- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Jackal2 #27281 üzenetére
Az a full gázos beragadás nem tipushiba. Nálam pl. balra-le akad be :-)
Igen, én voltam az első aki hisztizett (az ócska töltő miatt).De, mint az X250-es, a Devo-val megtáltosodik. Konkrétan JOBB, mint az X100-as. (Persze, nyilván nem miatta vettem az extra távot).
Viszont, az X100 gyári távjával sem fogsz űberkedni. Nyilván jobb, mint a Katicáé, de X100-ast is az vesz, akinek VAN hozzá rendes cucca. Ennyi pénzért (BNF) a Nihui U807 / XK X250 egyszerűen jobb vétel.A méltán híres "Top Selling X6"-osomban 720-as motorok vannak. Semmivel nem gyengébb mint az X100-as és tovább marad a levegőben is. Ennek nyilván a súly az oka. A motorok fele annyiba kerülnek, és nem vered szét őket a kövön. Mondjuk a yaw-ja annak is gyenge...
Amiket felsoroltam én igenis hibának tartom, annak ellenére, hogy köztudottan XK fan vagyok.Nem agitálok az X100-as ellen, én is és és a fiam is imádjuk, de igenis vannak hibái, nem is kicsik,
Aki ultra-vicces, állatul kinéző gyöszt akar, ( és van hozzá rendes távja!!! ) az a toy-grade kategóriában nem talál jobbat.
Aki még viccesebbet akar, van Devo-ja és beéri egy kevésbé high-tech dizájnnal, annak ott a Fluorka.Mindenki másnak U807/X250
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nyomtató topik
- Milyen routert?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest