- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Lenne egy pár alapvető kérdésem:
- Ha új karaktert indítok, és az előzővel még nem vittem végig, akkor utána befejezhetem a másikkal is?
- Ha új karaktert szeretnék indítani, akkor mire menjek, hogy ne törölje az előző karaktert? Mert játszottam pár órát egy régebbi karival, utána csináltam egy új játékot, most a folytatásnál logikusan csak az új karakter jelenik meg, de a betöltésnél is csak az új karakter mentéseit látom.
- Régebben láttam, hogy probléma volt, hogy a Social Network-ről nem törölte a karaktert. Innen hogy lehet akkor törölni?
-
pigatt
őstag
Nos az Awakening nem lett valami hosszú!
A tárgy összeszedős küldetéseken kívül, minden kapott küldetést megcsináltam. És így 87%-os kijátszosággal mentem rá a fő boss-ra. Az alapjátékban nem tudtam 50% fölé menni eddig egyszer sem.
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
leviske #2493 üzenetére
De gondolom, ha megszöktetnek sincs semmi következménye sem Howe meggyilkolásának, sem magának a szökésnek. Bejönnek álruhában, és akkor már 4en sétálunk ki minden nehézség nélkül. Vagy akkor majd üldözni fognak? Belebotlok majd itt-ott katonákba? Ha szóba elegyedek egy túlbuzgó városlakóval, akkor jelenteni fog? Kötve hiszem, de ha még is, én kérek elnézést.
Látom amúgy veled nem lehet ilyesmiről diskurálni.Szerintem elfért volna még egy kis csavar, izgalom ebbe a részbe, szerinted meg így volt jó. Inkább csendben maradok és játszom tovább.
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
leviske #2490 üzenetére
Itt nem arről van szó, hogy valóságos-e vagy sem, meg mennyire reális egy játék. Mindössze azon akadtam fent, hogy szerintem nagy ziccert hagytak ki a készítők. Még jól megkavarhatták volna a vége előtt a dolgokat. Például Eamon és pár nemes, akiknek előzőleg segítettem jár közben. Vagy éppen a királynő beszél a kapitánnyal és Loghain tudta nélkül kihoznak a börtönből. Vagy bemasíroznak a társak bunyózva, ami lehetett volna csapda, hogy Loghain így kapja el Alistair-t is, aki szintén warden, ráadásul jogot formálhatna trónra. Fel lehetett volna áldozni pár társat, akik a Alistairt és a fő karit védve, elestek volna a "prison break" során. Jöhettek volna álruhában, hamis papírokkal, hogy átszállítják a foglyot, stb. Bármi jobb lett volna a "sétálj ki, 'oszt kész" megoldásnál.
Na túl van ez ragozva, majd legközelebb végig harcolom ezt a részt, hátha úgy jobb lesz.Ettől függetlenül fasza egy játék ez és csak nem bírtam magammal, délután megrendeltem a kiegészítőt.
-
válasz
leviske #2490 üzenetére
nem, majd választanod kell, hogy Amaranthine-t vagy Vigil's Keepet véded meg (a másik elpusztul), és utána mész a főbossra
(én Amaranthine-t védtem, de előtte a játék folyamán mindenre adtam pénzt, megerősítettem a falakat, felszereltem a katonákat, így Vigil's Keep is túlélte)
-
leviske
veterán
válasz
#PeTeY# #2488 üzenetére
Tök felesleges ezen elmélkedni... Az is teljesen távol áll a valóságtól, hogy egy katonákkal teli kastélyon keresztül tudod magad verni, úgy hogy csak 3 ember segít. (Bár így ugye már nem lenne játék.
) Sőt, tovább megyek. Az lett volna reális, ha az első olyan összecsapásban kinyiffan a karaktered a társaival együtt, amikor egy nagyobb létszámú hordával találkoztok.
Egyébként Rendon-t egész Denerim utálta, még Loghain is lenézte, arról nem is beszélve, hogy nem véletlenül volt védtelen a piacnegyed, a katonákra Loghain körül volt szükség, hogy mondjuk míg Ők téged a piacnegyedben keresnek, te össze ne fuss öreg haveroddal.
Lenry: Ugye nem Kal'Hirol az utolsó helyszín?
-
oleeka73
csendes tag
Egyetértek!
és rég röhögtem ilyen jót... -
#PeTeY#
aktív tag
válasz
leviske #2487 üzenetére
Igen, tudom, hogy hivatalosan nem Howe az arl (találkoztam az igazival a saját börtönében
), de mégis abban a szerepben tetszeleg. Ráadásul, amikor Eamon-nal Denerimbe érkezek és meglátogat minket Loghain, akkor is Highever teyrn-jeként és Denerim arl-jaként (bár lehet csak leendő arl) mutatkozik be. De nem is ez a lényeg. Elég neves ahhoz, hogy lecsukjanak, amiért kinyírtam. Aztán simán minden következmény nélkül kisétálok a dutyiból?
Elképzelem, hogy üldöznek az őrök sok kerületen keresztül, aztán ahogy belépek a piacnegyedbe, csak legyintenek egyet: "Franc, meglépett. Mindegy menjünk vissza kártyázni." Majd Loghain elmegy az erődbe, és kérdezi, hol a mocskos áruló warden. Erre azt mondja a kapitány. "Sajnálom uram, a piacnegyedbe szökött." "Hogy micsoda? A piacnegyedbe? Pedig azt hittem végleg sikerült elkapni. Agyafúrt fickó ez a warden..."
Na ne már. -
leviske
veterán
válasz
#PeTeY# #2484 üzenetére
A piacnegyedben nincsenek Őrök, csak az, akinek segítettél (gondolom Te is segítettél), Ő meg bántani nem fog... A palota közelébe meg ezért nem is nagyon mehetsz Anora kiszabadítása után.
(Bár mondjuk előtte se nagyon.
)
Howe egyébként nem Denerim Arlja (kivéve, ha városi elf vagy), az Arl-t fogva tartják a saját börtönében.
MÁS: Bár még nem tartok a végénél, azért már kezdem levonni a következtetéseket az Awakening-ről. Egyelőre azt kell, hogy mondjam, hogy nem ezt vártam.
Nagyon egyszerűre vették a figurát azzal, hogy egy társunk se tér vissza Oghren-en kívül. Alistair/Wynne(na jó, vele egy beszélgetés erejére lehet találkozni)/Loghain hiánya különösképp szíven ütött. Egyszerűen nem értem. Amennyit az újakkal lehet beszélgetni, nyugodtan belefért volna a játékba a régi arcok zöme. Ez így egyelőre kevésbé kapcsolódik az alap játékhoz, mint a ME2 az első részhez.
-
#PeTeY#
aktív tag
Hát tényleg irgum-burgum, ha ez a kieg. ennyi pénzért ilyen rövid. Bár ami másnak 2 nap az nekem több hét is lehet. Az alapjátékot is kb. 1 hónapja játszom ugyanazzal a karakterrel. Hiba, szeretek mindent elolvasni, minden kis zegzugot felfedezni, mindenkivel csevegni.
Viszont akkor lehet elhalasztom picit a kiegészítő megvásárlását míg mérséklődik az ára.
Különösen, hogy a tegnap esti 1 órás kalandom finoman szólva is csalódás volt.Innentől SPOILER!
Szóval megérkezek Denerimbe Eamon-nal. Anora királynő szolgálója felkeres, hogy Howe fogva tartja Anora-t, aggódik, jó lenne utána néznék. Mondom oké, úgyis Howe nyaka köré kívánom tekerni a beleit, azért amit a családommal művelt (ember harcossal nyomulok). Howe-t ki is nyírom (a "megölöm a lányod és feleséged is" duma még tetszett, de gyanítom nem lesz rá lehetőségem sajnos
). Szöknénk meg a királynővel, amikor feltartóztatnak. A kapitány normálisnak látszott, gondoltam dumálok vele egy kicsit, hátha magam mellé állíthatom. Ehelyett dutyiba kerülök. Vágás: Anora aggódva meséli Eamon-nak, hogy a hírót elfogták. Morrigan beszól, hogy tudják hol vagyok, mert nálam van a gyűrűje. Újra vágás: magamhoz térek egy cellában. Bizonygatom a szomszédnak, hogy a barátaim majd értem jönnek. A gép megkérdezi, hogy várok rájuk, vagy megpróbálok megszökni? Mondom nem ülök tétlenül, legfeljebb félúton találkozunk és segítenek kiverekednem magam. Annak ellenére, hogy levetkőztetve dobnak a cellába, az összes felszerelésemet megtalálom 3 lépésre a cellámtól.
Hát már senki nem értékel egy sosem látott fémből kovácsolt kard, vagy egy sárkánypikkelyből készült remekmunka?
Én a kapitány helyében azért elzártam volna. Na mindegy. Ráadásul a játék elején elmenni a kutyámért a konyhába megerőltetőbb volt, mint kisétálni abból a komoly erődből. Társaim sehol. Aztán persze nem üldöznek, vagy tartóztatnak fel míg visszaérek Eamon-hoz, és a társak is cseverésznek tovább mintha mi sem történt volna. Legalább Leilana jött volna oda, hogy aggódott, ha már dugom vagy mit tudom én. Ja, és nyugodtan tudok továbbra is dzsesszelni a városban, sehol egy őr, egy plakát, hogy megölték Denerim arlját. Kicsit kiábrándító. Úgy érzem a fiúk összecsapták picit ezt a részt, és csak duma volt a "tetteink komoly következménye".
Bocs, kicsit hosszú lett.
-
válasz
leviske #2482 üzenetére
nem csak a főküldetést nyomtam, sőt, próbáltam minél jobban elkerülni azt, okulva az Origins-ből, de annyira a képembe nyomta a játék, hogy "itt és most, és éjfattyak, és azonnal és menjünk már", hogy szinte muszáj volt...
Loghaint én megöltem, úgyhogy vele sehol sem találkoztam, Anora-val sem, és Alistair-rel is csak az elején Vigil's Keepben.
(egyébként vicces, hogy bár 100-on volt a kapcsolatunk, de nem jöttünk össze (leginkább, mert Leliana-t akartam megdönteni) és mégis my Love-nak szólított Alistair. a végén a "kivel mi történt"-ben meg együtt ismeretlen helyre szöktünk... ahhoz képest, hogy ő a király...)
-
leviske
veterán
(#2475) Vistaboy:
Mérgelődtem volna, ha nem kapom meg. Bár mondjuk rögtön szétkaptam a dobozt és a játék dobozán belül kerestem, aztán kezdtem kétségbeesni...
Amúgy a specek nem hiszem, hogy átkerültek az alap játékba. Vagyis meglepne, mert ahhoz elég sok ütősebb darab van. Aztán majd meglátjuk, úgyis még 1-2 alkalommal neki akarok majd kezdeni az alapnak is.
- SPOILER -
(#2476): Én eddig csak azzal próbálkoztam, hogy a mágust elengedtem (tehát nem soroztam be), de így sem menekül meg. Ez így már csak azért is fura, mert kapunk két mágust, egy harcost és egy szerencsevadászt. Ez azért nem a legütősebb kombó, főképp, hogy védelmező harcosból nincs így egy sem, miután meghal. Még kipróbálnám Oghren elküldésével, de nem hinném, hogy sokat segít. Szegény csajnak ennyi volt a jelenése.
(#2478) Rossi: Nálam a 1.03 telepítése óta egyszer fordult elő, hogy kilépett a játékból. Az is a mágustoronyban történt.
Nem kötelező új karaktert indítani, csak az én egyik elméletem volt, hogy lehet, hogy Vistaboy-nál ezért lépeget ki.
(#2480) Lenry: Két nap tényleg elég rövid idő. Bár az Origins-t is elég hamar le lehet darálni, ha csak a fő szálat nyomja az ember. Ettől függetlenül zavaró, hogy valószínűleg megint a mellék szálakkal együtt számolták a játékidőt...
Amúgy Loghain-el, vagy Alistair-el hol futottál össze a játékban? Azt tudom, hogy hogyha Ő a király, akkor Vigil's Keep-en Ő köszönt, de ha jól gondolom, akkor amúgy is össze kéne velük futni. Nekem egyelőre csak Anora-val sikerült találkozni és Wynne-vel sikerült összefutni.
-
Brutális eb
addikt
válasz
Brutális eb #2479 üzenetére
Na igen a patch-re írtam bocs.
-
nem kell új karaktert indítani.
és nálam "csak" 1 kékhalál meg egy reset volt a telepítése óta.egyébként meg irgumburgum Bioware... ez a kiegészítő kifejezetten baromi rövid volt
vagy én merültem el benne nagyon... de akkor is vége már, és bruttó 2 nap sem kellett, úgyhogy azért bőven volt más dolgom is.
(igaz, még maradt vagy 30 questem, amit nem tudtam megcsinálni, mert belevágtam az utolsó main küldetésbe, de előrelátóan mentettem előtte, úgyhogy van még 1-2 napnyi játékom)Vistaboy: utánanézem... a jelek szerint ennek így kell lennie. mindenképp meghal
-
Rossi
addikt
Üdv!
Az Awakeninghez ugye kell az 1.03-as patch? Többen írtátok, hogy galibákat okozott a játékban (fagyások, ilyesmi), illetve új karaktert kellett indítani. Arra gondoltam, hogy csak akkor rakom fel, ha végeztem az Origins-el.
-
Vistaboy
veterán
AWAKENING - SPOILER!
Kipróbáltam, de akármit csinálok, Mhairi meghal az egyesülés során. Ha valaki esetleg rájön - vagy látja valahol leírva a megoldást - hogy miképpen lehetne ezt elkerülni, az legyen szíves, szóljon. Köszönöm.
Feminista lévén eléggé elszomorított, hogy mindjárt az első csinosabb női karakter, aki velem tarthatna, meghal. Ahogy Oghren is mondta: "Pompásan párnázott újonc" volt, kár érte.
-
Vistaboy
veterán
válasz
leviske #2473 üzenetére
Na, akkor egyszerre Eszméltünk fel.
Nem tudom, de lehet hogy azért, mert még valahol esik a hó.
Te is megkaptad Bregan Íját? Bár ahogy elnézem, Leilana íja ettől jobb volt.
Egyébként nagyon sok extra skill és új specializáció van benne, és szerintem ezeket lehet használni majd az eredeti Vérvonalak kampányban is. Van esély, hogy ettől olyan magas az ár. Egy új karaktert fogok majd indítani, és elválik, hogy igazam van-e?
-
blazsey2
senior tag
-
Vistaboy
veterán
-
Har_melin
addikt
Köszönöm a steam-es tippet, gyorsan meg is vettem náluk, csak egy kérdésem lenne, mert még soha nem játszottam náluk vett játékkal. Most állok egy komplett gépcsere előtt, vagyis új oprendszer, stb. megy majd fel kb. egy hónapon belül. Ha most felrakom, akkor újra fogom tudni telepíteni egy hónap múlva?
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
leviske #2465 üzenetére
Én már nem reménykedek benne, hogy fél 5 előtt ideér.
A Dragon Age-et is akkor kaptam meg, még mondtam is neki, hogy már azt hittem, ide sem ér vele.
Most már nem lepődök meg, hogy ha ma is majd akkor ér ide.
Nekem úgy írja, hogy kézbesítésre átvéve 8:02-kor. Régen volt már az.
-
Kraptor
őstag
Világ mennyivel bővült?
-
válasz
Mika1227 #2456 üzenetére
30 angol font (9000Ft) a direct2drive-on a normál kiadás, ezt beregisztrálhatod az EA download manager-be, és akkor magyarul töltheted.
Most ugyanannyiba kerül Steam-en, és ott még kapsz plusz tárgyakat is hozzá, de nem tudom, hogy az magyar-e, és belehet e regelni az EADM-be.
-
leviske
veterán
válasz
Mika1227 #2456 üzenetére
STEAM, bár a CDGalaxisban is meg lehet nézni, de ott most úgy tűnik, csak a CE-t lehet kapni, de legalább 11k-ért ami annyira nem vészes, ha a kiegészítő árából indulunk ki, meg abból, hogy mennyi pluszt kapsz.
Összegezve: Magyarországon, a legolcsóbban, dobozosan szerintem a CDGalaxisban kapsz meg minden számítógépes játékot.
-
Rossi
addikt
válasz
Brutális eb #2444 üzenetére
Persze, ott is rákérdeztem, tudta is valaki.
-
Mika1227
őstag
Hol lehetne megvenni magyar felirattal minél olcsóbban?
-
Vistaboy
veterán
A patch telepítése óta nekem megbolondult a játék.
Már megint nem tudtam betölteni az utolsó mentésemet, mert vagy azonnal kilépett, vagy lefagyott a töltőképernyőn. Az utolsó előtti mentést azonban megint elfogadta, szerencsére nem sokkal azelőtt lett kimentve.
Fene sem érti ezt.
Ha betöltöm az utolsó előtti mentést, onnantól már jó, de a legutolsót az istennek sem tudom beadni neki.
-
-
leviske
veterán
Ez nem igazság.
Én meg várhatok holnapig.
Amúgy 15 órányi játékélményt ígérnek, ha jól rémlik románc és mellékküldetés mentesen. De ha abból indulunk ki, hogy a Dragon Age fő szála ~30 óra, akkor egy kiegészítőtől a 15 nem is olyan rossz.
(#2447) Lenry: 6 új lehetséges társ van. 5 marad veled a játék során... Gondolom, ha nem Ő, akkor más és mondjuk máshogy.
-
SPOILERES KÉRDÉS!
Mhairi másnak is meghal az elején? -
Drizzt
nagyúr
Na, megvan a kieg. Kiváncsi leszek. Mindenesetre a 3.2 giga szükséges hely nem sejtet sok jót hosszúság szempontjából. Azért egy jó 20 órának örülnék. Amúgy mintha picit jobban nézne ki. Nyomtak rá egy kis adag blurt, de éppen jó hatása van.
-
Rossi
addikt
Orzammarba értem. Nem is tudom mit mondjak, nagyon jól megcsinálták a helyet, ilyennek képzelném a törpök városát. És még csak nem is Gyűrűk Ura koppintás.
Viszont mintha a hágónál az egyik üldögélő törpe a Mass Effect-beli Shepard parancsnok hangján beszélne...
-
leviske
veterán
Új Awakening trailer. Az utolsó karaktert meg valahogy elfelejtették bejelenteni
, így csak utalás van rá, hogy Howe fia lesz.
-
oleeka73
csendes tag
Nekem is állandóan kilépeget a játék. Elég idegesítő.
win7 64 és 1.3 patch van rajta.
igaz eléggé szétmoddoltam. -
Messzala
csendes tag
Steamen -33%-os leárazás van épp. Beújítok egy digital deluxe editiont asszem.
-
válasz
Vistaboy #2430 üzenetére
Most jutott eszembe, hogy nekem akkor volt ilyen crash, amikor consolból kellett megoldanom egy durva bugot. Onnantól kezdve, ha nem consollal indítottam a játékot, mindig crashelt töltés közben. De ez egy idő után magától megoldódott.
Közben megvettem az Awakeninget D2D-n, kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
-
Vistaboy
veterán
-
leviske
veterán
válasz
Vistaboy #2423 üzenetére
Elképzelhető, hogy túlságosan a végén vagy a játéknak és ezért az 1.03 bekavart, mert ahogy észrevettem, a játékmeneten is változtat (vagy inkább mondjuk úgy, hogy sok dolog működik már úgy, ahogy az elejétől kezdve kellett volna). Nekem úgy, hogy az 1.03 telepítése után kezdtem egy új karaktert, nincs semmi gondom. Mást nem nagyon tudok elképzelni...
MÁS: Nem értem. Elvileg az 1.03 után nem lehetne szétzúzni az elit rangú ellenfeleket. Nekem spec az óta sikerül, mióta elméletileg nem lehet...
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, mi ütött most a játékba?
Alig tudtam elkezdeni, vagy 10-szer be kellett töltenem az utolsó állást, mert mindig kidobott az asztalra "Dragon Age működése megállt..."-szöveggel.
Játszani akarnék vele, mert már csak a Denerim-i végső csata van hátra, erre lefagyogat.
Azután játék közben is kidobott vagy kétszer, így hát végül meguntam. Holnap jön a kiegészítő, reggelre remélem összeszedi magát.
Legújabb driver-ek, 1.3-as Patch feltelepítve, Win7 64 bit. Másoknál is szarakodik, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
-
Vistaboy
veterán
Megjelent az Awakening (Eszmélés)!
Sajnos mivel nem Pesten lakom, így csak holnap hozzák ki, de már majd kibírom ezt az egy napot valahogy.
-
leviske
veterán
(#2416) ollie: Pont ezért. A ME2 esetében valahol érthető volt, hogy a sztorit szabadon akarták tovább vinni, hogy azok se maradjanak ki dolgokból, akik a második résznél kapcsolódnak be.
Az Awakening-ben ki lehetne lődözni a régi társakat, hogy a második rész nagyjából tiszta lappal indulhasson. Bár tény, hogy ha tényleg félévenként fognak kiegészítők érkezni, akkor még van idejük lezárni a többi társunk történetét is, mielőtt a második részben mondjuk elhagyjuk Fereldent.
(#2417) Rossi: Az Awakening az után játszódik, hogy a Vezérdémon le lett verve. Ebben a kiegészítőben derül ki, hogy mit is akarnak kezdeni a franchise-al, mi is lesz az alapja a következő részeknek.
(Ha nem játszottad végig az Origins-t, vagy meghoztál egy súlyos áldozatot Ferelden érdekében, akkor is tudsz vele játszani, csak akkor egy Orléz szürke kamarás leszel, utóbbi esetben annyival megspékelve, hogy a régi kariddal meghozott döntéseid alapján megy tovább a játék.)
(#2419) jer1cho:
-
leviske
veterán
Most... ezt... nem értem.
A DA: O-A oldalán még nincs kint, így nem biztos, hogy Ő lesz az utolsó karakter, de ha igen, akkor egy Howe is társunkul szegődhet?
Mégpedig az a Nathaniel, aki a képregényben szerepel?
[link]
Már a képregény befejező epizódja láttán is az államat a földről kapartam, most megint le fog esni, ha ez velünk akar tartani.
Abban pedig egyre inkább igyekszem bízni, hogy az a bizonyos "1 kedvenc" nem merül ki Oghrenben, mert akkor morcos leszek a BW-re, miután a ME2 megjelenése után is kaptak a fejükre, hogy kevés régi karaktert vittek tovább. Semmibe nem kerülne Lelianat/Zevrant/Stent visszaszőni a történetbe (Morrigan már keményebb dió, de azért Ő se volna lehetetlen).
-
Drizzt
nagyúr
Na, úgy látom holnap van esély Awakeningre. Múlt héten még 19-ét írtak magyar megjelenésre.
-
Rossi
addikt
válasz
leviske #2410 üzenetére
Megvettem a könyvet inkább...
SPOLIER!
Alistair pedig egyre unszimpatikusabb, Eamont sikeresen megmentettük (a hamvakért nagyon durván meg kellett küzdeni, az Őssárkányt egyelőre otthagytam...), de amikor szóba került hogy ő a törvényes örököse a trónnak, akkor elkezdett rinyálni mint egy b.zi.
Loghaint persze nem tervezem életben hagyni, de Alistairt kitettem a kvartettből, most Sten, Morrigan és Wynn kísér...
Morrigan meg rámrakta a lokátort...
Eszméletlen jó a játék, ott van a dobogón a Mass Effect 1-2 mellet...
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2411 üzenetére
Mindent meg tud tanítani mindenki, csak ha nincs meg hozzá az a harcmodorod, akkor csak annyit tudsz vele kezdeni, hogy tovább adod.
Tehát a társaidat csak meg kell győznöd, hogy adják tovább a tudásukat és onnantól elérhető a specializáció. A specializáció könyveket is használhatja mindenki, mivel nem kell többször elérhetővé tenni semmit. Trükközni is lehet (a könyvekkel, Havenben és Redcliffben a démonnal), mivel az adott specializáció akkor is elérhető marad, ha visszaállítod a mentést (így máris megspórolva például 22 aranyat a könyvek esetében). Ugyan így megy a dolog az archivement-ekkel. Bár tény, hogy türelemjáték a visszatöltögetés.
De a lényeg az, hogy mágusként is össze tudod szedni az összes harcos specializációt és ezeket tovább is adhatod a társaidnak.
-
TazLeacher
nagyúr
Gyors kérdés ezzel kapcsolatban:
Ha Alistair megtanítja nekem a specializációt (már ha megtudja, mert nem harcos vagyok), akkor Sten tudja majd használni?
Ha nem, akkor nekik honnan lehet szerezni? A könyveket ők tudják használni?
-
leviske
veterán
Akkor várj, míg haverok lesztek.
Egyébként nem elég, ha csak ajándékokat adsz, a legfontosabb az, hogy beszélgess vele és olyan döntéseket hozz, amik neki is tetszenek.
A lényeg az, hogy szvsz +75 alatt nem valószínű, hogy megtanít, mert csak egy számára fontos ember miatt esélyes, hogy megszegje egy másik embernek adott szavát.
-
leviske
veterán
Elvileg csak rá kéne kérdezned, hogy kitanít-e templárusnak, Ő maga nem fogja felhozni. Vagy az erre vonatkozó kérdés nem jön elő? Mert akkor meg annyi van, hogy megtanítani megtanította, tehát amint választhatsz specializációt, akkor az aktív lesz. Bár, ha 11-es vagy, akkor elvileg már egyszer kellett választanod specializációt.
-
Rossi
addikt
Üdv!
Alistair-rel simán beszélgetni kell, hogy kitanítson templáriusnak? Megtaláltam az anyja nyakláncát, kapott már pár ajándékot, sokat bratyizunk, de ez még nem jött elő. 11. szinten vagyok.
-
Rossi
addikt
válasz
TazLeacher #2403 üzenetére
SPOILER!
A dögkúthoz különböző helyekről származó hullazsákokat kell vinni, ilyen a piactér, a raktár és a Gyöngy.
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2403 üzenetére
Azzal a 4 özveggyel nem csak a piacnegyedben fogsz találkozni. Ha kimész Denerim térképre, akkor a Gyöngy tájékán van pár plusz helyszín ahol harcoltál/ahol kell majd harcolnod (a sikátorok), ott is fogsz 1-2 özveggyel találkozni.
Tehát nyugi, nem bug, csak nem adja annyira könnyen magát a dolog.
Ugyan ilyen szívatós a vérmágus rokonok ajtajának megjelölése. A lényeg az, hogy ha egy adott helyszín nem szürkül be, miután harcoltál ott, akkor még lesz ott valami.
-
TazLeacher
nagyúr
Nyugtassatok meg, hogy nem bug...nincs kedvem visszatölteni. Denerimben van egy jópár küldim, (még a piactéren vagyok), összeszedtem mindenkitől mindent, de nem jelentek meg nyilak, se felkiáltójelek.
SPOILER(?)
Pl.: 4 özvegynek kell megmondanom a frankót. Első megvolt, van még1 Denerimben, de azt nem jelzi a térképen. Kezdjek keresgélni? Dögkútnál voltam, de még mindig ott a "küldetésnyíl", de ha rámegyek, akkor csinálni nem tudok semmit...
-
leviske
veterán
Ezt így fejből meg nem mondanám, de nekem úgy rémlik, hogy ha ráhúzod az egeret akkor a leírásban 1-2 üres négyzet is megjelenik, onnan lehet tudni, hogy bűvölhető. De én eddig csak ellenek hullájától szedtem el bűvölhető cumókat
, na jó néha ládákból is.
Amúgy nyugi, még nagyon sok van hátra a játékból. A törpéket nem tudod majd ilyen rövid idő alatt magad mellé állítani és akkor még ott vannak az elfek és ha jól értem, még Eamon megmentése is hátra van.
(#2400) jer1cho: Akkor elnézést.
Nem is tudtam, hogy van különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest