Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Miért nem viszel egy szétnyitható horgászfotelt magaddal?

-
Geller72
veterán
Fordítsd fejjel lefele és próbáld meg kifújatni levegővel. Közben ide-oda forgasd két fújás közt a moci tengelyét, hátha el is van akadva. Lehet, hogy valami belement a mociba. Célszerű minden reptetés után, ha "földet fogtál" kifújatni mindenképpen, mert elpukkanhat a motor. Amúgy nem hátrány, ha rendelsz tartalékba eleve mocikat. Nem nagy durranás. Ha nem a hosszú lábakkal van összerakva, a rövid lábakra érve, vagy a propvédőre sokat kibír eséskor. Arról nem beszélve, hogy ha teljesen leállnak a propok, akkor elkezdenek visszafele forogni és fékezik a gépet. Néha így szoktam magasból lejönni.
. Hagyom esni.Sokat kibír az a gép. Azon a motoron lévő propnak nincs baja? Amúgy estél vele? Vagy csak felbukott a földön? Azok a mocik sok üzemórát kibírna, nem egy tönkremenős típus. Persze lehet hibás darab. 
-
ot93
senior tag
Üdv, akadt egy kis probléma a bugs 3-al...
tehát az van, hogy a bal hátsó motor sokkal hangosabb és megnéztem, hogy annak a karján sokkal nagyobb a rezgés, és ez alapjáraton is így van. Felpörgetve szintén, és hangosabb is. Néha-néha 1mp-re megszűnik, és ekkor egész halk... először azt hittem olyankor szakadozik az alapjárat, de nem, mert 1x 2-3mp-re is elhalkult, és akkor sem állt meg... hanem mintha valami súrlódna. Ha megpörgetem kézzel valóban van valami súrlódás. Félek, hogy egyszer csak megáll, de azért nem hinném. csak hát ugye széttörne a 20k-s gép, azt nem szeretném.
amúgy ez a jelenség fokozatosan jelent meg, de most 2-3 akku alatt hirtelen súlyosbodott.
Szerintetek mi lehet? beleesett valami? vagy csapágy? vagy más?
-
Rico45
őstag
-
Geller72
veterán
válasz
Egy-két
üzenetére
Ez 300m tud optimális körülmények közt, én a Mituval fogom letesztelni majd, kb 2 hét múlva. Akármilyen USB slotba betolhatod, azaz mondjuk egy power bankba, amit kiviszel magaddal terepre. És még 8 euró sincs. Amúgy is akartam itthonra is, ezért is rendeltem többet. Külföldre is kihozok majd magammal egyet, sokszor szívok a gyenge wifi jel miatt.

-
Egy-két
tag
válasz
üzenetére
A repeater-rel kell a dron jeléhez csatlakozni.
És ha Xiaomi Repeatert használsz, akkor a dronwifiSSID_plus nevű wifire csatlakozz, az a jel erősítő hozzáférési pontja.
Ezzel már elvileg messzebbre is merészkedhetsz. Dji sparkhoz ajánlották ezt a mod"-ot
bár nem lett sparkom, de kitudja, egyszer majd 
-
Rico45
őstag
válasz
üzenetére
Háát igen :-)
De mondom, nekem 10méter magasra megy csak így is :-( De vízszintesen messzebbre száll.Egy cikkben ezt olvastam: "vízszintesen 100, függőlegesen 10 méterben limitálják, de persze már kijött az applikáció, amivel a magasságkorlát felülírható. Ezekről online telemetria keretein belül - például magasság és sebesség - kapunk visszajelzést az applikációban."
-
Tibusz00
tag
Sziasztok!
Ezek az antennák milyen vezetékből készülnek? Lehet ilyet venni Magyarországon méterben? Vagy Ti mit használtok ha hosszabb antennára van szükségetek az RC vevőn?
-
-Ronnie-
csendes tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
köszi, kihagyom akkor. Bár 106USD jól hangzik, de nem akarok szívni vele. Amúgy is sok ez kezdőgépnek.
Várok még hátha lesz megint olcsó-Leader.
-
Szép napot Mindenkinek!
Emlékeztetném a jelenlévőket, hogy az alapelvek III 10/16. pontjának értelmében a topikban hirdetni tilos! Visszanéztem kicsit a topikot, és jó néhány hirdetést kellett törölnöm. Erre a célra továbbra is ott a Hardverapró, illetve a városi LOKÁL topikok.
-
törölt tag
válasz
Rico45
üzenetére
Sikerult csatlakozni,az app-ban látszik is hogy csatlakozott viszont élesben semmi nem torténik...10m-nél magasabbra nem száll és vizszintesen is ha kicsit messzebbre száll akkor kiírja hogy gyenge a wifi...Pedig mindent jól csináltam...Az eszkoz is rendesen kéken villog,mert csatlakozott a drón.....Nem értem a dolgot...

-
ezoltan
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Biztosan csak pech-széria,de nagyon megingott a bizalmam a Fbee-ben.
Darkmaxon a Dys motor(ok) lettek hamar csapágyasak és a vezérlő volt hibás,X215-nél a giroszkóp ill. gyorsulásmérő halt be...
TX801-et illetve az Atatl-t is 400-on használom,az általam repült fás-bokros réten kb mindenre elég. -
Geller72
veterán
válasz
ezoltan
üzenetére
Ez jobban átgondoltnak tűnik, mint az eddigiek. És azéért a 2306-os motorral megnézném, mit tud.
.
A 600mw sem kevés, 1.5km-et írnak rá, azt nem tudom, hogy mennyire tudja, de nekem a 200-nak mondott, de net szerint 400 felett mért cuccom 800-at tudja, ez meg elvileg 600-as, szal sztem az 1km-t stabilan tudja, az meg elég bőven, ha komolyabban is el akarsz tekeregni némi padlót tolva.
. Nekem sem a max táv a lényeg annyira, hanem a stabil jel szarabb terepviszonyok közt. Legutóbbi otthontartózkodásom alkalmával egy valamikori cross pályára mentünk ki és hát nem igazán szeretik az ilyen "katlanos" terepen ezek a holmik, ha alacsony a magasságod.Ez most 100 euró alatt van, ha össze akarnám raki, árban nem hiszem hogy sikerülne.
220-as gép létére a 327 gramm akku nélkül 4mm-es lappal nem annyira szar.
Ez meg a kisz drágaszág. Szó szerint.
. De piszkosul tetszik.
. 230-as.
. -
Egy-két
tag
válasz
-Ronnie-
üzenetére
Gondolom tudod, hogy erre a HGLRC XJB 145-re van most 106$-os kupon
,,IT$RCqc01"
Ennyiért szerintem a legjobb vétel. Külföldi YouTube tesztelők oda vannak érte
Mondjuk arra készülj fel hogy 2 cellán nem biztos hogy jól repül, ez inkább afféle atom hattyú( 3/4 cella kis súly, brutális gyorsulás)
-
-
Geller72
veterán
válasz
-Ronnie-
üzenetére
Nekem ez jobban tetszik.
És 30 euróval kevesebb. Bár az is igaz, hogy az 145-ös, ez meg 220-as.
. -
-Ronnie-
csendes tag
Sziasztok,
Ezzel a géppel van esetleg vkinek tapasztalata? Beleférhet az orrába egy Runcam Micro-méretű kamera?
Nem tűnik rossznak: kicsi, f4 controller, simán elbír egy gopro-t és megáll akkuval 250g alatt.
-
33as
senior tag
Sziasztok, 2 hete én is vettem Ryze Tello-t még pedig abból az elgondolásból, hogy itt élek Bécsben és itt elég komolyan veszik a 250g feletti drónok reptetését!
Bécs belvárosából meg konkrétan ki vannak tiltva a nem játékdrónnak minősülő kis gépek.
Kicsit féltem a képek minőségétől (mint ahogy egyes tesztelők le húzták) de kellemesen csalódtam bennük!
A videók meg olyanok amilyenek de azok nem is érdekeltek.Képek:
Ja és vettem hozzá egy kicsi hordozót is:
-
Geller72
veterán
GB-n akciós a Taranis Q X7. A fehér app only 90 Euro. a fekete flash sale 94. Ha vótmá, akkor sry.
.
A Jumper T6SG meg nincs 50 euró, ami best buy gyanús minimum.
. (Ez is app only ennyi, de anélkül is csak 51 euró) -
törölt tag
válasz
Rico45
üzenetére
Én nem tudom mit csinálok rosszul,de én már ott elakadok,hogy magába az app-ba nem tudom felvenni az eszkozt,mert nem találja...Bedugom az eszkozt sárgán villog utána az app-ban kiválasztom az eszkozt de ha rámegyek akkor "scanning for device"de nem találja...Nem értem....
-
ryke1
tag
Ha valakit erdekel: Armattan Quads Coupon "FATHERSDAY10"
-
thenameless
tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Jah, camera miatt, meg később cuccaiból valami kis boss jellegű géphez
Természetesen az elején meg jól lezúzni 
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
thenameless
üzenetére
Sok jó véleményt nem igazán hallottam róla, alkatrésznek meg szerintem nem éri meg.
Szerk. : Benéztem az árát, 28$ért megérheti.
-
thenameless
tag
Valaki nyomul/nyomult FuriBee F90 -el? Kihajítsák a maradékot GB-nél 28usd, alapból alkatrészek miatt gondoltam rá, de azért párszor lehet megröptetném

-
Saccco
nagyúr
-
syler123
veterán
válasz
SpydeR3412
üzenetére
H67 váz, Lst S2 kamera, betafpv canopy, boldclash motor , a programozási csatik vannak leszedve és ennyi, meg ugye az akkunak lett pici hely kivágva hogy a hosszú akku beférjen.
Amúgy a betafpv canopy-nak nincs súly, kb mintha a levegőt fognám
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Végülis, ha a gyártók ilyen 30g-al adják ki a whoop-jukat, nagy baj nem lehet a 26g-al.

(#58228) syler123: Azt a 24g-ot, hogy hoztad össze canopy-val?
Lerírnád miből áll össze a cucc? -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Maga a méretes kijelző (emberi korlátok között) nem zavar,sőt.
Viszont ezidáig egy 7-8 akksis szeánsz végére szinte bezsibbadt az agyam,elfáradtak a szemeim.
Ezek a kellemetlenségek mostantól eltűntek,könnyed,kellemes lett a "műsor",mert nem kell erőltetve fókuszálnom folyamatosan. -
st6969
őstag
Lehet, nagyon láma kérdés, de felteszem: az F36-on az akksi csatlakozója borzasztó kicsi. Nekem nincsenek nagy ujjaim, de gyakorlatilag csak az akksi vezetékénél fogva tudom kihúzni az alaplapból meg a töltőből, de összedugni is katasztrófa. Nem fog ez a vezeték egyszer kiszakadni, eltörni? Vagy ti hogy csináljátok, valami csipesszel?

-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ezidáig szükséges rossznak tartottam az EV800D állíthatatlan fókuszát,de most,hogy meglett a távtartóm hozzá,ami 30mm-rel növelte a kijelző távolságát,egy egészen új élménnyel lettem gazdagabb.
Most érzem csak,mennyire erőltettem eddig a szemeimet.
Köszönöm ezúton is Saccco a gyors és tökéletes munkát!
-
Peaceliker
addikt
válasz
SpydeR3412
üzenetére
na ez jó hír, thx

-
Banyu
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Huawei P9 lite 2017 (elvileg: 802.11 b/g/n)
Mellé adott pl. egy SJ4000 vagy SJ4000 klón.
Valamilyen FPV-s kiegészítővel összeköthető esetleg egy ilyen gopro koppintás, meg a telefon, úgy hogy a kapott jelből valamilyen fpv applikáción közben tudok fényképet is kilopni?
/MJX B3-ba kéne bekalapálni a rendszert./Üdv.: B.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
A Beta65-ön nekem is 25/200mw-os van.
Igazából nem tudom melyiken áll most, de már volt mindkettőn és nem volt para 260as aksival. -
Peaceliker
addikt
Whoopba 200mw adó nagyon para? Fogyasztás miatt kérdem. Úgy fest most olyan adó kerül hozzám, ideiglenesen bele raknám
-
törölt tag
válasz
Rico45
üzenetére
Elmesélném,de az istennek nem tudtam megcsinálni a csatlakozást....Akar hány videót megnéztem nem jott ossze...Gondolom a telefon wifi jelét kell erosíteni a tellohoz...De állandóan az itthoni routerhez akar csatlakozni...Pedig tuti egyszeru a dolog de nem megy sajna...
-
varadigabor
senior tag
-
david335
tag
válasz
varadigabor
üzenetére
szép
de nyakba akasztót lehet rá rakni? az se baj ha van
-
-
törölt tag
Sziasztok,Tello-hoz vettem Wifi jel erősítőt(Xiaomi)..Azt bedughatom a telefonomba is igaz?
-
Peaceliker
addikt
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Milyen fc-t használsz milyen vevővel? Akkor gondolom nem silverware, ha külön vevőd van. Ha másra nem súlycsökkentésre jó a h67 board, itt viszont nincs osd.
-
Jackal2
senior tag
Nem rossz ez, de azért a Tello jobb.
-
wazo
aktív tag
válasz
varadigabor
üzenetére
Honnan vetted, mennyi volt?
Köszi -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
26g gondolom akku nélkül, nekem 24g szintén akku nélkül, kíváncsiságból rámértem. Camera és canopy van rajta.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
amúgy minden alkatrészét a mérlegre pakolva 26g jött ki a whoopnak
közben találtam még 1 uccsó kamerát, de az egy cm275t, amit nem szívesen kaptam vna szét, de akkor lehet az lesz a sorsa

-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor
üzenetére
Ez baromi jól néz ki.
-
vandor01
senior tag
válasz
varadigabor
üzenetére
x_lite.... teszt, velemény jöhet! szemezek vele én is!
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Boldclash papírja szerint:
fekete/fehér - CCW - órával ellentétes
piros/kék - CW - órával egyezőpiros+
fehér+(#58203) SpydeR3412:
Gramm-man.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ezeket olyan gyakran kell cserélni, hogy érdemes hagyni a csatit. Mondom ezt úgy hogy utálom a csatlakozókat, a direktbe forrasztás híve vagyok. Nem hinném hogy súlyban sokat számítana.
-
Peaceliker
addikt
válasz
SpydeR3412
üzenetére
meg biza
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
háát még nemtom, lemérem csatikat. lapon nincs csati csak adtak így könnyebb a döntés a forrasztás mellett
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Megjöttek a cuccok?
Szerk.: forrasztani fogod? Mindig a piros a +.
-
atus72
őstag
Taranis QX7-t néztem ki távirányítónak, kell hozzá vevő, illetve majd telemetria is, találtam
egy kombo csomagot:
"FrSky XJT 2.4Ghz Combo Pack for JR w/ Telemetry Module & X8R 8/16Ch S.BUS ACCST Telemetry Receiver"
ez most kb 70 EUR körül van (Hobbyking EU raktár)A kérdés, van-e ezzel kapcsoltaban bárni negatív vélemény, főleg a telemetria modullal kapcsolatban?
Az EU és Standard változatokat ugyanugy lehe firmware-t frissíteni, ezzel nem lesz gond ugye? (értem ez alatta QX7-t, meg az X8R-t) -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nem jól mondod. A piros kék forog jobbra, a fekete-fehér balra.
Legalábbis nálam
Kiindulásnak nálam a piros kék van bal elöl.Az óra mutató járása pedig egyikre sem hat

-
Peaceliker
addikt
Whoop nal 1es motor lesz a feka - fehér vezetékes? Az forog ugye óra mutató hatásának megfelelően majd
-
Saccco
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
Kb.32-33g AUW* és mellé 46mm-es prop.
Nekem is böszmét ugrott a H8mini 3D proppal.*Az enyém olyan körül volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség

. De piszkosul tetszik.

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)