Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
10 végigjátszás, az összes kaszt megismerése legalább 6 végigjátszás.
Jó hogy van a DA originshez és folytatásaihoz magyar felirat, amúgy felét se érteném.
Nemes és nem nemes ember.
Közrendű és nemes törp.
Városi és pagony elf.Elffel nyomtad? Én most szerencsevadász pagonyelffel nyomom.
-
Plata
félisten
Nem tudom,sokszor.
Volt ember nemes pasi,meg legalább két csaj,volt nemes törpe pasi karim,talán kettő,ugyanakkor volt két női törpe nemes is,volt törpe közrendű nő és férfi.
Városi és erdei elfem is volt,városi azt hiszem két csaj,erdei elfből 1-1 volt.
Ami eszembe jut,de szerintem több is volt. -
melega
őstag
Most elffel nyomom a játékot, látom tök más a háttérsztori mint nemes szürke kamarással, és 3 végigjátszás minimum.
Első volt szürke kamarás emberrel amit Írtam.Második elffe,
A harmadik lesz törpével. most szerencsevadász vagyok, törpével is szerencsevadász leszek, mágussal béna vagyok.
Hányszor játszottad végig a Dragon Age Originst?
A sorozat legjobb darabja. -
Plata
félisten
Hát mostanában azon gondolkoztam újra kéne tolni Skyrimet,fel is raktam de olyan veszett ronda hogy gyorsan le is töröltem.
Jobban szeretem a sima RPG-ket.
Lehet hogy még egyszer végig tolom a Mass effect legendary változatát elmeroggyant fokozaton.
Mindig szerettem a Mass effect-et,kivéve a hármat,de az új legendary változata tökéletes.
De ha volna szabad időm meg még esténként kedvem hozzá,tolnám ESO sztorit,úgyis jön egy hónap múlva új zóna meg DLC hozzá.
Ha igazán ki akarok kapcsolódni akkor Star Trek-ezek,mindig kikapcsol ha a kedvenc ragadozó madarammal szétrúgok pár borg hátsót.
-
Plata
félisten
Én az alapjátékot jobban szeretem.
Olyan brutális mennyiségű apróság van benne elrejtve hogy az hihetetlen,főleg ha megtalálsz minden könyvet és elolvasod őket,vagy minden mellék küldit le tolsz,minden társ összes küldetését megcsinálod,küldikkel megismerheted a családjukat is.
Ha van.Félelmetesen sok háttér információ van elrejtve a játékban.
Na és a DLC-k is izgalmasak,kár hogy nem mind magyar.
Például engem érdekelne az is vajon mi lett Morrigan gyerekével végül.Mert ugye ha bizonyos opciót választunk Morrigan-nek lesz gyereke,aki későbbi részben is megjelenik.De nem tudni végül mi lesz vele. -
Plata
félisten
Ismerem,de bevallom egyiket sem tudtam végig játszani.
Nekem túl sok benne az őrült szörny és túl sok a harc,inkább hasonlít a diablo-hoz.
Alistair-t nem kell összehozni Morrigan-el.El veheti a csajt is akiből királynőt csináltál.
Viszont te összejöhetsz Morrigan-el aki meglátogat az utcsó éjszakán és megoldja hogy ne kelljen meghalnod.
Loghaint ha beszervezed akkor Alistair be dobja a durcit.
Ha úgy játszod végig a játékot hogy minden apró baromságot megcsináltál akkor sokkal jobban átlátod az egész sztorit.
Remélem minden társadnak megcsináltad az összes küldetését.
Mert ha kedvelnek adnak neked küldetéseket.
Be vallom én zevran küldetéseire magasról tojtam,már ha életben hagytam.
De minden városban minden apró hülyeség még visszaköszönhet a következő játékokban.
Például ha a törpék városában segítesz templomot nyitni az is visszaköszön. -
Plata
félisten
Hááát,szerintem Alistair-ből csináltam volna királyt és senkinek nem kellett volna feláldoznia magát.Mert ugye van ilyen opció is.
Ha folytatod a játékot és magaddal viszed a mentést a második majd harmadik részbe sok minden visszaköszön.
Én esténként tudok rendesen játszani.
Szerintem nem a gépigény kevés neki.
Alistair nélkül a folytatásokban vacakabb lesz.
Dragon Age játékokban ha úgy viszed végig hogy viszed az előző játékot tovább elég sok minden befigyel még.
Például a Mass Effect legendary editiont is azért vittem olyan sokszor végig,mert kitapasztaltam minden féle választást,ott is minden dolgod hatással van a többi játékra,még jobban mint Dragon Age-ben.
Ha lesz időm bele nézek a videókba.Lehet holnap meló közben ha nem zavarnak meg.
Úgy szoktam Star Trek napi küldiket is csinálni.
Dragon Age-ben nem árt sűrűn menteni mert elszállhat.
Én be vallom nem szeretek konzolon játszani,Ps-t is próbáltam meg xbox-ot,de például ps-en a GTA V-ben még az első küldetést sem tudtam megcsinálni ideglelés nélkül,folyton öngyilkos lettem.
De Nintendo Wii-vel tudtam játszani,jó régen,gyerekekkel de sokat marháskodtunk vele. -
melega
őstag
A másik nálam a karateremből kancellár lett, Logihan lánya lett a királynő, és Alistair áldozta fel magát.
Olyan idegesítő volt mire a katona kivitt volna a palota kapuján a köznép elé elszállt a játék, és mikor újraindítottam egyedül voltam a táborban.
Úgy menet közbe vagy 30 szor elszállt, úgy néz ki magas a játéknak az Evil within 2 ajánlott gépén futni.
Ezért szeretem jobban a konzolokat.
Majd kélek írj véleményt a privatba küldött videóimról, hogy hogy tetszenek, nézz beléjük.Az Awaken dlcben pedig az építészt életben, hagytam ott azt írta az Igazságról:
Nem sokkal azután hogy az éjfattyak jelentette veszély megszűnt, Igazság megjelent strázsa tornyában, és szomorúan felnézett a napra. Amikor egy kamarás megkérdezte, mi a baj, egyszerűen így válaszolt:"Tudom mit kell tennem" Kristoff teste holtan zuhant a földre. Ha a szellem életben is maradt, az bizonyos hogy többé nem mutatkozott.
Strázsát amúgy lerombolták az éjfattyak, 5 év alatt épült újra a másik várat mentettem meg és a főhős oda vonult hadvezérnek akit én alkottam.
Amúgy nálam úgy van reggel 6 tól 14 óráig udvaros munka, utána lovarda, utána itthon viráglocsolás, péntekenként vívás, 2 hetente fűnyírás, péntek szablya úgyhogy esténként játszom, de a jó játékokra sok időt szakítok.
Amikről videókat küldtem neked. -
Plata
félisten
Én lusta vagyok videót csinálni,nagy néha Star Trek-ben csinálok,ha találok valami viccest.
Mass Effect Legendary editionban párszor csináltam,csak végül mindig kitöröltem.
Azzal is iszonyatosan sokat játszottam a télen.Végig vittem vagy ötször minden részt.
Talán GTA Online-ból meg RDR Online-ból van videóm.
Ha bugra futottam le videóztam.Vagy ha marhaságot csináltam. -
melega
őstag
Nekem a Dragon age origins steames és az Aweken magyarítást töltöttem le hozzájuk. A legújabb patch nem bírálja felül.
A Dragon Age 2 és 3 legújabb patchje se írja felül a mgyarításukat, a magyarítás.huról töltöttem le.
Amúgy a privatba küldött végigjátszásaim hogy tetszenek? mind tetszett, de a Bloodborne néha felidegelt.
-
Plata
félisten
Az első részben van magyar nyelv alapból.
Másodikban már nem emlékszem de lehet, harmadikhoz már tuti nem volt.
Ahhoz magyarítás kell, ami egy mod és sajna nálam kB 80 órás karit törölt.
Az elsó kettő originen van még a harmadik steamen.
Régen az EA játékokban volt magyar nyelv.
Csak mióta megszüntba a magyar részleg nincs.
Mikor megszüntették magyar nyelvet volt olyan játék amiből egy peccsel kitörölték a magyar nyelvet, origines játékokhoz jött peccs, a magyar nyelv eltűnt a mentéseim szintén és kiírta angol vagy spanyol nyelven újra kezdetem. Kedves. -
Plata
félisten
Nézd én végig toltam a játékokat,de a dread-et nem rendelem elő.
Hármat egy karival vittem végig,de azt is inkább csak félig meddig csináltam meg,a mellék küldik negyedét sem fejeztem be,az első az Origins a legjobb,igazán szuper,fogalmam sincs hányszor toltam végig.
Második rész már elég pocsék,bár azt is végig vittem mind a három kaszttal,mage harci marci és zsivány.
Második részről üvölt hogy félkész.
Plusz ebben már nagyon balfasz társak vannak,az Origins-ben sem kedveltem zevran-t mert homár,jó párszor ki is nyírtam,de a másodikban már sokkal szarabb ratyi karakterek vannak.
Plusz a másodikban minden pálya ugyanaz,van benne vagy 500 barlang és pince meg egyéb hely,de mind ugyanúgy néz ki.Eltévedni nem fogsz,minden barlang kb ugyanaz.
harmadik egészen jó,de a legjobb dolgokat elcseszték és kevés,mint például a vár menedszelés.
A war table vagy mi a fene küldetései szarok,ha egy küldetés 20 órás akkor az tényleg 20 órás,vagyis nem a játékban 20 óra hanem a valóságban,na persze ha a számítógép óráját megpiszkálod le telik,de akkor is vacak.A három inkább olyan mint egy MMO.
Szerintem a negyedik rész sem lesz jobb.
Így előrendelni biztos nem fogom. -
melega
őstag
Kettőt irányítok és az AIra hagyatkozom.
Taktikai fülön beállításokat kéne módosítanom.Neked hogy tetszettek az Origins folytatásai? Írták hogy ez a legjobb.
Csalni utálok.A Witcher szériát, Wu long tot, a Team Ninja legújabb játékát Dawn fokozaton, a Dragon's dogma 2őt legnehezebb befejezést, a Demon Souls remaket, a Bloodbornet platina, a Dark Souls 1,2,3 at, az összes GoWot magamtól játszottam végig becsülettel.
Bár azokat ps 5 ön.Ezt pcn viszem.
Ezt és a 2, 3 at magyar felirattal, Dreadwolf berendelve. -
melega
őstag
Köszi.
Már az országgyűlésre megyek.
Bizonyítékom van Logihan ellen, szereztem az elf uárványban.Úgy olvastam a sorozat legjobb darabja, amúgy tetszik.
Witcher 1 után jól elvagyok vele, de nekem nehezebbAzért szerinzem a sok évesformára vágott, gyorscsomagolt, előrefőzött CoD, Battlefield, Battlefront meg AC, Fat Cry elbújhat mögötte.
Azokat már unom.Tök jó hogy egy 15 éves játék még mindig vállalható és jó.
Amikor k8adták 24 éves voltam most megjött a kedvem hozzá, a 3 tól meg nem voltam elájulva.Most már mindhez van magyar felirazom érteni fogom őket.
-
Plata
félisten
Nézd,ha nagyon nem megy használj valami modot.
[link]
Ez valami skill könyvet ad a táskádba amikor be töltöd a játékot,skill,talent és atribute könyvet.
Minden be töltésnél kapsz sokat,a fölösleget sok aranyért eladhatod.
Mielőtt használod ments,ha túl sok skillt adsz magadnak az lehet zavart okoz,de ezt nem tudom.Nekem is ajánlották valamikor régen.A másik mod már nem elérhető,megnéztem privát üzeneteim,de csak ez a link jó.
Nekem saját kastély mod volt fent.
-
melega
őstag
17 es szintű vagyok ezért volt nekem nagyon nehéz Denerim királyi rezidanciája.
A többiek sem magasabb szintűek.
Jó lenne egy élő ember aki segít, de az én koromban 39 évesen már nincs idejük az embereknek.
A 30 éves aki platinázta a DA játékoka, szereti de már olyan elfoglalt hogy örül ha egy Witcher vagy DA játékot végig tud vinni.
-
Plata
félisten
Sok vicces csavar van a játékban,rengeteg apró infót lehet megtudni másik életútról.
Ha például a törpét vesszük,nem is biztos hogy 4 törpe végigjátszással megtalálsz minden infót.
De példáult ember karakterrel is lehet érdekes dolgokat csinálni,a kezdésnél például ugye egy másik nemesi család látogat el a várunkban,ha pasi karid van például el tudod csábitani az egyik nőt.
De például ha mész az erdei tündékhez sztoriban,lesz egy mellék küldi amiben egy elf pasi meg akarja kérni egy elf lány kezét,ehhez kér segítséget,ott például az elf lányt rá tudod beszélni arra hogy kövessen téged a bokrokba.
-
melega
őstag
Értem már az Elf zárványban, tartok egész nap jáétszottam, van az alapjátékban majdnem 50 órám.
spoiler
Már a főhős és Alstairt is megszabadítottam a D betűs erődből Denerimben.
/spoilerAmúgy látszik hogy a játék nemcsak a vér és erőszak miatt felnőtt és nem kisgyíerek kategória, azok föl se fognák mi történik a játékban.
-
Plata
félisten
Mivel nincs spoiler gomb,így nem tudom le merjem-e írni.
Nem tudom milyen karaktered van,de én a törpét kedveltem a legjobban.
Ha törpe nemes pasi karid van még gyereked is lehet.Ha figyelsz mindenre a játékban,vagyis amikor kezdődik a sztorid a városban oda figyelsz mindenkire,fel tudsz szedni két nőt,ágyasnak.
Ezenkívül meg tudhatod hogy a testvérednek szeretője van,egy nem nemes törpe hanem a köznépből való.Aki nem más mint a közrendű törpe karakter testvére.
Ezenkívül ha nemes törp vagy megtudhatod,hogy a királyválasztáson a halott törpe király fia valójában egy rohadt gyilkos,aki a testvéreit legyilkoja.
Női és férfi nemes törpével is kicsit más a sztori.
Közrendű törpével szintén benne leszel a sűrűjében és közöd lesz ahhoz amik történnek a palotában.Főleg mivel a testvéred az egyik herceg titkos szeretője. -
Plata
félisten
-
melega
őstag
Tudom, de amikor Baranka után kellett menni a mélyutakon keresztül, féltem ha nem állok mellé hanem a gólemekkel tartok akkor nem választják meg királynak az embert akit akarok a törpök föld alatti városában.
Amúgy hányszor játszottad végig, mennyi idő volt kitanulnod a szabálkyrendszerét.
Még egy végigjátszás, és kezdem a kettőt, utána a 3 at.
A Dreadwolf berendelve. -
melega
őstag
Én a nemes, egy 42 es szintű tomboló törpe, M9rrigan, és akit a körmágustoronyban összeszedtem.
Ez a végső felállás amúgy van még egy kutya egy, lovag is.Kedvenc szerepjátékom amúgy a Witcher széria után.
olvastam a 2. nem olyan jó, a 3. meg sokan megunták. M8ndhárom megvan.
-
Plata
félisten
-
törölt tag
Én nagyon szeretem az Awakening kiegészítőt is. Röviden: jók az új társak, a párbeszédek (sokszor elég poénosak is), a sztori is sokat hozzáad a világhoz, a játékidő sincs különösebben túlhúzva, hogy lefáradjunk az alapjáték után, plusz szinte minden kasztot brutál jól feldobnak az új képességekkel/képzettségekkel. Az Origins-ben még némiképp haloványabb íjász itt pl. igazi halálosztóvá válik...
Annyit mondjuk el kell mondani, hogy vannak benne emberes bug-ok, amiket sosem javítottak ki, egy részükbe szinte száz százalék, hogy bele fogunk futni, ez azért bosszantó.(Bővebben pedig itt fejtettem ki még egykor, ilyen hosszan azért nem írnék ide, de hátha valakit érdekel.)
-
Plata
félisten
Nekem nem a kinézetére volt gondom,vagyis részben igen,egyes textúrák villogtak,például az őrökön az egyenruha nem az eredeti kinézetű volt hanem kb fekete fehér volt a ruhájuk és a fekete meg fehér foltok váltakoztak.
Én denerimet az elején elkezdem csinálni,bizonyos küldetéseket jobb hamarabb elkezdeni mert egy két fő küldetést le kell köztük tolni akkor folytatódnak.Na és a dlc-ket is mindig hamar letolom,akkor sok erős felszerelés lesz és ottvan pala aki az egyik legjobb és legerősebb társ. -
vitaro
senior tag
Nyilván van egy optimális sorrend, de igazából rád van bízva, hogy hogy haladsz a küldetésekkel. Denerimet én például valamiért mindig a végére hagytam.
Nem tudom mit ronthattál el, easy-n nem kéne gondot okoznia.
@Plata: 2-3 éve játszottam végig utoljára, szerencsére a világon semmi problémám nem volt vele. Persze meglátszott rajta az idő, de a grafika sosem volt az erőssége.
-
Plata
félisten
Mindig először denerimbe menj, utána a könnyebb DLC területek, Pala legyen az egyik legelső.
Utána ha minden kitakarítva jöhetnek a többiek.
Denerimbe rengeteg küldetés van.
A Szent hamvak urnája küldetésben sok erős ellenfél jön de rengeteg jó cucc van. Végén sárkány is van.
Meg sok kis sárkány.Ott fel lehet cuccolni.
De jól válaszd meg kit viszel.
Ha jó leszel ne vigyél gonosz karit mint Morrigan.
Ha gonosz akkor jót ne.
A végén durva dolgot is lehet csinálni amitől Leliana Alistair tuti begőzöl.
Nektek hogyan fut a játék win 10-en? -
melega
őstag
Igen.
Most az alapjátékot nyomom. Azzal kellett volna kezdenem.Kérdésem a fegyvereimen lehet valahogy húzni?
Már az elfek és törpék az oldalamon, de nagyon nehezen haladok könnyű fokozaton.A törpök birodalmában az összes gyógyitalt elhasználtam és olyan fegyverekkel amihez 38 as erő kellett alig tudtam sebezni az erősebb tucat ellent. A kartell vezére is nehezen lett meg.
Ebbe a játékba elég noob vagyok.
-
melega
őstag
Jó lenne ebből a játékból egy remake.
Most tolom az Originst az Awaken után, és látom, hogy a mellékküldikre nagy szükség van a főtörténet teljesítéséhez.
Fehér agyart öltem meg nagy nehezen mákkal. Alig csináltam mellékküldit. Fehér agyar pártján a harcban elvéreztem.
Jóval nehezebb mint a legtöbb mai játék, nem rág a szánkba semmit.
-
melega
őstag
Csodálkoztam mért nem találom Denrimet, mivel az Awakent játszottam végig, és a következő befejezést kaptam:
spoiler
Az Igazság végül a Strázsa tornyában szállt ki Kristoff testéből, amit újraépítettek, mert Amerithet mentettem meg.
Vanessát betemették a Strázsa romjai, de nem találták a holttestét utána.Andreas végül kobor mágusnak bélyegezték, de megszökött miután 5. ére
A Strázsából nyoma veszett.Sigrun egy napon elhagyta a Strázsát nyomát nem találták, állítólag visszament Kal'Hirolba.
</spoiler>
A Dragon Age ébredés egyszer végigjátszós volt nálam megszenvedtem vele. -
melega
őstag
Egész élvezhető az első része a sorozat legjobb darabja. Szépen haladok vele. Eddig tetszik. Steamen most le van értékelve 30 euróról 5 euróra, de magyarítás akkor van hozzá ha a magyarítások portálról letöltitek.
-
-
melega
őstag
Srácok a főküldetések között teljes hétvégi játék után az maradt meg hogy Kristofot kell keresnem a feketeláp árnyai.
A kocsmába a csapóajtó nem villan ki kéken így nem tudok rajta bemenni a szerencsevadásszal sem. Aura levele megvan.
Nem akarom előről kezdeni a játékot, vagy másnak a mentését folytatni. Valami tipp esetleg?
Majd megpróbálok nezni hozzá patchet.Amúgy a Bűverdő megvan a végén két sárkányt öltem le, és Kal hirolban teljesítettem a főküldetést
-
melega
őstag
Kérdésem melyik tulajdonságot kell fejleszteni a ládák feltöréséhez hogy ne azr írja hogy elégtelen képzettség.
-
melega
őstag
Srácok lányok Kal hirolban vagyok egy titán és egy varázsló főbossnál.
A játékot steamen vettem.
Alig tudom őket sebezni hiába easy legkönnyebb fokozaton játszom, csomó fegyvert felvettem de azok is alig sebzik a varázsló tűzzel is gyilkol.
Valami tipp könnyű leöléséhez?
Fighter vagyok.
3 an vagyunk elkene én a warrior, a Kal hirolban felvett törpe és egy varázsló, van neki tűz és szélelem 35.
Akik youtubon jatszották egy perc alatt megölték őket és sokkal nagyobbat tudtak neki sebezni.
Pedig tulajdonságokat is fejlesztettem, viszont a fejlődés nekem nem tiszta.
Ez az első főküldetés amit választottam.
Előről kezdeni nem akarom.
Megszoktam hogy 2010 től csak a soulslike játékok nehezek, továbbá hogy legtöbb játéknál írja milyen szintűnek kell hozzá lennem. Jelzi mit kell fejlesztenem, hova tovább 2005 ben ez nem így volt. -
magitor
csendes tag
Remélhetőleg ez működik hozzá:
Magyarítások Portál Fórum -
melega
őstag
Tudtok valami magyarítást a Dragon Age Origins Ultimate Editionhoz?
Felét nem értem, a 3. résznek se értettem de ott a minden küldetést jelzett a térkép nagy könnyítés volt.
-
melega
őstag
Na most a Dragon's dogma 2 végigjátsuása után én is kedvet kaptam a játékhoz.
A Dragon Age 3 at kétszer jatszottam végig.
Most steamen vettem meg az első részét.
A második 1200 Ft volt 2020 ban egy szarvasi játékboltban.. Viszont az elején ráhagytam, de majd az Origins után. -
janos666
nagyúr
Sok mindent kipróbáltam, amitől látszólag csak rosszabb lett, de végül ez segített (minden mást vissza is raktam alapra): NTCore's 4GB patch - Mióta ezt rátoltam az exe-re, még nem fagyott ki, és textúrahibát sem láttam, illetve sokkal gyorsabban indul és tölt be. Valami dereng is most nekem, mint ha valamikor (5-10 éve, már nem tudom pontosan, mikor vettem elő utoljára ezt a játékot) is használtam volna már ezt, de az is szinte tuti, hogy 2010-11 tájékán még nem volt erre feltétlenül szükség (nem emlékszem, hogy akkoriban használtam volna, csak arra, hogy egyre lassabb és lassabb volt a betöltés indítás után, míg előbb-utóbb néha akár ki is fagyott, de elég volt újraindítani...).
-
woryz
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Én is nemrég akartam újra játszani vele, nálam is fagyott... De mondjuk én a joining után is eljutottam, de meguntam az örökös CTD-t. Viszont én azt olvastam - még nem próbáltam -, hogy lejjebb kell venni a grafikai beállítást, mert - ahogy írtad - régen volt patchelve. Szóval szerintem nem az MRP okozza, nekem nincsen fönt.

-
janos666
nagyúr
Elővettem ezt a régi játékot, EA App verzióban (amihez most már mindenféle kis DLC ingyenes, és fel is pakolta őket).
Egyedül a Morrigan Restoration Pack-et telepítettem manuálisan, mert nem szeretem a MOD-okat, de érdekel a kivágott tartalom, ha már újra játszom.
Viszont egyelőre egy bughalmaz az egész. Van pár apró grafikai glitch is (pl. négyzet alakú vértócsák, színesbe átvillanó tereptárgyak, stb), de még csak a játék legelején járok, máris úgy tudom csak újraindítás/fagyás után betölteni a játékot, hogy először egy régi AutoSave-et nyitok meg, aztán a legutolsót, egyébként kifagy a töltőképernyőn.
A Joining után pedig elnémult és elfeketedett a játék. A feliratok alapján még tudtam "haladni", de mikor vége lett a társalgásnak, még mindig fekete maradt a képernyő, aztán a quickload alatt kifagyott.
Vajon a MRP MOD miatt ilyen instabil, vagy azért, mert 10+ éve nem patch-elték, hogy jól működjön mai hardware+software környezetben is (Win11, stb)?
A grafikai hibákra kipróbáltam volna a DXVK-t (hátha az az instabilitás forrása is), de mióta EA App lett az Origin-ből, azóta ezeket a játékokat nem tudom DXVK-val indítani (valamit bekavar az EA App még olyan játéknál is, amin nincs semmi online anti-cheat, vagy hasonló, csak valami régi DRM, de az Origin még nem bánta a DXVK-t). -
vjacintka
tag
Sziasztok!
Nem tudom van-e itt még valaki, de egy kérdést bátorkodnék feltenni.
Szeretném leszedni steam-ről az Ultimate Edition verziót az Originsnek.
Mennyire működőképes a hozzá levő magyarítás a dlc-ivel együtt?Köszönöm!
-
fattyu
veterán
halihó,
megvan valakin az additem script letöltve esetleg? vagy nexusmod előfizuja? csak ezért az egyért nem akarnék előfizetni oda

-
Rommelhun
csendes tag
Nekem olyan gondom van, hogy megvettem GOG-on a ultimate edition game-t és letöltöttem/telepítettem.
Beállításokban mindegy mit választok, elindítás után a játék "megáll". Zene megy, egér használható, de nem tudok a menükre kattintani.Ha nagyon gyorsan nyitom meg a játékot, akkor rá tudok kattintani még az új játékra, de aztán meghal.
Az érdekes, hogy nem kifagy a játék, mert szól a zene.
-
woryz
senior tag
válasz
frem1790
üzenetére
Nekem a Steam-es verzió volt meg, ami ugye nem tartalmazza a magyar nyelvet. Majd mikor megszereztem az Inquisition-t, felismertettem az Origins fiókkal a DAO-t is, és már lehetett a magyar nyelvet is használni (talán újra telepítéskor vettem észre). Az alapjáték az magyar, a DLC-kről nem tudok nyilatkozni, mivel magyarul játszottam vele pár órát ás visszaállítottam angolra.

(Én a helyedben az Origins-en venném meg, azszem van olyan tartalom - lehet, hogy csak a bónusz tárgyakat - amit nem ad meg a Steam-es Ultimate verzió).
-
frem1790
őstag
Hali! Hála az égnek, és Ardeának
gőzerővel készül DA Inquisition fordítása! Így végre bele szeretnék vágni a sorozat végigjátszásába.
Első lépésként megveszem majd őket, egy jó kis akció keretében - remélem
. Az első részből az ultimate editiont néztem ki mert elvileg abban az összes DLC benne van.
De a Steam-en nem magyar, amit meg olvastam erről a bemásolgatós magyarításról az nem túl biztató. Ezért inkább az Originről venném meg, ha ott tényleg van magyar nyelv benne.
Ez lenne a kérdésem, akinek megvan, légyszi segítsen: valóban magyar?? A DLC-ék is, vagy azokat kell magyarítani(mert ugye a Magyarítások Portálon azoknak fenn van a fordítása, csak az alapjátéké nincs)?? -
woryz
senior tag
Jön a tavasz, nekem meg újra megjött a kedvem a DAO-hoz.
Szerintem egy törpét kellene alakítanom, két kezes fejszével, esetleg fejsze + pajzs, hm... 
-
stefi76
aktív tag
Szeretek kísérletezgetni, most néztem meg, hogy például amit Witcher 3-hoz használok reshade-et - [link] - az ugyan úgy működik ebben a játékban is.
C:\Program Files (x86)\Origin Games\Dragon Age\bin_ship -alá ezt a három file-t és tádááááám...Működik szépen.
-
De4d
őstag
Remélem benéz még valaki erre és talán tud segíteni.
Bármit csinálok, nálam nem működik a konzol, hiába csinálok meg minden lépést.
1 parancsikon létrehozás
2 kiegészítve az egedélyezéssell (enable....)
3 ini file megfelelő sora 0ról átírva `-reIndítom a játékot space, és semmi, írok be valamilyen cheatet az n-nél bejön a térkép, szóval nem is aktív a console.
Nem akarok csalni benne, csak a reputációmat akarom visszább venni Lelianánál, ugyanis 100-on van, így viszont azt olvastam nem lehet megkapni tőle a karakterküldetést, és szeretném megcsinálni.
Nem jön meg véletlen csata ami után többet mesélne.(bár az is lehet hogy simán bugos a game, sajna maradtak benne szépen hiába ultimate verzió)
pl npc feje felett küldetést adó felkiáltó jel, mégse lehet szóba elegyedni vele. -
woryz
senior tag
Tegnapelőtt feltelepítettem az origins-es verziót, mondom, milyen f.sza, nincsenek benne a promo tárgyak (mert kikapcsoltam, hogy ne szedje le), erre tegnap elindítom az originst, és a kis mocsadék nem leszedte a promo tárgyakat is?
Most kapcsolgassam ki egyesével őket a játékban? Nem lehet origins-ben kikapcsolni, hogy miket szedjen le?(ami kicsit nekem még fura, hogy Steam-en vettem meg az ultimate verziót, ami nem tartalmazta ezeket a tárgyakat, de valahogy sikerült "összelinkelnem" az origins accommal, és megjelentek... És nem tudom, hogy lehet egy kattintással kivenni az add onok közül azokat, amiket nem szeretnék használni...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Az első részből az ultimate editiont néztem ki mert elvileg abban az összes DLC benne van.
Most kapcsolgassam ki egyesével őket a játékban? Nem lehet origins-ben kikapcsolni, hogy miket szedjen le?
)