Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobbo
senior tag
mai szösszenet fb-ról:
-
varadigabor
senior tag
válasz Peaceliker #46697 üzenetére
Pagodát azért elég nehéz, vagy egy málna keverőt. Gondolom azokat nem lehet hangolni ?
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Teréz Atya
senior tag
válasz erikke17 #46696 üzenetére
Bugs 6 simán bejött, amin én is csodálkozom, mert nekem már annyi cuccomat kapták el h karácsonykor vártam az üdvözlőlapot.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Peaceliker
addikt
válasz varadigabor #46693 üzenetére
Még annyin sem azt hiszem.
Igen hangolt antenna sokat számot. Méretre kell gyártani, ásott mhz re"Oh my Goa'uld!"
-
erikke17
őstag
válasz vandor01 #46695 üzenetére
Akkor át kéne. Tudtommal még nem Csak azért kérdeztem h kitudja itt vámosok hogy viselkednek.
Mert Eken akció kamerámat lekapcsolták a szemetek.
De a nagy várakozási idő akkor is sok, bár meggondolandó.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
vandor01
őstag
válasz erikke17 #46694 üzenetére
belgiumba is atjott.... EU express.... Szlovakia kilepet? Szloxit?
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
erikke17
őstag
válasz freezer922 #46692 üzenetére
Igen igen az olvastam hogy átjön, de vajon Szlovákián is?
Fuu na az nagyon nem jó, én dolgozom a drónommal szóval 2-3 hét kiesés nem játszik Persze ha netán valaki időközben elviszi P3S-t
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
varadigabor
senior tag
válasz Peaceliker #46687 üzenetére
Jó de versenyen elvileg mindenki 200mw használja. Am sokan azt mondják hogy ha össze van hangolva az antenna az sokat számít. (ami fogalmam sincs hogy kell,gondolom 2 egyforma kell. Meg ha messze van a 2,4ghz vevőtől az is számít. Mondjuk ez inkább deltawingen kivitelezhető.
(#46683) syler123 jó az, nekem még soha nem lazult meg. Őnzáros anya fogja, alig bírom leszedni őket.
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Üdv
Annyira jó ára van most Mavicnek Gearbesten, kecsegtető. De mi a garancia h átjön vámon?
P3S-ről lépnék feljebb
-
vandor01
őstag
válasz syler123 #46685 üzenetére
ja gyarilag nem ilyen
de az elso berepuleskor (meg itthon a szobaban nyomta a bukfenceket a parketten.... ESC-ket nem kalibraltam) lezuztam a motor felsorészet es az a kis tengely (prop vezeto) kijart a lukjabol szétkaptam tobszori visszarakas utan is lotyizett a 1.5mm acel tengely az alu lukban csuszkált... fogoval kicsit megreceztem... jo is lett.... de nem az igazi.... az uj mocinak meg kb 5cm-es kanoca van mig kéne minimum 8cm.... meg már rendeltem masfajta mocikat is... szoval nem akarom minden cserenel bontogatni forrasztani a 4x3db tyukbelet! inkabb 3pines csati mindenre azt mehet a cserebere... mikor elrepulok a retekbe ugyse latja senkiCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Peaceliker
addikt
válasz Jackal2 #46686 üzenetére
Persze ez köszönhető annak is hogy mindenki 600mw on repül akkor is amikor indokolatlan. Drh n is volt hogy drága, jó adom leutottek egymást amikor valakinek erosebbet maradt.
Amúgy majd próbálok keresni beszerezhetoseget p200/175 adóra. Baszott jó. Rég láttam ilyen tiszta, zaj mentes képet és szemcsi sem találta meg minden szomszédos csatornán a jelet.
Elvileg boscam, mondjuk üreg is, 12v ról menő fajta, de engem meglepett p200 on milyen faja."Oh my Goa'uld!"
-
vandor01
őstag
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
varadigabor
senior tag
válasz stefi81 #46681 üzenetére
Eachine az össze vissza szór,ha egyedül repülsz akkor jó. Immersion rc 600Mw is jó csak nagy,de azzal nekem szép képem volt, van benne Lc filter is.
Emax pagodát rendeltem párban. Pagodákat elég sokan dicsérik.
-
stefi81
tag
válasz Teréz Atya #46677 üzenetére
itt a srácnak folyamatosan ugrál ft48x-el a kép valamiért. Valami zavartja vtx-et? Kellene egy szűrő bele vagy közel van valami?
varadigabor
Miért ne eachinet? Itt a srác lement a térképről is és meg sem rezzent a kép! Vagy ezekben nagy a szórás és ő pont egy jó fogott ki?Antennát milyet ajánlotok? (vevő és adó is)
-
FingR86
őstag
-
nagyúr
válasz Teréz Atya #46677 üzenetére
Az egy nagyon jó VTX! LcFilter nagyon jó benne.
-
varadigabor
senior tag
Megjött a KISS FC-m amire azt se tudtam hogy nem betaflightot használ, de nem tűnik vészesnek ez a KISS GUI. Na majd kiderül ha meg semmisül a kakute.
(#46677) Teréz Atya Nekem abba fél tégla méretű Immersionrc 600 mw lesz.
Megjött az Omnibus FC is, de Eu raktárból a skyshadow még nem..
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Zotyafpv #46672 üzenetére
Épp az előbb néztem, egy fószer valami 1104-es mocit javított satuval. Rcg rs1106 topic. Mobilról vagyok, így rád hagyom kikeresni.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
stefi81
tag
válasz varadigabor #46666 üzenetére
Köszi!
Milyen 5.8g vtx-et tudtok ajánlani 600mw-ben, ami elég erős erdős részen is repülni?
A lényeg hogy minél erősebb legyen a jel. -
Zotyafpv
csendes tag
skacok. volt egy erős buktám. Az egyik motornak a mágnese belesurlódik a tekercselt darabba. javítható ez vagy esélytelen? A tengelyközép mehetett el....
Alul leszedtem a lefogató gyürőt a tengelyről, széthúzni nem tudom teljesen de ha elemelem 1 2 mmt akkor már tökéletesen fut.... mi lehet baj?
[ Szerkesztve ]
A kezdők elszállhatnak maguktól :)
-
mobbo
senior tag
-
-
molnigee
aktív tag
Van már GPS-es Syma is x8-pro
--> http://dronearena.hu/ <--
-
stefi81
tag
BG_n tudja valaki hogy lehet lemondani a rendelést, amit 10perce vettem?
-
twine
veterán
Nem is hülyeség
Hááát...ok.....én akkor elárulom az egyik legCikibb tanulópénzemet....
Csarnokban forgatás közben, be-bekapcsoltam a stativon álló kamerát is, miközben repültem, hogy rögzítse a Phantomot is...
Egyik alkalommal jelenet végén, miközben húztam be a gépet magam felé, kinéztem a kamerára, hogy forgott e vagy sem, a következő pillanatban "grzzzdbbbrdzssrrrggrrrrrzzrrrrr" már darálta is a Phantom a bal hüvelyk ujjamat, meg a Note3SE kijelzőjét,,,,Ujjamból ömlött a vér, kb 2 hét mire a heg is eltűnt, NOte3SE kijelző csere 25.000.-Huf....(Nagyon csúnyán ledarálta,szilánkosra szétverte a kijelző felső harmadát )Az esetek 90%-ban a levegőben fogom meg a gépet a futóművön, úgy állítom le a motorokat, nem nagyon szoktam földre rakni....Akkor is ez volt a terv,csak "kinéztem" 2mp-re úgy, hogy közben nem engedtem el a kart....
Hát baz'meg megtámadott a Phantom
Vagy hát magamra húztam, de az úgy sokkal szarabbul hangzikPs:
A Phantomnak(4), és a rotoroknak semmi baja nem lett...én odébb ugrottam az meg szépen megállt a levegőben,,,
Hát akkor nem kézben landolt, hanem földre ereszkedtem vele[ Szerkesztve ]
-
fekmisi
újonc
válasz Peaceliker #46661 üzenetére
köszi az Config fülön esc protokoll nem volt beállítva cf alatt el is indult mind a 4
Most lemerült az aksim töltőn van utána kipróbálom távval is.még egyszer köszönöm
-
mobbo
senior tag
drónozáshoz akciós ragtapasz, 100db 2usd
[link]
kód: MD065 -
fekmisi
újonc
Sziasztok.
Olyan problémám van nem tudom találkozott ilyennel már valaki építettem egy racer drónt a repülésvezérlőn a cf program fut flysky vevővel ibus minden vezeték be van kötve látszólag minden jó de a motorok sem a távval sem cf alatt a motors résznél nem indulnak el csak akkor ha lehúzom a repülésvezérlőről a kábeleket és szervó teszterre dugom eről akkor viszont mind a 4 müxik!!!!!!Valakinek ötlete?
Rossz a repülésvezérlőm vagy csak nem jól állítottam be valamit a cf-be?
Előre is köszönöm.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz LógaGéza #46656 üzenetére
Walkera 2D gimballal sokan nyomultak tavaly a nagyobb Symakkal. De hát, hmm, mit is mondjak. Az X21 GPS-el meg minden kutyafülével annyiba jön ki mint az X8C + brushless átalakító szett. És az kb. ugyanolyan "butadrón" marad mint pl. az MJX Bugs 6.
Én brushedben már csak kis porbafingókat tartom relevánsnak meg a tanuló gépeket. Minden másra ott a
Mastercardbrushless.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
popi1987
csendes tag
Akció a Tomtop-on:
[link]Akit az összecsukható kis kezdő gépek érdekelnek, kattintson!
-
LógaGéza
veterán
válasz tupacamaru #46654 üzenetére
Hmm... Gondolom az alap X8C nem bírná el ezt. Viszont ha átalakítanánk brushlessre, akkor akár működhet is?
Egyáltalán megéri harcolni vele? Vagy jobban járok ha eladom, és a rászánt pénzből veszek valami mást?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Teréz Atya
senior tag
válasz tupacamaru #46654 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz Teréz Atya #46653 üzenetére
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Teréz Atya
senior tag
válasz tupacamaru #46652 üzenetére
Shipping: € 50,82 to Slovakia - Hát, izé
-
tupacamaru
veterán
válasz Teréz Atya #46651 üzenetére
Aki nem Baggood fetisiszta az simán befér 200$ alá. [link]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Teréz Atya
senior tag
válasz vandor01 #46650 üzenetére
Hát, lehet h megvan a "van 200 euróm, akarok egy kamerás drónt" embereknek a gépe. Ez olyan 160 dolcsi, egy Walkera 2D gimbal olyan 60-75. Tehát 235 dolcsi az pont beles 200 ojró alá. Persze nem lesz "kiveszem a dobozból és megyen" gép.
Most nézem Andy gyerek videóját. Nem lehet h túl puhák a gumibakok, ezért jellozik ennyire a kép?
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Teréz Atya #46649 üzenetére
na ja de extraba megveve kerettel egyut is csak 4-5 ejro a BG videojan az Andy gyerek tartja a kezeben a gepet es a kamera mint a tehentoke himbilimbizik a ket landinggird kozott remeg mint a kocsonnya
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz vandor01 #46648 üzenetére
Na, megvan min spóroltak. A "gimbal" Bayangtoyséknál a gumibakos felfüggesztést jelenti.
Q101 vidijében látszik h nagyon jellozik a videó. Talán egy 2D/3D gimballal ez megoldható és övöm és bódottá lesz.[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Teréz Atya #46647 üzenetére
a 400-500 dezsos phantomok vilagaban versenyben kell maradni!!
-
Teréz Atya
senior tag
Na, olyat találtam, beszartok! A Bayangtoys piacra dobta az X21-et. Brushless moci, dupla GPS, follow me, 8MP kamera, gimbal. Ez eddig nem nagy was ist das. Nade ezt 160 dolcsiért adják! WTF?
Túrok valami review-t, mert ez nekem túl szép h igaz legyen kategória!
[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
Köszönöm szépen! Megnyugtattál Már kezdtem aggódni, hogy az a k@rva Murphy már megint nálam jár.
A táv gyári fóliában volt, úgy kellett kihámozni belőle. Talán beáll majd (hülegyerek reménye). Mindegy, max. minden repülés után töltöm azt is.Adams15, amúgy mit írtál? Sajna nem láttam, mielőtt szerkesztetted (törölted).
[ Szerkesztve ]
-
mobbo
senior tag
-
Roli5
tag
Még egy kérdésem lenne :
Az normális, másnál is így van, hogy ha bekapcsolom a Phantomot, és nem csinálok semmit, csak úgy áll, akkor olyan "zizegő" hangot ad ki a drón magából?
Folyamatos halk nesz, ami hallható...
Másik :a távirányító teljes feltoltes után 2 órával teljesen lemerült, pedig csak a szobában "játszottam" vele... Ez másnál is ilyen?[ Szerkesztve ]
-
stefi81
tag
Ne érts félre, nem kötekedés!
Gondolom csak egyedül ott van ilyen kütyü ami ezt méri, ezért más lehetőség nincs de a nagy napkitörés a föld egész területén nagy kitörés lesz ennek nincs jelentősége. Lásd sarki fény.
Ha a földig eljön egy ilyen jel akkor mit számít egy 100-200m szintkülönbség. Olyan mintha 10km után tolómérővel néznék egy hogy ott arrébb mennyi az RSSI értéke egy 2,4ghz-s távnak és 0,1mm-el arrébb van zavarás előtte meg nincs.
Szerintem ne menjünk bele, mert nincs értelme ez csak az én véleményem, aki akarja megfogadja és nem hagyatkozóik a gps-re ha magas k-index mert lehet elveszít egy drónt.[ Szerkesztve ]
-
Adams15
aktív tag
Rendben, megnézem ezeket, csinálok sztem egy IMU kalibrációt is, hátha az is változtat, azt hiszem hogy a 2-4m-en azért belül maradt. Lehet minden rendben lesz így. 9-12 gps között látott. Hétvégén tesztelem még, aztán írok, hátha kisebb szél lesz, megnézem úgy mit tud.
-
stefi81
tag
Én most nem repülnék GPS-el...
Aki gps-t használ annak érdemes felszállás előtt ránézni erre, mert nme biztos hogy hazatalál a gép a napkitörések miatt.
http://www.swpc.noaa.gov/products/planetary-k-index[ Szerkesztve ]
-
mobbo
senior tag
válasz Adams15 #46633 üzenetére
mit jelent ebben az esetben a driftel? valamennyi kóválygás simán van ha mozog a levegő, p3s-ben nincs vps, csak a gps jel alapján lebeg, annak a pontossága kb fél méter, addig kb. észre se veszi hogy elmászott
ha folyamatosan csúszik egy irányba vagy magától elfordul akkor kalibráld, ha sikertelen akkor újra
3-4 méterre minden épített dologtól már működik
hány gps-t lát? 10 alatt ne szállj fel, várd meg amíg összeszedi -
stefi81
tag
Végre fpv-ben is kipróbáltam a kds gépet.
Nagyon jó volt! A 3db 2200mah 3s aksi hamar elfogyott. (6perc/db) Szóval el kell adni az asszonynak pár ruháját és cipőjét amit úgysem fog észrevenni ha hiányzi 1-2db és venni sok-sok aksit.Két dolog lenne ami nem volt jó.
1. Az osd-n állandóan dissarm és no tel com felirat villog, amit jó lenne eltüntetni.
2. Nem valami jó az adás már 50-100méter után. 200m körül meg szinte alig van valami pedig 600mw az adó.
A képen látható antennákkal próbáltam és a fehér piros TX-et a gépre téve még rosszabb.
5800 volt a legjobb mert próbáltam 5600körül meg 5900 körül is több sávon de csak rosszabbodott.
Mi lehet a baj ?[ Szerkesztve ]
-
Adams15
aktív tag
Az volt igazából h az újraindítás előtt amikor távolabb mentünk csinálni akartam kalibrálást de állandóan sikertelennek írta, de ennek ellenére normal-t írt a menüben... Újraindítottam a gépet, akkor is csináltam kalibrálást, akkor már ready to fly GPS-t írt. De kicsit driftelt, ami elvileg lehet a jele szarul beállított iránytűnek.
-
Adams15
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni, erre van valami könnyű fix?
DJI Phantom 3 standard. Tegnap mielőtt fel akartam szállni kiírta ezt: "Compass error, exit P-PGS mode", na most hiába próbáltam kilépni, bármit csinálni nem volt jó. Végül újraindítottam a drónt, távot, app-et. Ekkor már nem írta ezt ki, viszont a drón nem annyira akart egy helyben maradni felszállás után. Oké, volt szél, de youtube videokon szél esetén se nagyon driftelt el, ez pedig valamennyire azért el el mozdult.
Egy IMU újrakalibrálás esetleg segít ezen, vagy szar az iránytű benne és szervízeltetni kéne? -
Jackal2
senior tag
Tegnap voltunk kint a népszigeti Ganz gyárban repülni. Az a hely fantasztikus, nagyon király, mint egy Mad Max film. Mindenféle épületek vannak amiket meg lehet repülni, és vannak kint fák is, ha valaki nem akar beton és vasoszlopok között kóricálni. Ráadásul eléggé elhagyatott, szóval szerintem a kutya nem megy oda, nagyon feelinges.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
syler123
veterán
Valaki tudja hogy ennél az ESC-nél az AL minek a rövidítése? Papíron jobbnak tűnik mint a sima, mert elbír 5S-el is, + van led, kb ennyi. Ja és fele annyiba kerül.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Teréz Atya #46611 üzenetére
Ez nem csak a helyi boltoson múlik, jórészt a DJI regionális árpolitikájának eredménye.
Nézz szét a DJI lapján, az EU-ra nagyjából ezeket az árakat kapod a DJI-store-ból is.
Van némi mozgástere a kereskedőnek is, de listaárat nem adhat meg mást, különben a DJI feketelistára teszi.Az ÁFÁ-n kívül van mögötte más indok is, mégpedig az EU-s fogyasztóvédelmi szabályozás, miszerint itt 2 év gari jár gyk. mindenre. Ha megnézed a store-ban a "standard" kondíciókat, csak lesel, mint a luki-nyúl: a vázra, propokra nincs gari, az egy év is csak az FC-re és a kontrollerre szól, a többi alkatrész csak fél év.
Ez persze nem magyarázza, hogy a "tiszta" szolgáltatások, mint a Care Refresh nekünk mitől drágább 20%-kal euróban, mint az amcsiknak dollárban...na mindegy, kapják be...
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
varadigabor
senior tag
válasz Peaceliker #46622 üzenetére
Szerintem az is baj vele,hogy ha oda nő eléd egy fa.. Vagy crashelsz akkor sztem az egész teteje leszakad és tuti minden hülye vezetéket letép.
-
Peaceliker
addikt
válasz FingR86 #46618 üzenetére
hát lókakit nem húznak, hacsak nem raksz rá 6s t
na jó, nem volt olyan gyászos, de inkább 6os meg 7es propra való ahogy nézem. annyit húz mint egy readytosky 2204 (sunnysky klón) ami nincs 6k/4db...cserébe tuti dög nehéz. Annyira nem erőltetném, akkor inkább bg ről rs2205 kicsivel 2k fölött/db(#46619) FingR86
hát nekem kinpzetre szerelem az ilyen váz csak nem olyan jó vele repülni freestyle, mert messze van a kamera a forgási tengelytől
"Oh my Goa'uld!"
-
kriszbon
őstag
-
FingR86
őstag
GB155 155mm 3mm Arm Carbon Fiber Frame Kit
Package Contents: 1 x Frame Kit, 1 x PDB Board, 1 x Battery Tie, 1 x Connector
14.50$-->pontozva 10.16[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz Peaceliker #46616 üzenetére
van itt 2000kv-os is szinte ugyanannyiért (7.07$):
EMAX MT2208 II 2000KV Brushless CCW Motor Included 1 Nut and 8 Screw
EMAX MT2208 II 2000KV Brushless CW Motor Included 1 Nut and 8 Screw -
FingR86
őstag
válasz Teréz Atya #46614 üzenetére
csak nyugodtan, azért van.
hirtelen ilyet találtam még, nem tudom jónak számít e ez a motor ezzel az árral
6.75$ de gondolom ez még pontozható is
EMAX MT2206 II Brushless CCW Motor Included 1 Nut and 8 Screw
EMAX MT2206 II Brushless CW Motor Included 1 Nut and 8 Screw[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
25% off for Multirotor Parts
Code:MRPCvannak bent jó dolgok, racerstar, emax mocik, vázak, FC-k, ESC-k stb...
-
Teréz Atya
senior tag
HK-el az a bajom, h botrányos a customer service, de egy két vacak csak náluk van, pl Turnigy Evolution vagy a jobbféle Quanum FPV headsetek.
BTW most nézem, a Peckamodel is árat csökkentett. 1500 ojró helyett már csak 1444, GB-ről meg 916. Ha ÁFA, vám meg kutyafüle is megy rá, akkor sem lehet ez az 57%-os árkülönbség.
-
mobbo
senior tag
válasz Teréz Atya #46609 üzenetére
280e...
épp most olvastam hogy mától vagy holnaptól a HK raktárból is elérhető az EU express
-
Teréz Atya
senior tag
Van új kuponom Mavic Fly More Combo-hoz a FB falamon. Így már csak 1099 dolcsi.
-
freezer922
aktív tag
Hali,
Kérdés.. Ha egy vtx03-at próbálok összemókolni (még nagyon hülye vagyok hozzá), egy runcam 2 hd-val. Ha én nem akarok powert is adni a kamerának lévén van saját aksija, akkor ha a konnektor cserénél csak lekötöm a power vezetéket azzal nem rontok el semmit?
Illetve ilyen elvileg jst sh/mikro jst (nemtom melyik a jobb, ahogy nézem ebből is van pár féle...) konnektort esetleg idehaza lehet venni? Guglizva nem találtam, én meg nem vettem észre, hogy ez nem legó lesz vtx03at bugs 3-ra kötni (igazából de, csak nekem male vég kéne female helyett). Ha nem inkább átoperálom a front led konnektorát de nem várok erre 2 hetet úgyse használom.
Vagy esetleg nem tudom, talonban levő 1s syma x5c aksijaimon is gondolkodtam, befér a bugs 3 orrába, de arra is kell akkor valami connection és gondolom olyan csatik se nagyon lesznek a sarki boltban
-
Roli5
tag
Sziasztok.
Kérem szépen valaki segítségét.
Most bontottam ki egy DJI PHANTOM 3 SE drónt.
Feltoltottem a drón s a táv akksiját.
Bekapcsolom a távot, utána a drónt, a gimbal eljárja a táncot, beáll, de elől pirosan villog a led a kamera felett, és valami hangot ad ki magából. A karon az első kettő led folyamatosan pirosan világít, a hátsó kettő két zöld villogast csinál.
De a motort nem tudom beinditani. Mit csinálok rosszul? -
ezoltan
tag
válasz vandor01 #46597 üzenetére
Én mint laikus,nem is szaladnék annyira előre időben meg űrtechnológiában.
Akksi szinten nyilván az üzemidő kitolása a jövő,hogy milyen megoldásokkal/anyagokkal,legyen a mérnökök dolga. 😊
Számomra a legkomolyabb dolog emellett az fpv élőkép minimum 1080p 60fps minőségű elterjedése lenne az elérhető kategóriában,komoly hud-dal,teljesen testre szabhatóan.
Valamilyen szinten nyilván ez már létezik,de milyen jó lenne megérni,hogy az említett feature-ök teljesen alap,általános dolognak számítanak egy low-budget racer gép esetén is.QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
FingR86
őstag
nem teljesen ide tartozik, de ha már vki szerelésre szorul, vagy netán építene
ZT102 Digital Multimeter
FLASH SALE: 9.99$ -
twine
veterán
-
varadigabor
senior tag
válasz Teréz Atya #46600 üzenetére
Mondjuk annyiból is nehéz dolga lenne , hogy kb minden cuccot meg kell vennie ami egy quad-hoz kell. FPV szemüveg, táv, aksi, töltő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest