Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Propik el sem indultak, de az akkukat már elkapták a fináncok, hogy romolna meg a főzelékük!
-
Peaceliker
addikt
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Az sokszor standard xD
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem is rekordot döntöttek! 3 hét után indították el a csomagot...

szerk:
Ja, vásárláskor "raktáron" opció volt. -
seger
addikt
Beálltunk egy syma x8pro-val. Kezdjük az ismerkedést.... fiam imádni fogja

-
Peaceliker
addikt
gb vel valami gond lehet, 07.26i rendelés, ma már belföldi feldolgozásra továbbítva
szlovák ragszám, lenne itt raktáruk? -
Johnny_vT
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Kamera AIO-m már van, ott csücsül az F36 dobozán
Némi vetkőztetés után ez is el fogja bírni, nem vészes a súlya.Ami most jobban zavar, hogy elfogyott az ESC, amit kinéztem. Raktársöprő brutál akció volt, gondoltam még kibírja amíg hazaérek munkából és erre mikor ellenőrizném a kosaram tartalmát, pont elfogyott

-
Johnny_vT
senior tag
Megjött bűnbeesésem első lépése

2-3 perc alatt üresre repültem az akksit, de szerintem nem volt feltöltve, hiszen szállításhoz nem szokták. Kifejezetten nagyon stabil a repülése, a kontroller érzékenységet feljebb tolva sem áll fenn a veszélye, hogy rögtön a falnak csapnám. Még ismerkedem vele

Az EV800-am még úton van kábé két hétig, addig elszórakozom LOS-ban a kicsivel
Húú, micsoda szakszavakat tudok már befűzni a mondandómba 
Sőt, igazából hazudtam, ez már a második lépés. Tegnap megvettem a LiftOff-ot. VelociDrone után elég fura az irányítása, nem érződik a drón súlya, szinte nem is sodródik. Kíváncsian várom a fizika update-et, ha abban tényleg közelebb hozzák a Veloci-hoz, akkor megmarad a gépemen

-
Saccco
nagyúr
válasz
nababika
üzenetére
Egy BoldClash P01 megtenné szerintem.
Ha lenne több olyan USB kábeled, akkor az említett töltővel, amid van azzal is tudsz többet tölteni. Viszont azok a kicsi USB töltők nem ajánlottak.
-
nababika
aktív tag
Namegegyszer. :-)
Sziasztok. Van egy jjrc 51h dronom, vennek hozta tartalék akkumulátorokat. De nem tudom milyen töltő illetve kabel kell a töltéshez. Azt olvastam,hogy valami usb töltő jár hozzá de nem tudom hol lehetne olyat venni ami egyszerre több akkumulátort is tud tölteni. Van egy ilyen töltőm, ehhez kéne valami kábel? https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S7-QC30-40W-5-USB-Desktop-Charger-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1060300.html?rmmds=search -
Geller72
veterán
Az hogy lehet, hogy nekem a yt nem enged betenni a saját vidibe vmi kommersz zenét, csak vmi idióta free lcenszes szart, miközben rogyásig van a yt olyan FPV vidikkel, ahol a napi slágerek az alárakott zenék?

-
Geller72
veterán
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Azt az érvet már nem is említettem, hogy sokkal könnyebb viselni. Már csak súlya miatt is. Az EV100 nem lett volna olyan rossz, de nem volt elég jó. A 200-at nem próbáltam. Maradok ennél, ez bevált, szeretem. És nem kellenek a gyári FS korrekciós lencsék sem. (Majd eladom őket.
.) -
Peaceliker
addikt
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Jajj tényleg, a bele kerülő dolgok szitut már el is felejtettem vödör korszakból. Egyszer volt hogy valami sáska féle ment bele míg akkut cseréltem (cyclops nál be tudott ugye a fresner mögé menni ev800 nál már nem) és repülés közben egyszer csak egy marha nagy állatot láttam xD persze tudtam hogy az amúgy kisebb de ahogy mászott fel a szemem előtt az para volt mégis

-
cd334
tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Kint még nem, de ma délutántól szabi, és lesz egy jó kert
Sajnos amikor mehettem volna mindig jött a vihar. -
syler123
veterán
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Huh, akkor még jó hogy rákérdeztem, köszi szépen!

-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123
üzenetére
A Dynamic filtert NE kapcsold ki, mert kikapcsolták mindkét Notch filtert, így leégetheted a motort. Elméletileg kisebb delay mellett jobb szűrést csinál a Dynamic filter.
Én kipróbáltam Notch filter + Dynamic filter kombót - ekkor delayt már rég nem láttam.
Tehát hagyj mindent úgy, ahogy van.
PID-et is hagyd békén, mert más az értékek súlyozása. A régi PID-ek már nem jók.
-
AMDaZERG_1
senior tag
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Nekem állítható a Quanum Cyclops vödröm (amit megtartok), de olvasószemüvegesként amennyire féltem a SkyZone (FatShark forma) szemüvegtől annyira hálás darab!
Rengeteg az előny a "vödörhöz" képest! A belekerülő por, hajszál pillanat alatt eltávolítható ellentétben a vödörrel, ahol rázogatni kell, és akkor is ott marad. A lencse is könnyen tisztítható. Akkucserénél nem himbálózik a fejemen a súlypont miatt, és ez is nagyon zavaró volt. De ismétlem a szemem volt a fő ok, mert már a Quanumot is végállásban kellett használjam. Szimulátornál meg 10-20 perc után fájt a gyomrom, pedig nem vagyok kényes ilyenre, hanem inkább a szem megterhelése lehetett a fő ok. Most ennél nem jelentkezik egészségügyi probléma. -
syler123
veterán
Szép Napot!
Frissítettem a BF 3.4.1-re, viszont most látom, hogy a Dynamic_Filter alapból be van kapcsolva. Ez a BF 3.3.3-nál nem így volt. Maradhat, nem lesz gond belőle?
Próbálta esetleg valaki a GPS Rescue módot? Érdemes rápróbálni vagy még inkább ne kockáztassak?
A pidek is megváltoztak, eddig is majdhogynem stock setuppal mentem, most is kipróbálom, ha nagy gond nincs vele, akkor nem állítom vissza a 3.3.3-as értékekre.
Érdekes, sok beállítás megváltozott. Kíváncsi leszek

-
Geller72
veterán
válasz
molnigee
üzenetére
"Soha az életbe nem tudnám ravenni magam hogy 60-80-100 ezret adják egy szemcsiert."
-Ez egészen addig működőképesnek hangzik, amíg nem zavar egy szemüveg használata, konkrétan nem hányod el magad tőle. Ha elhánynád, akkor vagy nem repülnéd, vagy megkeresnéd azt a megoldást, ami jó. Még akkor is, ha az éppen 60-80-100k. Szerintem. Volt másik FS-em is, az sem volt ok. Az meg még túl kicsi FOV-al operált. (~25 fok)
Az is lehet, hogy túl nagy FOV zavar be valamint az egy db kijelző. A FOV-ban lehet valami, mert FPV kamokból is kezdem kiszórni a nagy szögű példányokat. Ezt a szimulátorban könnyen tetten lehet érni, mert ott állítható a szög akár fokonként. Ott nagyjából látható, hogy mekkora a különbség. -
petymeg
addikt
Szevasztok!
DJI Mavic Air Fly More Combo drónt merjem megvenni e-bayről 280-ért, vagy itthon inkább 330-ért? Vagy van egyéb megbízható és olcsó beszerzési mód?
-
fape
senior tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Ha neki állsz az FPORT-nak akkor érdemes előre elolvasni a BF doksit: The FrSky FPort Protocol.
Bár én olvastam, csak még jó régen, ezért sikerült elszórakozni vele vagy 20 percet. Mert a cli parancsok nélkül tök jól mentek a stick mozgások, de telemetria viszont nem, és csak az rx lábon. Szal kezdésnek volt egy tx-->rx csere. Aztán szitkozódás miért nem megy
, majd BF flashelés, utána esett le, hogy vannak Cli parancsok. Majd még egy lépés volt a rx->tx vissza csere. Utána minden frankó, már az inav lua-t is felraktam a távra. Szal nem unatkoztam 
Tényleg taranis q x7-en hogyan lehet előcsalni a "reset telemetry"-t?
-
fape
senior tag
válasz
Johnny_vT
üzenetére
Plusz a légtér használati engedélyek is segítenek. Mert ugye mindenki mindig kér ilyet ha repülni akar! https://terkep.legter.hu
-
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Megkérdezhetem, hogy milyen fw-t használsz a pro58-al?
-
Johnny_vT
senior tag
OFF-ba írom, mert ez német, de létezni létezik. Magyarországon tudtommal elég nagy mélytorkos a dolog...
-
NORBl
aktív tag
Létezik olyan felület vagy app, ahova be tudod írni, hogy hol, milyen átmérőjű körben, mennyi ideig reptetsz, hogy el lehessen kerülni az esetleg összaakadást ?
-
fape
senior tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Ha leszed a csati akkor lehet a csati helyére forrasztani a kábelt és nem a V jelű helyre. Én a csati hátuljára fogom. Van ott elég hely.
(#60140) syler123: söt már 3.5-rc2 is van
(#60162) Teréz Atya: nem rossz az invertált jel, elvileg jobban tűri a zavart, mert a inverter rendbe teszi jelet mielőtt a proci meg kapná. Csak a F4 proci nincs felkészítve. Ha majd az is kikopik akkor már nem lesz gond. Jönnek már az F7-ek gőz erővel, annak is mindegy h invertált vagy sem a jel.
-
SpydeR3412
aktív tag
Nem is tudtam, hogy a BetaFPV-nek van 300as hv akkuja.
És nem is drága..... Lehet jó lenne a Snapper7-be.
-
twine
veterán
válasz
korcsillio
üzenetére
Grat. az új szerzeményhez

Valszeg elég nagy lesz a különbség "vezetési élményben" a symahoz képest
Van dji topic gyere át oda
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Johnny_vT
üzenetére
A táv az fasza, de a kezdőknek mindjárt az invertált portokkal gyűlik meg a baja (SBUS), mert a szerencsétlen vevőre nem voltak képesek olyan invertert rakni, amit a távról lehet kapcsolgatni. Az F4 MCU-n nincs inverter, egy lapon általában csak egy és egyirányú van. Folytassam?

A táv az fasza, csak az SBUS, azt el sem kellett volna kezdeni, sőt azt aki kitalálta, helyben péklapáttal tarkón csapni!
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van egy jjrc 51h dronom, vennek hozta tartalék akkumulátorokat. De nem tudom milyen töltő illetve kabel kell a töltéshez. Azt olvastam,hogy valami usb töltő jár hozzá de nem tudom hol lehetne olyat venni ami egyszerre több akkumulátort is tud tölteni. Van egy ilyen töltőm, ehhez kéne valami kábel? https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S7-QC30-40W-5-USB-Desktop-Charger-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1060300.html?rmmds=search
-
Peaceliker
addikt
válasz
molnigee
üzenetére
nem tűnt fel nekem sem, ev800 ról váltottam. aztán repültem vmennyit skyzone al, nem éreztem difit igazán. aztán amikor kíváncsiságból vissza váltottam ev800 ra, na akkor volt minden bajom, egyből éreztem, hogy ez biza sokkal jobban terheli a szemem és az agyam is...amúgy utcán nem ennyivel mész ilyen közel mindenhez
autóval igen, csak sokkal többet is látunk a világból meg autópálya szélesebb, mint a két faág köze 
-
molnigee
aktív tag
Nekem ev800 volt elsőnek, kb 1 év után adtam el hibátlanul. Utánna ev800d-t vettem, szintén megvan kb 1 éve hiba nélkül. Soha az életbe nem tudnám ravenni magam hogy 60-80-100 ezret adják egy szemcsiert.
Próbáltam ev100-at, meg valamelyik fatsharkot is, hát nem tudtam velük repülni egyáltalán, bár gondol megszokás kérdése is. Sokan jönnek azzal hogy nem látják át a képet, mozgatni kell a szemed, de én ezt nem érem, pl kocsiban is mereven előre nézve vezettek? Vagy utcán is zavar ha kicsit oldalra kell nézni? Vagy moziba ülve mit csináltok a bazi nagy vászonnal? Na mindegy kinek mi, engem sose zavart hogy nagy a kép. -
Saccco
nagyúr
Ha valaki pont ilyet keres:
[Original JJRC 3.7V 30C 150mAh Battery] - Alkalmazásból $0,66.szerk.: Lehet a shipping erős lesz... $4+

-
ezoltan
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Esetemben nagyon pozitív az egy darab kijelző.
Tényleg mintha egy videojátékkal játszanék,főleg kényelmesre belőtt fókusszal.
Az enyém egy éve tökéletesen üzemel,ha jól emlékszem épp Jackal Cápája mondta be az unalmast.
Persze ebből semmit nem kell levonni,pusztán példa/ellenpélda.Számomra
Pro: Méretes,remek felbontású kijelző szép színekkel
Hatékonyan működő diversity rendszer,decens hatótáv
Plug&Play külső táp-lehetőség
Fejhallgató-csatlakozó
Dvr
ÁrKontra: Nem is béka s.gge,konkrétan NINCS fókusz-állításra lehetőség
Relatív magas tömegNagyon tetszenek az FS-style szemüvegek,de videókat nézegetve illetve elmerülve a témában egyelőre nem látok alternatívát.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
ember függő, ismerős most cseréli le commandert, mert neki meg nem áll össze a kép és sokan vannak így. nekem csak azért kellett fs stílus mert jobb a kisebb kép, így belátom az egész képet (hd2 már marha sok, esélyes hogy nekem hd3 is sok lenne), mióta ilyen van jobban repülök tán picit vagy csak magabiztosabb hogy szem mozgatás nélkül látok minden, nemtom.
(#60137) Jackal2
fs ben vevő függő (nomeg antenna). dom v3 hoz nekem vmi gyári fs vevő volt (áldiversitys) és bekerült egy "gagyi" kínai 8e ft os pro58 és agyonvágja azt, ezzel fényévekkel jobb, jobb mint ev800 vt anno (persze az csak 1 vevős, de marha jóféle vt az is).
-
Jackal2
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Valóban nem fair az összehasonlítás, mert az Eachine 20K, a Fatsharkom vevővel meg olyan 65 volt, ha jól emlékszem, és azóta kínlódom vele. Antenna fontos tény, szerintem ezzel a Dominator V1-gyel nem vagyok kivékülve, a Dominator V3 nagyon tetszett, a HD3-tól meg teljesen elaléltam.
De a Domi V1 szerintem nem jó...
-
korcsillio
addikt
Megvan syma x5 után az "új" [játékszerem]

-
Geller72
veterán
válasz
Jackal2
üzenetére
Nem fair összehasonlítani sok okból sem. Eleve a jicsin "mono", azaz egy kijelződ van, szemben az FS és tsai "sztereo" dupla kijelzőivel. Nekem a küklopsztól pont emiatt azonnali hányingerem van, a dual lencsésektől soha semmi bajom nem volt. Nem azért mondom, mert most fs van, hanem mert volt előtte jó pár küklopsz is, de nem bírtam megszokni. A másik amiért nem igazán illik hasonlítgatni, az a kijelző mérete. (Gondolom, EV800D-t akartál írni) Annak 5"-os kijelzője van, az FS-nek meg két hüvelykujjnyi. Az meg, hogy jobb a vétel meg a kép, sokban függ attól, hogy mi dolgozott az FS-ben és milyen antennát használsz. Én flatnek egy immersonicot pl, és egy furious van a modulként bent, de nagy különbségek abban mondjuk nem biztos hogy vannak. Ami sokkal fontosabb, hogy megnézzük, vagy megnézném, hogy mondjuk 1-2 év múlva mi omlott meg a jicsinben és meddig bírja anélkül, hogy valami elpukkanjon benne. Szal a megbízhatóság hosszú távon az sem mellékes. Valamint amit a kolléga is említett, hogy a fókusztávolság állítási lehetőségei a béka segge alatt vannak. Nem kellett volna többet, mint két centit megnyújtani a távot, hogy használható legyen igazán. Én 1 dioptriás olvasószemcsit használok, ha nagyon muszáj, nekem éppen nem elég, amit nyújt, csak mókolással. Nekem valahogy (ahogy a fórumot olvasom, nem csak nekem) elment a bizalmam nagyobb részben a jicsiniektől. :/ (Ráadásul kényelmetlen)
-
ezoltan
tag
válasz
Jackal2
üzenetére
Kezdetektől azt használom és azt leszámítva,hogy egy bizonyos fajta kártya megbolondította,nem volt vele gondom.
Nyilván garmadával vannak egyéb befolyásoló tényezők,de sokszor csak csodálkozom hogy mennyivel stabilabb,szebb,tisztább a képe mint ahogy sok megtekintett dvr-ben látható másoknál,egyéb szemüvegekkel.Fun fact: Teljesen élhető volt a minőség 1-2 hónapos használat erejéig,amikor rájöttem hogy nem is Diversity- re volt állítva kezdetektől.

Mióta elkészült az adapter a fókuszpont miatt,kánaán van.Nem is fontolgatom hogy lecserélem egyelőre. -
Peaceliker
addikt
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Igen valóban gáz vt, bár én nemtom milyen csatin vtam lehet közel egymáshoz
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Nem, épp azt mondom, hogy 3db van, tehát hármat fogtam ki a VTX03-ból.
Egymagamban jól ellennék velük, de néha nem csak egyedül vagyok, és netán megfeledkeznék magamról nem szeretném, ha kiutálnának mások.
Az egyiket Peaceliker bizonyíthatja, hogy rettenet. Erre még Ő hívta fel a figyelmem. -
Peaceliker
addikt
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
nekem összes aio szórt, de vtx03 ból 2-3 is csak a beállított csati mellett 1-1 el egy picit, de nem össze vissza mint szar aio k.
de majd ránézek ha idén még repülök, most már fs is tud ilyen fícsört

-
syler123
veterán
válasz
Teréz Atya
üzenetére
BN-220 nem jó RTH-ra?
Végül próbáltad a BF3.4-nél az RTH-t? Vagyis nem RTH, hanem betaflight rescue mode. Los-ban repülésnél is jó lenne, bátrabban repkednék, ha úgy érzem nem tudom visszahozni, csak benyomom és megteszi ezt nekem.
Viszont ha ez nem jól működik és visszarepül Kínába az annyira nem szerencsés
Én még fel sem tettem a friss betaflight-ot. 3.3.3-nál járok.
Most nézem hogy már van 3.4.1 is.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Johnny_vT
üzenetére
A dinoszauruszok nem véletlenül pusztultak ki. A legtöbben privátban erre a szarra panaszkodnak. Sry, a hangnemért, de már ha csak meglátom, felmegy bennem a pumpa! Peace!
Amivel a legkevesebb gond van:
Röpcsi - BN-220, BN - 180
Quad iNAV - BN-880
Quad BF 3.4+ - BN-220, BN - 180A félkövér tesztelve általam.
Keress rájuk a FB falamon, ott több okosságot is írtam.
@AMDaZERG_1 - szerintem kifogtál egy hibás darabot.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nem, mert a szemüvegben bármelyiket keresem mindegyiknél nagy szórást mutat.
Ráadásul vegyes antennákkal is megnéztem, vagyis egyiken habverő, trident, furious.
A szórás mindegyiknél jelen volt.
Én az EWRF vtx direktbe kötöm az akkura, és arról táplálom a kamerát is, és szűrőt sem használok. Persze lehet szerencsésen kifogtam néhány jót. -
Jackal2
senior tag
Ha már FPV szemcsi, repültem végre az Eachine E800D-vel, ez a DVR-es diversitys cucc és jobb volt vele a kép és a vétel is, mint a Fatshark Dominatoromon, ami vér ciki szerintem a cápának...
-
Johnny_vT
senior tag
Alapvetően talán nem is kell GPS abba, amit majd egyszer építek, de természetesen ennek is utánajártam a napokban. Általánosságban 30-40 euró körüli árért árulták a modulokat, aztán ma ráakadtam egy kifejezetten merevszárnyú repülőkhöz ajánlott budget modulra.
Szóval kérdésem, hogy ez szerintetek menne egy random F3-as vagy F3-es FC-vel? Még semmi tétje nincs a kérdésnek, csak szeretném tudni, hogy felírjam-e az áttekintő táblázatomba (ami már a 90 sort közelíti
) vagy felesleges, mert nem kompatibilis a protokoll. -
Peaceliker
addikt
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Na igen, pedig sokak szerint nem szór. Nem lehet hogy antenna volt sérült? Amúgy ewfr nekem nagyon érzékeny vt esc re egyik gépen, így oda ment vtx03 az bírja. Mondjuk én egyedül repülök
-
AMDaZERG_1
senior tag
A VTX03 valóban jó, de Peaceliker tudna mesélni erről

Amikor találkoztam vele rádugtam akkura az egyik gépem, amiben történetesen VTX03 van.
Aztán elkezdtük gyalázni milyen rossz a FAT SHARKja
Aztán furcsálltam, hogy én pont ugyanúgy nem látok semmit a gépének a videójából a SkyZone szemüveggel
Fenn is akadt egy fán, meg egyszer padlóra is küldte a kis gépszörnyét
Eddig három gépemben volt VTX03, de már csak egyben van. Szép sorjában cserélem le őket EWRF e7092TM -re, ami nem szór olyan mértékben, és bizony az sem rossz VTX! Azzal mentem el 25mW -on 300 métert zavarmentes videóval. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
Johnny_vT
üzenetére
Gratulálok magamnak, ezek helyett vehettem volna simán egy Eachine E013-at kontrollerrel, FPV szemüveggel együtt

Nem baj, legalább hamar beleszokom a szopásba

-
Johnny_vT
senior tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
A LiftOff tartalma, kinézete és Steam-támogatása jobban bejön, illetve pont a napokban jelentették be, hogy komolyan átalakítják a fizikát (a tesztelők szerint kábé VelociDrone szintű lett). Szóval a kérdés azt hiszem eldőlt

FrSky Q X7 alatt ezt a Taranis modellt értetted?
Mit jelent, hogy "no plug"?
Tetszik benne, hogy közvetlenül USB-vel össze tudom kötni a PC-vel és használható játékvezérlőként. Ezt az olcsóbb FlySky is tudja, csak eggyel bonyolultabb. Megnézem, hátha van valahol eladó használtam, mert dupla árat nem biztos, hogy kifizetnék érte, ha még az sem biztos, hogy megmarad a hobbi
-
Geller72
veterán
válasz
Johnny_vT
üzenetére
A ket vevo eltero meretu es kialakitasu. Az A8S egyszerubben bekotheto mert csak bedugod az fc-re a kapott csatival, bindeled es repulsz. Masik vevo nagyobb es alapvetoen nem olyan egyszeru laikusnak bekotni mint az A8-at. Labakra kell kabeleket dugdozni, nem sima csatija van. Az A8S-el voltak problemak, bar en alapvetoen merete miatt kis gepekre raktam amikkel nem mentem messze, 2-3 colos gepekre. Az is igaz hogy nalam az utobbi idoben szonte csak a V2 verzio jart es van is amivel semmi gondom nem volt.
Nekem is liftoff/freerider van. Tavbol jo az i6, nekem a mai napig van. Nagyot nem bukhatsz vele, mert olcso. Es eladhato pont emiatt is konnyen. Ha majd latod hogy megy e van e idod, kedved penzed az egeszre, akkor vegyel komolyabb cuccokat. Szerintem.
-
-
-
molnigee
aktív tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Ha viszont alsó aksis, akkor minek a két szintes leszálló talp?

-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Tegnap letöltöttem a VelociDrone próbaverzióját és Xbox kontrollerrel próbálgattam. 20 perc után már sikerült végigmenni a Blank Canvas Day-alapú pályán. Persze volt kapu, amit kihagytam, de a vonalvezetés megvolt.

Ebből érdemes a teljes verzióra beruházni, vagy vannak jobb ingyenes/fizetős alternatívák? Amit nyújt az eddig nekem bejött, de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
Szerk.: pár héten belül megjön a FlySky FS-I6X-em, addig marad a box kontroller. Vagyis igazából még meg se rendeltem
, budget kategóriában ez tűrhetőnek számít? Plusz kérdés: az A8S-ről hallottam már rosszat, az IA6B-ről viszont még semmit. Melyik ajánlott(abb)? -
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Kérvényezném neked a SufniTuning rangot, meg a topicgazdát is

-
Teréz Atya
senior tag
-
fape
senior tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
A mai nap tanulsága, hogy a rxsr-on a V-vel jelölt forrpad 3,3V-t vár nem 5V-t. Szerencsére rámértem, de már csak forrasztás után és zsugorozás. Füst nem jött ki, de forraszthatom át a csatlakozó hátuljára.

-
Johnny_vT
senior tag
Tegnap véletlenül rátaláltam Johnny FPV csatornájára.
Sziasztok, 500 euró és három hónap múlva találkozunk!
-
Teréz Atya
senior tag
-
Geller72
veterán
válasz
Teréz Atya
üzenetére
-
ezoltan
tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Látszik is.

Ez igazolja a feltevésem a vázzal kapcsolatban.
Mennyivel szebb így egy gép számomra mint csillogó állapotban.Azt feltételezi hogy nincs vele gond,örömet szerez,rendben működik. -
Geller72
veterán
Gyárilag is csak 8-9 percet írnak rá, ami már általában kamu gyanús. Ha neked 12 elmegy akkor ott valami csoda történt és örvendezz.
.Ahogy nézem, hála a teremtőnek, spec csatis az akkuja, azaz vagy mókolsz, vagy ez van. Amúgy akkora akkut használhatsz, ami bemegy a tartóba, vagy gumizol. Ebben az árkategóriában nem kell csodákat várni, bár szerintem mocskosul túl van árazva.
. GB-n néztem árat, vagy 50 euró.
. Kicsivel többért van Bugs 3 mondjuk, nem kefés motorokkal, negyed óra, húsz perc repidővel. De tök mindegy, úgy is az egy ilyen kommentsorozat vége, hogy hozzá kell lapátolnod kis zsetont, ha normális dolgot akarsz. Ennyiért ennyit, többért többet. :/ A negyed óra drónos körökben alacsony árszegmensben a teteje a dolognak. Több időt lényegesen több pénzért kapsz. -
molnigee
aktív tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Ez most felső aksis neked? Mért nem alsó? Nekem azért sikert egy kart megtörni
tényleg nem kell tartalék váz? Eladó az enyém 
-
seger
addikt
Létezik olyan akku amivel nem csak 10-12p-et lehet használni?
-
Geller72
veterán
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Csak azt írtam, hogy én ahhoz a mocihoz milyen escet vettem. Igen, az repcsi ESC. Repcsihez lesz.
. 2s-en használva is necces neki? Dózerom még nem volt.
. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Hmm, lehet h én körbekérdeznék az általános modellezős topicban hogy láttak-e már ilyet. Röpcsi ESC-ek szerintem inkább a pörgésre, kevésbé a nyomatékra vannak programozva. Sőt, lefogva képesek megfőni.
-
kriszbon
őstag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Ok rendben utánuk nézek.

-
Teréz Atya
senior tag
válasz
ezoltan
üzenetére
Köszi. Ahogy látod nagyon nincs kímélve a masina. Fele ilyen durva használat mellett már egy komplett Falcon 180 vázat összetörtem. Persze darabonként.

@kriszbon - szoktam kutyázni az Echine-t, de a VTX szériát nagyon eltalálták. Van amúgy az ATX03, aminek van audió bemenete. Meg van a smart audio-s verzió, talán VTX03S?
Ja, igen, az iA6C az egy gyárilag megpucolt iA6B, sima antennával. Én 5dBi-os antennával 1,5km-t mentem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- SörcsaPH!
- Okos Otthon / Smart Home
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Torrent meghívó kunyeráló
- Futás, futópályák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség

. Kicsit akadozik, de működik nekik.

Némi vetkőztetés után ez is el fogja bírni, nem vészes a súlya.