Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz tupacamaru #33845 üzenetére
Hat, inkabb falcon 180, abban legalabb tudjuk mi van.
Ebben meg biztos h nem emax esc, meg matek pdb, mert nem jon ki a matek, vagy az elado a piros puttonyos figura.Ennyibol jobbak az arf szettek, sokan irtak rola, vannak kesz beallitasok, csak be kell klikkolni oket Cleanflightban.
De ha a repulest PID tuninggal akarjatok kezdeni acro modeban, nekem mind1.Amugy egyet mondok:
Wizard x220. Minden benne van ami jo, van neki rcg forum, nem vakon matattok a nagyvilagba.
Az igaz h a duplaja a linkelt borzalomnak, de nem fogod ket honapon belul kukazni a fel gepet, utana meg a masik felet.[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
nagyúr
válasz tupacamaru #34623 üzenetére
Teljesen vállalható, egyik "versenyzős" srácnak van a 9S típusa, meg van vele elégedve.
(#34620) syler123: Az lehet, hogy a telefon jó és támogat mindent, de nem biztos, hogy abba az android-ba benne van az EasyCAP drivere... Vedd meg nyugodtan a kamerát, max 200m-ig bírja, ha sok a fa, vagy egyéb más zavaró jel, ilyen kicsibe asszem nincs erősebb. Az már megvan, hogy hogyan rögzítenéd és honnan kapná a feszt? Külön akku, vagy a gép akkujáról eteted? Utóbbinál ugye súlyt megspórolsz, ami nagyon is számít, de ha gázt adsz nehogy beessen a fesz és ne működjön, bár a kamera 2.5V-ról is üzemel.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz tupacamaru #37081 üzenetére
Úristen!! Egy kowbájn!
Zsír. . -
vandor01
őstag
válasz tupacamaru #37081 üzenetére
fogadjunk 1000FTba hogy feluton derul ki hogy vmi: hianyzik? megsem olyan?
vagy csak szimplan rossz! ebbol gep juniusra lesz!
de bolondok napjára tutkiraly hogy NEM[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
kriszbon
őstag
válasz tupacamaru #37485 üzenetére
Óóóó... köszönöm, tehát ha különböző eszközök vannak azonosra kötve, akkor működhet a dolog.
Teréz Atya is írt erről a portról, csak én már felületesen olvastam az ismételt keresgélésem alatt, ezért elnézést kérek tőle.
"Az iránytű a barométerrel egyetemben azonban nem soros hanem I2C portra csatlakozik.
Ez a port olyan furcsa állat, hogy minden eszközt ugyan arra a portra kell kötni párhuzamosan.
Ha van két hasonló eszközünk, mint két azonos típusú iránytűnk, ezek ugyanazt az azonosítót fogják használni, és mivel ugyanazokra az SDL/SCA portokra csatlakoznak, a vezérlőnek fingja sincs, hogyan válassza szét a két érzékelő jelét."Valószínű az zavart meg hogy az iránytűről írta hogy nem mennek együtt, később meg már csak átfutottam a külön ablakos bejegyzésen, pedig oda vagyon írva hogy az iránytű és a barométer azonos portot használ.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
wazo
aktív tag
válasz tupacamaru #37683 üzenetére
Beallitasoknal engedélyezted a ledeket?
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
fape
senior tag
válasz tupacamaru #38556 üzenetére
Vaze (#38546): egy próbát megérhet a 19V is, terhelés alatt úgy is beesik a feszültség. A manual szerint van hibaüzenet ha sok neki: "Input voltage higher than 18V". Szal tényleg ki kell próbálni, ha nem sír miatt akkor menni fog.
Ha még sem jó és nem akarsz nagy/sok aksit tölteni egyszerre/gyorsan valamint jársz a 11kerben, akkor tudok adni 12V-s tápot, 2A-s annyi van mint a szemét, de talán van 2,5A-s. Egy max két aksit tölteni az is elég. Addig jó lesz még meg jön Kínából a nagyobb
[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Vaze
őstag
válasz tupacamaru #38556 üzenetére
Koszi az infot,eddig nem akartam kiprobalni,nehogy leegjen itt nekem.
De most kiprobaltam,es kiirta hogy tul nagy a fesz,tehat ez sajna nem volt jo.
Ezert csinaltam egy sajat toltot pc tapbolfape koszonom szepen a segitseget,es a felajanlast is
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
varadigabor
senior tag
válasz tupacamaru #42918 üzenetére
Elvileg igen , én is vettem. Máshol tényleg jóval drágább.
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
duc
aktív tag
válasz tupacamaru #42918 üzenetére
Igen. Annyi, hogy nagyobb a mérete mint a "mini" vtx-eknek, csak 7 csatorna, de masszív cucc. Köszi a linket, már rendelem is hogy legyen tartalék
[ Szerkesztve ]
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
Jackal2
senior tag
válasz tupacamaru #42996 üzenetére
Igen, ez igaz, műszaki hiba miatt is lehet, de erre való a mindenféle arm/disarm /failsafe kapcsoló Ha pedig megszakad a jel a táv és a gép között, alapból ugye RTH vagy leesik.
Egyébként rengeteg az álhír ebben a témában, nyár van, kell a bulvárnak a téma.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz tupacamaru #43222 üzenetére
Én is arra tippeltem, de egy videóban meg arra az ellenállásra mutatott az ember...
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Jackal2
senior tag
válasz tupacamaru #43246 üzenetére
Hmm, lehet beszerválok egy olyat is, és szépen kiméregetem őket, mert most már idegesít Jah és zseblámpákat is szoktam néha tesztelni, szóval nem baj ha van olyan, ami sokáig kitartja
Viszont miből derül ki, hogy ez Panasonic?
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz tupacamaru #43463 üzenetére
Reménykedem hogy nem nyúltam mellé túlzottan, a 4k oda is van írva hogy hogyan jön létre, nem is az végett vettem.
Na meg nem kimondottan repülő eszközre vettem, persze valószínű azon is kipróbálom majd.
Arra ott lesz a V-tail FHD DVR felvevője, amit kibelezek majd az egyikből.(#43454) AMDaZERG_1: Én is nagyon betonfejű vagyok, legtöbbször nem hallgatok a jó szóra.
Itt a fórumon is kaptam sok jó tanácsot, és sokat nem fogadtam meg, meg is szívtam.
Azért volt pár ötletem amit a saját elgondolásom szerint csináltam, és nekem megfelelően be is jött.(#43465) molnigee:
Nagyon jól repülsz, jól megy ez neked ahogy látom.
Egyébként nem lett volna akkora gáz ha bent marad, nem olyan nagy tábla az hogy akár soronként ne lehetne bejárni, csak idő kérdése lenne.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz tupacamaru #44309 üzenetére
Nem tudom, mert még mindig nem raktam össze a Sky Shadow-t, mert a mostani motortartó nem barátja a 2204/2205-ös mociknak, így 3 dolcsiért kellett vennem egy motortartó alkalmatosságot.
De sacc/kb ja, az nagyobb gép, könnyebb bele építkezni, viszont nem annyira átgondolt konstrukció mint a Z-84. Igaz, ez utóbbi még az FPV éra előtti, így kreatívnak kell lenni, hova teszi az ember a kamerát, etc.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
varadigabor
senior tag
válasz tupacamaru #44549 üzenetére
írj nekik és küldenek ujjat.
Én majd deltawingbe akarom át tenni, majd ha lesz egyszerazon gondolkozok hogy lehet ilyen Aomwayt kellene vennem. Mondjuk kicsit drágább mint a többi
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Teréz Atya
senior tag
válasz tupacamaru #46652 üzenetére
Shipping: € 50,82 to Slovakia - Hát, izé
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz tupacamaru #46654 üzenetére
-
LógaGéza
veterán
válasz tupacamaru #46654 üzenetére
Hmm... Gondolom az alap X8C nem bírná el ezt. Viszont ha átalakítanánk brushlessre, akkor akár működhet is?
Egyáltalán megéri harcolni vele? Vagy jobban járok ha eladom, és a rászánt pénzből veszek valami mást?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Baku
aktív tag
válasz tupacamaru #47331 üzenetére
Hát így lenne logikus .... De sosem foglalkoztam a zégerek méretezésével. Ha kellett, vagy vittem mintát, vagy a tengelyt, hogy "erre kérek....."
-
Jackal2
senior tag
válasz tupacamaru #48512 üzenetére
Ez tényleg jó ár, mit tudunk erről a márkáról? Még sosem hallottam róla. Kompatibilitás?
-
kriszbon
őstag
válasz tupacamaru #48806 üzenetére
Jutottál valamire vele, vagy most nem volt rá időd?
Előttem most van itt egy, épp most bontottam ki, mert úgy döntöttem a Martian II vázas tragacsomat is megfejelem egy kicsi +súllyal (GPS+Baro+Magneto+MinimOSD).Gondolom Peaceliker bánatára hogy már megint elcseszem a dolgot.
Erről a súly dologról jut eszembe, lemértem a Walkera Runner 250 motorját.
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz tupacamaru #48812 üzenetére
Ha külön megjeleníti az OSD-t akkor nem gondolnám hogy a programmal lenne gond.
Inkább elkötés vagy bekötési hiányosság van valahol.
A múltkori nekem valahogy úgy volt hogy a kamerát hajtottam meg aksival, a félgépre rá volt dugva a Video kábel, és csak OSD-t kaptam mindaddig amíg az aksi testpontját rá nem kötöttem a gépre.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz tupacamaru #48806 üzenetére
Szia!
Képzeld belefutottam én is egy ilyen kamerába mint te, hogy ha simán rá van kötve akkor van kép, ha a MinimOSD is be van iktatva akkor nem ad képet csak OSD van.
Azt hiszem ilyennel még nem is találkoztam.
Persze más kamerákkal működik rendesen, csak ez az 1 nem akarja az igazságot.
Ja cseréltem OSD modult is semmi nem változott, össze vissza kötöztem már mindent és akkor sem.
Viszont ha a PDB OSD részét kötöm rá ami csak pár dolgot mutat, azt bezzeg mutatja.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz tupacamaru #49238 üzenetére
Köszönöm!
Már kifolyt a szemem, de a minőségit ott nem fogom megtalálni... Amire azt gondolom jó, mert a kép alapján elfogadható minőség látható a hozzászólásokban jól lehúzzák, hogy méretileg rossz, nem nyomja össze megfelelően... Az eredeti meg tényleg horror árban van ahhoz, hogy nem is sűrűn kell használni. Megnézem még munkahelyen, hátha van, és akkor ott megtudom csinálni, ha szükségessé válik, de silány, célra használhatatlan terméket nincs kedvem venni. Így is 39 termék várja, hogy kifizessem. kiszórjam ami mégsem annyira szükséges.[ Szerkesztve ]
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz tupacamaru #49238 üzenetére
Nincs kínai verziója.
Vígasztaljon, hogy egy eredeti Amphenol fogó (ez való a legegyszerűbb Dupont csatihoz) kicsit többe kerül. Leárazva, merthogy eredetileg több mint kétszer ennyiért adták...
Mivel ezek után már egy JST vagy egy Molex is akciósnak tűnik, az "ócska koppincs" PA-09 már szinte ingyen van...[ Szerkesztve ]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Saccco
nagyúr
válasz tupacamaru #50358 üzenetére
Ez (11.27) és 12.19-én.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz tupacamaru #55266 üzenetére
Érzel előnyt?
(#55271) SpydeR3412:
Omni-nak írják.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz tupacamaru #55273 üzenetére
Nem az volt a kérdés...
és jó?Köszi a linket, állat a figura.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Peaceliker
addikt
válasz tupacamaru #56055 üzenetére
biztos ki lehet, de sztem azt már csak komolyabb hozzáértéssel, ami nekem pl nincs
de ritka amikor esc süti meg, persze nem kizárható. de ha rárak egy másik motort, motor nem rángat, nem meleg akkor sztem nem lehet gond(#56057) david335
sztem nem éri meg vele vacakolni
(#56059) AMDaZERG_1
marha messze vagy? mielőtt elveszti vevő a jelet, általában marha nagy késéseket kezd el produkálni...plusz lehet ott vmi más zavar is. megoldás általában, ha nem megy olyan messzire az ember
"Oh my Goa'uld!"
-
Teréz Atya
senior tag
válasz tupacamaru #56055 üzenetére
Nekem pont ugyanígy égett le a moci, majd a másik is. Na, ekkor rájöttem, hogy döglött az ESC.
Az ESC-nél van 2X3 FET. Ha nem zárlatosak, még mindig lehet döglött a vezérlőelektronika, ami ezeket irányítja. Én inkább cserélném az ESC-et.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz tupacamaru #56422 üzenetére
Ahha, így még inkább elfordulok az ísin mociktól. Az idén vagy 4 ísin mocit kinyírtam, de csak 1 Emax lett csapágyas. De az menthető 4 dolcsi invesztícióval.
Ja, az új ísin mocik közül az egyik megint döglődik. Borz-alom!A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz tupacamaru #56422 üzenetére
A tengely bent maradt, de gondolom arra gondolt Teréz Atya, hogy felülre is jó lenne egy valamilyen rögzítő eszköz, váll a tengelyre.
Megint lementem, de nem lett meg...
Ilyet nem szeret látni az ember...
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz tupacamaru #56559 üzenetére
Hát ez az, úgyhogy felejtős.
Olyan minden az egyben jó lett volna...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
MR007RM
addikt
válasz tupacamaru #68357 üzenetére
Azt is nézegettem. Tudnál mutatni nekem hozzá olyat amit csatizni tudnék hozzá? Már venném is.
Olyan sok mindent vásároltam a drónomhoz mostanában, hogy szerintem hamarosan le fognak adni egy cikket, bedugult postai kicserélő központ címmel.MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz tupacamaru #68359 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest