- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Reméljük tényleg nem lesz fontos, hogy milyen a haj...
Én bízom benne, hogy a véglegesbe pakolnak még bele jó pár hajat, ezt-azt. Ha nem, csak lehet 'moddolni' majd valahogy.
Írtam is az egyik DA fórumba, csak kapok majd valamilyen választ. Kicsit szórakozott a bioware accom, de sikerült működésre bírni. -
Departed
őstag
Már azt hittem nem csak nekem hiányzik a szép hosszú igazi nőies haj a lehetőségek közül
Én amúgy már csináltam három szépen kidolgozott csajt, meg egy csávót, viszont a csajoknak majdnem teljesen egyforma a hajuk, egyforma hosszúból van háromféle nem túl eltérően fésült...vajon lehet majd még változtatni rajtuk a véglegesben, ahova tesznek több lehetőséget?
Amúgy ez legyen a legnagyobb baj, a játék kegyetlenül jó lesz, és nem feltétlenül a hajhosszúság fog érdekelni minket a nagy csaták közben
-
Móci
addikt
Az biztos, hogy pofás karaktert lehet összehozni, csak a haj... hol marad a hosszú, derékig érő változat? Mondjuk nem lenne rossz, ha az elfeknél látszanának a fülek egy hasonló fejszőrzetnél.
Én egy ilyet dobtam össze, de szerintem el fogok még vele szórakozni. Sokat.
Lassan itt van már a november, úgyhogy rengeteget nem kell várni. -
Vistaboy
veterán
A CD Galaxis előrendelése szerint magyar nyelvű lesz a CE is. A kézikönyvre már nem emlékszem, de gondolom ha magyar lesz a játék, akkor lesz benne magyar kézikönyv is.
Persze van lehetőség az ellenkezőjére is, lehet hogy a korlátozott példányszámmal elérhető új tartalmak nem lesznek könyv formájában lefordítva, de attól remélem hogy a játékban minden felirat magyar lesz, mint az a Sacred 2 esetében is volt.
Persze ha angol lesz, akkor is meg fogom venni.

-
leviske
veterán
Ezt valaki megmagyarázná?
A DA: O oldalán régebben mintha azt olvastam volna, hogy a gyűjtői változat csak angolul lesz elérhető. Vagy ezt végül csak a kézikönyvre értették?Vagy az 576 értette félre és mondjuk a bónusz cuccok/küldetések/karakterek nincsenek még magyar nyelven?
Nem értem...
-
dunc
nagyúr
Sziasztok akkor ha jól olvastam a hírekben Novemberbe megjelenik?

-
juliabrilke
veterán
Így elsőre elég meggyőző! Párom már rágja is a fülemet érte.

Viszont nem is kell olyan sokat várni már rá.
-
Drizzt
nagyúr
Gondolkodok rajta. Ha a gyűjtőiben nem magyar kézikönyv lesz, s valószínűleg sajna nem az lesz, akkor marad a sima kiadás.
Csináltam én is egy karaktert, de azt a megfelelő topikba írtam be. -
Departed
őstag
Próbáltátok már a karaktergenerátort? Én igen, és omfg! Olyan csaj-karaktert lehet csinálni benne, hogy megszólal! Én még ennyire valószerű, való világhoz közelálló generált embert játékban nem láttam.
Szedegessétek, érdemes!
-
leviske
veterán
A magyar változat mennyire lesz magyar?
Csak a kis leírás lesz az? Vagy esetleg a menük? Vagy maga a játék közben megjelenő szövegek is magyarítva lesznek?Magyar szinkron feltételezem nem lesz. Nem is kell...
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Megjött az értesítés a CD-Galaxis-ból, November 1.-3.-a környékén várható a játék érkezése. Kár, hogy csak 10.-én kapok fizut, úgyhogy addig várnom kell, de azt a kis időt már majd kibírom valahogy.

-
Vistaboy
veterán
Dragon Age: Origins - 120 órás játékidő
"Ray Muzyka, Bioware-félisten elmondása szerint körülbelül 120 óráig tartott neki, míg egyszer végigjátszotta a Dragon Age: Origins-t."
Forrás: Gamekapocs. -
Drizzt
nagyúr
Én már kértem értesítést, azonnal megveszem, amikor megjelenik, remélem nem bánom meg.

-
Vistaboy
veterán
Dragon Age: Origins GamesCom 2009 interjú.
Mike Laidlaw-al, a Bioware vezető tervezőjével beszélget a Gamespot riportere a játékról.
-
Vistaboy
veterán
Dragon Age: Origins artwork-ök és pár újabb kép.
"A Bioware koncepciófestője brutális munkát végzett! Messze felülmúlta a 3D modellezőket."
Forrás: Hardwired. -
Vistaboy
veterán
Dragon Age: Origins hivatalos gépigény:
A Bioware közzétette a játékhoz szükséges minimum, közepes és ajánlott beállítások hardver követelményeit.
Minimális beállítások követelményei:
CPU: Intel Core 2 vagy hasonló, sebesség: 1.4Ghz <
AMD X2 vagy hasonló, sebesség: 1.8Ghz <
RAM: 1GB <
Video: ATI Radeon X850 128MB <
NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB <
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD helyKözepes beállítások követelményei:
CPU: Intel Core 2 vagy hasonló, sebesség: 1.6Ghz <
AMD X2 vagy hasonló, sebesség: 2.2GHZ <
RAM: 1.5 GB <
Video: ATI Radeon X1550 256MB <
NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB <
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD helyAjánlott beállítások követelményei:
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz Processzor vagy hasonló
RAM: 4 GB (Vista) or 2 GB (XP)
Video: ATI 3850 512 MB <
NVIDIA 8800GTS 512 MB <
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD helyForrás: Hardwired.
-
Vistaboy
veterán
Októberben jelenik meg a Dragon Age: Origins
"A Bioware neve már garancia lehet a sikerre, ugyanis a csapat még rossz játékot nem tett le arra a bizonyos asztalra. Sokan várják már a Dragon Age: Origins megjelenését is, amely a legtöbb szerepjátékot kedvelő játékos tetszését elnyeri majd különleges hangulatával és egyedi történetével. Ma végre azt is megtudtuk, hogy ősszel, egészen pontosan október 20-án már a boltok polcaira kerülhet a játék."
Vistaboy
veterán
Friss Dragon Age screenshotok.
Mondjuk szerintem túlzás a Hardwired-es szerkesztő kijelentése, miszerint felejtős lesz a Dragon Age, de majd kiderül. A legutóbbi képek tényleg picit sivárnak tűnnek, de szerintem csak rossz minőségűek, a végleges játék ennél azért szebb lesz.

-
Vistaboy
veterán
Dragon Age: Origins gameplay videók.
"A Bioware legújabb játéka kapcsán vehettek szemügyre két vadi új videót, amelyeken már valódi gameplay jeleneteket mutatnak be a fejlesztők."
Forrás: Gamekapocs.Személyes vélemény: Ez a játék vita nélkül "Must Have" kategória mindenkinek, aki szereti az RPG-ket.

-
Vistaboy
veterán
A Dragon Age: Origins végleges borítója:

-
Vistaboy
veterán
A Dragon Age-ben külön előtörténet lesz minden fajhoz.
"A BioWare a mai napon lerántotta a leplet hamarosan megjelenő, sötét hangulatú heroikus fantasy játéka, a Dragon Age: Origins hat történeti száláról. A játékosok karakterei minden fajjal máshonnét indulnak útnak, s egyedi események során át válnak a világ megmentéséért folyó küzdelem részesévé."
Forrás: PC Dome. -
Vistaboy
veterán
DRAGON AGE: MEGABÜNTETŐS HARCI TRÉLEREK!!!!!

"Forradalmi trélerek érkeztek az Baldur's Gate 3D-nek titulált Dragon Age-ből. A tréler elején főgonosz pajtás nyálzivatart ont, valószínűleg fokhagymás pörköltet ehetett, mely kissé megerőltette szájpadlását."
Forrás: Hardwired.hu -
Vistaboy
veterán
A legfrissebb információk szerint a játék megjelenése idén nyár végén várható.
"A BioWare sajnálattal jelentette be, hogy nem lesznek készen időre a Dragon Age álomjátékkal. Márciusra kellett volna kijönni, de csak nyár vége felé lesznek kész."
Vistaboy
veterán
Az év végére csúszik a Drago Age: Origins megjelenése.
"Az Electronic Arts ma jelentette be, hogy a BioWare hosszú ideje készülő RPG-je a Dragon Age: Origins késni fog, így a harmadik pénzügyi negyedévben várható csak, ez október elsejétől az év végéig tart. Érdekes momentum, hogy a játékot csak marketing okokból tartják vissza, nem a fejlesztésre kell több idő, igaz további csiszolgatásokat végeznek majd rajta a megjelenésig."
Vistaboy
veterán
"A Kotor online mellett is keményen dolgozik a BioWare a Dragon Age című szerepjátékukon. A Dragon Age-ben a Mass Effecthez hasonlóan szintén a csapat-alapú kalandozásba kóstolhatunk bele, ám nem kész szereplőket veszünk át, hanem már a tényleges sztori előtt is beleszólhatunk életükbe."
Forrás: PC Dome.Na mi van itt?
Senkit sem érdekel a játék?BIOWARE RPG, EMBEREK! Kell ennél jobb ajánlólevél?

-
Vistaboy
veterán
Új képek a Dragon Age: Origins-ből.
"BioWare legutóbb a Mass Effect készítésével bizonyította be, hogy képes minőségi akció-szerepjátékokat kiadni a keze alól. A majdnem 5 éve -- ugyanis még a 2004-es E3 alkalmával jelentették be, de az óta szinte nem is adott élet jelet magáról -- bejelentett alkotást a készítők idáig igencsak elhanyagolták, ám legutóbbi munkájuk befejezte után újra kihúzták tarsolyukból az anno sokak által várt címet."
Forrás: CyberGen.hu. -
Vistaboy
veterán
Dragon Age: Origins. A kaland még folytatódik.
"Brent Knowles, a játék vezető dizájnere árulta el egy interjú során, hogy a játék világában rengeteg olyan helyszín és történeti esemény kap helyet, amely nem fedezhető még fel vagy nem bontakozik ki az Origins végigjátszása során."
Vistaboy
veterán
Két új Trailer a Dragon Age-ből.
"Két jó nagyra hízott, ám annál tartalmasabb játékmenetet prezentáló múvi látott napvilágot a Dragon Age-ből. A harmadik bemutatóban grandiózus átvezető múvit láthatunk, majd miután elmerültek egymás gyeszálásában a felek végre jómagunk is belevethetjük magunkat a csatába. A negyedikben pedig a harcolászáson van a hangsúly. A végefelé még egy unalmában embereket majszoló - biztos depressziós - főbosszt is le kell nyomnia a botor kalandozóknak. "
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán

"Az RPG fejlesztők császára, a Bioware visszatér az alapokhoz, melynek az igen nívós hírnevüket és elismertségüket köszönhetik. A Dragon Age: Origins hű marad a single player szerepjátékok legvonzóbb elemeihez, ahol a kidolgozott történet és sötét háttérvilág a legfőbb szempont, dacára annak, hogy a legutóbbi sikerüket egy konzolosok által is fogyasztható sci-fi környezetbe ágyazott KotOR után a Mass Effecttel is tettek egy jövedelmező kitérőt a fantasy világából."
Drizzt
nagyúr
Ez már tényleg egész jó, de nagyon örülnék, ha a harc ábrázolásánál visszatérnének ahhoz, amit az nwn-nel kezdtek, s a kotor2-nél abbahagytak: kardozás nem annyi, hogy emberünk felváltva üt a másikkal, hanem melléütésnél a Miss felirat helyett látod, hogy elüti a kardot fegyverrel/páncéllal, szépen szikrázva. Azóta viszont ilyet nem nagyon láttam semmiben.
-
Vistaboy
veterán
Dragon Age: Origins Gameplay Trailer HD.
"Öt és fél perc fincsi Dragon Age: Origins HD Gameplay tréler került fel a hálóra. A közepétől drámaian hangulatossá válik a darab!!"
Vistaboy
veterán
Végre igazán bemutatkozik a Dragon Age!
"Hosszú évek teltek el csendben, míg végre a BioWare - befejezve a Mass Effectet - úgy döntött, hogy felélesztik hosszú ideje jegelt játékukat, a Dragon Age: Originst. Ha pedig a csapat RPG-t fejleszt, arra nem árt odafigyelni, legalábbis olyan elődők után, mint a KOTOR, a Baldur's Gate, az Icewind Dale, a Neverwinter Nights, vagy épp a Mass Effect bizony joggal dobbanhat meg az ember szíve egy új BioWare játék hallatán. És akkor tádámm, ideje, hogy a duma után megnézzük az első két gameplay videót is a Dragon Age-ről."
Vistaboy
veterán
"Brutálerős Baldurs Gate nosztalgia hullámokat fodroznak e frissen tálalt finom krémek. Ishal tornyának első szintje, az aranyba foglalt ikonok, a minitérkép és a tűz meg villámmágiák színkavalkádja mind-mind megbizsergetik a vérbeli kalandozók RPG-idegvégződéseit."
Vistaboy
veterán
"A fejlesztő egy kérdésre válaszolva elárulta, hogy a Dragon Age-ben - hasonlóan például a Kotorhoz - visszatérnek a régi időkhöz, így a főszereplőnek nem lesz hangja, hogy a játékosok minél inkább beleélhessék magukat a szerepébe."
Vistaboy
veterán
Öt új kép érkezett a Dragon Age: Origins című RPG-ből.
"Öt új kép érkezett a KOTOR-t és Mass Effectet jegyző Bioware legújabb játékából, a Dragon Age Origins-ből. A 4 éve bejelentett alkotást a készítők idáig igencsak elhanyagolták, ám legutóbbi munkájuk befejezte után újra kihúzták tarsolyukból az anno sokak által várt címet. Az új grafikus motorral rendelkező újáélesztett Dragon Age jövő év márciusában várható."
Forrás: CyberGen.hu -
Vistaboy
veterán
-
Gyusz
őstag
válasz
üzenetére
A Dragon Age: Origins egy Bioware által fejlesztett sikervárományos CRPG (számítógépes szerepjáték) .
A játék fejlesztői nem kisebb célt tűztek ki maguk elé mint, hogy a best-seller klasszikus Baldur's Gate sorozat szellemi utódját hozzák el PC-re. (Majd valamikor később konzolokra is.)
Ellentétben a Bioware korábbi alkotásaival (Baldur's Gate , Neverwinter Nights ...) a játék nem a Dungeons&Dragons szabályrendszert fogja alkalmazni, hanem egy teljesen új, a fejlesztők által kitálalt szabályrendszert.
A játék időben és térben a sötét középkorban lett elhelyezve, a készítők elmondása szerint meglehetősen sötét, véres, 'koszos-mocskos' helyszíneken lehet majd kalandozni, - ami előrejelzi valamelyest, hogy egy inkább felnőtt közönséget megcélzó játékra lehet számítani.
Epikus kalandjaink során nem más vár ránk, mint a világ megmentése miközben felfedezhetjük a Ferelden nevű királyságot (birodalmat?).
A fejlesztők úgynevezett origin (eredet) történeteket is beleépítenek a fajok, illetve némely karakterosztály számára. Például egy Törp nemes valamely törp városban indulhat kalandjára egy királyi család tagjaként. Ugyanígy egy rang nélküli törp az utcáról indul. Az eredet történet-vonal fogja meghatározni a játékos előéletét, majd csak ezután következnek a fő cselekményszál eseményei. Ez egyfajta tutorialként is fog szolgálni, illetve több órányi plusz játékidőt kínál.
Habár a készítők elhagyják az úgynevezett csoportosulásokat, mint a semleges, a jó vagy a gonosz beállítottság , a játékban döntéseink kihatnak majd karakterünk és a történet alakulására.
Egy új kameranézetet is felvonultat a játék, amely barangolás közben 3. személyben mutatja karakterünket és/vagy csapatunkat , azonban mikor harci övezetbe érkezünk, a kamera átvált egy RTS-hez hasonló nézetbe. Karaktereinknek valós időben, illetve a játékot megállítva egyaránt adhatunk ki parancsokat ( Támadás/ Varázslás / Egy tárgy használata a gyors-tárból ) csakúgy, mint a Baldur's Gate játékokban....
A játék grafikájáról a Bioware saját fejlesztésű Eclipse névre hallgató grafikus motorja gondoskodik . A játék fejlesztői egyelőre az egyjátékos kampányra fókuszálnak, azonban lesz Toolset is, amivel a lelkesebb játékosok saját modulokat gyárthatnak majd.
Néhány technikai információ :.
=====================
Fejlesztő | Bioware
Kiadó | Electronic Arts
Engine (Grafikus motor) | Eclipse
Platform | PC
Kiadás időpontja | 2009 első negyedév
Műfaj | RPG (szerepjáték)
Korhatár | nem megállapítottSajátosságok :.
===========- Epikus, nyitott végű történetszál.
- Mozi jellegű átvezető videók és történetorientált egyjátékos kampány/hadjárat.
- Teljesen testreszabható karakter (Faj , nem , karakter osztály , képességek , varázslatok stb.).
- A karakterfejlődés osztály-alapú, magasabb szinteken egyre inkább specializálódott osztályba fejlődhetünk tovább.
- A mágia mana-alapú , kizárólag egyféle mágia (osztály) létezik.
- Egy teljesen új fantasy világban játszódik amit a Bioware készített, régebbi sikerjátékaiból merítve az ihletet.
- Csapatalapú játékmenet.
- Felülnézetes, csapatalapú, taktikus harcrendszer.
- 3. személyű nézet felfedező módban.Néhol kicsit jobban belenyúltam a szövegbe (remélem nem gond) és igyekeztem a helyesírásra is ügyelni. Szerintem így mehet első 1. hsz-nek, legfeljebb még egy ilyen képet kéne beszúrni legelőre. (Azért nem tettem meg, mert nem tudom, hogy honnan nem törlik egyhamar.) Ha neked megfelel akkor szerintem kérvényezd a modiknál a dolgot, nagyon szép munkát végeztél (és javíts bele nyugodtan, ha hülyeséget írtam).
-
törölt tag
Dragon Age : Origins (( elozoleg Dragon Age )) egy Bioware altal fejlesztett sikervaromanyos CRPG (szamitogepes szerepjatek) .
A jatek fejlesztoi nem kisebb celt tuztek ki maguk ele mint, hogy a best-seller klasszikus Baldur's Gate sorozat ~ "szellemi utod"jat hozzak el PC-re. ( - majd vmikor kesobb konzolra is.)
Ellentetben a fejleszto ceg regebbi alkotasaival (Baldur's Gate , Neverwinter Nights ...) a jatek nem Dungeons&Dragons szabalyrendszert fogja alkalmazni ,hanem egy teljesen uj, a fejlesztok altal kitalalt szabalyrendszert.
A jatek idoben es terben a sotet kozepkorban lett elhelyezve , a keszitok elmondasa szerint meglehetosen sotet ,veres , 'koszos-mocskos' helyszineken lehet majd kalandozni, - ami elorejelzi valamelyest ,hogy egy inkabb felnott kozonseget megcelzo jatekra lehet szamitani.
Epikus kalandjaink soran nem mas var rank, mint a vilag megmentese mikozben felfedezhetjuk a Ferelden nevu kiralysagot (birodalmat?).
A fejlesztok ugynevezett 'origin ~ eredet' toteneteket is beleepitenek a fajok illetve nemely karakter osztaly szamara. -- :. Peldaul egy Torp nemes valamely torp varosban indulhat kalandjara egy kiralyi csalad tagjakent. Ugyanigy egy rang nelkuli torp az utcarol indul. Az eredet totenet vonal fogja meghatarozni a jatekos eloeletet majd csak ezutan kovetkeznek a fo-cselekmenyszal esemenyei. -- Ez egyfajta tutorialkent is fog szolgalni illetve tobb oranyi plusz jatekidot kinal.
Habar a keszitok elhagyjak az ugynevezett csoportosulasokat mint a semleges, jo vagy gonosz bealittotsag , a jatekban donteseinknek kihatnak majd karakterunk es a tortenet alakulasara.
Egy uj kamera nezetet is felvonultat a jatek, amely mikozben barangolunk 3.szemelyben mutatja karakterunket es/vagy csapatunkat , azonban mikor harci ovezetbe erkezunk a kamera atvalt egy RTS-hez hasonlo nezetbe. Karaktereinknek valosidoben illetve a jatekot megallitva egyarant adhatunk ki parancsokat ( Tamasdas/ Varazslas / Egy targy hasznalata a gyors-tarbol ) csakugy mint a Baldur's Gate jatekokban....
A jatek grafikajarol a Bioware sajat fejlesztesu Eclipse nevre hallgato grafikus motorja gondoskodik . A jatek fejlesztoi egyenlore egyjatekos kampanyra fokuszalnak azonban lesz Toolset amivel az epitok sajat modulokat gyarthatnak majd.
Nehany technikai informacio :.
=====================
Fejleszto | Bioware
Kiado | Electronic Arts
Engine (G.motor) | Eclipse
Platform | PC
Kiadas idopontja | 2009 elso negyedev
Mufaj | RPG (szerepjatek)
Korhatar | nem megallapitott
Sajatossagok :.
===========
- Epikus nyitott vegu tortenet szal.
- Mozi jellegu atvezetok videok es tortenet altal vezetett egyjatekos kampany/hadjarat.
- Teljesen testreszabhato karakter (Faj , nem , karakter osztaly , kepessegek , varazslatok stb)
- A karakte fejlodes osztaly-alapu, magasabb szinteken egyre inkabb specializalodott osztalyba fejlodhetunk tovabb.
- A magia mana-alapu , kizarolag egy fele magia (osztaly) letezik.
- Egy uj fantasy vilagban jatszodik amit a Bioware keszitett, regebbi siker jatekaibol meritve ihletet.
- Csapat-alapu jatekmenet
- Felulnezetes csapatalapu taktikus harcrendszer.
- 3.szemely nezet felfedezo modbanEsetleg ,ha vki atirna ekezetekkel az jolenne. Nekem kin szenvedes lenne UK billentyuzettel. Megertest ,koszi. Aztan lehet szolni moderatornak ,hogy rakja be 1.hsz-be ,ha megfelel mindenkinek.
-
törölt tag
Nem kellene kicsit frissiteni az 1.hsz-t? vagy csak engem erdekel? . Gondolok itt a 2005-os megjelenesre ,stb. (a link is csak veletlen mutat jo helyre).
-
törölt tag
Meg egy kis mozgo anyag annak aki meg nem latta.
mod: bevillan az inventory is .

-
törölt tag
Aki feliratkozott a DA hirlevelre az kapott egy levelet. Plusz a community news menupont alatt most egy 'titkos ajton' keresztul eljuthat egy 3 perces gameplay videohoz ~300mb.

-
törölt tag
Jolesz a grafika , ez meg eleg kezdeti allapot. Meg szerintem mivel meg nincs optimalizalva ezert kenytelenek voltak vissza venni a grafikabol.Ha megnezed pl hivatalos screenshotokon 9fps-ek vannak
szoval ezen nem csodalkoznek.
Full HD felbontasban max-on nagyon latvanyos lesz ez
. Addigra meglesz a hardverem is hozza. Legkozelebbi gepujitasomat a jatek megjelenese korulre tartogatom. 
-
törölt tag
Ingame szosszenet a Gamespot-on.
- Csak single player lesz egyelore.
- Elarulja meg a Bioware-es Greg Zeschuk ,hogy teljesen testreszabhato karakter lesz . (Bar ebben en amugy is 95%-ig biztos voltam
) -
Gyusz
őstag
-
törölt tag
Az a BG perspektivas nagy jo. A tobbi eleg atlagos. 1 valamit nem ertek az pedig miert kell mindig 'forradalmasitaniuk' a jol bevalt kezeelo feluletet ... remelem lecserelik az UI-t vmi kenyelmesebbre mert ez eleg 5lettelen igy. Meg szerintem gyakorlatban sem tul praktikus de majd meglatjuk.
-
Gyusz
őstag
Végre vannak képek is.
-
törölt tag
-
Gyusz
őstag
Idő közben érkezett egy újabb videó is.
-
törölt tag
Rovidke habar ,de vegre megerkezett a Trailer >>> GT
-
-
Vistaboy
veterán
Indul a Dragon Age weboldal!
Hivatalosan holnapután, azaz Július 9.-én startol a BioWare vadonatúj RPG-jének az oldala.
"Négy év telt el azóta, amióta a Bioware bejelentette a Baldur's Gate örökösét. A Dragon Age ugyebár igazi vérbeli PC RPG lesz, de ezen kívül szinte semmit nem lehet tudni róla, lévén az utóbbi éveket a Bioware mély hallgatásban töltötte."
Vistaboy
veterán
Sajnos néha úgy linkelem a híreket, hogy csak copy&paste, nem olvasok vissza.

Amúgy éppen ma jelent meg egy friss hír:
"A Gamespot interjúvolta az EA-tól John Riccitiellot, aki elmondta, hogy a Dragon Age megjelenése 2009. márciusig várható. Ezen kívül kiadják még addig a Mercenaries 2, Mirror's Edge, Spore, Dead Space, Battlefield: Bad Company és Saboteur játékokat. Előfizetéseket is árulnak a Warhammer Onlineból, de az nem jelenik még meg az NPD statisztikákban."
Forrás: Gamespot.Én is abban bízom, hogy elírás az MMORPG, mert ha nem, akkor sz@rban vagyunk...

-
Gyusz
őstag
Két hozzászólással feljebb ott van egy 2009-es dátum, most min is kéne meglepődni? Egyébként meg jó nagy elírás ez az MMORPG, ha idő közben single player RPG-ről váltanának, akkor ennek a játéknak is Duke Nukem Forever vége lenne, pedig már így is csúszott nem is keveset.
-
Vistaboy
veterán
Két régóta várt címének csúszását jelentette be az Electronic Arts: a Saboteur és a Dragon Age sajnos idén már semmiképpen sem kerülhet boltokba.
MOD: Azért azt remélem, hogy az a MMORPG egy elírás! Én úgy tudom, hogy single player RPG-ről van szó...

-
Vistaboy
veterán
Megerősítették, hogy tényleg készül a Dragon Age.
Már olyan régen nincs friss infó, hogy kezdtek a népek kételkedni benne, hogy egyáltalán készül a játék.

-
Vistaboy
veterán
2009. Áprilisában jelenik meg a Dragon Age.
Persze. A korábban bejelentett egy éves intervallum-ba még pont be fog férni.
Ha befér... Persze csúsztatás mindig lehetséges... 
-
Vistaboy
veterán
2008 Április és 2009 Április között érkezik a Dragon Age.

-
-
Gyusz
őstag
Évente kb. kétszer mindig hallani a játékról. Azért most már jó lenne, ha kezdene játszható állapotba kerülni, ez talán az általam legjobban várt játék (persze a Duke Nukem Forever mellett).
-
Vistaboy
veterán
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Kovacsgabor
üzenetére
Nem örülnék, ha így lenne... mármintha nem jelenne meg, de sanszos...
-
Kovacsgabor
tag
2005-ben sztem biztos, hogy nem jelenik meg.
az E3-ra nem vitték ki, de azt mondták, hogy nagyon jó lesz. -
Szten Márs
nagyúr
A Dragon Age™: Origins egy, a Bioware™ által fejlesztett CRPG, melyet nem sokkal a 2009. November 3.-ra eső megjelenése után az IGN a 2009-es év legjobb játékának, a többi játék magazin pedig egyöntetűen az év szerepjátékának választott.
A játék fejlesztői nem kisebb célt tűztek ki maguk elé a játék fejlesztése során, minthogy a best-seller klasszikus Baldur's Gate™ sorozat szellemi utódját hozzák el PC-re és konzolokra. (Majd valamikor később Mac-re is.) Ellentétben a stúdió korábbi alkotásaival (Baldur's Gate™ , Neverwinter Nights™) a játék nem a Dungeons&Dragons szabályrendszert fogja alkalmazni, hanem egy teljesen új, a fejlesztők által kitalált szabályrendszert.
A játék időben és térben a sötét középkorban lett elhelyezve, mikor is közel 400 év után egy újabb Veszedelem közeleg, az emberek a polgárháború határán, az elfek emberi elnyomás alatt, vagy a Bercíliai erdő mélyén bujdokolva, a törpék pedig király nélkül, az anarchia felé sodródva tengődnek.
Saját karakterünk sorsát amellett, hogy milyen nemet választunk számára, három alaposztály (harcos, szerencsevadász, mágus), három faj (ember, elf és törpe) és jó pár eltérő származás segít befolyásolni, ezeket érdemes odafigyeléssel kiválogatni, mert kihatással vannak a történet folyására. Miután ez megtörtént, karakterünkre kalandjai során nem más vár, mint Ferelden egyesítése az éjfattyak ellen...
KIEGÉSZÍTŐK:
- AwakeningGÉPIGÉNY [Minimum | Ajánlott || Mac]:
CPU: Intel Core 2(1,4GHz) | Core 2 Quad(2,4GHz) || Core 2 Duo
VGA: ATi X850 | HD3850 || X1600
RAM: 1GB | 4GB || 2GB
HDD: 20GB || 17GB
OS: Windows XP | Vista; 7 || Mac OSX 10.6.2TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Letölthető tartalmak: LINK
Fejlesztő: Bioware™
Kiadó: EA
Platform: PC, Mac, Xbox 360™, PS3™
Megjelenés: November 6, 2009 (EU)
Műfaj: Role Playing Game
ESRB: 17+Bugok és nem hivatalos fixek:
Shale (Pala) Chat Bug--FIX
Redeemed DLC Troubleshooting FAQ
Ha a letölthető tartalmak nem jelennek meg, itt találsz segítséget.[ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak a kis leírás lesz az? Vagy esetleg a menük? Vagy maga a játék közben megjelenő szövegek is magyarítva lesznek?

Nameg eddig olyan forradalmit nem is láttunk...

Ha befér... Persze csúsztatás mindig lehetséges...