- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Szia Plata!
Most hány éves vagy?A Return to Castle Wolfeinstein feltörtben volt meg és imádtam.
ÉN 39 éves vagyok, első gamer pcmet 29 évesen vettem, utána Xbox 360, utána ps 4, utána Evil within 2 gépigényének megfelelő gép 2017 ben, utána pedig ps 5.Úgy döntöttem konzolt fogom a legtöbb játékra használni, pct inkább szórakoztató videókra, apámnak segíteni a céges munkájában.
Amúgy most olvasom Muszasi 5. regényét, az első 4-et kiolvastam japán kardforgató a XVI. századból..
A másik pedig az hogy amikor apukám teniszre küldött mert az a hobbija mérges voltam.
Alapból berakta az edző az edzést szerda 16 órára amiatt nem tudtam elmenni hosszúkard vívó edzésekre Szegedre, meg középkori bemutatókon szerepelni.
A másik maradt a szablya, szépen fejlődök, de mellette inkább járnák Szegedre havi 12 óra ninjutsu edzésre havi 10 ezerért, mint havi 4 óra teniszre 24 000 Ftért.
Apukámnak nem mondom mert hülyét kap, a tenisz a hobbija, nekem nem.
Együtt élek vele, így még ő irányít.Ennyit az offról.
Viszont ha lesznek végigjátszásaim majd a későbbiekben a Dragon Age Vaulgardról osztok meg képeket és videókat róla a topikban.üdv:
Bandi -
Plata
félisten
Hát nézd ezt a tanáros dolgot nem egészen értem.
Nekem a tanáraim sosem szóltak bele mit játszhatok,bár akkor még nem is nagyon volt számítógépes játék,középiskolában párszor játszottam valami ős pc-n valami nagyon kezdetleges játékot.De a könyvek jobban érdekeltek.
Mikor még én jártam iskolában tilos volt este 8 után az utcára menni,mert ha tanár vagy rendőr elkapott akkor megszívtad és akár igazgatói is lehetett volna belőle,de nem is jártam nyolc után az utcán,általában tíz óra fele mentünk el otthonról.
Eleinte bringáztunk később motoroztunk.Akkor még jogsi sem kellett hozzá.
A szervízben meg sosem mondták mit rakjak a gépemre vagy mit ne.
Sőt mikor az első olyan gépet vettem ami tényleg játékra való volt,mivel nem értettem hozzá össze rakták nekem és be is üzemelték,csak haza kellett hozni és be dugni.
Kaptam pár jó tanácsot milyen játékot szerezzek be,az egyik például a return to castle wolfeinstein volt.
Szóval nem mondhatnám hogy a szervizes srác le beszélt volna az erőszakos játékokról.
Általában ha veszek új pc-t akkor elmondom hogy milyen játékkal játszom,mire kellene és úgy rakják össze.Sem GTa sem egyéb játék miatt nem mondták hogy azt nem kéne.
Az első igazi játékra való Pc-met nem tudom pontosan mikor de azt hiszem vagy 31 vagy 32 évesen vettem,kicsit vicces lett volna ha beleszól bárki.
Előtte nem is nagyon volt külön játékos meg nem játékos pc szerintem.Melós pc-n lehetett játszani is,mert a játékok gépigénye röhejes volt. -
melega
őstag
Szia!
Hallod tanárok meg szgszervizesek néhány internetes, hogy be vannak szarva hogy mindenki csak agresszív lesz meg bekattan a játéktól, amiről képet csinálsz.
Közbe nekünk felnőtt játékosoknak semmi baja tőle,
de ők fosnak.Apáma meg úgyis rájuk hallgatna úgy hogy nem hozom össze velük.
Az biztos hogy a legtöbb mai játék akinek van érzéke hard fokozaton sem nehéz.
2015 re már eljutottunk oda hogy csak a soulslike játékok nehezek, a játékok zöme is 2-3 dologban kimerül.
Az új TR ekből kiszedem a gyilkosságokat a fejtörők ovodás szintűek.Ez a véleményem.
Üdv:
Andris -
Plata
félisten
Emprise du lion-ban megöltem két sárkányt,16-os szintű lettem.
A harmadik 23-as szintű,azt még nem merem bántani.
-
Plata
félisten
Egy kicsit bele feledkeztem a játékba,az ijász törpömmel már 12 vagyok,de még csak egy térképet fedeztem fel teljesen,már át költöztem égvárba,olyan zónába is ellátogattam ahol régen nem jártam.
De találkoztam egy bugos küldivel.
Ez indítaná küldit,de nem tudom használni.
12-es szinten a dlc-knek meg modnak köszönhetően ilyen itemeket tudtam gyártani.Vagy venni.
-
Plata
félisten
Csak újra kezdtem egy törpe zsivánnyal,a harcos nagyon nem megy nekem.
A dlc-s boltnak hála kicsit felöltöztettem.
-
Plata
félisten
Origonben is kezdtem új karit,de jelenleg inkább inkvizícióval játszom,de rájöttem hogy a warri nem jön be nekem.
inkvizícióban vacakul van megcsinálva harc,originsben warrival rákattintasz ellenségre a karid oda megy és pofon vágja,inkviziícióbóban nem,30 méterről hadarászik karddal,az ellenség meg nézi hogy ennek meg mi baja.
A warri nagyon erős lett az tény,ötös szintű kari dlc-s 20-as legendás karddal,amit nem tudom hogy tudott felvenni.
Saját kraftolt felszereléssel,ha megnyílnak a mester művek,akkor lesz durva felszerelése,van neki modból minden féle mesteri alapanyag,olyan cuccot tudok majd gyártani neki mint állat.
De azt hiszem inkább kezdek egy íjászt.Azzal nem a levegőben hadonászok. -
Plata
félisten
Hármas szintre ez nem is rossz.
-
Plata
félisten
Nem tudom melyik DLC hozta be ezt a játékba,de már a játék legelején az első küldetés után van a kezdőtáborban egy szobor,ha megérinted minden receptet megkapsz amit a többi karaktered begyűjtött.
Már most hármas szinten megkaptam az összes legendás és egyéb receptet.
-
Plata
félisten
Az új Dragon Age játékban már lesz olyan nehézségi fok is amiben sosem veszthetsz.
Ha akarod kikapcsolhatod a halált,de az ellenség sebzését és a saját sebzésedet is beállíthatod.
Például az ellenség megsem tud karcolni míg te egy ütéssel megölsz mindenkit.
Négy nehézség lesz.Storyteller,Adventurer,Nightmare.
És az ultralaza Unbound.
Utóbbiban lesz automata célkeresés,célzássegítés,satubbi. -
Plata
félisten
Inkvizítorban a harcos nehéz eset.
Karinak kiadom a parancsot hogy üssön erre 20 méterről elkezdi lóbálni a kardot,az ellenség meg hülyére röhögi magát. -
Plata
félisten
Passzolom.
Sekiro meg Nioh nem az én világom.Resident evil is elég távol áll tőlem.
Witcher játékokat sosem tudtam végig vinni,na nem a nehézség volt a gond,hanem hogy untam a sok bunyót,olyan volt mintha diablo-t toltam volna.Csak bénább szörnyekkel.
Inquisitorban nekem most a főellenség nem volt olyan vészes.Kivéve ha sokkoló kunári kiütötte egy ütéssel csapattársat,akkor fel kellett támasztani. -
melega
őstag
Látszik hogy kisgyerek fejjel 14 éven alulival lehetetlen csalás nélkül végigvinni.
Viszont a DA Origins toronymagasan a sorozat legjobb darabja. Én az utolsó főellenségig jutottam ps 4 en anno az Inqusitionban, de gyönge voltam hozzá nem sikerült.
Odaáig is nagyon megszenvedtem.Pár olyan játék még amit 14 éven aluliak nem tudnának maguktól végigcsinálni:
Dark souls 1,2,3, Demon souls, Bloodborne, Elden ring, Code Vein, Dragon's dogma 2, Dragon Age 1,2,3, most következő része, REsident Evil 0,1 remastered, Sekiro, Nioh 1,2, Wo long to, Witcher 1 is kérdéses én nehezen tudtam megkapni a 3 féle befejezést..Ezek nekem is iszonyat nehezek voltak.
Mi a véleményed? -
Plata
félisten
Valami hiba lett a betöltött karimmal, tegnap be fejeztem a játékot karakterrel,
Viszont volt egy dolog ami fura volt, mikor tegnapelőtt fel tettem játékot és folytattam mage karit láttam hogy 11 képesség pontom van és a társaknak is, kivéve Varric neki vagy 20.Fura volt de nem emlékeztem már a karakterre és folytattam játékot, tegnap újra nekiültem a folytatásnak, indítom játékot és rányomok folytatásra erre a csapat ikonok villognak.
Megint volt 11 el nem osztott képességpont.
Azt hiszem 24-es szinten fejeztem be sztorit de vagy 50 képesség pontom el lett költve.
Varric-nak majdnem minden ág maxos lett. -
Plata
félisten
Érdekes a harmadik részben működik a dragon age keep és a multi is.
De néhány dolgot már el is felejtettem.
-
Plata
félisten
A második részt csak megvettem én is,de végül nem azzal kezdtem játszani hanem a harmadik résszel,újra feltettem,steam megőrizte a mentéseimet is,úgy hogy folytatom a mage karit,csak igazából nem emlékszem hogy a sztoriban hol is tartottam és mi van már kész.
-
Plata
félisten
Steamen 90%-os dragon age vásár van.
-
Plata
félisten
Vannak újabb infók,volt valami stream vagy mi amiben a fejlesztők válaszolgattak kérdésekre.
A negyedik részben ha nagyon utálnak társak akkor sem hagynak el,csak két társat vihetünk magunkkal,nem tudjuk irányítani hogy milyen képességeket használjanak,nem is lehet őket irányítani,csak adhatunk nekik parancsot hogy erre vagy arra menjenek vagy támadjanak. -
Plata
félisten
Egyébként én nem bánnám ha nem lenne nyiltvilágú.
Vagyis ha nem olyan lenne mint a három.
Három iszonyú nagy térképei nagyon fárasztóak voltak néha,főleg mert a legtöbb térképen csupa szivítós terep volt,ha elakartál jutni A pontból B-be néha a fél térképet körbe kellett menni,mert ilyen vagy olyan akadály volt.
Plusz majd látod hogy a játékban van ló,azonban tudnod kell hogy a lovaglás átverés,van olyan a lovaglásban hogy sprint,valójában nem lesz gyorsabb.
Csak úgy látszik,de csalás,még a fejlesztők annak idején be ismerték hogy a lovaglásnál a sprint gomb kamu,nem lesz gyorsabb,csak átverés.
Gyakorlatilag ha gyalogolsz az is olyan gyors.
A hatalmas nyilt térkép is sem teljesen nyílt,csak annak tűnik.Háromban az egyes térképek felderítésével és minden titkának kiderítésével több időt töltesz el mint a második rész teljes végigjátszásával. -
-
Plata
félisten
Tegnap végre végig vittem az awakeninget.
A végét nagyon össze csaptam,mert elegem lett a játékból,Amarnthine-t vagy hogy az ördögbe nevezik várost sem mentettem meg,a végén volt egy bugom is.
Mikor az építésszel vagy mi a szösszel alkut kötöttem,Oghren Velanna és Nathaniel volt velem.Erre amikor bele mentem az alkuba jött fekete képernyő,azt hittem meghal a játék,de aztán a csapatban lett Sigrun és nekem esett,meg kellett ölni.
Hogy az istenbe került oda és hogy lett a csapatba nem tudom.Meg próbáltam betölteni de ugyanaz történt. -
Plata
félisten
Ki jött az új játékmenet videó,nem olyan rossz,az viszont kiderült hogy a negyedik rész cselekményeit befolyásolja az előzményben történtek.
Vissza térnek a háromból karakterek,még a mi karakterünk is.
Számítani fog a negyedik részben az hogy a harmadik részben miket csináltunk. -
Plata
félisten
Én semmiképp nem akartam előrendelni.
Megmondom miért.
Mert emlékszem a második mekkora szívás volt origins után.
Másik hogy nem lesz benne magyar nyelv,Dragon Age nem az a játék ami minimális angoltudással élvezhető.
Iszonyatos sok olvasnivaló van benne.
Az inquisitiont is csak akkor vettem meg amikor volt hozzá rendes magyarítás.
Gépi szeméttel nem akartam próbálkozni.
Ha a negyedik rész ki jön és jó lesz,valamint lesz magyarítás megfogom venni,amennyiben megérem. -
melega
őstag
A másik:
Értem.
Egy Bloodborne tag 15 éve él külföldön, és 4 éve Hollandiában.
Írta élt Német o. ban Ausztriában, de legjobban Hollandiában szeret élni.
Keresete havi 1 millió forintban lakatos hegesztő munkából.Ott egy takarítónőnek kispórolni a tengerpartra kb mint nálunk a Tisza tóra, ott sokkal normálisabbak az emberek és jobban élnek mint nálunk.
Az MSZP lejmolja az országot, Orbán behozza kínát a Jobbik túl radikális, úgyhogy ezért írta akinek van esze otthagyja ezt w korrupt országot.
Üdv:
Andris -
Plata
félisten
Láttam a Dragon Age 4 trailert,őszintén engem nem nagyon győzött meg,szerintem ez megint sehol sem lesz az első részhez.
-
Plata
félisten
Hát én meg mondom olyan játékra várok amit biztos nem ismersz.
Blockbuster Inc.
Na és Manor Lords.
Az előző egy nagyon érdekes kis mozis játék.Még nem jelent meg,az ingyenes demóját kipörgettem többször,de sajnos nagyon rövid ideig lehet tolni,talán két év?
Manor Lords még early acces,sok dolog hiányzik belőle és fura bugjai vannak.Még csak 0.7 valamennyi a verziószáma,erősen béta. -
Plata
félisten
Tegnap toltam kicsit awakeningst,de bevallom már nem emlékszem belőle semmire sem.
Azt sem tudom hogy hol találom az új társakat,már szereztem hármat,egy dinnye mágust,lökött Oghren-t az originsből,meg Howe arl fiát.Eljutottam az első városba is,de elég kicsi a térkép meg a város is originshez képest.Az a legfurább hogy originsből szinte mindenre emlékeztem még,erről meg nem ugrik be semmi sem. -
Plata
félisten
Hát én nem nagyon tudok angolul,diabló 2 és a Wow miatt elég sok dolgot megértek az angol szövegből.Főleg mivel WoW-ban legtöbbet nem is magyar hanem angol német szerveren játszottam,mivel azok a szerverek ahol magyarok vannak sokan,sokszor eléggé hervasztóak,játszani megyek fel nem azért hogy azt nézzem a cseten hogyan veszekednek magyarok.Sajnos egyes magyarok lakta szervereken sokszor olyan nyelvezetet ütnek meg amihez képest az ha az anyádat szidják lópikula.
Megtanultam kereskedni angolul és megértem ha angolul mondják el a taktikát egy harcnál.De tény hogy nem értem meg a finomabb ökörségeket,például mikor magyar lett a Wow halálra röhögtem magam egyes szövegeken.
Direkt kezdtem új karaktert,hogy mindent értsek,így jöttem rá hogy a törpék mocskos szájúak. -
Plata
félisten
Hát csak a GTA 6 érdekel.
Én a red dead redemption 2-t elővételben vettem meg,de nagy marha voltam.
A sztorit öt év alatt vittem végig.
Az online-ban skat játszottam,de már teljesen el van hanyagolva,kb négy éve nem jött hozzá semmi és totál káosz uralja,hackerek mindenhol.
Ui:ez nem Mass effect,ez Sw ToR. -
melega
őstag
Mass Effect amúgy igen.
Viszont lehet hogy azért nem engedi az EA panel amit összekötöttem a steammel, mert korábban feltörttel nyomtam végig.
Az utolsó bosshoz trainer kellett, és a kalóz verzió EA panel nélkül nem indult.
Lehet észrevette a panel a csalást és letitotta a Dragon Age Inqusitiont.Amúgy én is küldök neked videókat a Banishersről, ha kijátszottam, a Alone in the darkról
GTA 6 tuti vétel lesz de az még nagyon messze van, nem lepődnek meg ha 2026 keresztgenerációs címe lenne, így is 2025 őszére írják a megjelenést ami még kamu.
Bár én 42 vagy 48 000 Ftot nem fogok érte adni.Ami még érdekel Metal Gear solid Delta.
Stalker 2, de az gépújításos, lehet megvárom míg psre is megjelenik.
egyszerűbb nekem 6-7 évente új konzol mint 3 évente géptuning.
A gépem munkára bőven jó, mivel nem grafikus munkát végzek rajta.Érdekel valamelyik MGS Delta, Stalker 2, GTA 6?
Az utóbbi tudom hogy igen.Rockstarmgames még nem sokat hibázott, a Red Dead Redemptionnal sem, a 2 a kedvencem tőlük, meg a GTA trilogy DE az 5 után.
-
Plata
félisten
-
melega
őstag
Egykor alapfokú nyelvvizsgát csináltam. A játékok angol szövegét részben értettem.
Azóta annyit kihagytam hogy felejtettem sokat.A középfokú anno a magnó miatt nem lett meg. 3 próbálkozás volt.
Bár Aghata Christi Poaro egyik regényét 2004 ben angolul olvastam, de azóta felejtettem sokat, úgyhogy nem menne.A Banishersel azért próbálkozom, meg az Alone in the darkkal fogok még.
-
-
melega
őstag
Valamit rosszul csinálok EA appban is elszállt.
Alaplap:
ASRock A 320 M
Processdzor AMD RYzen 6 1200 X 3600 MHZ 6 magos 12 szálas, 8 magos 16 szálas a legnagyobb amit azalaplap elbír.
Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1060 / gbgddr 5 ös open GL:4.2 SM: 5.0
Memória:16 GB ddr 4
Op renszer: Windows 10 64 bites
Winchester 500 Gb szabad terület.Mindegy egyenlőre a 2 őt nyomom, utána psn a Banisherst, és az Alone in the Darkot,
Érdekel valamelyik?
Erdtree DLc megvéve az Elden ringhez az szépen pcn mint a Metro Exodus fut végigtoltam, kisebb segítséggel, és ami még érdekel
Metal Gear solid Delta, és a Silent hill 2 kőbe vésett rendelés az psre.Érdekel valamelyik?
-
melega
őstag
ÉRtem. Na nekem 3 meg el sem indult, elszállt, úgy hogy leszedtem a magyarítást.
Visszatérítést kértem, de mivel elaludtam és úgy futott a betöltőképernyő 3 órát.
Túl estem a 2 órán az árát nem fizetik vissza.Lehet az EA panel összeakad a steammel mert mindenáron azon akarja futtatni a gépem.
Most egyenlőre Banishers, Ghost of New Edent nyomom. Után a Alone in the darkot korábban vettem.
-
Plata
félisten
Hááát,kettő nem tudom hogy,őszintén szólva úgy vagyok vele ha eltűnt az origin fiókomról akkor b+.
Újra nem veszem meg,főleg nem originen,minek hogy újra eltűnjön?
Az awakening meg bugos,mikor végeztem originnel bele kezdtem awakeningbe,rányomtam a karakter importálásra,erre azt hittem a játék lefagyott,mert nem reagált semmire,már majdnem újra indítottam a gépet mire betöltötte a karakterem,de ezután is nagyon lassan reagált a játék,nagy szenvedve elkezdtem awakeninget,erre a játék félig magyar félig angol.
Pedig nekem gyárilag magyar.
De ez még hagyján,a párbeszédek magyarok,képességek és egyéb dolgok angolok.
Viszont a játék itt ott vacakol és be esik az fps,ami azért röhejes.
Így este feladtam ott ahol be megyünk a várba,szóval az első 10 percben. -
Plata
félisten
Na tegnap ez is meg volt.
-
melega
őstag
Előtte is.
most leszedtem, megvettem steamre, és kiszedte az EA panelből. Kíváncsi vagyok működik e így, mert nem a gépemmel van gond ha nem.Úgy futott a Shadow of War hogy öröm volt nézni.
Megpróbálom magyarosítással.
Angolul volt meg ps 4 re anno,, de a játék felét sem értettem. Az utolsó bossig jutottam tök zavaros volt nekem .
Azért kell a magyarosítás nekem. -
melega
őstag
Nemtom. A 3 at próbálom indítani, de lefagy.
OP rendszer: Windows 10 64 bit
ASRock A 320 M alaplap
AMD Ryzen 6 1200X 6 magos 12 szálas processzor
16 GB DDR 4 memória
1Tbytos winchester
700 W os táp
Nvidia GeForce GTX 1060 6 gb gddr 5 ös videókártya Shader Model 5.0 Open GL 4.2Nem értem mért fagy el.
Ez az Evil within 2 és a Shadow of War ajáűnlott gépe volt.
-
Plata
félisten
Én ma eljutottam oda hogy meg van a 4 szükséges sereg toborzása,most denerimben megyek megmenteni a királynőt.
Magammal vittem morrigan-t is,aki viccesen néz ki őrnek álcázva.
-
melega
őstag
A három sem egyszerű. Egyenlőre a 2 őt játszom, de Danarius's Manorban beragadtam az épületbe egy ajtót nem tudok kinyitni, ami más végigjátszásába kinyílik pedig 1.04 es verzió.
Nem tudom, e fontos küldi Fenrishez kötődik.
A 3 at majd az Elden Ring Erdtree dlc után kezdem el.
Silent hill 2 berendelve. -
Plata
félisten
Harmadik részben az ellenségek nem a te szintedhez igazodnak. Olyan térképre ne menj ami nagyszintű, mindig ments, ha bele futsz egy nagyobb szintű portyázó csapatba vagy démon portálba akkor másodpercek alatt hal mindenki. A térképek iszonyú nagyok, a legelső szabadon bejárható hely hatalmas, kis szintű ellenségek is vannak, de az északi részen olyan ellenségek vannak akiket játék elején meg sem karcolsz. Minden pályán minden füvet fát ércet szedj fel.
Brutálisan sok kell.
Bár egy dlc-s boltban mindet meg veheted korlátlanul, csak szerezz hozzá pénzt. -
Plata
félisten
Nem a három teljesen más, kettő kis térképen állandóan ismétlődő küldik, időhúzó hülyeségek.
Háromban iszonyat nagy térképek.
Egy térkép megismerése felfedezése több óra. Egyes részei zárva lesznek és a főhadiszállás asztalánál oldható fel, szintén órák alatt, de ha előre tekered a számítógép óráját megoldható.
Full végigjátszásnál minimum 100+ óra.
Kettőben amilyen kicsi a térkép a Háromban olyan iszonyat nagy. -
Plata
félisten
Sajnos csak azt ismerem ami a magyarosítások honlapon van,régen jó volt.
A három magyarosítása sem megy?
Azzal nekem is sok bajom volt.
Ha nem pontosan azt teszed mint amit írnak akkor bekattan.#4627melega
Sajnos nem,tegnap láttam telón egy hírt hogy ps és xbox store-ba megérkezett a dreadwolf leírása,meg valami olyasmi volt hogy talán fél év és kint van. -
Plata
félisten
Úgy néz ki adreadwolf nemsokára megjelenik.Egy cikk szerint talán fél év.
-
Plata
félisten
Hááát,ha informatikusnak tanultál akkor biztos tudod hogy a lottón nyerni akkor esélyed van mint micimackónak az amerikai enökválasztáson nyerni.
Gondolom tanultál programozást meg hasonlót,akkor tudod hogy mekkora csalás rég a lottó,ha félre teszed a lottó árát akkor hamarabb lesz pénzed utazásra.
Vagy játszd el egy kaszinóban,ott talán lehet szerencséd.
Lottón csak tapasztalatot nyersz. -
melega
őstag
Igen.
A másik én mindig a gyönge tanulók közé tartoztam főleg informatika szakon.
Úgy tudtam volna az informatikát, meg az angolt mint volt íjászedzőm akkor rég kiemigráltam volna New Yorkon keresztűl Los Angelesbe vagy Hustonba egy jól fizető informatikus céghez.
Onnan cél lett volna bejutni a hollywoodi gazdag rétegbe, vagy ha nem sikerül, akkor belefutniMila Kunisba Christen Bellbe Rossz anyák, Sarah Marshal,
Harrison Fordba, Arnold Schwarzeneggerbe, Demi Moorba.Mivel az íjászedzőmhöz képest aki M.on informatikus az informatika és az angol tudásom a béka segge alatt maradt, ezért itt maradtam fizikai munkás udvaros az Idősek Otthonában.
Youtuber sem tudtam lenni mint VR Pisti.Ez van kész.
Bár nyernék a lottón szívesen kimennék 2 hétre Los Angeles(játékfejlesztő stúdiók, Grand Kanyon, Price Kanyon, Hollywood, Beverly Hills,.San Francisco.
Ezek érdekelnek Amerikából, meg a NASA meg a Naughty dog stúdió Hustonból. -
Plata
félisten
Az EA panel nekem is kell,főleg mert nekem az első kettő eleve EA storeból van,de a steames elfogadja az EA accomat mert összekötöttem steamet originnel.
Jah már csak az első és a harmadik van AE storeból,a kettő még mindig nincs meg,de lett helyette 3 .
Még mindig két harmadik részem van.
Megjelent origin kliensben is egy új Inquisition ami nem steames. -
melega
őstag
Meg még annyi bajom van mikor indítom a 2 őt EA panelt töltött le hozzá a gép, create new account nem fogadja el a meamabg@gmail.com, meamabg@freemail.hu címet already do ... dumát ír ki.
Amúgy telepítettem a magyar feliratot a 2 höz 3 hoz, de miután felrakta a panelt angolul jelenik meg minden. -
melega
őstag
Itt a kiegészítőről is a saját videóim megszenvedtem vele. egyedül a soulslike játékokkal szívok többet, de nem mindig.
Awaken kiegészítő:
kezdetek
építész
strázsa megvédéseFekete láp
végjáték -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Na én most indultam el meg keresni Brankát a mélyutakon,még elfeknél nem voltam,eddig 18 óra 49 perc.
-
Plata
félisten
Skyrim megvan,de bevallom már nagyon elavult,valamikor nagyon régen csodaszép volt.
De már nem az.
Újra feltettem a special editiont,juj de ronda volt.
Régen úgy szerettem.
Végig játszottam sokszor,de most is játszom elder scrolls-t,de az szebb.Ehhez képest skyrim ronda.
De én nem Skyrimmal kezdtem hanem TES 3 Morrowind-el.
Morrowind csodálatos volt,iszonyatos sokat játszottam vele.
CS@ tökéletes modjaival féléveket eltöltöttem benne.
Utána jött TES 4 Oblivion ami szép volt,bugos,vacak és jáj.
Klassz volt a főváros és környéke,de a játék optimalizálatlan bugos vacak volt.
Aztán jött TES 5 Skyrim ami már szép volt és jó.
ESO-ban iszonyatos nagy a térkép,hiszen nagy részt Elder Scrolls világa benne van,rengeteg zóna,változatosak,iszonyatosan sok sztorival.ESO-ban is Morrowind szigetén Vvardenfellen van a házam.
-
melega
őstag
Akkor nem műszaki informatika szakon végeztél. Én azon.
Amúgy most az elmúlt 2 napban nem volt időm játszani, de küldök neked videókat az Awakenről, hogy ment nekem.
Nekem a játék nem egyszerű.Viszont valaki írta hogy csak a dark souls védjegyűek nehezek azért azt veszik kedvenceik mellé.
A Skyrimot már próbáltad? Nekem a Witcher széria sokkal jobban tetszett.
Skyrimhoz majd töltök le magyarítást.
-
Plata
félisten
Én ettől nem félek.
Ruszkik olyanok mint a fogatlan kutyák, ugatni tudnak még ilyesztgetni de harapni nem.
De szerintem hagyjuk a témát és inkább sárkányra vadásszunk.
Már 30 valahány évvel ezelőtt is tele volt a hócipőm a hasonló dolgokkal, gyökér középiskola igazgatóm kB két hetente tartott légiriadót, meg egyebek, félt hogy az amcsik bombát dobnak ránk.
Megtanultam hogyan kell tiszta vizet csinálni és egyéb szar.
Mellesleg nekünk kötelező tananyag volt a katonai ismeretek, két katona tartotta az órákat, jártunk lövészetre és kícseszett gyakorlatokat. -
melega
őstag
Hallod ha tényleg válaszul nukleáris csapast küldenének az oroszok Londonnak, Berlinnek, Párizsnak sajnálnám Gal Gadot színésznőt a világ II. legjobban fizetett modellje Londonban él.
Kiera Knightly londoni és Natalia Portman izraeli színésznőt világsztár aki Párizsban él ők jók arra születtek. -
Plata
félisten
Készülök a redcliffi harcra,készítettem több mint 100 csapdát és leraktam ott ahol majd jönnek a zombik.
Én is parasztnak születtem,de az érdeklődési köröm elég nagy. -
melega
őstag
Jut eszembe erről meg a witcher játékokról.
Szüleimnek vérükbe van a parasztmunka. Nekem nincs.Én sokkal szívesebben dolgozok lovakkal mint hobbikertben, vagy szántóföldön.
Sokkal szívesebben lovászkodok lovasíjászok, vagy akár szigetvári lovagtanulók lovaival és tanulok tőlük másfélkezes vívást mint kapálom a földet.A másik meló mellett sokkal szívesebben veszek részt egy középkori coopos akciójátékban Dragon's Dogma vagy modernkori kommadós mint a földet művelem.
Nemtom te hogy vagy vele?
Mintha véremben nem parasztvér csörgedezne.
Sokkal jobban csípema hoaszúkard, szablyavívást, szigetvári vitéz vagy lovagképzést mint a hobbi parasztmunkát.Mi a véleményed?
Hogy vagy vele?Amúgy a Dragon Agen is látszik hogy nem a hobbi parasztmunka az érdeklődési köröm.
-
Plata
félisten
Ezekre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest