban, hogy "azért vettem e-book olvasót, hogy ne kelljen fizetnem a könyvekért", akkor azért felszökik a vérnyomásom... Ha tetszik egy könyv, azt megveszem, de mivel csak e-book-ot olvasok, ezért van, ami kimarad.
Amúgy van olyan kiadó is, amivel gondok vannak ezen a téren. Az talán etikus, hogy mindenféle figyelmeztetés nélkül törlik a teljes e-book szekciót és ha véletlenül nem lenne meg lementve, akkor buktad, amit megvettél?
-
törölt tag
Azt azért illik megemlíteni, hogy az egész nem etikus, pl kiadók mehetnek miatta tönkre.
Emberek rimánkodnak a fordításokért, mikor meg megjelenik alig fogy ha valaki rástartolt hamar, vagy megjelent digitális formátumban.
A mai világban igaz mi etikus már... -
-
törölt tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Amit összeírtál a 23721 hsz-ban az egy közhelyes semmi.
Csak feldobják képként oszt jól van...
OCR munka ha lenne is rajta az is mindig csak összecsapva, szerinted... -
törölt tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Picit régebben az kb 15-20 éve?
Tanítsál akkor szerinted, hogy megy, mindenki végigvitte a folyamatot? -
-
törölt tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
A letöltött könyvek jó része nem jelent meg csak nyomtatott formátumban.
Az emberek, hogy olvassák mégis EPUB, vagy MOBI formátumban?
Azt valaki be szkennelte és felrakta a netre pl pdf-ben a szöveget simán csak képben.
Majd az idő folyamán azt valaki tovább fojtatta, összesen van benne jó pár munkaóra... -
Cs1csó
titán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Persze ilyennel is találkoztam de ezt a konvertálás után nem lehetett megkülönböztetni egy akár hivatalos EPUB vagy MOBI formátumtól nem tudom ki és hogyan csinálta de nagyon jó volt az alap.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Ha OCR-ezve van akkor simán át lehet konvertálni Calibre-vel pl. EPUB, vagy MOBI formátumba, és tökéletes. Nekem volt olyan, hogy egy könyvhöz több formátumban is hozzájutottam de végül az vált be, hogy a PDF-et ODF-be (vagy ODT? ) (LibreOffice segítségével ez egy nyílt formátum) majd ezt Calibre-vel MOBI-ba és így lett a legjobb.
-
-
lacuska74
tag
Páromat szeretném meglepni egy olvasóval.
Állandóan a telefonján olvas, főleg a drivon lévő pdf könyveit.
Létezik olyan olvasó, amin bejelentkezik és tud onnan olvasni tovább? -
törölt tag
válasz
csendes
üzenetére
Utánanézve kicsit nézegettem a kijelző méreteket.
Régi Kindle 6"-os kijelzőn olvasok elfordítva.
Tolino Epos 3 8"-os álló helyzetben hozza a 6"-os elfordított méretét.
Ezt elfordítani meg már nem érdemes.
Lényegében nekem a 7"-os elfordítva lenne az ideális vagy 10"-tól álló helyzetben ami Carta 1200 kijelzővel egy vagyon.
[link] Elfordítva, nagyobb betűméretnél is a kiadott sorhosszúság már simán jó. -
csendes
addikt
válasz
üzenetére
Írtam, hogy használtan érdemes régebbi típust is venni, mert ár-érték arányban vannak jó ajánlatok. Egyébként most új olvasónál a 7" a célszerű méret, kb. akkora mint régen a 6" volt, ennél nagyobbat könyvként kényelmetlen hordozni, természetesen más célra - például jegyzetelésre - érdemes lehet nagyobbat is venni, bár arra épp a Kobo Sage kevésbé ajánlott.
-
törölt tag
Nagyobb kijelző és Carta 1200 Tolino Epos 3 külföldről 100eFt alatt kijön, lényegében a fórumtársnak jó alternatíva lehet elvileg.
-
patyil
tag
Sziasztok, valahogy megsérült a tok nélkül használt paperwhite négyesem. olyan mintha “átlyukadt volna” a panel és a világítás egy kis ponton kifénylik.
Van ötletetek hogy ez milyen jelenség, javítható-e, vagy hova kene forduljak vele itthon(szerviz ilyesmi)Telefonos képek ezért bocs. Nem cserélném az olvasót, de elég zavaró így, jelenleg világítás nélkül használom, így nem látszik a hiba egyáltalán.
elore is koszi a segitseget -
Helios
tag
válasz
Vasti74
üzenetére
Tapasztalatom nincs, én is csak szemezgetek egyelőre valami nagyobb kijelzőssel, szóval max. együtt tudok gondolkodni veled (hogy nehezebb legyen döntened
) :- ebben az árkategóriában személy szerint csak olyat vennék, amit itthon is kapni, tehát amihez van hazai garancia. (Hozzáteszem, hogy jelenleg nekem is 6”-os Amazon Kindle olvasóm van, azt a jó minősége illetve alacsonyabb ára miatt be mertem vállalni németországól.)
- ha már Inkpad 3, akkor talán a Pro verzió hasznosabb, mert nem sokkal drágább, viszont vízálló, 8 helyett 16 GB memória van benne (bár nincs memóriakártyás bővítés), és van benne bluetooth is, ha hangoskönyvet hallgatnál.
- Az árukeresőn még Onyxek jönnek fel ebben a méretkategóriában. -
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
Öregszem, lecserélném a 6"-os könyvolvasómat (Kindle 10: előtte volt egy Kindle 4-em, amit elkoptattam ;-) valamilyen 7,8"-os modellre - csak nem tudom, hogy milyenre?!
Egyelőre kettőt találtam: PocketBook Inkpad 3 és Tolino Epos 3.
Olvasgattam teszteket, találtam összehasonlításokat, de nem lettem okosabb, úgyhogy gondoltam megkérdezem: szerintetek melyiket jobb ötlet megvenni?Előre is köszönöm, üdv: Vasti
-
sinclair2
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat! Akkor valószínűleg kindle lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg tele van mikrorepedéssel a "fényvivő" felület, nem mai gyerek, na.
Dr.NX