Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
Szívesen, mindkettőtöknek.

-
MoRT2195
tag
Köszi a választ! Egyébként értem én a dolgokat, már végig vittem régebben a játékot, csak érdekelt, hogy van-e mód rá, hogy megmentsük, de akkor oké. Nem vásárolni, vagy beszélgetni akartam, csak volt ott pár mellék küldetés amit felvehettem, de így már nem tudom teljesíteni. Amúgy nem rögtön rohanják le, hanem azután amikor megcsinálunk 1-2 fő küldit. Na majd a legközelebbi végigjátszásnál jobban kiokoskodom a dolgokat

-
genndy
addikt
válasz
stefi76
üzenetére
Szia!
Nem lehet, nálunk a dobozos változat hivatalosan magyar nyelven jött ki, tehát fordítást letölteni hozzá warez lenne. Két kiegészítőhöz viszont nem készült hivatalos fordítás, azt letöltheted:
Leliana's Song : http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/1314/dragon_age_lelianas_song
Amgarrak Gólemei : http://users.atw.hu/hlteamv2/download.php?view.101
Ha a magyar nyelv a fontos, akkor lehet hogy jobban jársz mondjuk ezzel (kicsit drágább, de szokott akcióban is lenni, akkor csak 2000 Ft az alapjáték és a kiegészítő is):
http://cdgalaxis.hu/PC/17080/dragon-age-vervonalak.html
http://cdgalaxis.hu/PC/17538/dragon-age-vervonalak-kiegeszito-eszmeles.htmlHa a komplett csomag a lényeg (de angolul), akkor van a játékból Ultimate kiadás is (ebben benne van az összes kiegészítő). Ez pl. Steamről elérhető, most van a karácsonyi vásár, valószínűleg lesz akcióban. Ha lesz, akkor -75% kap, tehát ~2300 Ft-ért a tiéd. De akkor csak a két kiegészítőt tudod legálisan magyarítani.
Jaj de szép összefoglalót rittyentettem
-
stefi76
aktív tag
Üdv Urak!
Most néztem eredeti új Originst 2500 forintos pöpec áron, viszont angol nyelvű.
Felületesen google-ztam ki, de egyértelműen nem találtam meg, hogy lehet-e magyar feliratot külön letölteni hozzá? -
genndy
addikt
válasz
MoRT2195
üzenetére
Nem lehet megmenteni. A sztoriból adódan oda mész először, ott tudsz vásárolni, társat kapni, stb., de amint elmész, lerohanják az éjfattyak (mondjuk a menekültek, templomosok, mindenki ezt hajtogatja, tehát lehet rá számítani).
Menj máshová, négy lehetőség is nyitva áll, mindenhol lesznek még kereskedők, stb.
Ja, és innentől elérhető a táborod (jobbra fönt, a tábortűz), oda szinte bármikor visszamehetsz pihenni, beszélgetni a társakkal, lesz saját kereskedőd is. -
MoRT2195
tag
Valaki nem tudja, hogy ezt a kis Lothering falucskát nem lehet megmenteni valahogy? Semmi jel nem volt arra, hogy támadni fognak az éjfattyak, csak egyszer hallom, hogy nem lehet arra menni, mert elfoglalták. A térkép közepe fele van.

-
leviske
veterán
Nem annyira extra cuccok jártak a SE-höz, nekem is az van. Amiért érdemes volt azt venni, az úgy is az extra bolt és a plusz karakter és a körítése.
Szvsz, ha nem tervezed többször végigvinni, akkor a mágust érdemes betölteni és mágussal is érdemes menni, mivel ugye ez a kaszt érintett a leginkább a sztori során. (És ha azonos kasztú karival mész tovább, akkor ha jól rémlik értelmesebb cuccot kapsz az egyik kamarástól.) Am történetileg sajnos 0 különbség van, pár plusz mondaton kívül.
-
G4ga
őstag
válasz
leviske
üzenetére
DAO : én rögtön megjelenéskor vettem gyüjtöit és egy csomo tárgy csak feketén volt meg.
nálam 6 tárgy lett most legális.
DA2: ebben az esetben igazad van... pl megnyiltak a gyüjtöi kiadás itemei. ez mondjuk kicseszés azzal aki megvette az elején a signiture editiont... a többit én összeszedtem, végigtoltam a webes játékot, a demot ...
ha ezt tudom nem szenvedek velük...
illene már végig vinni a második részt is.
Ott melyik karit érdemes betölteni?
Van egy Mágusom és egy Nemes emberem ami eddig teljesen kész. -
G4ga
őstag
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
ez segit ezen a problemán.
Igy mindent áttudsz vinni. igazábol nem értem hogy ezt miért nem lehet belerakni a játékba, de moderek megoldották. én evvel játszottam végig kétszer, és valoszinüleg evvel fogom végig játszani még elég sokszor...
Igazából sok esetben az originses fegyvereket használtam. péncéloknál szinte az összes maradt. nem sok jobb volt az awe-be. Arra kell figyelni, hogy legyen elég hely az inventoriba

Van olyan mod is ami engedi runázni az origins-es fegyvereket az Awe-be az pedig ez. evvel nem maradnak le az originses fegyverek. hasznos ez is.
Hir:
Most olvasom, hogy decemberben ingyen megkapta mindenki a promocios itemeket a DAO,DAA és a DAII-höz is. Nesze neked exclusivitás
-
Str8 sk8r
őstag
...más is észrevett olyat, hogy ha a főjátékot (DAO), és néhány mellékküldit végigvíve átlép az Awakening-be, és importálja a karakterét, egy csomó megszerzett extra tárgy elvész?
... -
genndy
addikt
Lehet tök kezdő karaktert is importálni ('Haladó' fül), de nem érdemes. Az átvihető felszerelés, pénz, gyógyitalok miatt érdemes az alapjáték végigjátszása után kezdeni csak az Eszmélést. Ráadásul így a döntések hatása is átkerül, az alapjáték végéről főleg (sokat amúgy nem befolyásol).
-
Amur
addikt
megtaláltam a választ,hátha másnak is segít:
az Awakeningben el lehet kezdeni a kampányt teljesen a nulláról, de akkor egy új karaktert kell generálni. Ebben az esetben egy orlais-i Szürke Kamarás parancsnokként érkezik meg a játékos. Nem kell olyan mélységű előtörténetre számítani, mint az Originsben, de ha ezt az utat választjuk, akkor mindenképp lesz egy rövidke, végigjátszható háttértörténet a karakterhez, mielőtt a tényleges kaland elkezdődne. Az Awakening során természetesen folytatható a szintlépés, tehát az importált karakterek esetében a 20-as szintek fölé emeljük a szintlimitet. Lényegében az történik, hogy ha a játékos új karaktert generál, akkor az rögtön a 17. és 20. szint között fog kezdeni, ami miatt sokkal több tulajdonságpont osztható el a karaktergenerálás végén, ahol lesz bőven új varázslat és képesség is. Ennek a dolognak a kiegyensúlyozásán egyébként még dolgozunk.Persze egy mentett állás segítségével bármikor beimportálható az Originsban használt karakter. Tulajdonképpen be sem kell fejezni az Originst ahhoz, hogy az ember belekezdhessen az Awakeningbe, de ez egy egyirányú utca. Ha az Origins befejezése nélkül kezd a játékos az Awakeningbe, akkor az időbeli előreugrás, és a szintnövekedés miatt már nem fog tudni visszatérni az Originshez, az a kampány számára véget ér. Persze bármikor újratölthetjük az Origins mentést, és folytathatjuk onnan ahol abbahagytuk.
-
Amur
addikt
most néztem hogy az awakeing kieg.-em is megvan,fel is raktam.
Itt már nem emlékszem hogy érdemes e egy level3mas karit importálni,vagy úgy is csak a sztori végén tudom majd folytatni a kieg.sztoriját? (szerintem a kieg.-et nem is toltam végig annakidején..) -
Amur
addikt
Most raktam fel újra.
Most win7re,telepítés végén beszólt hogy nem megfelelő a kompatibilitási beállítás és módosítani akarom-e.
Mondtam hogy ok,gondoltam már nem mai játék,hagy csinálja.
Ez így ok?
Már csak azért mert olvastam másoktól hogy előfordulnak fagyások.
Nekem egy óra játék után fagyott koppra úgy hogy hidegreset lett a vége.. -
Str8 sk8r
őstag
...köszi mindkettőért, a titkos ajtós az előző végigjátszásból mostmár halványan rémlik, az a sárkányka elég masszív...
...a másikért külön köszi, mert lapozgattam már párszor a DAO wiki-t, de még elég suta vagyok hozzá, és segítettél új élményt hozni a végigjátszásba...
... -
vitaro
senior tag
-
Str8 sk8r
őstag
...spoileres kérdések...
...orzammar-ban, a királyi palota főcsarnoka közepén van egy nyolcszög alakú padlóvésetben egy nyolc ágú csillag-ikon...ha erre ráállunk, mintha valahol nyitna valami reteszt, vagy titkos ajtót, de nem tudok rájönni, hogy hol, és mit nyit, és az egésznek mi a jelentősége?
......továbbá : szintén az említett helytől pár szobányira(ill. a kör tornyában is a harmadik szinten) rábukkantam egy fiolára, amit ha megpiszkálok, akkor megjelenik egy igen zúzós ellenfél (legalábbis nehéz szinten megszenvedtem vele 10-12-es szinten) ami legyőzése után komolyabb TP-t ad, és a jegyzeteknél megjelenik egy "a fekete fiolák" sztori...ezekből mennyi van, és hol található a többi? (ha jól rémlik, talán mintha az előző végigjátszásomba mintha egyel összefutottam volna a breciliai rengetegben a farkasok után bóklászva a romok mélyén)...
-
Midoriko
csendes tag
Sziasztok! Van egy ércem amit úgy szereztem mint a Superman-ben meteor darab zuhan a földre kisfiú életben marad
a lényeg hogy ezt hol tudom felhasználni? csinálni lehet vele valamit? -
BenJoe80
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Eppen most olvastam egy tesztet a Guild Wars 2-rol. Ez jonak hangzik... ismeri valaki? Milyen? Ha jol ertettem itt is csapattal jatszik az ember csak azt nem tudom, hogy az egesszel vagy csak a csapat egy reszevel?
-
BenJoe80
senior tag
Meg nem. De az nem is olyan rendszeru, mint a Dragon Age. A problemam nem is az, hogy nem talalok RPG jatekokat, hanem az, hogy nem talalok olyat, ahol egy csapatot lehet terelgetni es a csapat minden egyes tagjat hasznalni egyidoben.
A Diablo volt ilyen, de sajnos az meg nem FP, hanem inkabb startegiai.
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Elnezest az OFF temaert (ezert is rakom OFF topikba), de nem talalok olyan topikot ahol, belathato idon belul valaszolnanak.
Szoval... jatszottam a Dragon Age-el, a Dragon Age 2-vel is es baromira tetszik! Nagyon szeretem a RPG jatekokat (kedvenceim: Gothic, Two Worlds, Oblivion, Dragon Age, Withcher), de az a problemam, hogy:
- vagy egy karakterrel jatszol
- vagy egy csapattal, de akkor csak max. szemelyzetet vihetsz magaddalKerdes: letezik-e olyan RPG (az ujak kozott), amivel egy csapatot lehet terelgetni (mint a Dragon Age-ben), de nem ugy, hogy egyszerre csak 4 karaktert vihetek magammal?
-
freaghill
őstag
Olvastam, hogy ez a játék hivatalosan is 4 magot használ.
Mennyire lenne élvezhető ez a játék egy intel core i3 2120 és egy asus hd 7770 párossal? -
-
G4ga
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Random fagyasok nalam is vannak 1.04el es 1.05el is.
Alt az inditas utan egyszer nekem is kifagy.
Minden hibauzi nelkul kidob asztalra.Most csinaltam meg a low and older kuldit.
Loreskeaper robe-t hogy hogy dobja ki a jatek?
Vagy 100x utottem le a csempeszvezert szinte mindegyik nehezsegen es semmi.
Kivoltam... -
leviske
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Akkor ötletem sincs, bár a 1.05-el nem is mentem még sokat. Mindenesetre nekem anno csak a megjelenés után, a patch-ek előtt volt csak ilyen problémám.
-
leviske
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Melyik verziót rakta fel a steam? Bár gondolom az 1.05-öst, de azért csak megkérdezem.
-
Kareszovics
addikt
Folytatni kéne már ezt a nagyszerű játékot az Awakening-el, csak Steam Ultimate folyamatosan kifagyott már az első közepes csatáknál is, hiába defraggolom a cuccot, akkor is...

-
vitaro
senior tag
-
Weaver
senior tag
hát ez nem semmit: válogatott tehetség kellhetett ahhoz,hogy a DA2 ennyivel rosszabb legyen minden tekintetben az elsőnél.... hát még grafikára is rosszabb (de ahogy érzem magasabb a gépigénye), mint az első.
adott volt egy majdnem tökéletes első rész. finomítani kellett volna a grafikán, 1-2 jó ötletet még beletenni, még nagyobbá, gonoszabbá tenni és kész a sikerjáték.
valahogy a Baldurs Gate-nél ez összejött.
nem tetszik, két kanyar után kiléptem....
ha importálom a 33.szintű karimat az első részből, akkor is első szintű a 2.részben induláskor? (csak a tetteket veszi át?) -
leviske
veterán
Igen, mondjuk a Witch Hunt nem kihívásnak lett tervezve. Egy egyszerű feldobott labda, amivel biztosítanak minket arról, hogy a franchise-t a Morrigan-Flemeth szálra akarják alapozni, ezért nem is értem, hogy a második részben miért csak kb 3 percet szerepelt Flemeth összesen.
Sztorin kívüli DLC még a Darpspawn Chronicles (vagy mi), meg a Leliana's Song.
-
Weaver
senior tag
az awakening után elkezdtem a witch huntot is, hát elég nagy csalódás!
mondom elkezdtem, de 2-3 óra játékkal be is fejeződött.... aki még nem játszott vele ne olvassa tovább!!!
amikor morrigan átment a kapun, azt hittem ott kezdődik majd el az igazi játék! mondja hogy flemeth él, gondoltam lehet menni újra legyakni... és kiderül hogy mit akar valójában morrigan. és egy nagy semmi!
az összes helyszínen csak 1 fő útvonalon lehetett menni, az ellen sem volt kihívás. az utolsó (fő)harc is nagyon könnyű volt. mondjuk lehet nem 32. szintű karekterre tervezték.
igaz ez csak egy DLC, és nem kieg amit nem vettem figyelembe.
a golems-en, és ezeken kívül van még amit ki lehet játszani ?
-
G4ga
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Project lezsirozva.
Anorat megdumaltam.
Alit lebeszeltem a kiralysagrol.
Leilana gond nelkul fogadta ( baratsag maradt 100%-on )
Morrigannel elso beszelgetesre -15, aztan visszatolt es sikerult megtartani a szerelmet.
En is ugy tudom hogy kinyirni ki lehet csak nem tudom hogy van e olyan opcio hogy nem en adom ki a parancsot. Majd meglatom. Maxfelaldozom a vegen
Anorat amikor fuztem vegig ugy beszelgettunk hogy kiraly leszek. Nem csak a hazzassag hanem kozos eros kezu kormanyzas.Majd kov. vegigjatszas csajszi kari lesz es kiralyno

Ott is muszaly a nemesi eloelet? Vagy csak eleg a szerelem Alival?
Pagonyelf szerencsevadaszt akarok csinalni, de ha kell a nemes marad az. Hulyen fog mondjuk kinezni a nemes tolvaj...
-
leviske
veterán
(#3735) G4ga: Én is hoztam össze már királyt. Akkor kell Anorával lezsírozni a dolgot, amikor elméletileg Alistairrel is összeboronálhatod.
(#3737) v_tomy: Hosszú ideje nem játszottam már végig a játékot, de nekem úgy rémlik, hogy nem feltétlenül kell Loghaint életben hagyni, de abban az esetben, ha Te karid öli meg, Anora nem fog házasodni.
Bár én mondjuk életben hagytam és emiatt össze is futottam vele az Awakening során.

-
G4ga
őstag
Nem is sztorirol beszeltem en se.
Nehezsegi szintrol volt szo
Mondjuk evvel a harcossal viszonylag jobban boldugolok.
Ezt magara lehet hagyni. Gyurtam a hpjara.
Waynnel jatszok inkabb, mert ha nem iranyitom pikk pakk elhullik.
Pedig taktikolva van neki a gyogyitas, gyogyital... Rogton ot tamadjak...
Nem huje az AI. Kiszedi a gyogyitot es utana egyenkent a leggyengebbeket.
Tetszik nagyon
Kiralyt valaki hozott mar ossze?
Gondolom ugy tudom megcsinalni hogy Logit legyakom, Alistart pedig felaldozom a vezerdemlnnal. Maradok mint nemes az eselyes a tronra?! -
G4ga
őstag
Milyen szinten toltad?
Elsore konnyun toltam vegig.
Ket magus, egy harcos es egy szerencse vadasz felalasban.
Az origins es aweba is eleg konnyen boldogultam, plane ugy hogy a magusok buvharcosok is voltak. Gyogyitalt szinte nem is hasznaltam.
Masodik nekifutasra emeltem rogton ket szintet es nehezen tolom.
Mivel harcos karival tolom igy ket harcos, egy magus, egy szerencsevadasz a felalas.
Waynet hasznalom mivel o alapbol gyogyito. Ha o elhullik igen csak bajba kerulhetunk. Eleg kemenyen fogy a gyogyital. Alit hasznalon tanknak. Mit ne mindjak daraljak rendesen.
Teny hogy az aweba eleg jo cuccok vannak, de azerr elore felek.
Nem szabad leirni a kieget tud az meglepetest okozni, annyi hogy nem konnyun kell jatszani plane nem importalt karival.Arra emlexem hogy az ossarkanyt rengetegszer toltottem vissza hogy ugy csinaljam meg hogy a fokari ne huljon el. De a meszaros, asszem igy hivjak azt a vmit amiert achj is jar ha infernon olod meg, se volt konnyu. Mennyit trukkoztem. Tomonytelen videot neztem meg, olvastam kivel,milyen felalasba menjek es veletlen sikerult.

Ha a golemes dlct megvetted semmikep nem konnyun jatszd ki. Annak pont az a lenyege hogy magas szinten es nem alap konnyusegen igen csak komoly melo.
-
Weaver
senior tag
végigtoltam az awakening-et is, és sajnos végig érvényben maradt benne, hogy nem volt kihivás. túl erősek voltak a karaktereim. volt a végén egy sárkány, az is, egyszer csak elfeküdt és kész. a legutolsó harcban volt, hogy a gyógyításon kívül még gyógyitalokat is inni kellett. de az is megvolt elsőre....
az origins-ben nem mertem öt métert menni mentés nélkül mert egy rossz húzás, vagy rossz taktika és máris feküdt az összes karakter....
jó volt, hogy lehetett folytatni, jó volt , hogy belevettek 1-2 karit az originsből is, de összességében ez már annyira nem tetszett.
a cuccok is nagyon táposak voltak végig. pl energiaitalt nem is használtam, egyszerűen nem is volt rá szükség. (viszont az origins-ben meg eléggé hiányoltam.) rúnakészítést sem használtam, amit lehetett találni párat készen azokat felhasználtam, de nem gyártottam nagyon erős rúnákat se páncélra , se kardra. erre sem volt szükség.
asszem' 30. szint körül zártam, de akkor már annyi képesség volt, hogy a többség megint csak kihasználatlan maradt. (vagy éppen nélkülük is túl könnyű volt.) nem emlékszem volt-e az elején választható nehézség, én alapon (normál) hagytam. ha valaki elkezdené nyugodtan tolja fel a szintet.
elkezdem a witch hunt-ot.

-
Weaver
senior tag
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
aha, akkor dörzsöltség hiányában nem nyílt ki.

az awakeningben nem tudom ti hogy voltatok vele, de túl könnyű... nagyon erősek a karaktereim, szinte meg se tudják őket ütni. talán a felénél, harmadánál járok, de még egy harcban sem volt kihívás. ráadásul úgy lépik a szinteket, mintha muszáj volna. a megvehető / található cuccok is elég tápok.
-
G4ga
őstag

Tettem egy pontot a lopásra a fökarakteren és elérhetövé váltak a küldik.
a lopozásból 2ig jutottam, a lopásból a 3.ig.A következö lopozás a PAlota lenne - de ha azt jól tudom az országgyülésig nem lehet megcsinálni, a lopásból pedig a korona. Mindkettöre azt mondja a csoka hogy még nem tudja a modját hogy hogy csináljuk de majd szol.
Tehát itt megakadt a küldi sorozat?Este majd megnézem hátha vmit tudok tenni!
-
vitaro
senior tag
Katonával sehogy. Ha a főhős szerencsevadász és rendelkezik lopakodás és/vagy lopás képességgel, egy Slim Couldry nevű fazon jelenik meg a város főterén, aki különböző feladatokkal látja el a kamarást. Bűnözési hullám a küldetéssorozat neve ha minden igaz. Ezen missziók egyike az, amelyben fel kell törni ezt a két ládát. Ahhoz, hogy az összes feladatot megkapd, mindkét fentebb írt képességgel rendelkezned kell már az első Couldry-val való beszélgetés alkalmával.
-
G4ga
őstag
látod benne hagyták.
ennyi idö után... és egy jol sikerült másdik rész után ...Ettöl függetlenül azt mondom, számomra eddigi egyik legjobb játék amivel ilyen jól szorakoztam. ill.. fogok még szorakozni!
ha bármiben tudok segiteni szolj. Kb 8GB az override könytáram a sok mod és fix miatt!
Originsbe is elég sok van amit az esetleges ujrajátszásnál érdemes feltenni. Bár ott nem annyira szemettünö és hátrányos dolgok, de akad.Mondjuk a most talált Egyesülés fix azért jó dolog!

-
G4ga
őstag
-
G4ga
őstag
a felszerelés elvesztése minden esetben elöjön már sajnos. az 1.04 pecs csak rásegitett a hibára.ha az fent van nem uszod meg hogy ne szivd meg.
a lentebb linkelt fix megold mindent evvel kapcsolatban.
a fekete páncél is csak fix segitségével szerezhetö meg a fentebb emlitett pecsnek köszönhetöen. azt is sikeresen kihagyták a játékból ahogy az Óelf páncélt az Originsbe.
vagy a modot használni ahogy te mondtad, ebböl kettö féle van:A: A fix a megszerzésének követelményei szerint ( Spoiler : Oriás nemtudom mi legyözésének alkalmával dobja )
B: mikor belépsz a bányába az elsö pár ellen legyözése kidobjaIll. van még az additemes fix. ami engedélyezi hogy Konzolba beirva automatikusan a játék bármely pontján becsiteld.
Sigrun-nak pedig nem a személyes küldije bugos csak... az nem mindig bugolbe hanem a csatlakozása. Ha utoljára hagyod vagy a küldije elött csatlakoztatod a mágus csajszit öt már nem lehet. Idegesitö bug ez is, de ez közvetlen a t9rténtek után is fixelhetö evvel!
A bánya bugra : ez
Blackblade armora pedig: rendesen dobálja vagy additem-es megoldás a gyogyir!Érdemes még ezt is Low and order küldi bugjára megoldást jelentö fix feltenni. Anthmarine ( rem jól irtam ) elsö küldijének bugja.
Weaver : Nexuson egész jó fix packok vannak fent, amik összeségébe javitanak mindent amit az EA nem tett meg. annyi velüka baj, hogy sok esetben angolositják a szöveget, mint utobb nekem kiderült. Ha elakdsz vagy valamit bugosnak találsz nyugodtan szolj, elég sokszor nyálaztam át nexuson a bugfixeket, ugyhogy képbe vagyok mit kell leszedni

-
vitaro
senior tag
Nem olvastam végig rendesen a hozzászólásodat, most már vágom hol vagy. Ahogy leviske írta, a felszerelésedet folyamatosan fogod visszaszerezni, hacsak nem futsz bele a bug-ba. Ha abban a jelenetben, ahol az Architect elkábít majd felébredsz fekete a háttér, valamint ezt követően a karaktereden nincs más csak alsónemű, a hiba jelentkezett. Mindenképpen javaslom a fix feltelepítését.
Ami a ládában lévő rogue cuccot illeti, moddal bele lehet varázsolni a játékba a hiányzó részeit. -
leviske
veterán
A felszerelésedet kijutás közben fogod összeszedni, karakterenként. Baromi idegesítő, de ez van. A varázsajtó meg csak egy fullos páncélt takar, amit csak egy szerencsevadász viselhet és nincs meg minden tartozéka.
MOD: Amúgy a kombinációra nem emlékszem, de egy darabig húzogatod a karokat, rájössz a logikára.
-
vitaro
senior tag
A felszerelés elvesztése a bányában ismert hiba. Itt találsz hozzá egy bugfixet. Ahhoz, hogy működjön olyan mentést kell betölteni ami még azelőtt van, hogy beléptél volna a bányába. A linkelt oldalon minden le van írva részletesen.
Emlékeim szerint van egy olyan hiba is az Awakeningben, hogy a Sigrunhoz kapcsolódó mellékküldetés nem mindig válik elérhetővé, a nexuson nézz utána ennek is esetleg. -
Weaver
senior tag
válasz
leviske
üzenetére
1-1ben átvettem az alapjátékból a karaktert at awakeningbe. néztem is nagyot, amikor megjelent Alistair és régi barátjaként üdvözölt. pedig elvileg vagy neki, vagy nekem meg kellett halnom. na mind1.
awakeningben az ezüst bányában elveszik az összes felszerelésem. egyből van egy terem ami varázslattal le van zárva. viszont fel lehet menni az 'építész laboratóriumába' ahol van két kar. ezekkel kell játszani, ez nyitná gondolom az ajtót.
mi a kombó? nem jöttem rá. ebben a ládában van a felszerelés? egyántalán vissza lehet szerezni ?
-
leviske
veterán
A Witch Hunt a játék sztorija után történik a hősöddel, de én a helyedben csak akkor ugranék bele most, ha Morrigan volt a románc másik szereplője, nem Leliana, vagy valamelyik srác. Egyszerűen érzelem-teljesebbek a párbeszédek, ha vele jöttél össze.
A TDC és a LS független a sztoritól, a RtO, a TSP és a WK sztori közbeni, ahogy gondolom tudod. Marad még a TGoA, a WH-on kívül az az egyetlen, ami sztori után játszódó DLC, de tudtommal a sztori szál nem nagy benne. Emellett még ott az Awakening ugye, nem tudom, hogy már azt kivitted-e.
-
Weaver
senior tag
végigtoltam az alapjátékot (v1.4) mindenféle kieg nélkül. most melyik DLC-t kell fetenni ?
olyan kellene , ami tovább viszi a sztorit, a játék közbenieket direkt nem tettem fel, mert még1x majd végig akarom tolni, és kell, hogy némi újdonság is legyen benne. -
leviske
veterán
Mint mondtam, pont abban a végigjátszásomban válaszolgattam egészen másképp az országgyűlésen, így elképzelhető, hogy az egész csak véletlen. Mindenesetre nekem úgy rémlett, hogy egy kopasz, nemesi ruhás ember jelenik meg, nem a szakálmakál szakadt ruhás.
MOD: Amúgy szerintem a nemesi kaszttal a legélvezetesebb a játék. A kiegészítők során már-már felér a dalish elf, de az alap játék egyértelműen nemessel a legjobb.
-
Weaver
senior tag
az országgyűlésnél még nem tartok. közben már utána néztem, mert a fejtörők nem az erősségem. de tényleg le volt írva. a 4.-et nem írák le, annyi, hogy az idéző újboli bekapcsolása után végig kell csinálni mind a 3-at és ezután kell a 4. körhöz odamenni és megérinteni. köszi a segítségeket!
-
G4ga
őstag
Ahogy leviske mondta van egy jegyzet az alapjan kell megcsinalni.
En annyival egeszitenem ki h a 4. Kanyar nincs benne a jegyzetbe.
De ha a kuldi nevere rakeresel itt a forumba levan irva mit kell csnalni.elso vegigjatszasomnal en is kerdeztem pont ezt.Spoiler:
Orszaggyules hogy jon ide? Nem ez a kuldi az amikor 4. idezesre a bolond jelenik meg akit majd random alkalommal lekell csapni...?Kozben megoldott az angolosodas problemam.
Parszor leszedtem felraktam a jatekot, egyenket a modokokat es az egyik hibakat javito pack miatt angolosodot. Am erdekes mert elso vegigvitelre is fent volt es nem csinalta ezt.Probalgattam a jb3 textura packot hogy szebb legyen a jatek.
Bemadoltam a megadott mappaba de nem latok valtozast. Vki hasznalt ilyen jellegu modot?Nagyon rakattantam megint. Nemes - harcos ember karival tolom. Kiralyt akarok csinalni a lelkembol. Eros karinak tunik, csak hianyoznak a varazslatok.
-
leviske
veterán
Miközben járkálsz a toronyban, összeszedhetsz egy jegyzetet, amiben le van írva, hogy milyen sorrendben kell idézésekhez megérinteni bizonyos tárgyakat. Sorrendben kell végigmenni a leckéken és a 4. esetében, amelyik esetében asszem magadnak kell kifundálni pár utalás alapján, hogy milyen sorrendben mit kell megérinteni, az országgyűlésen jelenlévő fix rossz arcok közül kilősz egyet (asszem).
MOD: Azért nem tudom biztosan, mert ugye annyira nem egyediek az NPC arcok és az országgyűlés sem feltétlenül van ugyanúgy összevágva minden válasz esetében, szóval nem tudom, hogy biztosan amiatt nem mutatta a kis pofánvágnivaló kopaszt.
-
Weaver
senior tag
mágusok tornyában van egy hely, ahol többek között könyvek vannak a polcokon (TAB-ot lenttartva elég sok tárgy előjön) amihez ha hozzányúlok nem történik semmi, de 16-ot sebeznek. ezekkel kell csinálni valamit , vagy hagyjam ?
-
Str8 sk8r
őstag
...én is vittem végig, újat kezdtem, majd azt a felénél félre, megint egy másikba bele, stb, de ilyen nyelvi gondom nem volt, pedig először angol nyelvű játékot kaptam kölcsön havertól, és úgy buheráltam bele a magyar nyelvet, aztán újra telepítettem a megvett magyar nyelvű játékot, és bár nem játszom csak offline, de nekem eddig semmi gondom nem akadt...aztán még váltottam XP/32bitről win7/64-re, és a mentiket áttettem, és úgy is rendben ment a game...
... -
G4ga
őstag
válasz
leviske
üzenetére
tul sok szöveg angol...
huuu köv rendszer telepitésig? ezt már olvastam hogy lepucolni csak ugy lehet szinte ha rendszer telepitest végzek.
akkor ha leszedem a játékot és ujra visszarakom nem is biztos hogy jó lesz? ...
Szerk: Pl Morrigan összes párbeszéde eddig angol... a jövöbeli esetleges opciók miatt jobb szeretném ha magyar lenne!
-
leviske
veterán
Régebben nem működtek a DLC-k, ha újra volt telepítve a játék, de akkor se, ha a nyelvi fájlok le voltak nagyobb mértékben cserélve. Az 1.05-el elméletileg megoldották, hogy ne szarakodjanak a DLC-k folyton, de hogy az újratelepítéses mizériától meg tud-e óvni, azt nem tudom.
Szóval most használható tanáccsal képtelen vagyok szolgálni. Ha más baja nincs és nem fordul túl sok helyen elő, akkor lehet, hogy én a helyedben megpróbálnék együtt élni vele a következő rendszertelepítésig.
-
G4ga
őstag
válasz
leviske
üzenetére
hát ez az, hogy nekem is alapbol magyar.
eddig nem csinálta ezt. most uj karit inditottam és igy fordult elö. de érdekes mert felirtam minden nyelvi fájlt, de az még igy is elöfordul hogy néhol angol a szöveg!
nem értem!Ha leszedem a játékot és felrakom ujra, elég csak a dokumentumok dragon age mappáját kimentenem? a dlc ugy müködnek ha visszateszem ugy ahogy volt?
-
leviske
veterán
Nem rémlik ilyesmi, bár nekem alapból magyar a játék és az egyetlen angol nyelvű DLC-m a fő szál után játszódik, szóval nem-igen szól bele más nyelvi fájlokba.
Mondjuk hozzá tartozik az is, hogy az 1.03-as patch volt az utolsó, amit úgy raktam fel, hogy huzamosabb ideig játszottam a játékkal, így az 1.05 csak fent van, de tapasztalatom nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(mert sokszor visszamész majd még...)
...