Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbor
csendes tag
Nem reklámnak szánom, hanem segítségnek, hogy egy viszárúból (nem bontott) kerültek vissza készletre JVC cd/dvdr-r/dvd+r lemezek erősen korlátozott menyiségben, és 20 db UHC-s papírtokos itmedia pro dvd is
itmedia.sk
-
Flashget
félisten
válasz csiga8 #12050 üzenetére
Még mindig nem érted.
Nem lehurrogás volt csak úgy nézhetetlen apró számok jelennek meg!
nem kell full nagy méret...elindítod abban a kisebb ablakban amit beraktak. Teszt végén katt a floppy ikonra (Képernyő tartalom fájlba másolása) nem kell levágni semmit..jpg-ként elmented esetleg más fájl nevet adsz neki, majd utána simán feltöltöd ph-ra és beilleszted a képet
Így.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
pami5
aktív tag
válasz Ottó58 #12060 üzenetére
Nem értettem és most sem értem amikor azt írtad, hogy A 7260S sem hoz jobb eredményt a 7203S írásától. Amit én betettem, annál a PIE 30/11ezer, Nálad ez 27/55ezer - ez sem szuper - de ez még elmegy. Viszont a PIF nálam 2/267, Nálad 3/6790! Nem a 3 sok, hanem a 6790! Ami jogosan aggaszt - a sok egybefüggő PIF érték - az nagyon sok! Ha tudnál "Jitter"-t mérni, azon már láthatnád, hogy mennyire rossz. Könnyen lehet, hogy már most, vagy rövid idő múlva el se indul az asztali lejátszó. Minél előbb írjál jobbat, ha meg akarod őrizni.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
-
M107
addikt
De U.A.E verbatim vagy sima mert a mid lapján U.A.E .....
Amennyibe U.A.E tartogatnám a legfontosabb dolgokra.... Mert ilyen lemez nem lesz még egy ő a Dvd lemezek császára.Nekem is van 75 Db és nagyon meggondolom mit írjam ki rá. persze csak ha tényleg U.A.E de mivel írtad ki más író szebben is tudja PIO 216D Samu SH 222A-224BB Pio 206-207D
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
pami5
aktív tag
Megerősítem, hogy "Made in Taiwan"-i gyártmány, nem más. Nem mondhatok mást. Bizonyságul - kedvedért - itt egy info teszt, ahol a MID is jelen van:
Minden más a #12057 hsz-ben.
Samu-222A és Pio 206-207D íróm nincs. Pio BDR-S08XLT-vel nem írtam, nem is szándékozom. A Pio 216D és a Samu SH-224BB írók - nálam - gyengébben írtak!
Ebből a beszerzésű lemezből még 250db van."Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
djculture
félisten
Megvan a dvd és blu-ray utódja csak kérdés hány év kell még hogy elterjedjen...
[link] -
M107
addikt
-
M107
addikt
Pio BDR-S08XLT-vel nem írtam, nem is szándékozom.
Pedig kíváncsi lettem volna, hogy írja a 206-207 Pio BD-RW az tuti jól és szépen, gondolom a 208-as sorozat is ezt viszi tovább.
A Pio 216D és a Samu SH-224BB - nálam - gyengébben írtak!
Régebben írtam velük ilyen lemezt és kiválóan teljesítették a feladatukat. Szét nézek hátha megtalálom az írásképüket.
Windows 8 Samu SH 224BB (SH00) 12X írás Verbatim UAE DVD+R lemez.
Tesztelve Plextor 880Sa DVD+-RW-vel.Pio 206D Verbatim UAE 12X Nero 12 Win8 :
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Flashget
félisten
Az hogy Made in UAE az nem jelent külön másik MID-et! Az lehet Indiai, Taiwani gyártásű is csak a csomagolásból derül ki.
Az MCC 004 az volt eddig a Verbatim DVD+R mid.Itt van az egyik selejtes Taiwani 2x25 gurigából az egyik "legjobb" írásom. Ettől csak rosszabbak születtek.
A MID-et is látni. Jitter itt nincs de általában 11-12% volt.samsung 223L 04fw 8x
Ez pedig egy Pio 108L-el írt TY Verbatim..valamikor 2005-ből. Az írás teszt 2011 02.28-án készült.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Joltee
aktív tag
válasz Flashget #12074 üzenetére
"Ez pedig egy Pio 108L-el írt TY Verbatim..valamikor 2005-ből."
Na ez a nem semmi, hogy a lemez ennyi év után is kiváló állapotú.
"Sima" Verbatim vagy Verbatim Pastel lemez? Ez utóbbiból szereztem pár darabot, gyakorlatilag a legjobb lemezeim, amik vannak! Pl. Samsung 222L (SB03), 4x[ Szerkesztve ]
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
M107
addikt
válasz Ottó58 #12078 üzenetére
Jitter is fontos minél kisebb (főleg asztali) esetén stabilabb olvasás + kisebb a (lézerfejkopás) vagy szakszerűbben lézerdióda elhasználódás.
Ez milyen lemez ?
TTH02 az ok valami új médiára stampozott TTH02 mid vagy régi TDK...Az össz PIE sok (bár mihez képest) - a mai lemezekhez , a Pif az erős 4 ' (felé) bár becsúszott 3Pif és ott 3GB környékén van egy erősebb Pif hiba csoport
-
peu407
senior tag
Sziasztok!
A véleményetekre vagyok kiváncsi.Melyik gyártó lemezei számítanak minőséginek DVD oldalról?Nyomtathatóban is érdekelne.Nézegetem az általatok feltöltött teszt eredményeket,de nekem ez kínaiul van.Hogyan kell értelmezni a látottakat? -
M107
addikt
Itt egy Friss írás kép :
Windows 8 Pro, Nero 12 portable 8X írás, (Samsung SE 208-AB, T03 Firmware) max ennyi az dvd írási sebessége és 24X CD-nél, Verbatim U.A.E Lemez.
UI: A meghajtó 7 hónapos portable, fürge, gyors, nem rezonál. Kiválóan alkalmas Ultrabook-ok és belső dvdírók kiváltásra amennyiben nem vagy dvd tester FAN
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Filmezéshez milyen lemezt ajánlotok írásra, illetve melyik programmal érdemes pörkölni. (nekem nero express-hez van licencem az nem tudom, hogy megfelelő-e)
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Operátor91
csendes tag
Sziasztok nem tudom jó helyen járok-e az lenne a gondom h írtam DVD 8.5 lemezeket még külföldön a lényeg h 10ből 6-on foltok vannak ami befolyásolja a másolást/telepítést ha valakinek már volt ilyen akk kérem segítsen
A remény hal meg utóljára :D
-
Flashget
félisten
válasz Operátor91 #12092 üzenetére
foltok? rothadásra gondolsz? mert akkor kuka..milyen lemezek ezek?
Realme GT Master Edition
-
-
Recyclicator
csendes tag
Szervusztok!
A meglévők mellé vettem még néhány fajta lemezt, és Pioneer DVR-212BK (1.28 fw.) íróval 8x sebességen írtam meg. Kivéve a Verbatim DVD-R 8x 25cake **Digital Movie** Taiwan (IT7677), melyet csak 6x-osan. Így ajánlottátok, bevált.
A mostani csak egy nagyon gyors teszt volt, későbbiekben majd írót-sebességet fogok keresni a jobb eredmény végett.Természetesen nagyon fontosak az ajánlásaitok, az ilyen kombinációkat illetően meg különösen. Emellett a számomra elérhető írókat, lemezeket tudom csak használni.Igyekszem az ajánlott írókat is megvenni, amelyek néha-néha még felbukkannak a kezem alatt.
A már csak használtan megvehető írók, szerintem könnyebben beszerezhetők; mint ezen lemezek java része. Legközelebb már csak a (leg)jobb eredményeket fogom megosztani, és talán nem így "összeollózva". (Remélem, nem lett nagyon macerás.)
Viszonyításnak talán megfelelő lehet. Annál is inkább; mert külső átalakítóval teszem mindezt.
Mint eddig, de ez egy újabb típus. A régi PowerLC nálam működőképes volt ugyan -kényszerű átalakításokkal- de mégis ipari hulladék. Különösen igaz, hogy az alaplapi SATA.vezérlő * külső átalakító * esetlegesen az író * hármasát kell összhangba hozni. Nagyon nem mindenkinek van lehetősége előre kipróbálni, és utólag fizetni. Vagy akár el is állni a vásárlástól...[ Szerkesztve ]
Pálinkában ázott májjal. Küllők közé szorult lábbal. Vajon meddig bírom , háton? Útközépen fekve, nyáron. P
-
Flashget
félisten
válasz Operátor91 #12094 üzenetére
Őszinte leszek..én nem hallottam ilyen lemezről. Mi a midje? lehet író gond is meg kellene nézni másik íróval és akkor maga az alapanyag a hibás.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Operátor91 #12097 üzenetére
ha már azoknak a szintjét sem éri el akkor tényleg igazi söralátét
Realme GT Master Edition
-
mcload21
tag
Sziasztok. Lassan teljesen kifogyok a jó minőségű DVD+r-ből, és a webshopban, ahonnan eddig rendeltem, nagyon szegényes lett a kínálat. Jobb minőségű lemezek már nincsenek is. Az itmedia.sk -t itt már sokszor említették, de ott is szörnyen szegényes a kínálat. Gyakorlatilag nincs is választék - verbatim, normál 10db-os, 50 db-os csak nyomtatható változat stb. Verbatimot eddig csak a nem túl fontos adatokhoz használtam. Van esetleg más webshop, ahol van választék jobb márkákból 50-es, de legalább 25-ös hengerrel? Persze normál és nem nyomtatható változat kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- WD RED WD40EFAX + Kolink HDSUB3U3
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- WD RED SA500 SATA 2TB
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest