- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Most lecseréltem korábban egy javított fájlra az eredetit, most megpróbálom az eredetivel.
Viszont én csalás nélkül becsülettel öltem meg a mágust és mentettem akit csak tudtam, szerintem a mágus volt a rossz fiú.
A másik crackkalt javított fájlok, meg nem cég által kiadott javítások (Bioware néha gondot okozhatnak).
Mindegy ha működni fog, most a mágus torony utána, Revlic, utána a törpék faluja utána Haven, és csak utána a mágus.
Ezért szeretem jobban a pses meg Xboxos játékokat játékra tervezett, meg nem kell mindenféle frissítéssel tökölni, nincs az hogy nem ismeri fel a géped a 6 magos 12 szálas processzort mint a nálam a Prince of Persia Warrior within.
Meg nincs az hogy ezerféle javítást kell hozzá letölteni.
-
Plata
félisten
Fócus könyvel vigyázz.
Az mindent resetel.
Egyébként azt hiszem eltoltam a játékot én is.
Eljutottam ugye a táborba,a dlc-k miatt a tábori boltosnál ott van rengeteg tápos ajándék,én meg nem figyeltem és lelianának adtam ajándékot amitől 55-ösre nőtt a kedveltsége,de szerintem így elbuktam a küdetést amit akkor ad amikor kb 40-es haverságnál tartunk.
Lehet vennem kell a tábori törpénél szenet hogy megharagudjon rám. -
Plata
félisten
A könyveket el is adhatod,minden be töltésnél újra tele rakja a táskád könyvekkel,el is passzolhatod boltosnak.
Társaidnak is adhatsz egy kis plusz izmot.
Mondjuk megnézném ha adnék Morrigan-nek 500 erő-t hogy ha be állítanám pusztakézzel harcolni vajon meglátszana-e.
Lehet hogy a fő gonoszt is egy taslival le verné.
Ő lenne a korcari brúsz lííí. -
melega
őstag
Akkor a volt a gond, hogy mindent végigcsináltam ahogy írta, de mee, töröltem a talent_books fájlokat.
A másik apukám odavan a parasztmunkáért, hiszen olyan származású, én utálom.
Tehát ha egész nap a földön kéne kapálni, én inkább lovásznak mennék.
Imádom a hátas és sport lovakat.
Ismerem az etetésüket.Reggel széna, zab víz, délbe, lucernaszéna víz, este széna zab víz.Futószárazni őket, trágyázni szalmázni, sőt azért nem lehettem ugartó vagy lovasíjász csapatba mert vágtába é szőrén mindig összeesett az ülésem..
Emiatt és amiatt hogy hosszú kardvívásra nincs időm ,nem érnék oda időbe, pedig részese akartam lenne középkort idéző hosszúkard vagy lovagi bemutatóknak, ezért a szablyát választottam.
Abból a cél eljutni haladó szintig és haladókkal szerepelni bemutató szintű versenyeken.
A másik én sokkal szívesebben megyek lovásznak, sőt olyannak aki gyerekeket készít fel lovagi bemutatókra, vagy versenyekre mint parasztnak.
-
vitaro
senior tag
De működnek. A daupdater-t használtad, ahogy a leírásban szerepel?
INSTALLATION:
- Open daupdater.exe (core Dragon Age folder\bin_ship)
- Add "Talent_Books_OR.dazip" and "Talent_Books_AW.dazip" (if you have Awakening)
- Highlight (both) the file(s) and click "Install Selected"
- Play!
Valamint van még ott egy megjegyzés:
VERY IMPORTANT: After daupdater finishes installing, delete anything starting with "talent_books....erf" from "...My Documents\BioWare\Dragon Age\packages\core\data". If you do not, using the books has no effect.Tehát a My Documents\BioWare\Dragon Age\packages\core\data mappából törölni kell minden "talent_books....erf" file-t miután végzett a daupdater.
-
Plata
félisten
Sajnos nem vagyok gép előtt, csak mobilról írok, de nexuson van Dragon age mód manager, azzal kell félteni.
Nekem a játék D meghajtón van, szintén D meghajtón van mód mappa, Mass effect miatt, oda tettem a mód manager módot onnan indítom és a mód manager mappában a dazip részbe másold be a módok dazip-jét.
Bocs ha van értelmetlen szöveg, gyorsan írok a teló meg mindent átjavít mert barom.Basszus ez a barom teló télleg állat, mindent átírt.
A mód valójában mod. -
melega
őstag
39 éveseen már nekem se mondja meg senki.
Sőt, kisgyerek koromban nem is volt Duke Nukem Forevernél meg NFS 4 nél fejletebb játék.
Gameridőszakom 2013 ban 29 évesen kezdődött.
2012 vége óta 160 játékot játszottam ki ebből 150 akció.
A nehezekről videókat küldtem neked privatba.Diablo 4 megvett
Gothic remake berendelt.Még két végigjátszás a DAO ból utána kezde a folytatásait, utána az említett játékok+Elden ring erdtree dlc berendelt.
Majd küldök listát minek a nagyját játszottam végig magamtól.
Hány éves vagy én 39.
Igazából ezek a nehéz vagy jó hosszú fejlett játékok 23-24 éves koromtól kezdődtek 2008-2009 Far Cry 2, Demon Souls, Ninja Gaiden 2,3, ACk, Batman Arkham Asylum, Darksiders 2010, GTA 4 , H absolution, Metro 2033, NFS HP 3TR 2013 as, Uncharted 2 2009.
-
melega
őstag
A segítséget úgy értem hogy leül mellém és segíti a játékom. Olyan nincs.
Fehér agyart míg leöltem Alistairral.tudtam csak a többi elhalálozott. Sok flaskába került.
A másik hogy szgszervizekbe, internetszolgáltazók szttanarok mind ellene voltak hogy ezzel meg a Mass Effecttel játszam.
Ráadásul iskolai agresszíóra a Mass Effect az egyik legroszabb példa. Van amelyik tanár megijed tőle nem.így gondolja és én ezért nem.szégyellem magam rohan panaszkodni mindenkinek.
A környékről meg rá hallgatnak.
Ennyit arról mennyire erdemes a környékemen játékokról beszélni. -
vitaro
senior tag
Regisztrálni kell az oldalra, de nem fizetős.
Az extra kutya slotot tudom innen ajánlani.
-
Plata
félisten
Mass effect bár lövöldözős de nagyon jó,plusz nem is igazán lövöldözős ha úgy fejleszted a karid.
Mérnökkel eszetlen jó szivatni robotokkal ellenséget.
Na és a kedvencem nem is nagyon lő,csak a szuper képességeivel szétszed mindent.
Élharcos vagy mi a szösz a neve,most fejből nem jut eszembe.
Én nem angyon tudom játékokban mennyi órám van,mert a régiek cd-sek voltak és nem mérte semmi,de azt tudom hogy mass effect legendary 400+ óra,mert steames.WoW-ban minimum 10k óra,STO 13k+.
Nincs is annál jobb mint álcából vadászni a csúnya ellenségre.
-
melega
őstag
Az első, második és haramadik rész demói voltak meg egykor szerettem, de az elbújok egy helyre, lelövök mindenkit megyek tovább már nagyon unom.
A ME Andromeda nem tetszett.
FPS lövöldözős kategóriába sokkal jobban komálom a Far Cry 3 at a sorozat legjobb darabját, és a 2 új Doom játékot.
Középkori dark fantasyban pedig kedvenc játékkategóriám:
Érdeklődési köröm is 1,5 2 kezes hosszú kard és w szablya.
Witcher 1 5 ször játszottam végig 3 féle befejezés 250 óra.
Witcher 2 8 szor 90 óra.
Witcher 3 a 2 dlcvel 4 szer az összes befejezés meglett több száz óra.Dark souls 1 68 óra magamtól
Dark souls 2 30 óra magamtól
Dark souls 3 25 óra magamtól kivéve az utolsó boss.Demon souls 80 óra magamtól
Bloodborne 130 óra platina
Elden ring 150 óra Erdtree dlc berendelve.Rise of the Ronin 50 óra best ending
Wo long to Fallen Dinasty 70 óra
Lords of the Fallen reboot 90 óraDragon's Dogma 2 67 óra.
Dtagon Age Awaken 25 óra ezeket szeretem.
-
Plata
félisten
Az első nekem azért volt különleges,mert atom bugos volt.
Először megvettem dobozosan,tetszett aztán eljutottam egy vizes bolygóra és a játék meghalt,még talán az egyik első küldetésnél,a mentés tönkre ment nem lehetett be tölteni,újra kezdtem ugyanott ugyanúgy vége,ezt eljátszota sokszor.
Megvettem nem dobozos változatot és ugyanaz a bibi.
De nem adtam fel,végig jászottam virágbolti verzióval,mert az ment gond nélkül.
Nem ez volt az első EA játék ami ezt csinálta.
Eredeti dobozos The Godfather 2 játékot nem tudtam el sem kezdeni mert csak a karakterem fejét láttam.
A Legendary edition-ban a harmadik rész nagyon jó.Főleg alternatív ending moddal.
Plusz ott van a saját apartman sok idióta küldetése,azok valami eszetlenek.
Totál kikapcsolódás és tiszta ökörség az egész.
Társak küldetései eszement nagy hülyeségek néha.
Szerintem ilyen elmebeteg küldik másik játékban nincsenek.
Amikor az idióta krogan megszökik a korházból az is tiszta röhej.
Na és hogy szökik meg?Kiugrik kb a századik emeletről.
Ész nuku.
-
vitaro
senior tag
A harmadik rész nekem is szálka a szememben, a Legendary Edition-nel együtt is mindőssze kétszer játszottam végig. A multiját viszont imádtam, kár is, hogy azt kispórolták a LE-ből.
Az első azért különleges a számomra, mert az nyitotta ki a kaput az RPG-k felé, korábban ez a műfaj nekem kimaradt.
-
Plata
félisten
Lehet hogy igazad van,az első részt keveset játszottam,a másodikat nem is tudom hányszor,hármat nem komáltam,mert a vége tré.
De a legendary editiont nagyon sokat toltam.Na és már legendaryban a harmadik rész is jó,kilőve az idióta befejezés.
Mondjuk a második rész valszeg azért maradt meg jobban mert abban ott volt Miranda. -
Plata
félisten
Nézd én nem tudom pontosan hogy volt,de emlékeim szerint az elsőben nem volt Női főhős csak pasi,a másodikban már volt azt szerettem is.
Az elsőnek még a dobozos változata is megvan,a másodikat nem tudom hova a szöszbe raktam el.
De nekem nem rémlik nő az első részből,bár lehet azért mert már vagy 20 éve volt. -
Plata
félisten
Az biztos hogy az origins a legjobb DA.
De ha szereted a Dragon Age-et próbáld ki a Mass effect-et is,de csak is a Legendary változatot,az ugyanis felújított.
Találkozhatsz benne dragon age utalásokkal is.
Mint például ez.De a Dragon Age ultimate editionhoz járó vérsárkány páncél is benne van.
Legendary változatban már az első résztől lehet női főszereplővel menni. -
Plata
félisten
Jah,bocs de nem voltam gép előtt.
A játszótársat nem tudom hogy érted,multi nincs Dragon age-ben,vagyis a háromban van.De az más tészta.
Én Morrigan-t nem túzre és jégre fejlesztem mert az veszélyes,na és baráti tűz sebzésük is van.
De tény hogy bizonyos varázslatok,nagyon viccesek lehetnek,főleg ha megtalálod a varázs kombókat.
Ciki vagy sem én tettem fel modot.Annyiszor végig vittem már a játékot hogy egy kis csalás belefér.
[link]
Adtam a karakteremnek egy kis plusz attribute pontot.Meg skill pontot. -
melega
őstag
Mivel ki akarom békíteni a pagonyelfeket és Fehér agyart nem fogom tudni, mivel a befolyásolásunk egyes szintű, és szerintem ahhoz profi szintűnek kéne lennie..
Pala:
Egészség 30
Erő 28Morrigan:
Magas szintű máglya
Tűz haladó
Hó profi szintű, fagyassza az ellent.Alistair:
Magas szintű pajzsvédelem
Erő 28.Én:
Profi zárfeltörés, csapdázás 1 es szint a többinél 0.
Méregkeverés 1 es szint és Morrigannél 2 es.10-12 es szint kevés lesz Fehér agyarhoz, lehet visszafelemenet az elfet kell megölnöm úgyis ott lesz, ha megölöm ha nem.
Morrigan segítségével hamar kinyírtam a magusokat, magas a szellemsebzése is.Írtam privatba olvasd el, mért nincs játszótársam a játékban, és nem volt soha.
-
-
Plata
félisten
Tegnap én is eljutottam denerimbe,még csak annyi időm volt hogy elmenjek oda.
-
Plata
félisten
Hát én ma még nem tudtam játszani vele.
Pedig akarok.De hát vasárnap sincs nyugi.
Őszintén szólva halvány gőzöm sincs hány játékot játszottam végig.
Én szeretem az MMO-kat is,iszonyat sokat WoW-oztam,SW ToR-oztam,STO-ztam,ESO és még egy rakás másik.Van olyan is ami már agy 10 éve megszűnt.
De Diablo és hasonlókkal is játszottam.
Nekem a legmeghatározóbb játékaim olyanok voltak mint a Gothic,Return to castle wolfeinstein,Delta Force sorozat,de még Armored Fist is nagy kedvenc volt.
Ugyanakkor amit eszetlenül imádtam és imádnék még ma is,ha gond nélkül elindulna az a Patrician 3.
De hiába van Gog és steam változata,Win 10-en csak fura grafikai hibákat produkál.
Na és ami meghatározó játék volt még nekem,az a Postal 2 Share The pain szinkronos magyar változata,de nagy poén volt multiban.
Ha már szinkronos,szerettem a régi magyar szinkronos játékokat,Ganxsta Zolee hülye dumáival még a legpocsékabb sci-fi fps is poén volt.
Bár egyesek szerint a Mesterlövész nevú játék az egyik legrosszabb játék ami valah meg jelent nekem tetszett.
Őszintén szólva nekem még az öcsém sem bírja a játékaimat,mert elszédül tőle,a legelső játékra való számítógépemet azt hiszem a harmincadik szülinapom körül vettem,volt benne vagy 128 mega ram.
Ma is akarok játszani,csak valami fura dolog történt ma Star Trek-ben,elvileg olyan fegyvert állítottam elő kettőt si,ami nincs is és nem is lehet,de hát még is.
Nem tom mi a túrót csináljak,merjem használni,vagy ne merjem használni.
Bár pvp fegyver én meg nem járok ezzel a karakterrel pvp-zni,mert nemérdekel. -
melega
őstag
Holnap folytatom a játékot még csak 10 es szintű vagyok, a pagonyelfeknél járok Befolyásolásom haladó szintű 10 es szintű vagyok.
Erre mondtam hiába írta valaki hogy nem bonyolult játék főleg könnyű fokozaton nekem az.
A háromnál nehezebb szerintem és hiába tudok dark soulsokkal játszani, haver kéne aki segít játszani kevés a szintem, de 39 évesen már mindenki inkább a családjával foglalkozik.
Sőt 24 éves voltam mikor kiadták a játékot, és ahol születtem nem érdekelt senkit 50 000 fős városból.
Sokak akik soulslikokkal sem tudnak játszani a Dragon Age 2-3 at is feladják sőt a Witcher 3 is nehéz nekik nemhogy az első része.Én 130 játékot játszottam végig, ebből 120 akció és mindegyikkel magamtól kellett megtanuljak játszani.
a korosztályomat nem érdekelte, két halál és feladták. -
Plata
félisten
Ostagardra nem nagyon emlékszem,de szerintem mindent meg lehet szerezni,csak körbe kell menni az elzárt területeken.
Azt a kirakóst én a wikiről szoktam lesni,sokadszorra sem emlékszem rá.
Arra figyelj ha nemes törpével játszol és pasi,hogy mindenkivel beszélj a bevezető küldiben,mert akkor felszedhetsz két hölgyikét akitől gyereked is lehet. -
melega
őstag
Te Ostgardba visszamentem a halott király felszereléseiért, de csak 3 at tudtam felvenni.
Pajzzsal le vannak zárva a területek és nem jutok tovább a sátrakhoz.
A masi kérdésem az egészség az életemen fejleszt?
Amúgy Pala falujában a pincében a kirakos játékot megcsináltam youtubról lestem, és a macskát megöltem, hogy a démon ne szállja meg a kislányt.
Tervezett végigjátszások közrendű, és nemes törpével, és városi elffel tehát még 3, és szerencsevadászokkal. -
Plata
félisten
Tegnap este csak fel raktam a játékot de késő volt nem nagyon játszottam vele, még jó pár óra mire a világtérképre eljutok.
Minden cetlit el akarok olvasni és a rejtett küldiket megtalálni. -
melega
őstag
<Spoiler>
Na itt a bizonyíték képekben az első részről:
Az Igazság halála, nem értem a szelleme is meghalt ,vagy kihalt?
A csapatom, miután Palát megöltem, ő volt a legerősebb nála az erőt kellet volna csak meg az egészséget fejleszteni:
Logihan az áruló király:
Toborzott seregem törpék, elfek, nemesek, kő gólemek:
Szürke kamarás akit a sárkány megölt:Végső döntésem Alistair áldozat lett, és az uralkodó pedig Loghan lánya:
A főgonosz akivel az éjfattyak végleg elbuktak a dlcben:
</spoiler>
-
-
Plata
félisten
Hát a másodk nem lett volna rossz,ha nem csapják össze.
Nincs nagy választási lehetőség.
Térkép is kicsi,na és az állandóan ismétlődő helyszinek,na az már ciki.
Harmadikban bezzeg iszonyatosan nagy térkép van és elképzelhetetlenül sok idő kell mire mindent bejársz,pár terület zárt és később kell újra vissza jönni és felderíteni.
A saját vár is klassz,csak éppen nem nagyon lehet vele mit kezdeni.Harmadikban már lovagolni is lehet,bááár,szerintem béna.
Engem csak GTA 6 érdekel,mert nagyon szeretem az V-öt is,rengeteget játszottam vele online.A San andreas-t is szerettem és a Vice city-t.GTA 4 az egy selejt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest