Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27359) üszök válasza molnigee (#27343) üzenetére


üszök
őstag

Ez megtartja a gépen az aksit?

Más.
Csak kivittem a H31-et kipróbálni csepergő esőben ha már vízállónak árulják. :D
Nem sok összehasonlítási alapom van,csak U807,és H101. Lelkes amatőr vagyok. Nekem a bazárinak titulált távja jobban bejön mint az U807-é,kisebb,jobban kézre esik,rövidebb úton járnak a karok. A gép is tetszik,halkabb,szerintem jobban fordul,és fürgébb. Ahol az U807 lezuhant volna földközelben, ez simán kiemelte magát. Sötétedett már,így alacsony magasságban alig láttam,viszont 5-6 méter magasságban egész látható volt. Az U807 előnye,hogy sötétben világít mint a karácsonyfa,meg ott villog a fenekén a bazi zöld led,látja az ember merre van az arra.
El akartam adni ezt a gépet,de nem fogom valszeg ezek után. :D

Viszont az egyik rendelt aksi úgy néz ki sajna kuka. 0 Volt a fesz benne. 1x volt töltve,nem látom,hogy kitéptem volna a kábelt belőle.

[ Szerkesztve ]

"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.