- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-23 16:00 Téma összefoglaló
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Szerencsére Kobo-éknál észreveszik:
The company rejected nearly 45 per cent of the books submitted to its self-publishing program in 2025. About 80 per cent were rejected because Kobo suspected they were largely or entirely AI-generated, which would have "barely been a factor" in previous years,
Forrás: [link] -
Arolotifar
őstag
-
csibe1
veterán
-
TrishtanAG
senior tag
-
csibe1
veterán
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
Nézz YouTube videót egy fekete-fehér és egy színes e-könyv olvasó összehasonlításáról.
A színes olvasó is egy fekete-fehér e-ink paneles eszköz csak van rajta egy LCD réteg ami a színes dolgokért felel ezért azt kapod:
1. a fekete-fehér tartalom - szöveg -kicsit szürkébb a színes réteg miatt
2. színes tartalom esetén pedig tompák a színek.HA nem lenne hatással a fekete-fehér olvasási élményre a színes olvasó akkor akár idővel én is beruháznék rá mert nálam úgy van beállítva, hogy kikapcsolt állapotban az épp aktuálisan olvasott könyv borítóját látom és az szebb lenne ha színesben látnám még úgy is ha kicsit tompábbak a színek.
De ugye nem tartunk még itt. -
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
@Pal
tag
Amikor olvasáshoz használom, sosese hiányzik a színes kijelző.
Az internetes böngészésnél viszont jól jött volna néha.
Szerinted jobban megéri a Note 5 mint a Go Lumi? Ez utóbbiból ugyebár, ahogy írtad, van új "lámpás" kiadás. A Note viszont már legalább 4 éves konstrukció.
Le vagyok maradva a mostani dolgokról. -
tibaimp
nagyúr
-
hockeyapu
senior tag
-
hockeyapu
senior tag
-
Bozek
nagyúr
Attól még nem hülyül el senki, mert nem ír kézzel. Én se érzem magam hülyének, pedig jó ideje már nem írtam kézzel. Gyorsabb elővenni egy jegyzetet mondjuk telefonon, vagy PC-n, mint papírt és tollat keresni. Utóbbiból úgyis mindig olyan akad az ember kezébe, ami nem fog.

-
Dr.NX
Topikgazda
-
doc
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
Arolotifar
őstag
-
Arolotifar
őstag
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
Cs1csó
titán
Komolyan mondom SZÍVESEN vennék színes e-könyv olvasót (Anno álmodoztam arról, hogy milyen jó lesz az (nálam a kikapcsolt olvasón az épp aktuális könyv borítója látható) hogy ha "kinyitom" az e-könyv olvasómat (mert egy olyan tokban van aminél a kijelzőt is védi a tok) és színes képen ott lesz az aktuális könyv)))
Sőt még az is eszembe jutott, hogy sok könyv van (főleg fantasy) hogy sok térkép van benne és azok is végre színesben lennének láthatóak. Vagy akár bármilyen kép is lenne azt színesben látnám.
ERRE A VALÓSÁG:
1. még mindig nincs valódi színes e-ink panel, hanem egy sima fekete-fehér e-ink panel-re tesznek rá egy vékony "LCD" réteget ami erősen torzítja az alatta lévő fekete-fehér e-ink kijelző olvashatóságát is.
2. a színek nagyon fakók, ezt alapban gondoltam, hogy így lesz hiszen az a lényege, az e-ink technológiának, hogy nincs szükség megvilágításra mint egy LCD, LED, OLED panelnek.
DE ez még a várakozásaimat is alul múlta.Bár a LIDL-ben az árcímkék már E-ink paneles módon vannak megcsinálva és a piros(bordó) szín nagyon jó. Bár azt olvastam róla, hogy ezzel a technológiával csak nagyon lassan lehet egy képet megjeleníteni és egyéb gond is van.
Tehát jelenleg SZINTE értelmetlen színes e-könyv olvasót venni, inkább vegyen az ember egy minőség 7-8"-os olvasót sima fekete-fehéret és egy jó erős nagy 10"-nál nagyobb tabletet.
-
Doris
kezdő
-
Mr K
őstag
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Cs1csó
titán
-
Arolotifar
őstag
-
No.01
addikt
-
Dr.NX
Topikgazda
Kérdezd meg azt, aki állítja hogy létezik.
Githubon 2.4.1 az utolsó. -
Bozek
nagyúr
-
csibe1
veterán
"Egyébként arról a készülékről Én sem sokat tudok, csak a márkával találkoztam sokszor. Szimplán betettem alternatívaként ."
Elég vacak alternatíva, mert ahogy írtad nem tudsz róla semmit, nem is használtad.
Azt mondjuk nem tudom miért lenne alternatíva, rendes garancia nélkül?

-
Cs1csó
titán
Az android sokszor optimaizálatlan hiszen nem az adott hardverre - olvasó - írják.Az android hardverigénye nagyobb, erősebb hardver többet fogyaszt jellemzően.
Az akkuja meg nincs 1500mAh-es mint a PB Verse-nek vagy a PB Verse Pro-nak.
de a legnagyobb baj az ára, hogy hiába rendeli az ember külföldről nincs valódi árelőny, egy Android-os olvasó drágább mint egy sima (lásd az Onyx olvasóit) csak ugye ez az olvasó NEM Onyx, nem az a sokak által ismert bejáratott márka....
-
jan herz
tag
-
Cs1csó
titán
+1 jan herz
A legnagyobb gond a szokásos (az extrém gyors akku merülés mellett ami gondolom a rossz szoftver + android + nagyobb fogyasztású hardver + lehet kicsi akku ami 1300mAh-es ami egy android-os olvasónál kevés)
Teljesen ismeretlen, szinte semmit sem lehet tudni a szoftverezettségről mondjuk ha felmegy rá a Koreader akkor már gond nincs.ÉS AZ ÁRA! Ennyiért magyar garanciával kapsz PB Verse Lite-ot, és Kindle 2024-et.
Érkezhetne már egy olyan olcsó olvasó ami már alapban úgy készülne, hogy KOREADER az amit rá kell tenni, hogy olvasni lehessen, a rendszere csak egy oprendszer lenne ami futtatja a Koreader-t.
Plusz szerintem jó irány a gombok nélküli változat de úgy, hogy olcsóbb legyen mint a gombos mert azért nem árt ha van mindkettő. -
Peterhappy
addikt
-
jan herz
tag
-
csibe1
veterán
-
csibe1
veterán
-
csibe1
veterán
-
Cs1csó
titán
Nekem az sem lenne gond, ha egy kínai tényleg jó lenne (minőségi panel, minőségi összeszerelés)
és mellé lenne angol nyelvű menü, és rámenne a KOREADER. Ami itt 50-60k HUF és ezt tudnák szállítással együtt 30-ért akkor érdekelne még a magyar nyelv sem lenne gond.
Nyilván miután felment rá a Koreader az már ugye magyarul is tudna stb. -
Cs1csó
titán
Csak "fing" reszelés.
Ami kellene:
- olcsóbb panelok
- gyorsabb válaszidő (hogy akár olvasááson kívű böngészésre is alkalmas legyen esetle, de egy kicsit olvasás közben is segítene, ha gyorsabb lenne
- a színes kijelző TÉNYLEG e-ink technológiával lenne megvalósítva (jelenleg egy fekete-fehér e-ink panel elé tesznek egy véjony lcd réteget ami a színek megjelenítéséért felelSajnos világ szinten az olvasás nem annyira népszerű tevékenység (a magyar adatok kiábrándítóak)
És egy e-könyv olvasó akár 6-8-10 évig is simán használható ezért nem akkora piac mint pl. az okostelefon (ami ugye MINDENKINEK kell, és átlagban 3 évente cserélik az emberek, és a haszon is több lehet rajtuk mert drágább eszközök.Ezért a fejlesztésre keveset költenek. Komoly verseny sincs.
Én annak is örülök hogynlétezik ez a technológia.
Nekem abban segített, hogy merészebben vágjak bele sorozatokba, mert könyvtárban sokszor foghíjasak, nincsenek benn a részek stb. de a boltbsn is sok már kifutott nem elérhető.
Egy "nemzeti" könyvtár pedig nem mindenkinek opció. -
Dolphine
addikt
-
Dr.NX
Topikgazda
-
TrishtanAG
senior tag
-
tibaimp
nagyúr
-
jalos
tag
-
Arolotifar
őstag
-
Arolotifar
őstag
-
tibaimp
nagyúr
OK, köszi
Igen, erre gondoltam, hogy ezzel nem bankolsz, nincs DÁP, stb, ami sok esetben követeli az újabb Android jelenlétet, itt csak olvasol, arra meg mindegy.Aksi meddig bírja, amikor nem használod, hanem csak le van téve?
Illetve otthoni használat mellett, célszerű tokot venni rá? -
doc
nagyúr
-
Cs1csó
titán
-
Arolotifar
őstag
-
fpeter07
veterán
-
bbmt
senior tag
Mármint miken? Élhető az élmény?
Arolotifar: Élhető a 10.3-on? Volt Note Air 3C-m, de csak pár napig aztán ment vissza, a laptapírt meg elfelejtettem kipróbálni.
A vége lehet az lesz, hogy veszek egy használt S8+ az újságoknak meg egyéb médiának, olvasásra meg egy Note Air 5C-t. Egyáltalán nem ragaszkodok a szineshez, de B&W ben nincs háttér világításos modell 7" felett az Onyx-nál.
És pont ezért izgalmas a Tab XC mert a nagy méret adná magát az újságoknak, meg szinte mindennek amihez nem kell normális színmegjelenítés. -
Cs1csó
titán
Nem kell bocsánatot kérni. A lényég, eme 4 gyártó olvasói közül válassz, amit meg is tettél.
(Magam részéről tetszetős az Onyx csak jóval drágább, ezt az erősebb hardver számlájára is lehet írni. A Kindle-nél az erősen zárt közeg nem tetszik de ez is érthető SZIGORÚAN olvasásra a Kobo és a PB a legoptimálisabb)
-
Arolotifar
őstag
-
Cs1csó
titán
-
MLA
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
-
koncsik
MODERÁTOR
-
fpeter07
veterán
-
Apollyon
Korrektor
-
Arolotifar
őstag
-
Dtk2
csendes újonc
Nekem igen, elég sötét az alap háttér. Mindig kell hozzáadnom háttérvilágítást.
Mit értesz színes könyv alatt? Magazinokat? Olyat még nem próbáltam rajta, csak fekete-fehér változatokat, de ha lesz megnézem. Sokat lehet állítani az élességen, KO readerrel meg főleg. Így nekem már szép képet ad. -
Arolotifar
őstag
-
Arolotifar
őstag
-
BoB
veterán
-
törölt tag
Nem minden Androidos olvasónak jó az akku ideje. Ez is Onyx [link]
A hozzáállásoddal érvelve, biztos jobban tudod, hogy mindegyik Androidos olvasónak egyformán jó az akku ideje mert van egy, mint akik az olvasókat tesztelgetik. (mind megvett ember, a hozzászólók meg mind h@lyék. -
creathall
kezdő
Nem, hogy jobban, hanem sokkal jobban merül, amit korábban írtál az egyértelműen kamu! Hogy direkt vagy nem de kamu.
Nekem van egy PocketBook InkPad 3-am, mit 2018 - 2019-ben vettem nem tudom pontosan, de jó régi, na most azt a reader-t leteszem kikapcsolt állapotban visszamegyek fél év után, akkor még 95 - 99%-on van. (csak azt ne mond nekem, hogy a Note AIR 4C nem pont ugyanígy merül, mert azt nem hiszem el)
Most vettem egy PocketBook InkPad EO-t leteszem, és naponta úgy merül 3 - 5 %-ot, hogy nem használom Wifi, Bluetooth kikapcsolva. Csak áll!Na most kb fél éve olvasgatom ezt a fórumot, mert többet tanulok mostanában főleg OCR-ezett PDF file-okat olvasgatok, valamint nyelvtanulás, és a 7.8" kicsi lett, bár este sima könyveket azon olvasok. Nagyon megszerettem az InkPad 3-at nagyon jó készülék szerintem!
Tanulni viszont az EO-n tanulok a mérete miatt.Megnéztem az Onyx Boox Note AIR 4C-t is, de egyrészt, a minősége nem éri el a BigMe InkNote Color+ vázmerevségét ezt a hardvert használja az EO. (Ok az EU nehezebb! Nagyobb az akksi, meg azért szerintem a minősége is jobb) Valamint a Boox menüje olyan túlbonyolított, hogy idegesítő.
A PocketBook nem véletlenül tervez 2007 óta eBook readereket (talán 2008-ban adták ki a 301-est), meg szoftvereket, lehet látni, hogy belenyomták a munkát rendesen! Az Onyx meg hát pont olyan, mint egy jó kínai termék, "olcsón" sokat, de ha igazából jobban körülnézek, akkor azért a kanadai, vagy Európai gyártók rendesen seggre ültetik az Note AIR 4C-t, ja gyorsabb, frissebb az android, erősebb a hardver, több a memória stb! Csak éppen nekem már az Inkpad 3 sebességgel sem volt semmi bajom, pedig az egy 7 éves készülék! Valamint az Ebook olvasónál, hát kit érdekel milyen friss az android. Az EO-n 11 van, és nem nagyon látom miért lenne jobb a 13? Pláne, hogy a PocketBook InkpAd EO-n azért láthatóan egy rendes PocketBook által fejlesztett valami fut, az androidonArról ne is beszéljünk, hogy Magyarországon szerviz nincs, küldik Lengyelországba vagy máshova a Note AIR 4C-t. Na most én szorgalmas voltam küldtem egy mail-t a support@onyboox.com-ra, válasz: Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha baj van a readerrel, majd akkor megmondjuk mit kell csinálni.... Tehát ez is mint a tervezés rendes kínai termék, a kínai garancia minőségéről sokat tudunk, de ami ezek közül a legfontosabb, hogy mint a tervezésbe, szoftverminőségbe ebbe is pontosan ugyanannyi "lóvét" tettek bele = Nem, Nem az ügyfél fog jól járni! Az ilyeneket én messziről kerülni szoktam, mert amelyik gyártónak nincs legalább egy valami szerviz szerűsége, ahova az end user is be tud menni, tud kérdezni, akkor az nálam felejtős. Több magyar boltot felhívva nem adtak információt, ide hozza vissza a készüléket, majd visszaküldjük a hova is?
Szóval eléggé körbejárva több readert is, ami engem érdekel, hiába hangzik sokkal jobbnak a Boox, amikor kipróbáltam a való világban, akkor a Pocketbook egyszerűen elveri! Aztán a az olyan csúnya káromkodások kínai nyelven mint a garancia, meg aztán elvette a kedvem a Boox-os bulitól!
Ui: Hab a tortán!
Többen jelezték a több fórumon is, hogy a Boox-ok szeretnek haza kommunikálni Kínába ha neten vannak. Valamint a GPL-t úgy kezeli a márka mint, ahogyan a Kanai termékek szokták ezt általában. Ezek után nagyon nem lett szimpatikus a márka sem, nem hogy a termékeik!
"Az ami a tiéd az az enyém is, ami az enyém ahhoz semmi közöd." mentalitás valahogy nem jön be! Persze mindenki pénzből él, de van aki ezért többet ad, az Onyx szerintem meg nem! Az, pedig, hogy a menüt telesz@rj@k mindennel, ami inkább idegesítő, mint hasznos nálam nem számít a többet ad kategóriába.Ezért imádom az InkPad3-at is. Tud amit tud, de azt nagyon jól tudja! Valamint a menüje olyan egyszerű, hogy kb 20 perc alatt rájöttem arra, ami nekem kell, úgy, hogy előtte egy Sony PRS 650 touch editionom volt. Az EO nyilván a tudása, kora, modernsége miatt több időt igényelt, de még így is 1 órát vett igénybe minimális user manual után.
Ez az amihez nekem a Note AIR 4C-hez 1 óra után azt mondtam, hogy na akkor ezt ennyi pénzért nem!Sajnos a Sony 2014-ben letette a lantot a Digital Paper meg annyira nem vehető meg Európában, de Magyarországon biztosan nem. Eddig a PRS volt a legjobb minőségű ebook readerem, de most már az InkPad3-at is nagyon megszerettem.
Persze ez csak magánvélemény!
-
törölt tag
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
A Go 6 és a Palma 2 között van 55.000Ft különbség.
A Go 6-ba beleraktak volna ilyen erős hardvert, akkor a kategóriájának a legjobbja lenne, de abban a 65-70eFt-os ár sávba amiben mozog, nem rakják bele.
Van egy Go 6 amit szidnak, hogy lassú, a Palma 2 125eFt így nem kell attól tartani, hogy nem tudnak majd annyit gyártani, hogy ne fogyjon el.
A lényeg, hogy így egyik sem lett olyan kapós...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Apollyon
Korrektor
Rémeket látsz.
Abszolút pozitív hangulatú értékelés.
Sokat írt Pro és Kontrába, utóbbiba csak annyit, hogy kissé túl van árazva, ami igaz, a másik kettő (hogy nem lehet telefonnak használni és hogy túl van bonyolítva a zenehallgatás) csak kötelező szőrszálhasogatás, amit minden cikkbe beletesznek, vagy még fokozzák is. -
koncsik
MODERÁTOR
-
Apollyon
Korrektor
Egyébként miért nem csinálnak jegyzetelőst kis méretben ?
Felhasználói igények...
Amit írsz arra már ott van a telefon, annak eléggé kis kijelzője van, és mindent is tud. E-book olvasó így is rétegigény, második telefon méretű cucc valszeg nem kell annyi embernek, hogy megérje megterveztetni, legyártatni stb.
Főleg, hogy E-Ink kijelző olyan drága, hogy így is alig van haszon az olvasókon. -
csendes
addikt
Ez nagyon jó lenne úgy 200$ körül, 6GB ROM/128GB RAM elég lenne hozzá, mert ki akarna ezen játszani, de főleg a SoC-on lehetett volna spórolni, minek 5G egy lassú e-ink kijelzőhöz, de még 5G-ben is van olcsóbb SoC. Szerintem a 20MP hátsó kamera bőven elég erre a célra, sőt elől 2MP is elég lenne, egyébként sem a pixelek száma számít.
Mondjuk egy Galaxy A1*-ben lecserélnék az AMOLED-et E-inkre, és ráültetnének egy gorillát, kész is van, az még akkor is bőven olcsóbb lenne. -
törölt tag
-
fPApi
őstag
-
MLA
aktív tag
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
-
Helios
tag
Mint bármelyik másik olvasó. Egyszer beállítod, aztán csak bekapcsolod és olvasol.
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy miért sztárolod ennyire az Onyxot (mint Androidos) olvasó? Ha csak olvasni akar az ember, akkor mennyivel nyújt többet a 20 százalékkal magasabb árért cserébe, mint pl. egy (KOReaderrel okosított) PocketBook?
-
törölt tag
Az aki kicsit is ért hozzé el tudja dönteni, valószínű a segítséged nélkül még jobban is.
A legolcsóbb helyről vegyed csak te.
A Kindle olvasókra azért akciósan többször be lehet szerezni és megbízható helyről ha elállna az ember visszaveszik és nem variálnak.
Pl Alza: Kindle Paperwhite Kids 2022 16GB tokkal 67.5K, akinek nem tetszik a borító átfestheti vagy vesz másikat, belefér az árba.
Felőllóem mindenki azt vesz amit akar.
-
törölt tag
-
pietrrr
senior tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 90%/p4860
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- iPad 9th gen 64GB space grey
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7300 Core i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig neki is van kettő is, az Onyx Tab Mini és az új Palma 2Pro.

Dr.NX