- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-04 15:50 Téma összefoglaló
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. május
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Igazából már nem szeretnék kísérletezgetni, olvasni akarok.

Végül patchekkel így is meg tudtam oldani, ami Koreaderből kell, nagyjából. De gyanítom, hogy a NickelClock / Nickelmenu / KFmon / patch-ek valamilyen kombinációja is szerepet játszhat az instabil működésben. És akkor még nem volt szó a különböző revíziókról, amik eltérő power managementes chipeket jelent nagyjából.
-
Apollyon
Korrektor
Köszi a tippet, de a világért sem adnám a Librámat.
Új olvasó esetén Boox Go lenne az utód, vagy akár PB Era ha még kapni. Aszimmetrikus forma + gombok kombóra már szükségem van. Oasis még belefért volna, de arról meg azt olvastam hogy szerelhetetlen, az aksi bele van gyógyítva az eszközbe, hogy még véletlenül se lehessen cserélni. Szóval igen, bár sok opció van, de végül mégsincs. -
Bozek
nagyúr
Mint írtam, én MX Anywhere 2-t használok, így a görgetőről nem tudok nyilatkozni. Ezen is fém, de középen egy csíkban van rajta egy gumi felület. És ezt a gyorsabb görgetésért be kell nyomni, nem vált át automatikusan.
Ami miatt én ezt választottam, az a 3 eszközhöz való csatlakoztathatóság, valamint a gombok beállításának lehetősége. Sokkal gyorsabban tudok mondjuk hangot vágni, mint ha mindig ide-oda kell kattintgatni vagy billenytűkombinációkat használni. És az akksis megoldás is jobb szerintem, mint az elemes. Egy kábelt egyszerűbb manapság szerezni, mint elemet.
Bár tény, hogy ez még micro-USB-s, az MX Master meg már USB-C-s. A 3-as Anywhere is USB-C, de ott kevesebb a beállítható gomb, ha jól rémlik. -
doc
nagyúr
-
Mr K
őstag
-
MLA
aktív tag
-
Apollyon
Korrektor
Tényleg, mondjuk ez meg engem zavarna kevésbé.
De akkor már legyen itt a rainbow effect is.
-
V.Stryker
nagyúr
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
A legrissebb 5.16.8 sw verzió fut rajta, és amit írsz nekem új és teljesen ismeretlen. KOReader... azmiaz?
Apollyon: ált. amit olcsón vagy ingyen be lehet szerezni, legtöször .epub (amit ugye aalapból nem is képes megjeleníteni). De más formátumokkal is (pld. -mobi, ..pdf) előfordul a leírt kellemetlenség. A .pdf amit legjobban megjelenít, de ott is gond szokott lenni a etűméret ami nem állítható.
-
Mr K
őstag
Megpróbáltam utána menni a neten az oldalszám kérdésnek. Az olvasottak alapján az lehet a helyzet, hogy az epub-ban tipikusan nincsenek megadva oldalszámok, vagy akárcsak az, hogy hány oldalas a könyv (pedig a struktúrában van ilyen nevű mező, de én mindenhol nullát látok benne), ezért az ebook olvasó általában hozzárendel egyet, az ADE (Adobe Digital Editions) például azt mondja, hogy legyen egy oldal 1000 karakter. Ennek a megoldásnak megvan az az előnye, hogy a könyv (virtuális) oldalszáma változatlan marad, ha olvasás közben változtatjuk a betűméretet, fejléc tartalmat stb. (Ez az én olvasómon is így van.)
Tehát az epub oldalszámok nem felelnek meg (általában) semmilyen fizikai könyv oldalszámozásának (ami nagy gond minden olyan helyzetben, amikor papíros kiadványok oldalszámozására kell(ene) hivatkozni, lásd oktatás, publikációk, stb.), és az ebook olvasón (fizikailag) megjelenő "oldal"-nak sem.
Kobonál az epub formátum hasonlóan működik (találtam hivatkozást, hogy az ADE szoftverét használja konkrétan, ez nem tudom, hogy igaz-e), viszont vannak utalások arra, hogy a kepub esetén másként történik az oldalszámozás (mert azt más szoftver modul dolgozza fel?), de ezt eddig még nem próbáltam ki a gyakorlatban.
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
-
Ébri
senior tag
Igen, kindle-n mindig is jobb volt. Kobon valamiért (legalábbis négy - öt éve ez volt) felébreszti alvásból, s nem folyamatosan marad sleep módban. Ez fogyasztásban 10-30% pluszt jelentett, látok rá esélyt, hogy ezért került bele a több napos szünet esetén a gép kikapcsolása lehetőség (most megnéztem, valóban sokat fejlődött, a kobo vastagítása azért fokozatmentesebb, de ez is jól használható, s a lenti status bar valóban jóval jobb mind bármely másé). Ráadásul kobora kepub-okat másoltam, amit régebben kissé furán kezelt, tehát koreadert sima epubbal etettem, most úgy látom nem zavarja már ha kepubot kap. Szóval vaóban kézreállóbb.
-
Ébri
senior tag
Azóta nem tértem vissza
. Nem tudom, mennyire fogyaszt többet, mint az alapszoftver, mikor teljesen jól működött, akkor is többet fogyasztott a gyárinál, bár nem eszetlenül. Oxford szótáraim stardict formátumúak, így koreaderre felmentek, angol könyveket azon olvastam, de mostanában a sima magyar-angol szótárral elvoltam, amit alap kobo szoftverre is fel tudtam tenni, szóval ezek szerint akkor vagy 3 éve nem használtam koreadert. Fent van, csak nem indítottam el. -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Laslow
senior tag
-
Laslow
senior tag
A JB azért jó, mert:
- bármilyen formátumot megjelenít
- magyar nyelvű lesz a Kindle menü
- testreszabhatóbb a Kindle működése (van erről valami lista, hogy pontosan mikben?)
- és még...?Cserébe:
- elveszítem az Amazon garanciátKérdés:
- elveszítem az Amazon felhő nyújtotta kényelmet (hogy böngészőből tudok könyveket küldeni a WiFi-n lévő Kindle olvasóimra, és hogy a felhőben megvan minden, amit valaha letöltöttem/olvastam/bespejzoltam)? -
Laslow
senior tag
Az eddigi használatom:
0. A könyvet Calibre segítségével átalakítom EPUB-ra (ha nem eleve az).
1. Feltöltöm a Send to Kindle oldalon az Amazon felhőbe (ez EPUB-ot enged feltölteni).
2. A Digital Content oldalon ráküldöm a kívánt Kindle eszközre, és 5 másodpercen belül rajta lesz az olvasón.Most megpróbáltam kábel segítségével. Azt látom, hogy az Amazon könyváruházából beszerzett könyv KFX-ként van a Kindlen, amiket meg én töltöttem fel a fenti módszerrel, azok AZW3-ként.
Most Calibre segítségével kiexportáltam egy könyvet AZW3 formátumban, és kábelen keresztül felmásoltam a Kindle-re. Megnyitva azt látom, hogy tökéletesen mennek az elválasztások!

Köszönöm a segítő kommenteket!
-
Laslow
senior tag
Hogyan lehet Calibre-vel szótár alapú feltételes elválasztást hozzáadni egy könyvhöz? Az alap beállítások között nem találom - valamilyen plugin kellene hozzá?
Amúgy a fenti fotókon a margó keskeny (lehetne még 2 fokozatban szélesíteni a margót), a sorköz pedig közepes (lehet növelni és csökenteni is).
Nekem így kényelmes a margó, az zavarna, ha teljesen kiérne a kijelző széléig. Ha a széle előtt 1-2-3 mm-ig, azt nem tudom, mert ugye Kindlen gyárilag olyat nem lehet, negatív margózással meg nem foglalkoztam, mivel az én szememnek így elfogadható a margó. A sorköz is megfelelő így.
A szóközökkal nincs bajom. Nyilván kisebb betűméretnél lecsökkenne, de nekem ez a betűméret és -típus kényelmes és jól olvasható. De ha megtanulná elválasztani a szavakat, és ezzel csökkenne a szóköz, azt azért nem bánnám. -
csendes
addikt
Nemcsak az Amazon eszközein olvasható. Számítógépen böngészőben, illetve iPhone/iPad és Android Kindle app-pal is. Ebből itt a lényeg, hogy bármilyen androidos olvasóval lehet Amazon-tól vásárolt könyvet olvasni (persze csak ha van rajta Play Store) a Kindle app-pal (vásárolni nem, de azt lehet böngészőn keresztül).
-
LittleBiG007
aktív tag
-
myk_to
csendes tag
Nagyon-nagyon köszönöm! (vagy ahogy erre szokták:
)
Nagyon zavart, és ez megoldotta. Amikor zavar valami (akár ilyesmi) akkor a figyelmem elkalandozik, nem figyelek a mondanivalóra. Ahogy a fenti bejelentkezésemben is utaltam erre: lehet a DODOt olvasni, de nem ugyanaz a mulatság.
Kérem ajánlj nekem olyan leírást, ahol az ebook (html) szintaktika jól olvashatóan össze van szedve.
(Van a H2O van elrontva: javítanám
)
Érzem: ha kérdezek kapok itt választ, de jobban szeretem ha magam kitalálom a megoldást! -
myk_to
csendes tag
Általában jól jeleníti meg: bizonyos könyveknél van csak probléma vele. A Koreader így: [kép] a (beépített, olvasóval együttszállított) Neoreader így [kép] egy browser is jól jeleníti meg [kép] A forrásban jól látszik: [kép] , a css is helyes: [kép] .
Szóval gyanús ez a Koreader mégiscsak. Amikor az UTF-8 speciális "kitevős" karaktereivel csinálja (A mindenség vége) ott persze helyesen jeleníti meg. A fentebb demonstrált helytelen megjelenítés nem csak erre a könyvre hanem másra is igaz; de még nem tudtam kinyomozni mi lehet az...
És igen: csak epubot olvasok. Ha más formátumban kerül hozzám, akkor calibre barátomat kérem hogy alakítsa epubbá.
(a fenti formázás (képbeszúrás) valahogy bénán sikerült, bocsánat...) -
myk_to
csendes tag
Többeknek:
Köszönöm a válaszokat
@matti70
Sokat segített az első kép, amit csatoltál. Ott nekem a "Beágy.betűk" jobban megvizsgálva nem oly fekete, mint inkább szürke (vagyis ott már jelezte a Koreader, hogy valami nyűg van, nem is engedte kapcsolni ezt a tulajdonságot).
[kép]
Ekkor megnéztem az eltárolt fájlokat. A mobi-t nem tudtam "kitömöríteni", de a Sumatra nézegetőben ugyanazzal a betűkészlettel jelenítette meg a szöveget, mint a Note Air2-ben.
Az epub-ot megnéztem, és bár ott láttam fontokat, de arra a Windows azt mondta, hogy nem is fontok (mondjuk furcsa nevük volt: 0005.ttf)...
Körülnéztem, hogy akkor honnan lehet: találtam egyet például BarnesandNobles site-on: és láss csodát ott az enyémhez hasonló betűkészlettel jelenítették meg.
Ha a lira-n néztem bele, akkor pedig olyannal, mint amire emlékeztem. (aztán kiderült hogy a fiamnak papíralapon van meg, és lehet, onnan emlékeztem a szép betűkre).
Szóval a helyzet tiszta: ez nem fogja nekem olyan szép formában mutatni, és (ennek alapján) nem a Koreader a hibás, hanem ez a könyvpéldány.
Köszönöm a rávezető információidat!
@Bozek
hasonlóan a fentihez köszönöm.Minden bizonnyal egy megfelelő példány beszerzése lesz a következőkben a feladatom...
@borix
Kinek (mikor) mi a lényeg...
Ez éppen ez a könyv - mint ahogy a nyitókérdésemben jeleztem - olyan, hogy jó ha az eredeti betűkészlettel élvezem a könyvet. Persze ha valaki, valamikor, valamiért úgy érzi, hpogy ezen változtatni akar, és lehetősége vban rá: ám tegye, de a kérdés nem erről szólt - ahogy fenti olvasótársak megértették, és a kérdésemre válaszolva utat mutattak nekem. -
csendes
addikt
-
hampidampi
őstag
Az tény, hogy minden parser más és más lehet. Anno készítettem erre egy teszt doksit:
{\rtf1\ansi\ansicpg1250\deff0\nouicompat\deflang1038\deflangfe1038\deftab708{\fonttbl{\f0\fmodern\fprq1\fcharset238 Courier New;}{\f1\fnil\fcharset238 Cambria Math;}{\f2\fmodern\fprq1 Courier New;}}
{\*\generator Riched20 10.0.19041}{\*\mmathPr\mmathFont1\mnaryLim0\mdispDef1\mwrapIndent1440 }\viewkind4\uc1
\pard\widctlpar\sa160\sl252\slmult1\qj\f0\fs22\endash Space mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm\par
\endash\f1\u8192?\f0 EnQuad mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm\par
\endash\f1\u8193?\f0 EmQuad mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm\par
\endash\f2\enspace\f0 EnSpace mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm\par
\endash\f2\emspace\f0 EmSpace mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm\par
\endash\f1\u8196?\f0 ThreePerEmSpace mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm\par
\endash\f1\u8197?\f0 FourPerEmSpace mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm\par
\endash\f1\u8198?\f0 SixPerEmSpace mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm\par
\endash\f1\u8199?\f0 FigureSpace mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm\par
\endash\f1\u8200?\f0 PunctuationSpace mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm\par
\endash\f1\u8201?\f0 ThinSpace mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm\par
\endash\f1\u8202?\f0 HairSpace mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm\par
\endash\~NonBreakingSpace mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm\par
}
Fenti kódot mentsd el rtf-ként, aztán nyisd meg vagy konvertáld ahogy szeretnéd a megfelelő formátumba.
Ha megnyitod és teszteled különböző betűméretekkel/margókkal, meg tudod állapítani, az adott olvasó melyik szóközt hogy kezeli. -
Chris Kiki
senior tag
-
Logapeti
tag
-
Bozek
nagyúr
Én a Cherubion sztorit tenném teljessé, de hát az is csak papír alapon jelent meg... Ígéret meg van e-bookra, de kb. itt el is akadt a történet.
YAS-dude: DV, alias DeltaVision. Megszűnt az e-book forgalmazás évekkel ezelőtt, és bár ott van a link az oldalon a megvett tartalmakra, csak épp sehová nem mutat.
-
rob210
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
koncsik
MODERÁTOR
-
schor
tag
-
f_sanyee
senior tag
-
Kazakovian35
csendes tag
Ez engem is nagyon érdekelne, mert elég erősen efelé az olvasó felé hajlok, de az újat venném (ami szerintem egyfajta default fogyasztói hozzáállás), viszont meggyőzhető vagyok.
Most így hirtelen nem is tudom, melyik az újabb. A kettő közül én valamiért azt hittem, hogy a baloldali az újabb verzió (az jobban is tetszik), de lehet, hogy tévedek.
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
Melorin
addikt
Nem, itthonról. Amazonon folyton valami hibát írt ki vásárlásnál: Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order.
És itthonról talán holnapra ideér, legalábbis ezt mondta a bolt amikor felhívtam őket. -
LittleBiG007
aktív tag
-
fattyu
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
csendes
addikt
-
csendes
addikt
-
Oldman2
nagyúr
-
kisveréb
csendes tag
Az a complete purchase gomb ami már nem működik. Megnyomva még kiadja az ellenőrző képeket, de utána néma csend.
Próbálkoztam én szürke zónás megoldással, de talán én vagyok már ügyetlen, nem lett sikeres, többszöri nekifutás után azt feladtam. Azt azért elárulom, hogy elmúltam 68, már nem vagyok olyan találékony mint a fiatalok, úgyhogy maradok a könnyű megoldásoknál. -
csendes
addikt
-
kisveréb
csendes tag
Azzal nem próbálkozom. Megpróbáltam megvenni a kobon ezt a könyvet. Most nem tiltakozott, de egyszerűen nem megy végig a vásárlás. Hiába kattintok, semmit se csinál a végén. Beveszi a kártyainfót, elkéri a képválaszokat és néma csend. Feladom. A végén visszatérek a kindlére, bár már elajándékoztam a régit.
-
kisveréb
csendes tag
-
csendes
addikt
Köszönöm a támogatást
.
A "lehet" szintén félreérthető, mert sértheti a szerzői jogokat, illetve egyéb törvényeket. Bizonyos országokban már a DRM védelem eltávolítása is büntethető, ha mindezt valaki sokszorosítás, haszonszerzés céljából teszi, az pedig mindenhol illegális. Plusz, ha valaki mondjuk WIndows-ra letölt ilyen DRM feltörő szoftvert ellenőrizetlen forrásból, szinte biztos, hogy összeszed valamilyen rosszindulatú kódot. -
zsoltzsolt
addikt
-
fattyu
veterán
-
zsoltzsolt
addikt
-
LittleBiG007
aktív tag
-
csendes
addikt
Egészen minimális különbségek lehetnek a világításnál, néhány tized mm-en belül ugyanott vannak a LED-ek, ugyanakkora fényerejük. A környezeti fényviszonyok, a beállítások is sokat számítanak, meg olyan is volt, hogy a sötétben a fényképezéshez használt mobiltelefon fénye, vakuja okozta a jelentős eltéréseket. Az Oasis-on 25 LED van, ezért egyenletesebb a világítás.
Az Oasis ghostingról egészen vicces dolgokat írnak, például azt, hogy akkor is megjelenik, mikor minden oldal után teljes frissítést állítanak be vagy hogy melegben kevésbé jelentkezik [link] . Szerintem egyszerűen átlátszóbb a külső üveg és jobban megvilágított a kijelző, ezért jobban látszik minden "maradék" is. -
csendes
addikt
Egy előlről megvilágított (frontlight) e-olvasó fényereje sosem lesz annyira egyenletes, mint egy hátulról megvilágított LED képernyő, pláne nem olyan, mint egy OLED. Minél több LED lámpa van, annál jobb lesz. Kicsit részletesebben: [link]
Mivel a Libra-n alul vannak kétféle (fehér és borostyán) színnel a LED-ek [link], ezért észrevehetőek sötétebb csíkok a kijelző szélén, kicsit sötétebb vagy világosabb részek a többi részen, illetve beállítástól és környezeti fényviszonyoktól függően a visszavert fény színe is változhat a kijelző különböző részén.
EGy OLED kijelző után vagy akinek érzékeny a szeme, ez nagyon gyenge minőségúnek tűnik, amit sok helyen leírtak, például: [link] [link]
Mindenképpen pozitív, hogy a Libra-n nincs PWM, vagyis kizárt a vibrálás.
Összességében az egyenletlenség részben a technológiából adódik, részben pedig abból, hogy csak egy irányból van világítva a kijelző. Van aki szerint egyáltalán nem zavaró, van akinek elfogadhatatlan. Webshop-ból érdemes venni, akkor 14 napig vissza lehet küldeni. -
Bozek
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Parkside szerszám kibeszélő
- Diablo IV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- Konteó topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Panasonic FZ-M1 Toughpad Windows 10 Tablet / Beszámítás OK!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi
. Nem tudom, mennyire fogyaszt többet, mint az alapszoftver, mikor teljesen jól működött, akkor is többet fogyasztott a gyárinál, bár nem eszetlenül. Oxford szótáraim stardict formátumúak, így koreaderre felmentek, angol könyveket azon olvastam, de mostanában a sima magyar-angol szótárral elvoltam, amit alap kobo szoftverre is fel tudtam tenni, szóval ezek szerint akkor vagy 3 éve nem használtam koreadert. Fent van, csak nem indítottam el.
Dr.NX