Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kriszbon
őstag
válasz varadigabor #48898 üzenetére
Nálam leszerepelt a Foxeer annyi pénzért mint amit kértek érte, meg amúgy is ha "innen" kéred akkor több mint 40 nem is USD hanem €40.90 .
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
varadigabor
senior tag
Ez lehet jobb mint a Leader 120.Vélemény? Nincs hozzá aksi. Nem tudom minek nézzem ezeketXD
Akciós FPV modellen a BF FC. Unifiy meg itt.
OFF: Kivágták a nyárfát (társait is )ami elém ugrott még a nyáron,üzenem minden fának aki bántja a quadom így fog járni!
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Csupába (z84) sp f3 6dof + v-tail 210 gps (compass nélküli) modulja jó lehet inavhoz?
Rth jó lenne ha menne, és minimális ráfordítással. Bn-880 és jobb fc öcsi drónjára kellene. Így a kecske is, me a káposzta is....
Azt nem tudom, hogy fc-n lévő gyorsulásmérő és giroszkóp gps-el milyen repmódokat enged, illetve mihez kell a barométer vagy a compass? -
Geller72
veterán
Amúgy nem értem... 23 euróért árulom a Foxeert, bontatlanul és az meg sok(?). Ez meg 15-ért (akcióban) nem az (?) Ki a fene érti ezt..?
-
kriszbon
őstag
Már miért ne lenne, nálam ugyan úgy él az akció még 1nap 12 órán át.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
vandor01
őstag
válasz hibavissza #48887 üzenetére
az se rossz.... de ezek sem az olcsoak közül
ez bentre [link]
ez kintre [link] [link]
ez egy cikk. [link]ne felejts el extra propellereket es aksikat rendelni hozza!...
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
hibavissza
veterán
Üdv! 11 éves gyermeknek keresek szobai, játék drónt. Az sem gond, ha azért kint is lehet vele repkedni és nem viszi el az első kis szellő. Egyelőre ezt néztem: [link]
Van valami tuti tipp erre a felhasználásra? -
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel [CCD Camera] aránylag olcsón, az még egy ideig megveheti.
Videókat megnézve nem tűnik rossznak, és azért jóval olcsóbb mint a többi neves kamera, ami nem is biztos hogy jobb annyival mint amennyivel drágább.
Persze eredetileg ez sem ennyire olcsó.[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz varadigabor #48879 üzenetére
link?
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
AMDaZERG_1
senior tag
Liftoff-ban hogy tudom felvenni a repülést, esetleg külső nézetben visszanézni? Rákerestem, de csak a kérdéseket találtam, választ még sehol.
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
varadigabor
senior tag
válasz Peaceliker #48878 üzenetére
Runcam micro sparrow-t már 20 dolcsi ért dobálják
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #48873 üzenetére
Lencse sokat számít. De már lassan nem drágább egy jobb kamera mint egy értelmes lencse
"Oh my Goa'uld!"
-
vandor01
őstag
válasz gonger #48876 üzenetére
nekem is van meg 2 EU expresses csomim (NOV5 es NOV10-es rendeles) ami nem mozdul de hiaba ugralok ugyse fog elindulni pedig ok hamarabb tul lennenek mar rajta szerintem majd kari utan jonnek
-
gonger
senior tag
válasz vandor01 #48849 üzenetére
De legalább megkaptad amiért fizettél....
11.12-i rendelés még "processing'' státuszban figyel. nyitottam rá egy ticketet, hogy ugyan már mi a pálya, amire ez a válasz érkezett:
Remaining items (Not available currently):
Product Name Estimated Dispatch Time Suggested Options*
FrSky XM Plus 2.4GHz 16CH SBUS Receiver 7-15 business days Wait or Exchange
Leader - 120 120mm FPV Racing Drone - PNP 30-Nov-17 Wait or ExchangeNyilván már nem emlékszem, hogy mit írt a terméknél, az biztos, hogy 11.12-ét jelezte az utolsó akciós napnak és feltűnt volna, ha készlethiányt ír és a mostani rendelésnél is a leírásban nov 24-27-et ír a várható postára.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz varadigabor #48874 üzenetére
Á! Dehogy! Itt még nincs is minden rajta, ami "kell"
A sebesség, koordináták, GPS antennák száma még nincsenek ott!
Persze van, ami lekerül róla, mint pl alsó akku diagram, vagy mi az, kikerül a "disarmed"
Amúgy meg amíg FPV-ben használtam sem zavartak a karakterek, ikonok, sőt, nem is igazán figyeltem az adatokat
Ja, és megrendeléstől 7 nap alatt került hozzám a kamera, amit leellenőriztem és eredeti (RunCam szerint)[ Szerkesztve ]
-
varadigabor
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #48873 üzenetére
Jól telepakoltad az OSD-t
-
AMDaZERG_1
senior tag
Összehasonlítottam a RuncamSwift 2 micro és a Wizard X220s gyári kameráját.
Megdöbbentő a különbség... A Runcam a Leader 120-ba fog menni, de látom az X220s is megkívánja a jobb kamerát, de persze azzal még várok tavaszig, mert most felesleges pénzkidobás lenne az esetleges fejlesztések, jelenleg új kamerák olcsóbbak lesznek (remélem).
Alaphelyzetben is sokkal színhelyesebb a RC kamera, és még a menüjébe bele se mentem, és a megnövekedett látószög is meggyőzőnek tűnik.
-
_X10Dead_
aktív tag
Hogy ON is legyek, buherátorok figyelem!
A HK-n van PA-09-es és PAD-11-es fogó akciósan, a holland raktárból is!
LinkLiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
_X10Dead_
aktív tag
Ez egy kicsit túl sommás lett. Nem márka, inkább lustaság kérdése.
- A fejlesztők max. Apple/Qualcom/ Exynos procikon tesztelnek, itt meg nincs gond, mert a gyári kernelbe rendesen implementálva van az UVC.
MTK / Huawei esetén meg nem feltétlen. Ha a gyártó akar ilyet, akkor neki kell megoldania, hogy benne legyen ÉS működjön is (A Xiaomi MTK-val is meg tudta)LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #48864 üzenetére
Ma meg már a postás át is adta a Runcam Micro Swift 2 kamerát
-
Vgyuri2
csendes tag
válasz zoli03 #48822 üzenetére
Hát ez nem a Grál lovagok egyesülete.
https://www.scamadviser.com/check-website/uavflagcenter.club
Ha nem 90% engedményt kinálnak, hanem 50et, nem kezdek el gyanakodni.
Mondjuk a bankkártyám biztonsági kódját akkor sem adtam volna meg. De vigyázzatok, a Hollandiába bejegyzett site DJI hivatalos oldalnak titulálja magát, marha nagy DJI logóval.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz syler123 #48852 üzenetére
Így van, ahogy mondod. Kevés pénzért szar adnak, ez ilyen, meglepődni nem kell. Előző doogee telóm állítólag otg s volt, csak mégsem, egy fct nem tudott megetetni, hogy pid eljek mostani Xiaomi note 4 meg még usb s mikroszkópot is vígan hajtja,pedig az ledekkel is meg vna tűzdelve rendesen
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
kriszbon
őstag
válasz Geller72 #48859 üzenetére
Nem ez az a kütyü ami háklis arra hogy milyen proci van a telefonban?
Most mellőzzük hogy melyik telefont tekinti valaki sz@rnak, szutyoknak.
Baku is hasonlót írt, csak nem fejtette ki hogy a procira kényes ez a őőő.. eszköz. [link]Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Geller72
veterán
válasz AMDaZERG_1 #48856 üzenetére
Mobil appról nézd, a weboldalon ha nem látsz hozzá trackingot, attól még appon simán van. .
-
Baku
aktív tag
Annak "jogán" bátorkodtam hozzászólni, mivel ezt az utat már én is bejártam, és hátha tudok segíteni azzal, ha leírom a tapasztalatomat. A szubjektív véleményemmel pedig természetesen lehet nem egyetérteni, ha meg nem tetszik, lehet továbbgörgetni ....
Igen, rengeteg telefont fogtam már a kezemben, a sajátjaimat is, meg a környezetemben sokmindenkiét ....
Én elsősorban az S sorozatról, és annak is a korábbi S3-4-5, illetve Note 3-4 modelljeire gondoltam.
A J, meg A , hasonló butítottakat el kell felejteni, és sajnos Samuék is elkurvultak az utóbbi években ... -
AMDaZERG_1
senior tag
Szerk:
Törölve a megjegyzés. Nem akartam már reszelni a fingot Azért ezt még visszaírom: Miért szutyok a telefon, ha nem tud olyan funkciót, ami nem hétköznapi használatra van? Egy átlagos csaj/fiú szerinted ilyen dolgokat akar használni?
Más:
EU raktárból rendeltem egy Runcam kamerát és fizettem is néhány száz forintot, de nem kaptam követőkódot...[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Ez a Thor E 5025mAh-ás akkuval nálam egy hetet elmegy, Berlinből egy akkuval töltés nélkül folyamat bekapcsolt GPS-el 10 óra után hazaérve 37%-on volt. Ennyi pénzért egy vicc volt, tudja az E-inket, etc. Megmarad. Hogy samut nem veszek, az qrva élet. Öcsém végignyomta az egész S vonalat, 3 hónapja vett egy szifont. Mikor visszakérdezek, azt mondja mindig. -Én ökör, miért vártam idáig. . Folyamat szervizbe hordta a szarjait, pedig nagyon vigyáz rá. Én a Sonymat szerettem, ha nem teszem tönkre, még mindig menne. És most menne ez a szar is vele.
-
Geller72
veterán
Azért nem veszek bakker, mert az ánusz 10"-os és furán mutatna az orromon, beletömködve a VR BOX-ba. . ézegetem az újabb fajtát, ami kapcsolható és droid/iOS-re is jó. Persze az nem 16 euró, hanem 36. . Szal van egy zsír új, eladó cuccom droidra, ha valakinek van "nemszar" droidos telója. .
-
syler123
veterán
válasz Kris87 #48851 üzenetére
Bírom az ilyen szakértőket, mint ez a Baku... Biztos sok telefont fogott a kezében, hogy megmondja mi a szutyok. Tegnap behoztak hozzám Samsung Galaxy J3-at, amit 2 napja vettek és 1 éjszaka lemerül meredek merülési görbével az persze prémium minőség / nem szutyok. Semmi app nem volt még telepítve, csak a gyári vackok.
Minden márkában van hulladék, nem 20k-ért kell elvárni a prémium minőséget... -
molnigee
aktív tag
halihóóó, lassan jön a hóóó?
Múlthéten először sikerült beadnom egy trükköt a lizarddal, készült róla DVR is
Nem tudom hogy hívják, nevezzük faág közötti rollnak? vagy V-roll? Ti próbálkoztatok már vele?
Faágak közötti pörgés
Lustábbaknak jelzem hogy 1:35 után és 2:25 után látható a trick--> http://dronearena.hu/ <--
-
vandor01
őstag
válasz gonger #48846 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Here's the phone list support this receiver that we have test .
Sumsung: S3(I9300,I9308) S4(I9500,I9507V,I9508,S5,S6,S6 edge+,S7edge, NOTE3,NOTE4,NOTE5,A5100,A8000,ON7,P600,N7100,N5100,Tab S2..)
OPPO:A31,A31C,A33,A51,A53,A33M,A51,A53,A5M,N3,FIND7,R7005, R7007,3007,R2017,R8000,R8205,R8207,R7SM,R7 PLUS,R9 PLUS, ect..
XIAOMI: XIAOMI 3,XIAOMI 4,XIAOMI 4C,XIAOMI5,XIAOMI pad, XIAOMI Red Note,XIAOMI Red Note3,ect...
HUAWEI:MATE8, C199,Honor8
LG:GPRO2,G3,NEXUS5,L24,GPAD8.3, ect..
MOTOROLA:XPRO,NEXUS6,MOTO E,MZ617,ect..
SONY:Z1,Z2,Z3,C3,SGP321,ect.Azaz nagyjából ennyi, pedig az uvc teszten átment.
-
Baku
aktív tag
Igen, van egy pici nyíl szerű pöcök. És?? Mit jelöl?? Azt, hogy az az egyik vége ....
A másik meg a nyíl nélküli ....
Azt jelöli, hogy az megy az ESZKÖZBE (mármint a video kamerát szimuláló izébe )....Akkor állíthatnád, hogy fordítva jelölték, ha vagy mindkettőn jelölése lenne ( < < ), vagy írva lenne rá hogy in - out, és úgy nem működne, csak megfordítva ...
-
Baku
aktív tag
válasz Geller72 #48840 üzenetére
Pedig sajnos szutykokon nem megy....
Három telefon létezik: Az almás, a samu, meg az lg. Az összes többi szutyok. És addig nem is jössz rá, amíg csak telefonálni esetleg netezni, chatelni használod. Akkor döbbensz rá, amikor az extra funkciókat próbálod kiaknázni .... -
PNP
őstag
Van Eachine, meg van noname is ebből. Utóbbinál biztosan fordítva van jelölve a nyíl, Eachine-re már nem emlékszem. Amúgy mindkettő teljesen jó, de a keresés másképp zajlik: Eachine végigmegy a teljes sávon, és eléd rakja a legerősebbet, a noname pedig megáll a keresésben, ha valamit talált.
-
Geller72
veterán
Én is erre gyanakszom, bassza meg. Ez egy Vernee Thor E lenne, droid 7.0-val. A sógoromnak dettó ez van, neki nem megy a mobil bank sem, a bank már széttárta a kezét, szal feladták. A carbox-ot sem tudom, hogyan tegyem rá yt-n, a szifonra rögtön ott volt az ikon, itt sehol még csak nem is találom, hol lehetne átkapcsolni VR boxra. Pedig baromi jó lett volna, mert ennyiért megúsztam volna egy fejkamerát, és hát nem mindegy, hogy 150 euró, vagy 15. Csak ezért nem vennék egy Samut. . Sem LG-t, mert láttam, hogy azzal is megy.
-
Geller72
veterán
Ezen már túl vagyok, sejtettem valami hasonlót. Ha fordítva rakod fel, nem is történik semmi, azaz hiba sincs. . Jól van összerakva, de mindig, minden appal rebootol a tella azonnal. Ahogy láttam, van iphonra is ilyen cucc, de pont azt nem akartam erre befogni, mert a P4-el azzal FPV-zek és hát jó lett volna egy 5"-os droidos tella ugyanilyen céllal.
-
Baku
aktív tag
Valóban csak egy irányba megy, de nincs az fordítva jelölve.
A két dugasz háza más alakú, más formájú, meg van különböztetve, arra Neked kell rájönni, hogy melyiket hova ....
Én a neten néztem meg fotókon hogy kell helyesen összedugni, de ha már tuti hogy működik a kombó, akkor már csak 50-50% hogy jó vagy nem....
A szívás akkor van, amikor nem tudod melyik a hunyó a csapatban .... -
Baku
aktív tag
válasz Geller72 #48833 üzenetére
Sajnos elég háklis a teló hardverére.
Én CSAK ERRE A CÉLRA vettem egy Huawei P7-et, ami az előzetes "nyomozásom" alapján MINDEN paraméterében megfelelt a külső usb kamera csatlakozására. (OTG, UVC, PROC.stb...), mégis, miután megvettem, és összeraktam, hogy kipróbáljam, jött a pofáraesés .....
Szinte ugyanazokat produkálta, mint amit leírtál ...
Huawei ment a levesbe (pedig szép, gyors, erős gép volt, hatalmas, gyönyörű kijelzővel ).....
Vettem egy S5-öt, gond nélkül megy....
Próbáld meg Samsunggal S4, S5, és attól fölfelé mindenen megy.... -
Geller72
veterán
Hali.
Van egy ROTG0-es kütyüm, ami valamiért nem kar működni. Ugye, amikor rádugom a tellára, elindul az app, eddig nincs is gond, de utána szinte azonnal lefagy az app is és a teló is újraindul. Másik fajta appnál is ezt csinálja, szóval nem az app a a ludas. Sajnos másik eszközön nem tudom tesztelni, mert az nem mini usb csatis. Hogyan tudnám kiszűrni, hogy az eszköz szar e, vagy valami a telóval nem ok?
-
molnigee
aktív tag
DrónArénán indítottam BlackFriday akciót! Ha vennétek valamit, még spórolhattok kicsit
--> http://dronearena.hu/ <--
-
defy456
aktív tag
bugs 2 b2w-nél ki lehet tolni egyilyennel (powerbankkal üzemelve) az élőkép hatótávját?
-
Vgyuri2
csendes tag
Azt te sem gondolod komolyan, hogy én ezt feltétel nélkül elhittem, azért kérdeztem rá. Black Fridayban előfordulnak 90%-os engedmények becsali hülyítésnek, 1-2 darab. 5 perc alatt elmegy és utána kiírják, hogy "Sold".
De ezt már egy hete lehet rendelni. És a közvetlen bankkártyás fizetés is gyanús.
-
vandor01
őstag
válasz vandor01 #48826 üzenetére
sorry ezt e! Emax-Babyhawk-Spare-Part-Tie-Down
-
vandor01
őstag
válasz varadigabor #48825 üzenetére
az a baj ezek a tepozarak szelesek 20mm es hosszuak tobb mint 18-23 cm...
az amiket adnak ezekhez a kis gepekhez meg egy rakat fos: [link]
ez lenne a merete 185/10mm ... de baszott idetlenul lehet kinyitni meghuzni osszeragad barom kinyai... csak idegesiti az embert! Ha mar veszel valamit akkor ezt probald meg! Emax Babyhawk Spare Part Tie Down Strap
ez ranezesre egy mozdulat zarni/nyitni!
de en meg mindig eskuszom gumigyuro felrakasara konyyu felrakni az aksi igaz konnyebben is leeshet.... de legalabb a sulya nem huzza a keret toresekkor!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
varadigabor
senior tag
válasz gonger #48824 üzenetére
Van direkt erre való tépőzáras cucc. Szoktak alá rakni ilyet is.
Miután nekem küldte a dpd az sms-t onnan még volt vagy 1 hét mire megérkezett a jjpro..
[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
válasz vandor01 #48821 üzenetére
Én 12-én rendeltem meg, Gb szerint még processing van, nem volt shipping, de tegnap már kaptam a DPD-s SMS-t, hogy 2-5 napon belül átvehető csomagom lesz. Kiváncsi vagyok...bár a Taranis táv sima postával jön, az még bőven úton van.
Akksikat a Leaderre mivel érdemes felfogatni? mindre vegyek ragasztható tépőzárat pl rövidáru boltban? -
darksamu
csendes tag
Van Mavic Pro Platinum is
És ahogy nézem, már 961 darabot adott el belőle (legalábbis a számláló szerint)
Szerintem ha egy páran bedőlnek és kifizetik, akkor legalább a csaló tud venni magának egy drónt. És esetleg egy küld majd egy fényképet a 'szponzoroknak', akiket lenyúlt...
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
yupeeee
ma landol 2db Leader-120 EU express-DPD altal a GBtol egesz jo idot futott
rendeles NOV 5
indulas NOV 9
remelem ma a kezemben NOV 16de csak legy piszok kerult a levesbe mert semmim nincs hozza itt belgiumba otthon hagytam minden dronos coresz-moreszt TAV szemcsi toltok alkatreszek.... befosott az auto... jovoheten mehetek haza menteni...
-
Vgyuri2
csendes tag
válasz varadigabor #48818 üzenetére
Nekem 100 méteres körben a fejem fölött kellene repülni, onnan 5 perc alatt csak hazajön 500 méterről.
Én nem ettől félek, hanem hogy a CIV kód birtokában leűríti a kártyámat egy ismeretlen "drónspecialista" cég.
Ezért kérdeztem, hogy ismeri-e őket valaki.
-
stefi81
tag
Engem szivat a posta! 1hónapja sincs hogy egy 7cm eldobható quadot akartak vámolni de 2hét után hozta a postás felár nékül. Most pedig egy olyan csomagot amiben 2db buzzer 1db 150mah 1s aksit és egy kis lipo tasakot akarnak vámolni amit 1hónapja rendeltem! Szerintetek normálisak??? Ennyire hülyék vagy csak én rendelek mostanában és állandóan csak az én nevem látják a csomagokon?!
-
-
kriszbon
őstag
válasz tupacamaru #48812 üzenetére
Ha külön megjeleníti az OSD-t akkor nem gondolnám hogy a programmal lenne gond.
Inkább elkötés vagy bekötési hiányosság van valahol.
A múltkori nekem valahogy úgy volt hogy a kamerát hajtottam meg aksival, a félgépre rá volt dugva a Video kábel, és csak OSD-t kaptam mindaddig amíg az aksi testpontját rá nem kötöttem a gépre.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
molnigee
aktív tag
Valami jó kis black friday akció van?
Én tudok egyet, megtaláljátok nem kell sokat keresni--> http://dronearena.hu/ <--
-
tupacamaru
veterán
válasz kriszbon #48811 üzenetére
Nem tudom mi lehet a baj, elvileg minden jó. Holnap kipróbálom egyel régebbi MWOSD-vel, mert most 1.7-el próbáltam. Most olvastam az előző hsz-ed végét. Holnap kipróbálom azt is, de elvileg jó, test nics bekötve egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
kriszbon
őstag
válasz tupacamaru #48806 üzenetére
Jutottál valamire vele, vagy most nem volt rá időd?
Előttem most van itt egy, épp most bontottam ki, mert úgy döntöttem a Martian II vázas tragacsomat is megfejelem egy kicsi +súllyal (GPS+Baro+Magneto+MinimOSD).Gondolom Peaceliker bánatára hogy már megint elcseszem a dolgot.
Erről a súly dologról jut eszembe, lemértem a Walkera Runner 250 motorját.
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz Teréz Atya #48808 üzenetére
Navégre az "elveszett" emberünk is megkerült nagy szerencsénkre.
Máskor legalább ennyit írj, hogy tudjuk még megvagy.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Teréz Atya #48808 üzenetére
Sokszor hiányoztál tapasztalatoddal!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz vandor01 #48767 üzenetére
Élek.
Az új melóm eléggé leszívja az energiám, így nem sok erőm marad munka után blogolni.
Btw az írások felét a régi melóm éjjeli műszakjában írtam. Most ilyen nincs, élem a nappal dolgozók mindennapjait.
Meg naponta 1,5-2 órát utazok. Ezen persze majd javít, ha home officeoon leszek, de egyelőre új vagyok, jobb bent tanulni a kollégáktól.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
Hidrogen cella is van, megsincs senkinek hidrogencellas autoja.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
tupacamaru
veterán
válasz kriszbon #48789 üzenetére
Most küzdök egyel, ha nincs a rendszerben akkor kamera kép van, ha beteszem akkor meg csak OSD.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
kriszbon
őstag
válasz vandor01 #48796 üzenetére
Ennyire durváról nem olvastam még, de aki megcsinálta a lítiumion aksit, az is feltalált újabbat.
Sajnos nem emlékszem a cikkre rendesen(pár hónapja olvastam) hogy sokkal hamarabb tölthető az aksi, és többszöröse lesz a kapacitása, hasonló méret mellett.
Tehát sokkal jobb aksit már az is bejelentett aki az előzőt kitalálta, így én azt mondom küszöbön lehet a váltás.
Csak kérdés hogy a kereskedelembe mikor kerül és mennyiért.(#48806) tupacamaru: Tehát ha bekötöd az OSD-t akkor nincs kép?
Nem cserélted meg a TX RX vezetéket?
Mert mintha nálam is lett volna valami ilyesmi az elején, csak nem emlékszem hogy véletlenül én cseréltem fel, vagy fel kellett cserélni mert csak úgy lett jó.
A másik ami eszembe jutott, hogy a testet mindkettő megkapja azonos helyről?
Mert már úgy is jártam hogy külön aksival hajtottam próbaként a kamerát, és azért nem volt kép, alig jöttem rá miért csinálja azt velem, aztán beugrott hogy "közös kör" kell nekik.[ Szerkesztve ]
-
Nand708
csendes tag
-
Watt25
veterán
De az alap fizikai korlátokat sosem döntötték meg. Ha a 800km-t úgy tudja elérni, hogy az aksi kapacitása lesz nagyon nagy, nem pedig a jármű fog sokkal kevesebb energiát használni, mint most (ami szintén lehetetlen, lévén az elektromos autók elektromos hatásfoka jelenleg is nagyon jó), akkor az azt jelenti, hogy kétszer, háromszor nagyobb az akkumulátor kapacitása, mint mondjuk egy mai csúcs Tesla-nak. Vagyis 2-3x akkora elektromos teljesítményt kell hatvanad annyi idő alatt beletolni töltés közben. (Kb. egy óra alatt tölt fel egy SuperCharger egy Tesla-t.) Ez szín tiszta fizika. x idő alatt y teljesítménnyel betolt kapacitás sosem lesz több, mint x*y. Vagyis, ha csak kétszerese a kapacitása ennek az új csoda akkunak, mint ami egy Tesla-ban van, akkor is 120x-szor nagyobb teljesítménnyel kell beletolni a töltést, mint egy Tesla-s Supercharger. 120-szor!!! (Egy SuperCharger jelenlegi teljesítmény vicces módon pont 120kW. Azt még megszorzod 120-szal, akkor 14,4MW-ot kapsz... A Paksi atomerőmű egy blokkja jelenleg 500MW-os...)
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
vandor01
őstag
Igen igen... Ma jovok be dolgozni az emberek 80%-a fulig a telefonban....
10 evvel ezelott? csak ismerkedtunk az okos telcsivel....
viszont japanban? 10 evvel ezelott mar az volt mint itt most....
a metros banda 90% fulig a telefonban.... QR kodja volt mar mindennek terkep a telcsiben a percre pontos "BKV-MAV" menetrend alapjan azonnal tervezett/ujratervezett a telcsi... az utcan telcsin kerestuk meg a hozzank legkozelebbi ettermeket... ES mindez 2007ben!! EU ban 2007ben? csak tudtak rola hogy mar letezik de a valsagtol remegtek[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba