Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11701) td válasza djculture (#11692) üzenetére


td
senior tag

Szerencsére az én íróm nem manapság készült, de azért lekopogom azt, hogy szerencsére. :) Viszont itmediánál csak hengerben van a Philips.

OFF: Múlt héten elmentem abba a boltba, ahol megérdeklődtem, hogy van-e az a -RW (még mondta is telefonon a srác, hogy valami öt darab van, úgy, hogy előtte elment a raktárba megnézni, mik vannak), erre amikor elmegyek megvenni, akkor nézi, hogy írja a gép a típust, de nincs belőle. Jól jártam.

''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

(#11702) td válasza td (#11700) üzenetére


td
senior tag

Raktárkészletes kérdés törölve, most láttam, hogy külső cég üzemelteti a csomagpontot, ráadásul kis tételnél nem is éri meg feltétlenül, mert 1 EUR a szállítási díj (jelenleg 302 Ft), bár pl. két újraírható lemez így is összesen 900-ba kerülne, ami 450/db, és ez olcsóbb, mint a jelenlegi bolti ár.

''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

(#11703) Nor- válasza td (#11702) üzenetére


Nor-
tag

A "nem éri meg" azért eléggé erős állítás, sok lemez már 1000 Ft rendelés esetén is olcsóbb a csomagponton mintha bárhol megvennéd, az alatt meg mégis hova akarsz rendelni? 100 forintért? 200? Neked sem éri meg 50 forint spórolásért keresztülvágni a városon, és elveszteni 2-3 órát ...
Azért remélem azt érzed, hogy a 300 forint az még a csomagolási költséget sem fedezi teljesen, hogy a terméked bejusson a csomagpontra ...

Ami raktáron van, azt azonnal tudjuk csomagolni, ezt jelenti az hogy raktáron. Ezt (ha 15 óra előtt véglegesíted a rendelést) már másnap átveheted a csomagponton, vagy 2 nap múlva bármelyik pickpack ponton.

Mivel szlovák a cég (.sk), ezért nem igazán van magyarországon bolt ahova besétálhatnál, többek között azért sem, mert a magyar ARTISJUS matrica miatt ilyen nem is lehetne.

http://itmedia.sk/

(#11704) speedbor válasza td (#11700) üzenetére


speedbor
csendes tag

Ugyanaz az ember dolgozza fel, jól gondoltad, ráadásul, egy megrendelés, nálunk, csak akkor válik szállíthatóvá, ha azt telefonon vissza tudtuk már igazolni, mivel sok probléma volt korábban, hogy egy adott telefonszám, amit megadtak nem volt elérhető, és futáros kiszállításnál, nem tudtuk elérni az illetőt, átadni a csomagot.

csomagpontos illetve pick pack pontos szállításnál persze más a helyzet, de pl a ppp küld sms-t hogy mikor van ott ténylegesen a csomag a kért helyen, ha azt nem kapod meg, akkor egy lutri, hogy vagy ott van már vagy nem.

meg szoktuk "zaklatni" az embereket, ha ottfelejtették a csomagot a csomagponton.

Szóval amíg nem egyértelmű hogy elérhető az illető, és hogy tényleg azt rendelte amit szeretett volna, addig nincs szállítás elindítva, de még csomagolás sem.

itmedia.sk

(#11705) Nor- válasza td (#11700) üzenetére


Nor-
tag

Ha "feldolgozás" alatt a csomagolást érted, akkor nem, nem ugyanaz az ember végzi a csomagok összeszedését.

http://itmedia.sk/

(#11706) pami5 válasza Nor- (#11705) üzenetére


pami5
aktív tag

Nem fukarkodtam a dicsérettel a korábban rendelt lemezeknél sem, ezért most az újabb tapasztalatomat is megosztom. Az itmedia kiárusítást tartott a Verbatim-R 16x DVD-iből, mondván, hogy a következő beszerzés már drágább lesz, most érdemes! (ha a későbbi is ilyen lesz, még olcsóbban sem kell, mert gyalázatos !!!) Hozzátenném, hogy itt a PH szereplő néhány íráshoz is értő "guru" szerint is a lehető legjobb író, fw, sebesség volt használva az írás során, másokat használva csak rosszabb eredmények születtek.
Ebből a kollekcióból rendeltem 200 db-ot, amiből már 190 db-ot elírtam. Ezt kaptam:
10 db jó (PIE és PIF szempontjából megszokott minőség)
50 db megfelelő (PIE és PIF szempontjából közel a felső határhoz)
60 db még elfogadható (PIE és PIF szempontjából kevéssel túl a felső határon)
70 db "söralátét", semmire nem jó !! (PIE és PIF szempontjából magasan túl a felső határon)
10 db még írásra vár, de a fentiek alapján semmi jóval nem kecsegtet!
A kapott tesztekből:



Az ilyen "eredmények" csak rontják a forgalmazó eddigi értékelését. Ezt nem kellett volna megtenni! :F :Y

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a papné. ...."

(#11707) Sonja


Sonja
veterán

Segítség kellene.

Ez a fajta Verbatim lemez ugyan az lenne, mint ez csak a tok/doboz nélkül? :F Mert nem olyan a csomagolása, és az AZO feliratot se látom. :( Mert ilyen 25-ös csomagom van, ami tok/doboz nélküli, de annak a csomagolása ugyan az, mint a második képen lévő (és az AZO felirat is rajta). Nem merem így megvenni. :U

Szerk.: Net-en rákeresve erre a Value Series-re, nem is veszem meg. Ez már Ritek-es :((

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#11708) pami5 válasza Sonja (#11707) üzenetére


pami5
aktív tag

Eszedbe ne jusson megvenni !!! Ezen csak a felirat Verbatim. A hengeres sem jó, hiába taiwani, az sem ajánlom, sok gond van a -R-es lemezekkel, de újabban a +R is gondot okoz !! Lassan már nincsen jó minőségű lemez, csak a PH aprón. annak meg az ára nem fog megfelelni Neked.

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a papné. ...."

(#11709) Sonja válasza pami5 (#11708) üzenetére


Sonja
veterán

Semmi bajom nincs a hengeres Taiwani lemezekkel, tökéletesek a számomra.

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#11710) pami5 válasza Sonja (#11709) üzenetére


pami5
aktív tag

Szerencsésnek mondhatod Magad. Szívesen venném, ha feltennél egy tesztet arról, amit tökéletesnek tartasz.
Nem értem, hogy ez esetben miért kérdés számodra, hogy mit válassz.

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a papné. ...."

(#11711) djculture válasza pami5 (#11706) üzenetére


djculture
félisten

Azért én megnézném helyedbe hogy pl egy NEC 7260S vagy 80s-el. régi lg-k bármennyire jó írók sose kedvelték a verbatim mínuszos lemezeket. 4163b-m nekem is volt meg van is de már 5 éve is rengeteg verba mínuszos elszállt írás közbe vele, pedig akkor még stabil mezek voltak.

[ Szerkesztve ]

(#11712) Nor- válasza pami5 (#11706) üzenetére


Nor-
tag

Legyszives ne minket, azaz a forgalmazot szidj ha a verbatim nem jol teljesit nalad.
A verbatim olyat szallit amilyet szallit, es ez most meg legalabb MCC kodos, mig egy fel ev mulva mar csak CMC, MBI kodos lemezeket fogsz kapni verbatim "markanev" alatt.
Szereztunk egy adagot olcson, es a kedvezmenyt nem benyeltuk hanem tovabbadtuk a vevoknek, ennyi tortent.

Amugy az altalad belinkelt tesztek szerintem teljesen jo eredmenyek, egy 5x forintos lemeztol nem ertem miert varnal el ennel jobbat. (a 2-300 forintos kategoriak sem tudnak jobb eredmenyeket felmutatni mint amiket belinkeltel)

http://itmedia.sk/

(#11713) pami5 válasza djculture (#11711) üzenetére


pami5
aktív tag

Ötletem nekem is van. A 7260S-t és a 216D-t is próbáltam, 80S-em nincs. Lehet, hogy sok író nem kedveli ezt a lemezt, de az MCSE-ben látható, hogy a használtak ismerik ezt a MID-et. Esetlegesen ismételt elolvasásra és értelmezésre ajánlom a #11706 alatti soraimat, ahol részletesen leírom, hogy az eddig megírt lemezeken milyen eredmények születtek. Ha az író "nem szeretné" ezt a lemezt, akkor mind rossz lenne, nem ilyen változatos minőség. Ezek között kevés a jó, sok a gyengébb, még több a nagyon gyenge, végül az abszolút rossz (söralátét) is ott van. Úgy gondolod, hogy az író tulajdonságai változtak ilyen mértékben? Mert szerintem ez a lemez darabonkénti minőségi tulajdonságainak köszönhető.
Teszek fel egy tesztet, ahol nagyon jól látható, hogy a lemeznél, 1.6GB-nél a PIF még csak 108, 1.6-1.85GB között (ezen a 0.25GB-nyi helyen!) 2322-vel nő (2430-ra), majd 1.86GB-től ismét csak 375-el nő a végéig. Ha a "kiugrás" nem lenne, akkor a PIF érték kb. 500-nál állna, amit el is fogadnék szó nélkül. Ez a "disznóság" szerintem csak a lemeznek köszönhető, nem az író hibája.

Én így látom.

"Kinek a pap, kinek a papné. ...."

(#11714) djculture válasza pami5 (#11713) üzenetére


djculture
félisten

Én csak régről emlékeztem a 4163s meg a verbatim lemezekkel való kínlódásra. De amúgy igazad van abban hogy mint minden manapság ennek a verbatim lemeznek is ingadozik a minősége. Viszont egy kínai verbához képest még ez is isten minőség. Olcsó lemezek ennyit tudnak. Vegyél JVC PRO DVD-R 16x 100cw 130 körüli pénzé /db annál megvan a minőség csak meg is kell fizetni.

[ Szerkesztve ]

(#11715) pami5 válasza Nor- (#11712) üzenetére


pami5
aktív tag

Nem szidtam senkit, magamat csak magam előtt, hogy elhittem a méltatást és vettem 200 db-ot. Az kezdetkor nem mondtátok, hogy A verbatim olyat szallit amilyet szallit, akkor lehet, hogy nem veszek belőle. Az, hogy később mi lesz, majd akkor, most ne, mert az már "mosakodás". A dicséretnek örültök, a kritikát meg nem tudjátok elviselni! A Verbatim-R már régóta, sokaknak gondot okoz, akinek nem, az örüljön.
A belinkelt 3 teszt értékelését Te jónak tartod, Neked legyen mondva, hogy jó, én csak egyet tartok jónak. Ettől az 5x forintos lemeztől hasonlót várnék el, mint a korábban hasonló áron vehető Arita vagy Ridisc lemezek adtak. Azok 2005-ösek és még ma is olvashatók!

"Kinek a pap, kinek a papné. ...."

(#11716) pami5 válasza djculture (#11714) üzenetére


pami5
aktív tag

Abban teljesen igazad van, hogy Viszont egy kínai verbához képest még ez is isten minőség. Olcsó lemezek ennyit tudnak. Valóban, de ilyet többet neeee! A jobb és drágább lemeztől nem zárkózom el, inkább kevesebb olyat, de ne ilyet. A későbbi vételt majd akkor eldöntöm.

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a papné. ...."

(#11717) djculture válasza pami5 (#11716) üzenetére


djculture
félisten

Sajnos mindenbe ez megy olcsó tömegtermelés minőség nuku és ez csak romlani fog.
Nézzünk meg egy 128-256-512 megás netán 1 gigás pendrive-ot az röhögve működik évek óta, most veszel egy 8-16gigásat összeteszed a kezedet ha 1 év múlva még működik ugyanolyan használat mellett.
Optikai írókkal lemezekkel ugyanez van, mivel a vásárlók 99,9% életbe nem fogja tesztelni a minőséget, hanem csak azt nézi hogy minél olcsóbb lemez kell és most.
Így a gyártó rááll szépen ahol olcsóbb legyártatni ott legyártatom a minőség meg tökmindegy felfogásra.

(#11718) verybigboy válasza pami5 (#11715) üzenetére


verybigboy
senior tag

Arról Ők tényleg nem tehetnek hogy milyen lemezt kapnak most!!! Volt hogy pl. nem lehetett kapni INFOME Philips-et, Ők szereztek! Próbálnak jót, jó áron adni, de ha már csak ez a kínálat, nem tudnak mit tenni, ezt tudják Ők is csak adni. Minőséget is próbálnak keresni (lásd FTI) igaz azt sem érzem kimagasló lemeznek, de legalább próbálnak jót tenni, próbálják felkutatni a jót, és ezt pedig becsülni kell Bennük!!! (Szerintem)

(#11719) Nor- válasza pami5 (#11716) üzenetére


Nor-
tag

Vissza fogod még sírni ezeket a "rossz" teszteket egy év múlva, amikor már semmilyen normális lemezt nem lehet majd kapni ...
Pontosan ezt írtuk meg, és ezért "sztároltuk" ezt a lemezt, mivel ez még tudja azt amit belinkeltél.

A CMC-sek már közel sem fogják ezt hozni, és más alternatíva pedig NEM LESZ.
Ritek lesz, CMC, UME, meg talán MBI, ha nem megy addig csődbe. (a TAIYO-val meg sajnot az FTI-vel együtt ...)

http://itmedia.sk/

(#11720) jeni válasza pami5 (#11706) üzenetére


jeni
félisten

ha 190-t megírtál akkor elégedett vagy vele,mert mégis csak volt türelmed és sikered,arra,hogy megírni tudtad,és egy se állt le,persze biztosan nem az első 50-s volt a sör alátétre való.

(#11721) jeni válasza jeni (#11720) üzenetére


jeni
félisten

INFOME Philips

akkor ilyet kéne venned és a mennybe jutsz,napokig,hetekig csak vele aludnál a párnád mellé téve. ;]

amúgy se a forgalmazó hibája,és biztosra veszem,hogy a bontatlan 10-25-50-s csomagot nem fogják sem felbontani,sem egyenként válogatni és tesztelni sem fogják,csak arra tudnak hivatkozni,hogy ennyit eladtak,vissza jelzést jött erre a MID kódos lemezre ,hogy jók,akkor ezzel az infóval adják tovább,hogy ezek a MID-s lemezek jók,míg valakihez el nem jut hibás gyárilag kevésbé sikeredett Verbatim lemezek.

[ Szerkesztve ]

(#11722) pami5 válasza verybigboy (#11718) üzenetére


pami5
aktív tag

Osztom a véleményem a hsz-edben leírtakkal. A #11706 alatt a tapasztaltakat írtam le. Volt olyan is, hogy több egymást követő lemezek voltak jók, de rosszak is. A leírtak viszont viszont tények! Ez a Verbatim még a korábbi jó hírétől is messze van (sokat romlottak az utóbbi időben), nem csak a sokáig jó minőségű INFOME Philips-től. Az is igaz, hogy az egyre gyengébb minőség is nehezen kerül elfogadásra a jobbak után. Talán jeni-nek is igaza lehet, hogy ezzel az infóval adják tovább,hogy ezek a MID-s lemezek jók,míg valakihez el nem jut hibás gyárilag kevésbé sikeredett Verbatim lemezek, ezért a méltatást el lehetett volna hagyni, mert az már üzleti érdekből történt, de talán az is elfogadható.
Minden esetre ez egy nagy tanulság a jövőre nézve!

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a papné. ...."

(#11723) Flashget


Flashget
félisten

Én most is azt mondom az asztali DVD vagy BD lejátszó a legjobb teszter filmekhez.
Ezekkel az írás tesztekkel azt érjük csak el, hogy jól felidegesítjük magunkat vele. :)

Realme GT Master Edition

(#11724) Flashget válasza pami5 (#11722) üzenetére


Flashget
félisten

Igazán nem értelek egyébként. Korábban a Verbatim -R semmilyen formában (tehát kínai, taiwani,indiai) a nem ajánlott kategória volt. Vettem +R Taiwani fajtát (bő 2 éve volt ez) 2x25db-ot. Mind az 50DB söralátét mínőség volt, semelyik írómmal nem tudtam megirni normálisan...de szerencsére akkor jöttek a jó Philips lemezek.. Én azóta nem vettem Verbát csak BD-RE 50GB-ost.

[ Szerkesztve ]

Realme GT Master Edition

(#11725) Ottó58 válasza Flashget (#11724) üzenetére


Ottó58
senior tag

Régebben az indiai lemezt nekem a 7243S elég szépen írta, előttem szóltak LG4163B-ről, ez a TDK-t szerette nálam, most pedig a +-os Verbatim lemezt (MCC 004) egyik íróm a 6 közül sem tudja normálisan megírni-hulladék kategória!
Íme a 100db-ból egyik legjobb írás: (rossz, majdnem összefüggő zöld, 10 éves lemezeim sem mutatják ezt).

» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «

(#11726) pami5 válasza Flashget (#11724) üzenetére


pami5
aktív tag

Megértem véleményedet, a képviselt álláspontomat magam sem értem, mert a lemezzel kapcsolatos lesújtó véleményeket ismertem, mégis megvettem. Tavaly vettem +R-est is, azokkal nem volt gondom, ha jól emlékszem, mind jó lett. Sajnos, a sokat emlegetett jó Philips INFOMEDIA nekem már nem jutott. A beszerzéseket illetően a jövőben saját érdekemben óvatosabb leszek.
Még nincs 50GB-os BD lemezem, csak 25GB-os Panasonic. Nyugodtan várhatok a beszerzéssel, mert még a BD író is beszerelésre vár. Ha használatba vettem, hírt adok róla.

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a papné. ...."

(#11727) M107


M107
addikt

:R

Egyetértek Flashget azon állításával, hogy a legjobb teszter egy Dvd-BD lejátszó, (viszont a mostani un elég gyatra minőségű lemezek esetén+ a nem épp jó író és mid + a sebesség kombináció helyes megválasztása nélkül megírt lemezek esetén már veszélyeztethetjük ezeknek az egységeknek az optikáját.

Régen jó volt, hogy 20-szor próbálkozott 1-1 hibás szektoron az olvasó/író, de már nem üveg a lencse a DVD fejében, hanem műanyag. A lencse körül van a tekercs, ami a sűrű pozicionálás közben, ahogy próbálja kiolvasni a kiolvashatatlan adatot, majdnem izzásig melegszik, ez teszi tönkre a lencsét,
így gyakorlatilag "elfelhősödik" még kevésbé fogja a lemezeket beolvasni. (Más lemezt sem fog tudni rendesen/teljesen beolvasni!)

Akár 4-6-8 óra is lehet! (Ezért írtam, hogy kinyírhatja az olvasót a hibás lemez!!!)

Ez egy alapképlet, de körülbelül ha ennek csak az 1/3 játszódik le, az is idő előtt tönkreteheti a meghajtó optikáját, nem beszélve a hozzátartozó fejszerelvényről lépegető motorokról stb stb.

Tehát, egy kiváló teszter meghajtót is ellehet küldeni az örökbit mezőkre, így nem hogy még egy asztalit (azt talán hamarabb is.
Az írni olvasni/újraírni tudó egységeknek max annyi az előnye hogy mivel általában az olvasáshoz kisebb lézerenergia kell (logikus) :DDD mint az íráshoz, így tud adni egy kis + mw lézererőt de ez csak pár 0,01- red mw lépésenként max ha az alap 0.5 mw max olyan 0.59-0.62 mw lézererő.
Az íráshoz viszont kb 1.0 mw + egy kicsivel erősebb teljesítményű lézer kell.

Tehát a végeredmény, az hogy inkább vásárolj drágább de megbízható mides lemezt, mint gyenge és silány például MBI hulladék lemezeket.
Ebben segíthetnek Kicsirigó, VBB, Flashget, Pami, Nor, Speedbor, a teljesség igénye nélkül.

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#11728) djculture válasza M107 (#11727) üzenetére


djculture
félisten

Meglepődnél hogy az mbi lemezeket egy új iró vagy dvd player sokkal gyorsabban és nem kínlódva olvassa be mint bármelyik riteket vagy ume szörnyűséget. Tehát még az mbi nem is a legalja minőség.

(#11729) Flashget válasza M107 (#11727) üzenetére


Flashget
félisten

Viszont silány lemezt nem rakok be a Pio 150-be.

Realme GT Master Edition

(#11730) pami5


pami5
aktív tag

Érdekességként közre adom a két legutóbbi teszt képét, mert ilyet én még nem láttam.

A kapott eredményt nem tartottam jónak - bár az asztali gond nélkül lejátszotta - újat írtam helyette. Csak egy újabb lemez, mégis más, a többi maradt az előző.

Találkozott már valaki ilyennel, vagy ez csak nekem jutott. :F

"Kinek a pap, kinek a papné. ...."

(#11731) Flashget válasza pami5 (#11730) üzenetére


Flashget
félisten

Erről is volt szó többször is, még az azonos gurigán lévő lemezek között is lehetnek ilyen szórások.

Realme GT Master Edition

(#11732) speedbor válasza pami5 (#11730) üzenetére


speedbor
csendes tag

Milyen sebességgel írtad a lemezt, mert ha 6x 8x vagy magasabb és az íród azt p-cav kezeli, akkor láttam már ilyet, meg olyat is, hogy z-clv-ben ahogy nőtt az írási sebesség úgy csökkent a PI, szépen lépcsősen, mintha az írási sebesség inverz képét láttam volna.

itmedia.sk

(#11733) M107 válasza Flashget (#11729) üzenetére


M107
addikt

:R

Hát én is így ismerlek téged :K

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#11734) pami5 válasza speedbor (#11732) üzenetére


pami5
aktív tag

Az írás 4x volt, a 6-8x rosszabb eredményt adott. A későbbi írás már "normális" volt, az írástípusokban pedig nem kerestem a hibát.

"Kinek a pap, kinek a papné. ...."

(#11735) Flashget válasza M107 (#11733) üzenetére


Flashget
félisten

filmek esetében a Jitter legyen 12% alatt vagy addig..ez fontosabb mint a PI vagy PIF érték milyen alacsony....
9 volt a PIF viszont a Jitter 11.5% és simán vitte a lejátszó....3-as PIF de a Jitter 16% csak molyolt vele alig tudtam rávenni fejezze már be egy kukás lemezzel az erőlködést :)

Realme GT Master Edition

(#11736) smiti


smiti
addikt

Mai írás, 12X sebességgel a Samu 224BB-vel:

Ez a vékony tokos verzió, szerintem még tavaly vettem.

(#11737) Ottó58 válasza smiti (#11736) üzenetére


Ottó58
senior tag

Nálam a 224B rosszabbul írta a +-os Verbát.
És ha 8x-os sebességen teszteled?

» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «

(#11738) smiti válasza Ottó58 (#11737) üzenetére


smiti
addikt

Sajnos már nem tudom tesztelni, ugyanis nincs belőle több darab.
Még van egy Emtec lemezem, plusz még egy pár darab digital movie Verbatim, de nagyon tanácstalan vagyok, hogy mit kellene vennem ezek után.

(#11739) Ottó58 válasza smiti (#11738) üzenetére


Ottó58
senior tag

"nagyon tanácstalan vagyok, hogy mit kellene vennem ezek után"
Ezzel én is így vagyok.
Volt egy időszak, amikor a TDK, Memorex lemezeket elég szépen írták az akkori írók,
7 éve megírt lemez mostani tesztképe

de sajnos később a TDK minősége rossz lett, átváltottam a Verbatimra, ebből is a mínuszosat írta jó a 7243-as íróm (ez író megjelenésekor még jók voltak a Verbatim lemezek), sajnos ezután gyenge lett a minőség.
Most próbálkoztam a +-os lemezzel, de nagyon rossz lett.
Előtte TTH02(UAE) jobb eredményt hozott, gondoltam a +-os verba mégjobb lesz,-hát befürödtem vele.
A mostani íróim (7203S,7243S,7261S,5280S a TTH02-t írják tesztképileg a legszebben. Az Optiarc 7260S Samu224B és iHAS524A rosszabbul, kb egyformán írják.
Talán ezt tárazom továbbra is.

» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «

(#11740) djculture válasza smiti (#11738) üzenetére


djculture
félisten

Már csak elfekvő régi lemezeket szabad venni.

(#11741) Flashget válasza djculture (#11740) üzenetére


Flashget
félisten

de már lassan olyanok sincsenek..

Realme GT Master Edition

(#11742) djculture válasza Flashget (#11741) üzenetére


djculture
félisten

Azért még fel lehet lelni csak nem olcsó áron. Nem egy boltban még eredeti kék színű tdk saku-s rw-t is találni elfekvőbe, Újonnan ami jó a jvc pro-s szériás lemezek meg a falcon média többi szerintem egy lyukas garast se ér. Persze ezek betyár áron is mennek. Ez már nem a dvd korszak már én azt tervezem veszek még egy bontatlan irót tartalékba mert azok is kifognak kopni 2 éven belül. Ide irók is egyik pillanatról a másikra eltűntek, satásat még gyártják de már kutyának se kell , új konfigokba már nem divat beszerelni.
Bluray is a konzolok miatt menekült meg, de elég vérszegény annak is az eladása.

[ Szerkesztve ]

(#11743) djculture


djculture
félisten

Én mondjuk már csak ilyet veszek, de már azt mondták ez se sokáig lesz mivel nem gyártják már ezt se:

(#11744) M107 válasza djculture (#11743) üzenetére


M107
addikt

:R

Igazán jó lemez..... :DDD

Amúgy meg dvd lemez (a maiak - lukas 20 fillér) be kell tökélni volt elmúlt.

A dvd-nek vége ami nem is baj de hogy nincs alternatívája az a legnagyobb baj !!!!

Ezt a szegény magyar társadalmi rétegre mondom , akinek nincs pénze drága dolgokra......

De tény, a dvd meg halt 2013-2014 ben.

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#11745) Adler


Adler
aktív tag

Sziasztok!

Megjelent az új imgburn: [link]

újítások benne: [link]

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G

(#11746) Wasp91 válasza djculture (#11742) üzenetére


Wasp91
aktív tag

Jó lenne ez a jvc pro, csak 100 db-ot lutri megvenni. Vagy jól írja a 224BB vagy nem.

Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál

(#11747) Nor- válasza Wasp91 (#11746) üzenetére


Nor-
tag

[link]

Keresedre valaszolva csinalunk belole 10-es hengerest.

http://itmedia.sk/

(#11748) M107 válasza Nor- (#11747) üzenetére


M107
addikt

:R

Nyomtatható felületü DVD-R lemez 10-es hengerbe átcsomagolva általunk.
Prémium kategóriás, eredeti TAIYO YUDEN alapanyag!

MID?

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#11749) pami5 válasza M107 (#11748) üzenetére


pami5
aktív tag

A 216D-vel akartam írni a MID: TTH02-t. Nem lett jó. Neked melyik fw van rajta?

"Kinek a pap, kinek a papné. ...."

(#11750) verybigboy válasza Wasp91 (#11746) üzenetére


verybigboy
senior tag

JVC-ben a DVD-R nem volt jó széria a 16x-an írható lemezek közt, igazán szépen nem lehetett megírni!!! Ott a DVD+R volt a relatíve jó széria! (DVD-R és DVD+R nem ugyanaz!!!)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.