- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Csináld meg a dlc-ket,amik külön sztorit adnak.
Azok is adnak jutalmat amit az originsben és az awakeningsben is használhatsz. -
melega
őstag
-
vitaro
senior tag
Hát én például nem különösebben várom a GTA-t, de tudom, hogy ezzel kisebbségben vagyok. A Persona 6-ot annál inkább, de az meg még be sincs hivatalosan jelentve.
Gondolkozom, hogy adjak-e az Inquisition-nek egy újabb esélyt, annak idején az első nagyobb, érzésre véget érni nem akaró területen ráuntam.
-
Plata
félisten
A második és harmadik részben van egy bolt,ahol kb olyan atom cuccokat árulnak hogy be tojsz.Valamelyik dlc adja,
Második részben sima utazással oda mehetsz,harmadikban a süket asztalnél fel kell fedezni.Utána látogatható.
A legdurvább cuccokat árulja a zakkant árus.
De kell hozzájuk minimum egy bankrablás. -
melega
őstag
Most csináltam meg Kaer Hirolt, és Mentem a Fekete lápra, majd a Bűverdőt utoljára hagyom. Most a csempészeknek dolgoztam az A betűs várban.
Nekem Őszig, nyaralás előttig elég ebből a játékból úgyis a 2. rész jön, utána az Elden ring Erdtree dlc, utána a harmadik rész.
Utána SH 2 remake és attól füg mit jelentenek be idén június 8 án ,de azok zöme szerintem 2025-2026 os megjelenés mint a GTA 6 nagyon messze vannak.
GTA 6 ot várom, de ki nem? -
Plata
félisten
Egyébként a későbbi dragon age részekben az íjász sokkal jobban megvan csinálva,alap originsben eléggé gyengécske.
Már awakeningbe is kap tuningot,de a második részben már veszett erős tud lenni.
Harmadikban dettó.Szerintem a harmadik játék nehezebb.
Főleg mert vannak olyan területek amik a szintedhez nagyon nagyok. -
Plata
félisten
Jut eszembe,ha szereted a GTA játékokat akkor próbáld ki a Bully-t.
Azt is a rockstar készítette,bizonyos dolgokban jobb is mint a GTA,plusz nincs benne lövöldözés,mert iskolás gyerek a főszereplő.
De csínyek és hülyeségek vannak.
Ui:Ha egy rendőr fel zavar egy fára és nem mersz lejönni,jobb ha tudod hogy a karaktered este elalszik a fán és le pottyan. -
melega
őstag
Én ha milliomos lennék kimennék New yorkon keresztűl Los angelesbee 2 teljes hétre, megnézném hollywoodot, a Price és Grand Kanyont a játékfejlesztő cégeket, Sony Santa Monicát és San Franciscot.
Lehet szerncsém lenne belefutnák Harrison Fordba, Mila Kunisba, Christen Bellbe, SDax shepardba, talán Van Dammba is..Amúgy ahova jóval kevesebbe kerül elmenni Norvégia 2 csillagos hoteljei habár ott 5 ször annyiba kerül minden Svédország, Dánia ami érdekel onnan a viking kultúra a hadtörténelem és a fegyverek fejlődése, nevezetességei, Alicia vikander szülővárosa Göteborg.
Ezek is drágák.
Ami még érdekelne Anglia és Skócia.
Ahol eddig voltam:
Spanyol-portugál körút Madrid rengeteg lovas rendőrt láttam nekik van a vilűágon a harmadik legnagyobb légierejük.
Láttam a bikatorreádro isklolákat, van amelyikbe lóról taníttják őket bikával harcolni.Olaszországvba nápoly és környéke, Velence, Pisa, onnan vonattal Firanzébe, Pisa és környéke, Szardinia, Milánó ott csak át futólag. Az AC Milán pályájával szemben van egy lovas ugratópálya.
Horváétország Krk szigete sokszor, Isztriai félsziget.
Ausztriába síelni, ami nem ment. Ennyi.üdv:
Andris -
Plata
félisten
Igazából úgy gondoltam hogy ha megvan az origin utána dlc-k és awakening.Gondoltam utána második,de nem találom sehol originsben így ennek most lőttek,az az érdekes hogy originsből is csak egy van,viszont van Inqusitor ami nem volt.
De eddig két Dragon age origins-em volt,alap és egy full extrás.
Lehet hogy így viszont fel teszem azt,a steames változattól frászt kaptam,rossz modolni,talán az origines jobb.
Csak steam felhőből kikéne szednem a karim mentését.
Egyébként egyjátékos játékkal nem nagyon játszom.
Tervben volt még egy mass effect legendary végigjátszás elmeroggyant nehézség fokozaton.
Az nem volt még meg.
De most inkább MMo játékok fognak lefoglalni,kedden élesedik a Star Trek online új seasonja,új sztori,új érdekes event,na és új TFO,állítólag battle royal lesz,de én inkább hívnám másnak,kb olyan mint GTA online-ban a last man standing.
Végtelen hullámokban fognak támadni a borgok,amíg mindenki meg nem hal,ez jó kihívás lesz.Ha a kis orion karim buildje ugyanúgy fog múködni ezek ellen a borgok ellen mint a többi ellen,akkor fun lesz.Holt biztos hogy random csapatban egyedül fogok életben maradni a pici és törékeny hajómmal.
De Elder scrolls online-ban is új kiegészítő jön,két hét múlva.Az is érdekel,új kiegészítő az új területet jelent tamrielben.
Plusz még ha marad egy kis időm akkor szoktam harckocsizni vagy kalózkodni is online.
[kép] [kép]
De a Manor Lords is érdekel,az a jó benne hogy alapból magyar,de még csak early acces,sok benne a bugocska néha. -
melega
őstag
Köszi, ha a nagyjat magadtól megcsináltad le a kalappal.
Nekem játékleírással is nehéz.
A másik mit tervezel még játszani?
Én DA 2 őt, DA 3 at utána Elden ring Erdtree dlct.
Silent hill 2 őt és Gothic remaket mind berendelve.Amúgy a Dragon Age Origins és 3 nehezebb mint a witcher 1, azért azeretem jobban a Witcher 1 et.
A private videóim megnézésével hogy álsz?
Láttad hogy a nehez soulalike is megy. A Surge 2 nem mert túl gyorsak nekem a bossok.Három kedven játékom:
Witcher széria
From Software soulslike játékai
Dragon Age Origins -
Plata
félisten
Nekem azt hiszem eltűnt a Dragon Age 2 az originről.
Ma néztem a könyvtárban,de nincs sehol,viszont van egy Dragon Age Inquisition az összes dlc-vel.
De az nekem steamen is meg van.
De akkor most hova a frászba túnt a 2? -
Plata
félisten
Hát én nem tudom nálatok hogy van.de nálunk szerintem a kutyát nem izgatja ki mit csinál a szomszédban vagy játszik valamivel-e egyáltalán.Másik hogy egy ilyen hülye degenerált állat hogy lett tanár?Meg miért is figyel rá bárki?
Ezt nem is értem.Ilyen szerintem csak valami kommunában vagy szektában van.
Mellesleg ezen a honlpaon bármit meg találhatsz a játékról.
[link]
Azt hiszem Vitaro is linkelte,ha nem érted angolul akkor nyomj rá chrome-ban az oldal lefordítása gombra és megérted,én is így szoktam. -
melega
őstag
Pont ezért kéne segítség aki úgy tud vele játszani mint ti.
A környékemről senkit nem érdekelt a játék.
A melléküldiket nem mindet sikerűl általában jó ha a felét, a rejtetteket sokszor nem találom.
A tulajdonság állítás fülön nem mindent értek.Sőt van egy volt tanár aki ellene akar hangolni mindenkit.
Be van szarva hogy ettől meg a Mass Effect játékoktól mindenki csak agresszív lesz meg bekattan én ezt nem szégyellem ez idegesíti.
Sőt a kertvárosból aki rá hallgat azokat is idegesíti.
Ezektől a 16 éves unokaöcsémnek semmi baja főleg a Mass Effectől.
Nem hiszi el.
Azt se hogy sokkal ügyesebben játsza mint Videójáték Zsolt a soulslikokat meg nyugodtabban.Egy ember tudna segíteni személyesen ebben a játékban meg a városomban, de az már nem ér rá.
Ő 9 évvel fiatalabb nálam.
Az össze DA játékot maxolta, és postai titkárból lett a kertészek főnöke.
A soulslikokban is profi. -
Plata
félisten
Nekem jelenleg még csak a mágusok vannak készen,most keresem a szent hamvak urnáját.
Utána megyek redcliffbe.
De most 13 óra 11 perc a játékidőm.
Most tartok ott hogy megyek a mércére,az urnás küldiben,a sárkányt most öltük le,Wynne nehezen tudta életben tartani Alistair-t és Leliana-t de sikerült.
Sárkány sok vackot dobott.
Na meg persze a sárkány páncél küldetést.
-
vitaro
senior tag
Volt időm kicsit jobban belenézni a videókba, pár tipp:
- A space a barátod, meg tudod vele állítani a játékot és úgy kiadni a parancsokat.
- Ha már parancsok: irányítsd a csapatot, nekem úgy tűnt, hogy az alap taktika van beállítva mindenkinek, sokkal hatékonyabb ha te magad mondod meg ki-mikor-mit csináljon. Vagy ha nem így akarod, legalább állítsd be rendesen a taktika fülön.
- Alul a skill bar kihúzható teljes szélességre, az invetoryól rá tudod a húzni a potikat, bombákat stb, nem kell folyton a menüben bogarászni.
-A taktikai nézet is sokat tud segíteni, egérgörgővel "kizoomolva" tudsz rá átváltani, átláthatóbb lesz a csatatér, a karaktereket pozicionálni is egyszerűbb.Ez már nem tipp, a betöltésnél láttam, hogy mindössze 25 óráig tartott eljutnod az archdemonig, megcsináltál mindent? Nekem úgy 70 óra körül szokott lenni egy végigjátszás.
-
Plata
félisten
Gondolom az originsben mindegyik társadnak megcsináltad a hűség küldetéseit,vagy mittom én minek nevezzem.
Így meg lett Morrigan-é is,Sten küldije mondjuk fárasztó ha jólemlékszem,Oghren-é meg vicces.
De ha Morrigan küldijét is megcsináltad,akkor a második részben ér majd meglepetés,de a harmadikban is,főleg ha lett gyereke tőled.
Na és persze ha tovább viszed az originsben kezdett életutat vagy mi a szöszt.
Jó lenne ha jönne egy Dragon Age Legendary edition mint a Mass effectből,a három játék felújítva egyben.Így nem tudom végig vinni a hármat hogy az első kettő origines a harmadik meg steames,origines játékból be sem tudok jelentkezni most. -
Plata
félisten
Jut eszembe,majd a második részben vigyázz,ha nem jól döntesz kinyírod a tesódat is.
Második részben van egy küldetés amiben újra összefuthatsz valakivel az első részből,akit lehet megöltél.Feltéve ha összebarátkoztál a lányával és megszerezted a könyvét.
Nem tudom az elsőben mennyire néztél utána a dolgoknak és a hozzá kapcsolódó infóknak,de sok minden megvilágosodik a második részben.
Sőt még a harmadikban is lesz tali. -
melega
őstag
-
melega
őstag
Tudod mi lenne a gond.
Ha kirobanna a III. világháború vagy egész Nyugat Európa és Oroszország közötti ukrán háború és a magyarok belekerülnének.
Akkor félnék lőnének az Usából jött játékoknak DA Dreadwolf, GTA 6, Warner Bros játékai, Bioware játékai.
A japán játékoknak amik az Usán keresztűl jönnek például Team Ninja, From Software soulslike és Squere Enix Final Fantasy játékai es Dragon's dogma játékok. A kaliforniai Sony csinál például God of War Uncharted Last of Us játékok.
A holland Horizon, a francia AC Plague Tale, és Division játékok.
A lengyel witcher és Cyberpunk játékok.
Az ukrán Stalker és Metro játékok.Ezeket szetetem+Dragon Age játékok
-
Plata
félisten
Hááát attól függ.
Harmadik nem,második szerintem igen.
Harmadikban vannak olyan dolgok ahol szerintem nem jól lett belőve a nehézség,a karaktered még kevés hozzá mint a lepkefing.
De megoldható,viszont vigyázz majd hova mikor mész.
Harmadikat ne próbáld meg modolni,nekem még a magyarítástól is meghülyült.
Második szuperül modolható.
Érdekes de nincs csak két képem a háromból,pedig steamen csináltam sokat.
Lehet hogy steamről törlődik kép?
-
melega
őstag
Értem én.
Ja a crash miatt kellett a crack is.
Olyan mintha nem az Evli within 2 ajánlott gépén nyomnám hanem egy 2007 es gépen.
Na a Dragon's dogma 2 nek sokkal szebb grafikája, akkor is ha felveszem a felbontáést, látszik a 15 év különbség.
Most majd az Awakent nyomom már a strázsa meghódítva.
Az Awakenről is nyomok videókat nektek.A 2.,3. rész könnyebb mint az Origins?
-
Plata
félisten
A mágusok tornya után jön a fátyol vagy mi a szösz a túlvilág neve,nekem minden boss előtt crashelt a játék.
Ugye abban a szutyok labirintusban úgy lehet tovább jutni hogy minden pályán kinyírod a boss-t és akkor a társakat is kiszabadíthatod,minden ilyen boss előtt kihalt. -
Plata
félisten
Én nem nagyon csináltam képeket a játékba.
De a játék magától is csinál.
Ezt a körmágusoknál csinálta. -
melega
őstag
-
Plata
félisten
Ma megcsinált a mágusokat és az átkozott túlvilági részt.
Nincs net sem telefon a városban így tudtam játszani.
Zevran feni rám a bicskáját, szerintem megint kinyírom azt a majmot.
Bár ember nő karim van de akkor is irritáló. -
Plata
félisten
Ki tudja mi a fene lesz 50 év múlva,ha lesz is bármi.
Őszintén szólva én egyik witcher-t sem tudtam végig játszani.
De Dragon age meg Mass effect az ment.
Én még a Gothic remake-re várok,vagy remaster?
Fene tudja.
Imádtam a Gothic sorozatot,az 1-2 eszetlen jó volt,a harmadik sem volt rossz,.de ott már kezdett modernizálódni.Nem volt olyan jó mint az első kettő.
Az első résszel iszonyú sokat játszottam.
Másodikat is sokszor végigvittem.
No meg persze jó lenne KOTOR remake. -
melega
őstag
Azért kíváncsi leszek hogy 50 év múltán ki tudnak e olyan közékori akció-szerepjátékot adni ami megugorja a Dragon age Origins szintjét, sok mait körberöhög.
Illetve 100 éven belül olyan középkori dark fantasy akció-szerepjátékot ami megugorja a 200 díjat bezsebelt Witcher 3 szintjét.
Nagyon komoly követelményeknek kéne megfelelni.
-
melega
őstag
Na majd GTA 6 hoz meg jó exkluzívokhoz veszek egy leértékelt ps 6 ot.
A Dragon Age Origins jó választás volt részemről.
Mai napi a Biowatre legjobb akció-szerepjátéka a Mass Effect után ami ezer dologba fölülmúlja a mai akció-szerpjátékokat.A másik jó a válsztás a witcher széria a witcher 3 több mint 200 díjat bezsebelt és még mindig k9örbehugyozza a sok mai szar szerepjátékot egy se ugrotta meg azt a szintet amit a witcher játékok és a Dragon Age Orginis
-
Plata
félisten
Varázsló nehezebb,bár ha egy kis skill könyvel megdobod nem.
De nekem is szerencsevadász a kedvencem.
Javaslom az awakeninget olyan karakterrel told aki túlélte az origins végső boss-t.
Plusz minden csapattársad él.
GTA 6 még soká jön,2025 vége konzolra,Pc-re nem tudom,új gép kell majd hozzá.
Vagy Ps5 pro esetleg Ps6,ha igaz akkor még a Ps5 pro is kevés lesz neki. -
melega
őstag
Bár Dragon Age Dreadwolba is lesz online a Dragon Age szervereit egyenlőre nem fogják kikapcsolni.
Na végig viszem az Awaken kiegészítőt, utána a 2. és 3. részét, és utrána jön az Elden ring Erdtree dlc az is megvett.
Na ősszel lesz időm kiprögetem még egyszer az első részét neme törpével.
Varázslóval béna vagyok, amúgy is szerencsevadász harcossal szeretek játszani.Nemes lánnyal megvolt Elizabeth Taylor néven.
Most pagony elffel nyomom Katona Kelemen Péter néven..Nyáron, vagy ősszel ha lesz rá a Dragon Age Vérvonalakra időm, nemes törppel nyomom, utána városi elffel.
Szerencsevadászokkal, és harcosokkal úgy szeretem.
GTA 6 is vétel lesz, de ha tényleg 48 ezer Ft lesz, vagy 40 000 Ft nem lesz instant vétel.
-
Plata
félisten
Az Awakening szerintem úgy más ha a karaktered sztoriját viszed tovább.
Próbáltam bejelentkezni a játékba,de elő sem jön az ablak ahol beírhatom az acc nevet meg jelszót,csak azt írja ki hogy az EA szervereivel jelenleg nincs kapcsolat,vagy azt hogy nincs internet.
Ami érdekes,mert közben fut egy online játék. -
Plata
félisten
Ha végeztem a napi küldizéssel meg is próbálom hogy betudok-e jelentkezni originsben.
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
DA 2-t és 3-at konzolon akarod tolni?
Mert ha kijátszod az originst akkor átviheted a karaktered az Awakening-be,ha azt is befejezted akkor mehetsz tovább a DA 2-be,nekem origines az 1-2,tovább vihettem régen a mentésem.Azt hiszem a harmadikba is tovább viheted,régen belehetett jelentkezni a játékba és a történetedet kimentette a honlapra,következő játékba meg tovább vihetted,a harmadik részben nagyon sok minden visszaköszön,sok régi társ,sőt az első és a második rész főhősével is találkozhatsz,vagyis a saját karaktereddel.
Egy ponton pedig lesz egy küdletés ahol az egyik vagy a másik,attól függ kit választasz feláldozza magát.Bár lehet hogy túléli. -
melega
őstag
Körmágusok megmentve, elfek megmentve most a törpéknél vagyok.
Utána Haven faluja és a sírkő és hamu.Utána a falut védeni az ejfattyaktól és a kastély.
Utána Denerim.Aztán elkezdem nemes törpével, utána városi elffel.
Előtte nemes női lovaggal nyomtam.Ez a második végigjátszásom pagony elffel.
Dragon Age Origins>Witcher 1>Dragon's Dogma 1,2 mind megvett jó áron.
PLATA láttad a DD 2 végigjátszásaimat.
Imádtam.
Majd lesznek még képek a DAOról. -
Plata
félisten
Ha nincs kedved ki kisérletezni a varázslat kombókat akkor itt egy útmutató.
[link] -
Plata
félisten
Jó befejezés?
Nézd,feltételezem a társaid mind maximálisan kedvelnek,mindnek megcsináltad a küldetéseit,mindenféle dolgokról beszéltél velük.
Akkor ha pasi karid van morrigan ha kedvel felajánl neked egy lehetőséget,amivel túlélheted halál nélkül a harcot.
Nem kell sem Alistair-t sem magad feláldozni.
Én úgy játszom hogy először megcsinálom a mellék és dlc küldiket,utána megyek a körmágusok tornyába,majd onnan redcliffbe,mert ha voltál a mágusoknál akkor ugye megmenthető mindenki.Utána meg valószínűleg elfek végül a törpök.
Mondok egy vicces dolgot.
Mikor redcliff-be megyünk ugye lesz csata és éjjel jönnek a zakkantak,ha nappal a felkészülés alatt tele rakod a falut csapdával,akkor éjjel is ott lesznek.
Egyszer poénból letettem iszonyat sok csapdát.
Castle cousland moddal ugye kapunk olyan vendort akinél végtelen sok termék van,nála vettem rengeteg csapda alapanyagot és gyártottam eszetlen sok csapdát,de olyat ami nem sebez barátot is,mert van olyan csapda és varázslat ami barátokat is sebez.Nem két perc volt mire leraktam,de marha vicces volt.Tele volt a falu és az utak is csapdával.
Ha egyszer csinálsz varázsló karit,az megint nagyon poén,a varázslatoknak vannak kombójaik.
Ha végrehajtasz egy kombót az brutális lehet.
Például te a karaktereddel fagy mágiával le fagyasztasz egy ellenséget,Morrigan pedig valami törő varázslattal szét töri,ez még boss-al is megy,meg fagyasztod Morrigan meg szét töri.De az is jó ha Morrigan fagyaszt Pala meg a nagy csapással széttöri.
De például ottvan az olajfolt és a tűzlabda.
Egyik varázsló olajfoltot varázsol az ellenség lába alá,a másik begyújtja,tippelj mi lesz velük.
Sok ilyen varászlat kombó van,ha megtalálod őket kapsz achit is. -
Plata
félisten
Nemes törpénél ha pasi-t kezdesz,a játék legelején mikor kezded a játékot mindenképp menj el a megmérettetésre,ha nem mész el elvesztesz minden városi küldit azt hiszem.
Például így lehet gyereked is,mert megmérettetésre menet,ha alaposan szétnézel a városban megismerkedhetsz két törpe hölgyel. -
Plata
félisten
Nos ha konzolt kéne választanom Ps lenne,de nem szeretem a konzolt.
Ps-en béna vagyok,nem tudtam megszokni a kontrollert.
GTA V-öt próbáltam,de mindig meghaltam,mert folyton kiugrottam az autóból.
Xbox sem jött be.
Jó régen sokat játszottam nintendo wii-n,a gyerekekkel sokat játszottunk rajta.
Ugye azon négyen is tolhatják egyszerre.
Ps-en mikor elkezd villogni a kontroller meg szirénázni,az nekem sok volt.
Én a Pc-t szeretem.
Pc-n mindenféle mod meg egyéb van,ami konzolon elképzelhetetlen.
Plusz rengeteg jó játék nem is jelenik meg konzolon.
De például Star Trek Online-ban a konzolosoknak minden sokkal később jelenik meg,jézus milyen rossz a konzolos változat gombkiosztása,négy gombra kell kirakni kb 50 skillt meg egyéb bizbaszt.Na és ami a Pc-seknek ingyen van az konzolosoknak többszáz dolcsi.
Plusz mindenhez nem is férnek hozzá amihez a pc-sek.Nem is tudom elképzelni konzollal hogy tudnék olyan eszement piruetteket lenyomni ragadozó madárral harc közben. -
melega
őstag
Amúgy én is ebben a végigjátszásban megmentek mindenkit akit csak tudok utűána lesz még egy nemes törppel, utána egy városi elffel, utána Elden ring Eldtree dlc elővásárolva.
Az Elden ring dlc után meg kezdem a Dragon Age 2. és 3. részét, a második ami kilóg a sorból.
Én amúgy pses vagyok, csak a Dragon age játékokat nyomom pcn, legalább magyarítással értem.
-
melega
őstag
Ok amúgy a mágusnak levenni az életét könnyebb mint Fehér agyart és bandáját leölni.
Az Epic Store nem érdekel, egy játékom volt onnan a Metro Exodus, örülök hogy a havi 2000 valahányszáz forintos EA előfizetésben nemcsak a Dragon Age 2,3 van benne, az egy amúgy is megvett hanem egy csomó más játék is.
-
Plata
félisten
Jut eszembe,nekem steam játék is van modolva és nincs vele gondom.
Mass Effect legendary edition steames,és meg van modolva szípen.
Alternate ending mod,meg egy csomó community patch,plusz mivel én Femshep-el szeretek játszani,van egy olyan is amitől vonzódik a lányokhoz. -
Plata
félisten
Általában inkább mentem.
Jóarcokat megmentem, wardens keep-ben a zakkant mágust is életbenhagytam.
Tegye jóvá bűneit.
Úgy rémlik a farkas sem olyan rosszarc, bár lehet keverem, rég nem játszottam, az előző gépemen nem ment origins csak brutális grafikai hibákkal.
Ezen meg megy, nem értem.
De nem baj.
Annak idején még duál core géppel toltam gond nélkül, i5 3470-el sem volt gond, de i5 8660-on brutális grafikai hibák voltak.
Most jut eszembe mekkora marha vagyok, régi gépemen ott van sok mentés, csak ki kellene szedni szekrényből,hamarabb is eszembe juthatott volna. -
Plata
félisten
Mellesleg ma állíólag Epic-en ingyen lesz a Dragon Age inquisition spéci változata.
-
Plata
félisten
Steamen nem játszottam még originnel,így nem tudom mi volt a baj.
De én még sztori elején vagyok,megvolt wardens keep,meg pár mellék küldi terület.
Fura,wardens keep-ben a játék angol nyelvű volt.
Most megyek majd ide.
De még a táborban vacakolok előtte,mert a tábori boltosnál eszement erős cuccok vannak.
-
melega
őstag
Köszönöm a sok segítséget újra kellett telepíteni és a modokat leszedni, most már működik.
A modok Originses verziókhoz valók nem steameshez. Steames alatt hamisan működtek legalább is nálam.
Amúgy Denerimben mondja a koma életem legnagyobb balhéjára készülhetek fel, de idő kell hozzá.
Most a toronyban haladok.
Becsülettel játszom. Muszáj modok nélkül játszanom az Orignses verziózt kellett volna megvennem, ott működne hamisan.Szerintem ebből a játékból jó lenne egy remaka, mi a véleményed, csak azt is évek lenne megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest